Новини от Италия
+17
Boabab
(Натали)
Помощ, граждани!
komarKo
(Ivan)
Таки
Логик
Надя
сноб
chocho
Admin
(Българанъ)
Лаик
(TiUG)
blag009
nikiforov
Sonia
21 posters
Страница 18 от 19
Страница 18 от 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Новини от Италия
Докато в Москва и други градове на бившия СССР се появиха плакати на Сталин, във фашистка Италия се появяват отново плакати на Мусолини.
65-летие освобождения Италии от фашистов омрачили 4 тысячи плакатов с Муссолини
http://www.mr7.ru/news/politics/story_26700.html
Надя написа:Докато в Москва и други градове на бившия СССР се появиха плакати на Сталин, във фашистка Италия се появяват отново плакати на Мусолини.
КАТО СИ ПОМИСЛИШЪ, ЛЕКА МУ ПРЪСТЪ, ДУЧЕТО ХИЧЪ НЕ БЕШЕ ТОЛКОЗЪ ЛОШЪ ЧОВЕКЪ...
ДА БЕШЕ НИ ДАЛЪ ХИТЛЕРЪ МАКЕДОНИЯ, СЕГА ЕХЪ, ТУКА ЛИ СИ САМА ЛИ СИ
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
ДА БЕШЕ НИ ДАЛЪ ХИТЛЕРЪ МАКЕДОНИЯ
Без да ни я дава, пак си оставаме фашисти за македонците. Далеч от тях, колкото е възможно по-далеч, нищо че са ни близки по кръв и съседи по територия.
Надя написа:Без да ни я дава, пак си оставаме фашисти за македонците. Далеч от тях, колкото е възможно по-далеч, нищо че са ни близки по кръв и съседи по територия.
ХАЙЛЪ ХИТЛЕРЪ, НЕГОДНИЦЕ
Марш при швабите, дученце!ВЕЛЗО написа:Надя написа:Без да ни я дава, пак си оставаме фашисти за македонците. Далеч от тях, колкото е възможно по-далеч, нищо че са ни близки по кръв и съседи по територия.
ХАЙЛЪ ХИТЛЕРЪ, НЕГОДНИЦЕ
Надя написа:Марш при швабите, дученце!ВЕЛЗО написа:Надя написа:Без да ни я дава, пак си оставаме фашисти за македонците. Далеч от тях, колкото е възможно по-далеч, нищо че са ни близки по кръв и съседи по територия.
ХАЙЛЪ ХИТЛЕРЪ, НЕГОДНИЦЕ
WURST! WURST! WURST!
МИЛО НАДЕ
И за сапун даже не съм сигурна дали ставам.ВЕЛЗО написа:Надя написа:Марш при швабите, дученце!ВЕЛЗО написа:
ХАЙЛЪ ХИТЛЕРЪ, НЕГОДНИЦЕ
WURST! WURST! WURST!
МИЛО НАДЕ
Надя написа:И за сапун даже не съм сигурна дали ставам.ВЕЛЗО написа:Надя написа:
Марш при швабите, дученце!
WURST! WURST! WURST!
МИЛО НАДЕ
Ако има пазарна ниша за сапун, който цапа, сигурно ставаш
Най много да къносам някоя друга празна чутура.ВЕЛЗО написа:Надя написа:И за сапун даже не съм сигурна дали ставам.ВЕЛЗО написа:
WURST! WURST! WURST!
МИЛО НАДЕ
Ако има пазарна ниша за сапун, който цапа, сигурно ставаш
казах "цапа" а не "боядисва"
Надя написа:Стоп, ще ти отговарям в Безпризорните, че тук изцапахме темата на Соня.
нема нужда изобщо да ми отговаряш
Отново приятелски съвети
Наде, защо държиш този форум да достигне по тъпота форума на "безпризорните"? Виждам, че диалозите ти с тамошни членове, както и някои техни монолози успешно работят в тази насока. Пречи ви обаче дизайнът - помолете нашия Админ да разреши да цитирате до сто постинга. Безпризорните "пеперудки" са едно неповторимо уебно постижение! А Велзо отново прави пируети на ръба на бръснача и аз пак ще му напомня, че има опасност да се убоцка на собствените си роги. Девизът "пиян дано аз забравя" може да помага на подпийналите, но в този форум има и трезвеници, които за зла врага не пият и поради това помнят.
Логик написа:А Велзо отново прави пируети на ръба на бръснача и аз пак ще му напомня, че има опасност да се убоцка на собствените си роги. Девизът "пиян дано аз забравя" може да помага на подпийналите, но в този форум има и трезвеници, които за зла врага не пият и поради това помнят.
Господин Сотиров, може да си хабилитирано лице, но моета форумна памет е малко по-дълга от твоята. И стига до внезапната поява на Надя преди 4 години. Вероятно Велзо има некои съображения да прави пируети
Политпросвета
А Логик може и да не е хабилитирано лице, но вероятно има некои съображения да ти напомни, че нема да търпи пируети с Хитлеръ.ВЕЛЗО написа: Господин Сотиров, може да си хабилитирано лице, но моета форумна памет е малко по-дълга от твоята... Вероятно Велзо има некои съображения да прави пируети
Логик написа:А Логик може и да не е хабилитирано лице, но вероятно има некои съображения да ти напомни, че нема да търпи пируети с Хитлеръ.ВЕЛЗО написа: Господин Сотиров, може да си хабилитирано лице, но моета форумна памет е малко по-дълга от твоята... Вероятно Велзо има некои съображения да прави пируети
"Хайл Хитлер, негодници" не е мой патент. Това е фраза, с която веднъж нашият домакин, впрочем съвсем удачно, се обърна към Боян Д. и сие. Може и самият той да е забравил, все пак, който помни, нека вдигне ръка
Това е то форумния стаж. Но дай да не търсим "оная карикатура".
Уточнени адреси
Това е фраза, с която ти сега се обръщаш към член на нашия форум. Вероятно също удачно, щом Надя хихика кокетно. Но на мен вашето кокетничене не ми допада. Само лично на мен!ВЕЛЗО написа: Това е фраза, с която веднъж нашият домакин, впрочем съвсем удачно, се обърна към Боян Д. и сие.
Логик написа:Това е фраза, с която ти сега се обръщаш към член на нашия форум. Вероятно също удачно, щом Надя хихика кокетно. Но на мен вашето кокетничене не ми допада. Само лично на мен!ВЕЛЗО написа: Това е фраза, с която веднъж нашият домакин, впрочем съвсем удачно, се обърна към Боян Д. и сие.
И лично на мен вероятно не ми допада това кокетничене, но факт: четвърта година Надя не повдига фереджето. А по нашите форумни ширини, това е прецедент. Всеки знае някого. Остава единствено да следим движението на панела, но това е малко като занятието на звездоброеца.
Само едно знаем за нея: че е по-тъмно синя и от Иван Костов. Комунистка с руски, от провинцията, как не.
Другари, тук привърженици на Хитлер все още няма. Не броим др. Стоян Христов, който беше потенциален фашист.
Има обаче привърженици на "меката" диктатура, която смята да наложи полицейското правителство на ГЕРБ, което е както предателско спрямо националните ни интереси, така и антидемократично по своята същност.
Има обаче привърженици на "меката" диктатура, която смята да наложи полицейското правителство на ГЕРБ, което е както предателско спрямо националните ни интереси, така и антидемократично по своята същност.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Изпод фереджето
Къде гледаш, Велзо? Ето я Надя на кадро, със знамето, червеното:ВЕЛЗО написа: ... четвърта година Надя не повдига фереджето. А по нашите форумни ширини, това е прецедент.
Така че инкогнито май оставате само ти и твоите приятели-другофорумци.
Г-н Сотиров,Логик написа:Къде гледаш, Велзо? Ето я Надя на кадро, със знамето, червеното:ВЕЛЗО написа: ... четвърта година Надя не повдига фереджето. А по нашите форумни ширини, това е прецедент.
Така че инкогнито май оставате само ти и твоите приятели-другофорумци.
Ако тази жена НАИСТИНА се потвърди, че е Надя, то аз съм готов да й се извиня най-искрено за всички обиди, които съм й отправил, мислейки я за форумно менте - тъмносиня, най-вероятно мъжка "комунистка", от ДСБ
Друго: не сме чак съвсем инкогнито с Носорога, както щеше да се убедиш, ако беше приел среща с нас на биричка и сладоледче. Но все таки: Велзевул държи на известен анонимат и да не се снима
Festa della mamma
Днес в Италия е празникът на майката.
Какво друго се празнува на този ден по света? Триумфът на капитализма и неговото добро здраве?
Поздрави на всички гласуващи капитализма!
Какво друго се празнува на този ден по света? Триумфът на капитализма и неговото добро здраве?
Поздрави на всички гласуващи капитализма!
Здравейте! Обещах на Надето, с която се засякохме във Facebook (където влизам още по-рядко, отколкото тук), да ви поздравя. С какво, ако не с малка част от гъбите, които събрах в края на август.
Снимката е с ниско качество, защото е с телефон.
Снимката е с ниско качество, защото е с телефон.
Здрасти, Соня ! Когато ни поздравява музикант, следва да отвърнем музикално. С нещо по-ново от колекцията "Arcovi".
При Папата ;))
Grazie, Таки ! На музикален поздрав - с музикален поздрав.
Свирихме на Папата по случай навършване на 5 години от мандата му. Концертът се състоя в лятната му резиденция.
Виждах го през цялото време и не заспа, остана буден и бодър до края. За разлика от разните вярващи, на мен този Папа не ми е антипатичен. Може би ми е просто безразличен.
Свирихме на Папата по случай навършване на 5 години от мандата му. Концертът се състоя в лятната му резиденция.
Виждах го през цялото време и не заспа, остана буден и бодър до края. За разлика от разните вярващи, на мен този Папа не ми е антипатичен. Може би ми е просто безразличен.
Страница 18 от 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Новини от България 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
Страница 18 от 19