Истината и само истината - 2
+18
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
jovina
дечо
(Стоян Христов)
Apostola na Svobodata
Boabab
(Apostol na Svobodata)
Робърт Боев
Помощ, граждани!
Admin
Realistka
Sonia
Логик
Таки
komarKo
nikiforov
Надя
22 posters
Страница 14 от 22
Страница 14 от 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: Истината и само истината - 2
Другарю Вълко,Например, като знам закона за земното притегляне, не е необходимо да го изпитвам сам.
Сигурен съм, че при много от позите на камасутрата, която практикувате пламенно ката сутрин, се налага да изпитвате земното притегляне на вашите партньорки.
Ползвам случая за да пратя братски поздрав на тези трудолюбиви български другарки!
аз мисля, че поменатия другар не е редно да си губи времето по форумите, а дейно да участва в начинанието, към което е съпричастен
това, че в най-плодотворните за политическа работа часове той навлича нафталинения сталинистки костюм (в който явно се чувства удобно), изобщо не говори добре за неговата съпричастност
това, че в най-плодотворните за политическа работа часове той навлича нафталинения сталинистки костюм (в който явно се чувства удобно), изобщо не говори добре за неговата съпричастност
кръпкиНадя написа:тръпки.Логик написа:Тъпки!Надя написа:тъпичкоТаки написа:.. а трети се задоволяват с ёбки.едни искат тюбки, други юбки ..
съшити с бели конци....пфуу
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
С другарски поздрав
Правилно, мило пионерче Пепеляшке! Аман от ръбки! Радвам се на свежото ти присъствие.marapepelia6ka написа:кръпкиНадя написа:
тръпки.
стъпки-тихи.marapepelia6ka написа:кръпкиНадя написа:тръпки.Логик написа:Тъпки!Надя написа:тъпичкоТаки написа:.. а трети се задоволяват с ёбки.едни искат тюбки, други юбки ..
съшити с бели конци....пфуу
Другарки и другари форумисти,
Играта на пирамида е буржоазен предрасъдък, дълбоко чужд на пролетарската естетика, с която е пропит този форум. Не ме принуждавайте да приложа форумната революционна законност в цялата й строгост!
Това и др. Сталин не би го сторил, защото той нямаше по-висока цел в живота си, от тази да служи на своя трудов народ, да се бори за неговото щастие.Admin написа:Другарки и другари форумисти,
Играта на пирамида е буржоазен предрасъдък, дълбоко чужд на пролетарската естетика, с която е пропит този форум. Не ме принуждавайте да приложа форумната революционна законност в цялата й строгост!
Какъв Сталин, другарке, какво щастие ..? За Админа мисли като за нещо средно между Феликс Едмундыч и Лаврентий Палыч ... И не забравяй, че те с особена настойчивост са налагали дисциплина именно сред редиците на истинските комунисти ! Вот так!
Будь на страже, тов. Админ!
Красная армия удвоит свою работу по боевой подготовке. Никакой поворот событий не застигнет Красную армию врасплох.
Лев Троцкий, Нарком по военным и морским делам (Наркомвоенмор) и Председатель Реввоенсовета РСФСР
Логик написа: Радвам се на свежото ти присъствие.
Благодаря Логик. Определено има неща, които ме привличат да влизам в този форум.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Другарю Вълко,Например, като знам закона за земното притегляне, не е необходимо да го изпитвам сам.
Сигурен съм, че при много от позите на камасутрата, която практикувате пламенно ката сутрин, се налага да изпитвате земното притегляне на вашите партньорки.
Ползвам случая за да пратя братски поздрав на тези трудолюбиви български другарки!
Др. Таки,
За съжаление партийната книжка, която ни позволяваше свободно да изпитваме подобни притегляния, а също международни совалки и скачвания в различни орбити, е окончателно дискредитирана като средство за индулгенция.
Какво да се прави, "панта рей", дето е рекъл дядото на диалектиката.
Ето затова се налага да прибягваме до методите на камасутрата, за да дадем твърд отпор на настъплението на международната реакция, на империализма, фашизма и ционизма.
С боен привет:
БВ
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Харесваш ми, Рали, винаги си ми харесвала, само се чудя какво още търсиш в БСП?
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0076&n=43&g=
http://www.duma.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0076&n=43&g=
Къде да иде, горката Рали ? В партията на Надя, дето никой не знае коя е ? ? Ех, няма спасение за Рали и туй то ...Харесваш ми, Рали, винаги си ми харесвала, само се чудя какво още търсиш в БСП?
Глас от залата: - Нека опита в МВР..
Таки написа:Къде да иде, горката Рали ? В партията на Надя, дето никой не знае коя е ? ? Ех, няма спасение за Рали и туй то ...Харесваш ми, Рали, винаги си ми харесвала, само се чудя какво още търсиш в БСП?
Глас от залата: - Нека опита в МВР..
Таки, съжалявам ги тия хора наистина. Кой ще е този баламурник, който отново ще им повярва, пък каквито ще красиви слова и лозунги да изричат.Янаки Стоилов завърши с лозунга „Долу олигархията, свобода за народа!"
"Мря Марко"- казва българинът. Доста са оцапани.
Вервам ти. Почти виждам пред себе си твоите красиви очи, потънали в сълзи ...Таки, съжалявам ги тия хора наистина.
Бери винтовку!
Хайде, Надя, време е да грабнеш винчестера, който ти бях подарил. Нали го пазиш - оня, партизанския? Време е за дела! Стига са ни тъпкали олигарси и контрареволюционери!Надя написа:Янаки Стоилов завърши с лозунга „Долу олигархията, свобода за народа!"
За пореден път, бой последен е този!
Текст и музика -народни
О, Герги, вещий Кадиев,
защо поверва на тия.
Слънце ли те напече,
та за войвода се врече.
-----
Урок ли тебе ориса
та на войводство кандиса,
на зрели години баряктар
на баш айдуци главатар.
-----
Я си погледни четата
старците и момчетата
сите отбор айдуци
червени и кармазъ дудуци.
----
Що си на Бургас не одиш
покрай морето да бродиш,
на кьошка да си почиваш
и винце да си попиваш.
-----
На къде с тия айдуци,
айдуци още дудуци,
мискини дет те изиграа
изиграа та те утепаа.
-----
Немой Кадиев за слава
името си продава
оти кат секи вехти катил
ще станеш накрай за резил.
защо поверва на тия.
Слънце ли те напече,
та за войвода се врече.
-----
Урок ли тебе ориса
та на войводство кандиса,
на зрели години баряктар
на баш айдуци главатар.
-----
Я си погледни четата
старците и момчетата
сите отбор айдуци
червени и кармазъ дудуци.
----
Що си на Бургас не одиш
покрай морето да бродиш,
на кьошка да си почиваш
и винце да си попиваш.
-----
На къде с тия айдуци,
айдуци още дудуци,
мискини дет те изиграа
изиграа та те утепаа.
-----
Немой Кадиев за слава
името си продава
оти кат секи вехти катил
Липсва последният куплет:Немой Кадиев за слава
името си продава
оти кат секи вехти катил
Костов отказал е мандат
и сините ги нема.
Че по-добре без кандидат
от загуба голема.
Ииии, и-ху!
Таки написа:Липсва последният куплет:Немой Кадиев за слава
името си продава
оти кат секи вехти катил
Костов отказал е мандат
и сините ги нема.
Че по-добре без кандидат
от загуба голема.
Ииии, и-ху!
Пък моят последен куплет бе такъв:.
Та си се Георги съвзема,
че грабна знаме червено,
Столична Община превзема,
празнува с вино пембено
Народно творчество, Логик, видях го случайно, но аз имам предвид някой друг, по-червен Георги.Логик написа:Защо точно Георги Кадиев ви заигра на устните?
По-червен, най-червен... Що е то?
По-червен Георги има само един, но тогава куплетът би трябвало да бъде:Надя написа:... аз имам предвид някой друг, по-червен Георги.
Гьорги, вещи Пръванов,
що ти треба на пръв санот?
Слънце ли те напече,
та за войвода се врече?
Да ви се похваля, получих писмо от продуцента на проекта "Името на Русия" Благодари ми за участието във форума, но предупреди, че щели да го закриват. Попитах се, кому пречи и защо, но отговорът е прост
Темата за "Иосиф Виссарионович Сталин " има 5,492 отговора и е видяна от 256,161 посетители до датата 04.10. 09 г.
А темата за победителя на проекта -"Александр Невский - "Имя Россия" до 07.10.09 има 139 отговора и е видяна само от 4,807 посетители.
Темата за "Иосиф Виссарионович Сталин " има 5,492 отговора и е видяна от 256,161 посетители до датата 04.10. 09 г.
А темата за победителя на проекта -"Александр Невский - "Имя Россия" до 07.10.09 има 139 отговора и е видяна само от 4,807 посетители.
Чакайте, че за малко да ви излъжа, имало още една тема отворена за "Св. благоверный князь Александр Невский - с още 350 отговора и 15 215 посещения.
Но пак е назад.
Это о чем говорит?!
Но пак е назад.
Это о чем говорит?!
С победой, тов. Надья!
Честито високо признание!Надя написа:... получих писмо от продуцента на проекта "Името на Русия". Благодари ми за участието във форума
Да те питам, може да ми помогнеш. Четох, че са възстановили една от станциите на московското метро в нейния автентичен сталински стил. Да имаш някаква снимка от сайтовете? Това за мен е важно, защото копнея поне част от нашия девиз За Родину, за Сталина! да остане: след като продажни ревизионисти ликвидираха нашата Родина - Съветския Съюз, поне Сталин да живее! А плакатът по-долу е свързан с предстоящите кметски избори в София:
Страница 14 от 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» тъпни от виртуалното ...
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
Страница 14 от 22
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите