Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 40 от 41
Страница 40 от 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
Ама аз преди това; а не след това;Логик написа:Е, щом ти е драго да общуваш с хора, които се изказват само "насаме", а после махат опашка пред ония, които вдигат опашка край краката ти...Realistka написа:На всичко отгоре (не знам защо?) започват след това да "махат опашки" на ония "властелини"...
А ти защо мислиш, че трябва да ми е по-приятно, когато нашият общ приятел си го премества в другия крачол вместо да речем някой от "великата" Механа...
Все тая, драги Логик...те са от един дол...нали насъжденията в тоя дол ги правихме съвместно с тях...сега бера плодовете.
Дренките са си дренки!
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Филмът "Приключено по давност" е вече в YouTube
Ето адреса:
https://www.youtube.com/view_play_list?p=3AFD8A65A008A6E9
Благодаря на този анонимен читател, който го е постнал в моя блог..
Благодаря, човече! От сърце ти благодаря!
От мое име и от името на Малина, която кой знае къде е сега . След Нова година изчезна. Знам само, че е някъде и че снема нещо...
https://www.youtube.com/view_play_list?p=3AFD8A65A008A6E9
Благодаря на този анонимен читател, който го е постнал в моя блог..
Благодаря, човече! От сърце ти благодаря!
От мое име и от името на Малина, която кой знае къде е сега . След Нова година изчезна. Знам само, че е някъде и че снема нещо...
Realistka-
Realistka написа:
явно е пропуснала да Ви осведоми...
[quote="Помощ, граждани!"]
явно е пропуснала да Ви осведоми...[/quotе]
К'во да ти кажа?!
К'во...?!
Тъжна работа !
Тъжна...
Realistka написа:
явно е пропуснала да Ви осведоми...[/quotе]
К'во да ти кажа?!
К'во...?!
Тъжна работа !
Тъжна...
Последната промяна е направена от Realistka на Вто 12 Яну 2010, 19:34; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Мъжка солидарност
Е как к'во? Ами време му е да си го премести обратно...Realistka написа:К'во да ти кажа?!
К'во...?!
Ами, Логик, и аз това си мислех, но викам си: - Май ставам банална с това местене...и ми стана тъжно за това момче като не си го мести...а и пиедестала съм го освободила...Логик написа:Е как к'во? Ами време му е да си го премести обратно...Realistka написа:К'во да ти кажа?!
К'во...?!
Realistka-
Всичко е ясно.. На третата серия на филма, в самото начало, се вижда ясно подпалвачът на Партийния дом: точно зад д-р Тренчев:
Един много интересен разговор
Към филма " Приключено по давност", за който ви информирах в постинга си от вчера в 17:57 часа, горещо ви препоръчвам личния уебсайт на Тодор Батилов :
http://batilov.com/
От дясно има рубрика ПУБЛИЦИСТИКА и под нея ще видите изписано: ТЕЛЕВИЗИОННА
Ако кликнете там ще се появи: 27.11.2009 - предаването "Глас" по "Скат"
и "Разговор с Малина Петрова за палежа на Партийния дом", автор: Тодор Батилов
Разговорът е изключително интересен и е естествено и много важно допълнение към самия филм.
Приятно гледане и слушане!
http://batilov.com/
От дясно има рубрика ПУБЛИЦИСТИКА и под нея ще видите изписано: ТЕЛЕВИЗИОННА
Ако кликнете там ще се появи: 27.11.2009 - предаването "Глас" по "Скат"
и "Разговор с Малина Петрова за палежа на Партийния дом", автор: Тодор Батилов
Разговорът е изключително интересен и е естествено и много важно допълнение към самия филм.
Приятно гледане и слушане!
Realistka-
това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Женска подкрепа
Помощ, граждани! написа:това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Нямам представа,
1. защото ме интересуваше само разговора, свързан с филма
2. не съм следовател
3. нямам в семейството си нито следовател, нито милиционер, за да имам някаква генетична предразположеност...
4. Това е!
Realistka-
Това е същият Батилов, но за мен това няма никакво значение. Изгледах целия филм на Малина Петрова, той е много добре направен и моят личен извод е, че Партийният дом е бил подпален в резултат на комплот, в който са участвали поне някои от неговите обитатели - партийци. Не ми се вярва в тази акция да са били посветени много хора, защото със сигурност някои от тях биха проговорили съвсем категорично, а не на ниво съмнения и догадки.
Жалко е, че в този комплот са били въвлечени, без да разбират това, и стотици демонстранти на СДС.
Жалко е, че в този комплот са били въвлечени, без да разбират това, и стотици демонстранти на СДС.
Realistka написа:
Нямам представа,
....
2. не съм следовател
3. нямам в семейството си нито следовател, нито милиционер, за да имам някаква генетична предразположеност...
4. Това е!
Брех!
а как "професионално разследваше" на chocho работодателя...
komarKo написа:Realistka написа:
Нямам представа,
....
2. не съм следовател
4. Това е!
Брех!
а как "професионално разследваше" на chocho работодателя...
Това твоето от рубриката "мъжка солидарност" ли е?!
На такива отговарям стандартно:
- Примести си го в другия крачол...
Realistka-
Мекушавост срещу хитрина и коварство
Сигурно ще се повторя, но да напомня моето мнение. Първо, веществената полза за БСП от пожара е твърде съмнителна. Не мога да допусна, че целта на огъня е да бъдат унищожени архиви. Второ, моралната полза за БСП е несъмнена: СДС беше изкаран Херострат и Ван дер Любе на демокрацията, която трябваше да бъде компрометирана на всяка цена. На БСП не беше необходимо да предприема каквото и да било, за да спечели. Трето, някои чисто технически аспекти са силно преувеличени. Например да се прави капитал от факта, че на покрива са се качили хора, които нямало как за стигнат до там, без да познават архитектурните планове. Когато в сградата са нахълтали няколкостотин души и тичат във всички посоки, няма никакъв проблем някои от тях да се окажат на покрива, други в мазето и т. н. Не е необходимо митични сценаристи да ги водят. И четвърто, най-важно: СДС прояви непростима мекушавост, като не пожела да се разграничи от лумпените. СДС-ДСБ продължава да разчита на тях и до днес и печалните резултати са налице.Таки написа:Жалко е, че в този комплот са били въвлечени, без да разбират това, и стотици демонстранти на СДС.
Realistka написа:
...
не, от рубриката "Мултифункционален аршин"
не може едни "ченгета" да са ужасно зло, а други "да не ни интересуват" ....
Готов съм да чета чаршафи за "морал"
Realistka написа:Помощ, граждани! написа:това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Нямам представа,
2. не съм следовател
4. Това е!
Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 5:54 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Приятели, здравейте!
Една много неприятна новина...
Нали много хора четат, а някои се и възхищаваме на хумора на д-р Тони Филипов в неговата рубрика"Из дневниците на един луд" ...
ама вижте какво се оказва...много съм разочарована...щото той се казвал знете ли как?! Ами то това било негов псевдоним. А човекът се казвал Стойко Тонев...
Нямам думи...ами то това име, както вече многократно беше дискутирано тук е съвсем селско.
Ужас! Ужас! Ужас!
Той, с това име, трябва да е от някое село... и сигурно и тоалетната му е била на двора...
Ужас! Ужас! Ужас!
На всичко отгоре бил преподавател в СУ!
Това вече е върхът...сили нямам!
Такива неграмотници Господ да ги дарява с талант...ама може ли такива работи бе?!
От такива неправди човек може да стане и атеист...
Чао, приятели...отивам да се обеся...
Който може да сложи всички знаци и членове, където трябва...
Още веднъж си го премести!komarKo написа:Realistka написа:
...
не, от рубриката "Мултифункционален аршин"
не може едни "ченгета" да са ужасно зло, а други "да не ни интересуват" ....
Готов съм да чета чаршафи за "морал"
И нека твоя подзащитен да благодари не на теб, а на мен.
Аз пък благодаря на моята рода за гените...
Realistka-
Помощ, граждани! написа:Realistka написа:Помощ, граждани! написа:това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Нямам представа,
2. не съм следовател
4. Това е!Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 5:54 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Приятели, здравейте!
Една много неприятна новина...
Нали много хора четат, а някои се и възхищаваме на хумора на д-р Тони Филипов в неговата рубрика"Из дневниците на един луд" ...
ама вижте какво се оказва...много съм разочарована...щото той се казвал знете ли как?! Ами то това било негов псевдоним. А човекът се казвал Стойко Тонев...
Нямам думи...ами то това име, както вече многократно беше дискутирано тук е съвсем селско.
Ужас! Ужас! Ужас!
Той, с това име, трябва да е от някое село... и сигурно и тоалетната му е била на двора...
Ужас! Ужас! Ужас!
На всичко отгоре бил преподавател в СУ!
Това вече е върхът...сили нямам!
Такива неграмотници Господ да ги дарява с талант...ама може ли такива работи бе?!
От такива неправди човек може да стане и атеист...
Чао, приятели...отивам да се обеся...
Който може да сложи всички знаци и членове, където трябва...
Абе, Викторе, а бе глупако!
Ами аз се възхищавам от този човек...
Ами това си е българският Зощенко...
Той пише с лекотата, с която някои дишат...на един дъх са му написани нещата...
Не разбра ли, че това е ирония, бе глупако...прпи това насочена към тези дето все се гражданеят...да им умра на софийското гражданство.
Последната промяна е направена от Realistka на Сря 13 Яну 2010, 13:01; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Realistka написа:Помощ, граждани! написа:това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Нямам представа,
2. не съм следовател
4. Това е!
chocho написа:Realistka написа:Помощ, граждани! написа:това същия Батилов ли е, който бе депутат от "Атака" и обявен за доносник на ДС?
Нямам представа,
2. не съм следовател
4. Това е!
Виж как хубаво ти става като си го преместиш!
Пак си го примести!
Realistka-
Добър ден на всички!
Good afternoon everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
Купих си "Гласове" и на втора страница попаднах на 3/4 страница от Венко Бешков.
Хвърлих поглед ...но не можах да го чета цялото...
Венко,
(ако четеш) спри с тия чаршафи, с тези обяснения, с тези благодарности!
Достатъчно е, че хората от "Средец" ти вярвахме. Или по-скоро, че сме подтискали съмненията си!
Направили сме достатъчно за теб!
Спри, моля те!
Направи и ти нещо за нас! Замълчи!
Госпожа,
Погледнах по-късно, че Комара те "набичувал" с двойната мярка...
Така че трай си...
Така че трай си...
chocho написа:Госпожа,
Така че трай си...
Много съм те порязала...ясно!
Realistka-
komarKo написа:
Добър ден на всички!
Good afternoon everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
Купих си "Гласове" и на втора страница попаднах на 3/4 страница от Венко Бешков.
Хвърлих поглед ...но не можах да го чета цялото...
Венко,
(ако четеш) спри с тия чаршафи, с тези обяснения, с тези благодарности!
Достатъчно е, че хората от "Средец" ти вярвахме. Или по-скоро, че сме подтискали съмненията си!
Направили сме достатъчно за теб!
Спри, моля те!
Направи и ти нещо за нас! Замълчи!
Гес,
що така?!
Търсиш съвършенството?
Нима не го намери?!
При такъв избор...при твоята известност?!
Realistka-
Страница 40 от 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Страница 40 от 41
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите