Който напише последното мнение тук - печели
+8
Логик
nikiforov
Надя
(vada)
Таки
komarKo
chocho
сноб
12 posters
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Който напише последното мнение тук - печели
Помощ, граждани! написа:а празнува ли?
Аха )))
Посменили са интериора в Бар на края на вселената, но са запазили качеството на котейлите си.....
Помощ, граждани! написа:но ти вече не живееш в студентски град!
Здрасти, Помощ! Как е хавата ?
(siccor)- Брой мнения : 246
Registration date : 17.06.2008
Помощ, граждани! написа:но ти вече не живееш в студентски град!
и на Графа има един симпатичен край на вселената...
сноб написа:Помощ, граждани! написа:но ти вече не живееш в студентски град!
и на Графа има един симпатичен край на вселената...
не знаех, че и в студенстки град има, но вярвам, че и на графа публиката е същата
Таки написа:Админът е последвал промера на [Логик] , за да не внася смут във форумните редици. Подобно на двойката Лаик - laik. Разбира се, още по-радикално е решението на двойката сноб - snob , при която рожден ден не съобщава никой от двамата. По този начин се оставя да витае във въздуха една статистическа загадъчност: да не би пък при двата сноба да е реализирана вероятността 1/365 те да имат общ рожден ден? А де ..
За Лаика витае и едно трето подозрение, свързано с мадам Бакова. Но три рождени дни заедно вече би било стохастично събитие!
Лаик написа:Таки написа:Админът е последвал промера на [Логик] , за да не внася смут във форумните редици. Подобно на двойката Лаик - laik. Разбира се, още по-радикално е решението на двойката сноб - snob , при която рожден ден не съобщава никой от двамата. По този начин се оставя да витае във въздуха една статистическа загадъчност: да не би пък при двата сноба да е реализирана вероятността 1/365 те да имат общ рожден ден? А де ..
За Лаика витае и едно трето подозрение, свързано с мадам Бакова. Но три рождени дни заедно вече би било стохастично събитие!
това е за темата ми "форумни грехове"
имам нова оферта за индулгенции
Полезни съвети за отслабване
Чудесен ти е подписът, Гражданино! Обаче, като щракна върху "Clich here to read the Article", не се отваря линкът. Затова не мога да науча как да се отърва от коремните тлъстини, а това ме интересува. Не би ли могъл да включиш към подписа си и целия текст на статията? Разбира се, друго възможно решение е да поместиш статията в своя аватар.Помощ, граждани! написа:сложих си нов подпис
Последната промяна е направена от Логик на Вто 25 Ное 2008, 16:19; мнението е било променяно общо 1 път
Помощ, граждани! написа:добре съм, не се оплаквам
сложих си нов подпис
Е, и?
Логик написа:Чудесен ти е подписът, Гражданино! Обаче, като щракна върху "Clich here to read the Article", не се отваря линкът. Затова не мога да науча как да се отърва от коремните тлъстини, а това ме интересува. Не би ли могъл да включиш към подписа си и целия текст на статията? Разбира се, друго възможно решение е поместиш статията в своя аватар.Помощ, граждани! написа:сложих си нов подпис
обади ми се за една консултация
siccor написа:Помощ, граждани! написа:добре съм, не се оплаквам
сложих си нов подпис
Е, и?
демокрацията означава единодействие
Помощ, граждани! написа:siccor написа:Помощ, граждани! написа:добре съм, не се оплаквам
сложих си нов подпис
Е, и?
Много си ми загадъчен...
А демокрацията не е за всеки демос, нали?
siccor написа:Помощ, граждани! написа:siccor написа:Помощ, граждани! написа:добре съм, не се оплаквам
сложих си нов подпис
Е, и?
Много си ми загадъчен...
А демокрацията не е за всеки демос, нали?
да, това е научно доказано
кога ще идваш насам?
направи ли блог на идеята си?
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Лондон: септемврийски импресии
» Международни новини 3
» Сказки по логика
» Новини от Италия
» КОСОВО: поименна анкета
» Международни новини 3
» Сказки по логика