Истината и само истината - 2
+18
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
jovina
дечо
(Стоян Христов)
Apostola na Svobodata
Boabab
(Apostol na Svobodata)
Робърт Боев
Помощ, граждани!
Admin
Realistka
Sonia
Логик
Таки
komarKo
nikiforov
Надя
22 posters
Страница 11 от 22
Страница 11 от 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Истината и само истината - 2
Логика поживя при капитализЪМА и понима кое е справедливо, независима от опаковката лъскава коньфйета.
Що бе, в РБ да не строите още социализъма ..?Логика поживя при капитализЪМА ...
Таки, преди известно време писах писмо до Международния отдел на КПГ, но до ден днешен нямам отговор. Бях ги помолила да впишат името на нашата партия, тъй като получих уверението на ръководството ни, че сме подкрепили резолюцията , дори са изпратили официално писмо до Гърция. В писмото си съм писала на руски език, че в България има няколко комунистически партии , с единствената молба, ако е възможно да добавят името и на нашата партия. За съжаление без резултат.
http://ru.kke.gr/news/news2009/2009-07-kke-cprf/
http://ru.kke.gr/news/news2009/2009-07-kke-cprf/
Тия две партии нямат нищо общо с моята партия.
Communist Party of Bulgaria
Party of the Bulgarian Communists
С една другарка ог КПГ участвахме със свои материали на Международна научна конференция в Киев.
Международная научная конференция «Научное наследие Маркса и современные социальные процессы», г. Киев, 5 мая 2004 г.
5 мая 2004 г., в годовщину рождения Карла Маркса, в Национальном техническом университете Украины «Киевский политехнический институт» (НТУУ «КПИ») прошла международная научная конференция «Научное наследие Маркса и современные социальные процессы», организованная факультетом социологии этого университета (декан факультета – доктор философских наук, профессор Б.В. Новиков) и Государственным политехническим музеем Украины при НТУУ «КПИ» (директор музея – доктор технических наук, профессор Л.А.Гриффен). Активное участие в подготовке этого мероприятия приняли редколлегия журнала «Марксизм и современность» и Всеукраинский Союз рабочих. Важно заметить, что, в отличие от России, где в Институте философии РАН уже несколько лет подряд проходят подобные мероприятия, на Украине в последние 15 лет государственными научными и учебными учреждениями ни разу не проводились конференции, посвященые марксизму.
В оргкомитет конференции вошли известные ученые: академик Национальной академии наук Украины (НАН Украины) О.М.Алымов, член-корреспондент НАН Украины, народный депутат Украины С.И.Дорогунцов, ведущий научный сотрудник Института философии Российской Академии наук (РАН) д.ф.н. Д.В.Джохадзе, профессор Московского государственного университета д.ф.н. Р.И. Косолапов и другие. На конференцию было заявлено около семидесяти докладов из разных городов Украины, России, Болгарии, Греции. За два дня работы конференции было проведено пленарное заседание, круглый стол на тему «Теория марксизма и практика социализма. Опыт и перспективы», заседание секций «Теория марксизма: прошлое, современность, будущее» и «Марксизм и современная история».
В работе конференции также приняли участие слушатели проводившейся в это время Всеукраинским Союзом рабочих марксистской учебы для молодых активистов рабочего движения из разных городов России (Москва, Ленинград, Нижний Новгород) и Украины (Киев, Северодонецк, Мариуполь).
По итогам конференции издан сборник, в котором опубликованы выступления ее участников.
По итогам конференции издан сборник, в котором опубликованы выступления ее участников.
В книгата с лика на Карл Маркс са публикувани моя и нейния доклад. Съжалявам много, че другарите, с които изповядваме една идея, се страхуват да упоменат името на партията, в която членувам.
Последната промяна е направена от Надя на Пет 02 Окт 2009, 13:22; мнението е било променяно общо 1 път
Ну, давай, представь свой материал товарищу Вылко и остальным форумным товарищам!С една другарка ог КПГ участвахме със свои материали на Международна научна конференция в Киев.
Нелегалната Надина партия
Безкрайно ще се учудя, ако Международният отдел на Комунистическата партия на Гърция знае името на Надината комунистическа партия според официалната съдебна регистрация, ако такава съществува. Защото многобройните опити тази информация да стане достояние на нашия форум не дадоха резултат. Надината партия продължава да е в дълбока нелегалност в България.Надя написа:Таки, преди известно време писах писмо до Международния отдел на КПГ, но до ден днешен нямам отговор. Бях ги помолила да впишат името на нашата партия...
Името на другарката от Гърция ще ти го напиша в лично съобщение, заглавието на моя доклад бе "Наследство Маркса и новые социальные проблемы" -на 270 стр. от книжката
Уточняващ въпрос
Не питах за името на другарката от Гърция, а за името на твоята комунистическа партия. Не бях ли ясен?Надя написа:Името на другарката от Гърция
Със сигурност не съществуват "другарки от Гърция" , които да крият своето име и своята политическа афилиация.
Логик написа:Безкрайно ще се учудя, ако Международният отдел на Комунистическата партия на Гърция знае името на Надината комунистическа партия според официалната съдебна регистрация, ако такава съществува. Защото многобройните опити тази информация да стане достояние на нашия форум не дадоха резултат. Надината партия продължава да е в дълбока нелегалност в България.Надя написа:Таки, преди известно време писах писмо до Международния отдел на КПГ, но до ден днешен нямам отговор. Бях ги помолила да впишат името на нашата партия...
Ако Таки успее да се свърже с другарката от Гърция, няма начин да не научи фамилията ми, (щото то, името е същото) и партията ми. Предполагам тя също притежава този сборник.
А тя е писала по тема: "Коммунистическая партия Греции о современном рабочем и коммунистическом движении"
Съжалявам, бях решила на Таки да казвам името на другарката, не на Вас, др. Логик.Логик написа:Не питах за името на другарката от Гърция, а за името на твоята комунистическа партия. Не бях ли ясен?Надя написа:Името на другарката от Гърция
Таки-ятаки
Драги Таки, вероятно усещаш опита на Надя да те превърне в своя ятак, който единствен може да узнае нейната фамилия, името на нейната гръцка връзка и името на Надината комунистическа партия. Всичко е по правилата на нелегалната борба! А на нас, правоверните комунисти, ни остава само да гадаем коя е Надината "истинска" комунистическа партия, за която да гласуваме отсега нататък. Може би др. Бай Вълко ще ни помогне?Надя написа:Ако Таки успее да се свърже с другарката от Гърция, няма начин да не научи фамилията ми, (щото то, името е същото) и партията ми.
Усещам, др(аги) Логик и съм препълнен с гордост за оказаното високо доверие на Партията, дори и да не знам коя е тя..Драги Таки, вероятно усещаш опита на Надя да те превърне в своя ятак ...
Таки написа:Що бе, в РБ да не строите още социализъма ..?Логика поживя при капитализЪМА ...
Тук развъждаме помияри озъбени свирепи кучета, за които няма още открити обезпаразители.
Надя, получих писмото ти, но има проблем.. Гръцката другарка се оказва с мъжко име. Това в името на конспирацията ли е ?
Комунистка на разпит
Логик написа:Не питах за името на другарката от Гърция, а за името на твоята комунистическа партия.
Браво! Не човек, а желязо! Само че във възпятата от поета история устата все пак бе сгрешила и сама бе промълвила името на героя, а в нашия форум уста Надина никога няма да промълви името на нейната комунистическа партия. Нещо повече, Надя симулира умствена неадекватност, като непрекъснато отговаря на въпроси, които никой не й задава, а премълчава съвсем ясно зададен въпрос.Надя написа:Съжалявам, бях решила на Таки да казвам името на другарката, не на Вас, др. Логик.
Не човек, а желязо? - Не, комунистка!
И все-пак, Логик ... Кои, защо и как превърнаха огромната "синя кауза" от 1990 г. в един малък провинциален цирк, при това твърде досаден?
Ето я и "другарката от Гърция". Дори и да имах желание да помогна на Надя, щеше да ми бъде много трудно да "я" намеря ...
"Другарката" се нарича Елисеос Вагенас. Може би фамилното му име е объркало Наденька относно пола му ...
"Другарката" се нарича Елисеос Вагенас. Може би фамилното му име е объркало Наденька относно пола му ...
Есть такая партия???
За "другарката" от Гърция стана ясно. Някои подозират, че и "другарката" от България е от същия пол. И все пак, ще изясни ли някой коя е комунистическата партия на Надя?Таки написа:Ето я и "другарката от Гърция".
А дали това има значение, според аджендата ? Не е ли достатъчно тя да е просто комунистическа ?И все пак, ще изясни ли някой коя е комунистическата партия на Надя?
Точни попадения
Таки за пореден път иска да чуе именно от мен отговора, който аз няма дам - че вината за всички беди на "синята кауза" пада върху главите на четирима тъмносини легионери, съсипали със своето модераторство достойния форум на Медиапул, и върху съвестта на техните добичета с влажни кравешки погледи. Уви, по времето, когато се наливаха основите, в синьото движение ги нямаше нито едните, нито другите. Чак такава космическа сила просто не мога да припиша на някакви нищожества, чиято единствена дейност е да ровичкат в клоаки. Разбира се, че вината за загубата и провала на СДС пада изцяло върху привърженици(те) на СДС, но те са съвсем други хора. И преди всичко са хиляди, маса, народ, а не четворица в непрекъснато редеещ строй. Вдигни мерника, Таки! Това е моят съвет. И понеже заговорихме за старинни театри, ето една сполучлива възстановка на висока точност в попаденията и съответстваща на тях висока резултатност. Репликите, които се чуват на записа, са предизвикани от факта, че на "сцената" - двора на Тауър, в същото време се разиграват и други епизоди с доброволни актьори.Таки написа:И все-пак, Логик ... Кои, защо и как превърнаха огромната "синя кауза" от 1990 г. в един малък провинциален цирк, при това твърде досаден?
Нито за момент не си помислих за отговора, който ми приписваш като желание. Благодаря за твоето високо мнение относно моята интелигентност и не мисля да те безпокоя повече с неприятни политически въпроси.Таки за пореден път иска да чуе именно от мен отговора, ...
...................................
Нека обаче изясня контекста на въпроса си, на теб и на други заинтересовани .. Тук се занимаваме все повече ( и аз, по принуда ) с циркаджийски полемики с "истински комунисти" като Надя и Вълко, а мълчим по редица интересни текущи събития. Като например избора на Бокова за директор на ЮНЕСКО, липсата на десен кандидат за кмет на София, политическите решения на правителство Борисов (като това за АЕЦ "Белене"), онези юнаци "мюсюлман-демократи" и др. и др. Някои наши членове са загърбили напълно каквито и да е инициативи (с каквито блестяха в миналото) и се занимават само с кибичене и коментари на другите - остатъчните инициативни баламури.
Недоволството ми от подобни трендове в ЕСФ е основата на моя въпрос. А връзката със "синята идея" на 90-те надявам се, че е ясна: тук сините са абсолютно мнозинство, а другите се броят на пръсти.
Страница 11 от 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» тъпни от виртуалното ...
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
Страница 11 от 22
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите