Истината и само истината - 2
+18
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
jovina
дечо
(Стоян Христов)
Apostola na Svobodata
Boabab
(Apostol na Svobodata)
Робърт Боев
Помощ, граждани!
Admin
Realistka
Sonia
Логик
Таки
komarKo
nikiforov
Надя
22 posters
Страница 21 от 22
Страница 21 от 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Истината и само истината - 2
Ааа, каква чест, един другар -демократ се сетил за мен! Благодаря ти, Ветровете!))
"Крачка напред? "Товарищ Сталин , вы большой ученьй.."
Имаше преди време една Наденка, сталинистка. Ами тя никога няма да престане да вярва, даже ако всички "Думи" по света да потвърдят за това престъпление. "
А защо споделяш своята буйна радост тук, а не при Безпризорните?Ааа, каква чест, един другар -демократ се сетил за мен!
Аз споделих радостта си и във ФБ.Таки написа:А защо споделяш своята буйна радост тук, а не при Безпризорните?Ааа, каква чест, един другар -демократ се сетил за мен!
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:50; мнението е било променяно общо 1 път
Когато демократ те признае за сталинист, т.е. комунист-идеалист, значи наистина си такъв.
Радвай се. Но не забравяй, че кой на какво се радва е също обект на преценка от страна на публиката, пред която радостта е споделена.Аз споделих радостта си и във ФБ.
Прав си, но във ФБ открих вече сталинисти като мен, защо пък да няма и тук някой -друг прикрит такъв? Нека не забравяме думите на Ал.Проханов(известен руски журналист и писател) че: "Който днес не е със Сталин е с Хитлер."Таки написа:Радвай се. Но не забравяй, че кой на какво се радва е също обект на преценка от страна на публиката, пред която радостта е споделена.Аз споделих радостта си и във ФБ.
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:50; мнението е било променяно общо 1 път
Защо пък да няма? Защото в този форум едва ли би се чувствал добре.Прав си, но във ФБ открих вече сталинисти като мен, защо пък да няма и тук някой -друг прикрит такъв?
А остана и да се чувства добре, да го наричат останалите какво ли не, че кой друг освен мен би могъл да го понесе? Но аз вече имам тренинг и изобщо не ми пука от нищо. Виж Соня се уплаши.Таки написа:Защо пък да няма? Защото в този форум едва ли би се чувствал добре.Прав си, но във ФБ открих вече сталинисти като мен, защо пък да няма и тук някой -друг прикрит такъв?
Помощ, да не искаш да кажеш, че сме били доносници. Не, скъпи, и при тях сигурно се пази някаква тайна, а аз специално съм от приказливите, дори прекалено, така че никой не би ми се доверил. За Рино не знам, той е по-умен, може да са го използвали за нещо, макар че не вярвам.
Викторе, не падай на нивото на Петър. Това, че той е бил активен участник в една долнопробна медиапулска компания, злословеща и клеветяща наши форумни членове, е лесно доказуем факт. Но не е причина някой от нас да му подражава.
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:49; мнението е било променяно общо 1 път
Абе някой може ли да ме обясни, кое точно в поведението ми е вбесило Помощ граждани, а няма да скрия и снощи Маестрото? Хайде вторият запитах дали са му стигнали капачките и малко или много си изпросих обидата, ама с Помощ не си спомням да сме си разменяли обидни епитети.
Търсенето на Истината изисква много енергия, много време и повече от един живот!
При теб Наденце и след 4 месеца е същото???Надя написа:Търсенето на Истината изисква много енергия, много време и повече от един живот!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
https://www.youtube.com/watch?v=vK_vxKte-hg
Нека с тази революционна песничка на композитора -комунист М.Теодоракис да пожелаем успех на Комунистическата партия на Гърция на изборите утре. Нашето дело е право, ние рано или късно ще победим, другари!!!
Нека с тази революционна песничка на композитора -комунист М.Теодоракис да пожелаем успех на Комунистическата партия на Гърция на изборите утре. Нашето дело е право, ние рано или късно ще победим, другари!!!
"-Как вы вообще относитесь к ситуации, которая возникла сейчас в России? Какие у вас взгляды на ее развитие?
Генри Форд: Если происходит эксплуатация естественных богатств лишь ради умножения частных состояний, то это не развитие, а грабеж."
Със сигурност ако бъде запитан и за България, отговорът на Форд ще бъда същият.
Генри Форд: Если происходит эксплуатация естественных богатств лишь ради умножения частных состояний, то это не развитие, а грабеж."
Със сигурност ако бъде запитан и за България, отговорът на Форд ще бъда същият.
Някои преподаватели напълно изтрещяха.
http://avtorski.pogled.info/article/49518/Nyakoi-prepodavateli-napalno-iztreshtyaha
http://avtorski.pogled.info/article/49518/Nyakoi-prepodavateli-napalno-iztreshtyaha
Един нацистки списък - http://noresharski.com/komisarite-na-podmyanata/ - в който сред "враговете на народа" фигурират както Любослава Русева, така и д-р Николай Михайлов. Браво, Кънев! Йевала, Кунева!
Христо Комарницки във Фейсбук. С когото съм напълно съгласен.Нещата са много, ама много зле, щом т.н. българска десница посяга към поредната "спасителна" доза дрога - добрият стар изветрял "анти-комунизъм". Това не е просто липса на въображение, това е отчайваща липса на идеи и връзка с реалността - тотален "out of space"..
Христо Комарницки във Фейсбук.Борейки се с паметниците и призрака на комунизма, българските десни няма как да избягат от съществения въпрос:
Какво е отношението им към т.н. български капитал?
Как ще управляват, ако за тях всички богати капиталисти, банкери и прочие влиятелни от списъка на "Форбс" са врагове, а не съюзници, както би трябвало да е по дефиниция?
Страница 21 от 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» тъпни от виртуалното ...
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
Страница 21 от 22
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите