Истината и само истината - 2
+18
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
jovina
дечо
(Стоян Христов)
Apostola na Svobodata
Boabab
(Apostol na Svobodata)
Робърт Боев
Помощ, граждани!
Admin
Realistka
Sonia
Логик
Таки
komarKo
nikiforov
Надя
22 posters
Страница 4 от 22
Страница 4 от 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Поздрав за истинските християни и комунисти!
http://www.vbox7.com/play:a04f3e02
от най добарата изпълнителка на българската народна песен Динка Русева
Който си пари имаше, студена вода пиеше,
Който си пари нямаше, жаден си, майко, оставаше
от най добарата изпълнителка на българската народна песен Динка Русева
Който си пари имаше, студена вода пиеше,
Който си пари нямаше, жаден си, майко, оставаше
Дясното обединение цъфти и вързва ...
More (мо'ре) обединение: http://www.de-zorata.de/forum/index.php/topic,211.msg24017.html#msg24017Честито на Лъчо Тошев! (макар че е абсурдно да не води листата именно той за Европарламента, а дамата с кюфтетата...)
Не знам, кой е 24-ти избирателен район, но съчувствам на всички, на които ще им се наложи да гласуват за тази - както чувам дори от кръгове в СДС - крайно неприятна фигура, наречена Сотиров. Дали не трябва временно да си промените адресната регистрация като по-малко зло сравнено с гърча да си дадеш гласа за такъв... При това гласувайки за него отсега да знаеш, какъв запъртък си снасяш в бъдещия парламент (ако въобще може да се говори за влизане в него с кандидати като въпросният...)
" Когато сме най-зле, така да сме ... "
24 МИР
24 МИР това е центъра на София. "Средец", но вероятно и други райони...Район Средец - категорично е в 24 МИР.
А за Иван Сотиров, който иска да гласува...Аз -Не!
Най-вероятно ще се пререгистрирам в някой друг район...
А за Иван Сотиров, който иска да гласува...Аз -Не!
Най-вероятно ще се пререгистрирам в някой друг район...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Честито и на България!
Дай Боже България отново да бъде представлявана в Европейския парламент от този доказан титан на мисълта и красноречието, специалист по привличането на чуждия огън върху собствените позиции! Хиляда години на депутата Тошев! Десет хиляди години на СДС!Честито на Лъчо Тошев!
Re: Истината и само истината - 2
Я моля те не бъди толкова пестелив. По-добре кажи какви са греховете на Лъчезар Тошев и с какво Надежда Михайлова го превъзхожда...Логик написа:Дай Боже България отново да бъде представлявана в Европейския парламент от този доказан титан на мисълта и красноречието, специалист по привличането на чуждия огън върху собствените позиции! Хиляда години на депутата Тошев! Десет хиляди години на СДС!Честито на Лъчо Тошев!
Питам сериозно. Защото не знам...
Realistka-
Таки написа:More (мо'ре) обединение: http://www.de-zorata.de/forum/index.php/topic,211.msg24017.html#msg24017Честито на Лъчо Тошев! (макар че е абсурдно да не води листата именно той за Европарламента, а дамата с кюфтетата...)
Не знам, кой е 24-ти избирателен район, но съчувствам на всички, на които ще им се наложи да гласуват за тази - както чувам дори от кръгове в СДС - крайно неприятна фигура, наречена Сотиров. Дали не трябва временно да си промените адресната регистрация като по-малко зло сравнено с гърча да си дадеш гласа за такъв... При това гласувайки за него отсега да знаеш, какъв запъртък си снасяш в бъдещия парламент (ако въобще може да се говори за влизане в него с кандидати като въпросният...)
" Когато сме най-зле, така да сме ... "
Ригасе,
ако аз реша да се изказвам за някой номиниран за депутат в твоя избирателен район в Атина и да ти давам акъл, какво би ми отговорил ти...
В този контекст би ми било интересно да кажеш какво ти лично знаеш за Иван Сотиров, което да предизвиква тази ти реакция...
Realistka-
Активните борци на СДС
Силно съм затруднен да отговоря на въпроса с какво Екатерина Михайлова превъзхожда Лъчезар Тошев. Дори на въпроса с какво тя превъзхожда когото и да било от СДС не мога да отговоря. Едва ли имам отговор и на въпроса с какво който и да било от СДС е "превъзходен" пред някой друг. За Лъчезар Тошев: долетя в СДС на крилата на екологията и не направи нищо за нея. Напротив, точно той промени статута на Витоша и отвори път за засиленото й застрояване от такива като Евгени Бакърджиев (Златни мостове, Копитото и др.). Стана национално известен с експорта на български скандали на европейския пазар. В реч в Будапеща преброи жертвите на комунистическите режими точно на 100 милиона плюс 20 милиона изпратени в концентрационни лагери (второто число в пропорция към първото е занижено поне десет пъти!). Типичен пример за нищожествата, които българският избирател издига на ползу роду и народу: пети парламент и пореден европейски мандат! Успя да задмине с мандати дори най-вредния ветеран на СДС Георги Панев.Realistka написа:По-добре кажи какви са греховете на Лъчезар Тошев и с какво Надежда Михайлова го превъзхожда...
Логик,Логик написа:Силно съм затруднен да отговоря на въпроса с какво Екатерина Михайлова превъзхожда Лъчезар Тошев. Дори на въпроса с какво тя превъзхожда когото и да било от СДС не мога да отговоря. Едва ли имам отговор и на въпроса с какво който и да било от СДС е "превъзходен" пред някой друг. За Лъчезар Тошев: долетя в СДС на крилата на екологията и не направи нищо за нея. Напротив, точно той промени статута на Витоша и отвори път за засиленото й застрояване от такива като Евгени Бакърджиев (Златни мостове, Копитото и др.). Стана национално известен с експорта на български скандали на европейския пазар. В реч в Будапеща преброи жертвите на комунистическите режими точно на 100 милиона плюс 20 милиона изпратени в концентрационни лагери (второто число в пропорция към първото е занижено поне десет пъти!). Типичен пример за нищожествата, които българският избирател издига на ползу роду и народу: пети парламент и пореден европейски мандат! Успя да задмине с мандати дори най-вредния ветеран на СДС Георги Панев.Realistka написа:По-добре кажи какви са греховете на Лъчезар Тошев и с какво Надежда Михайлова го превъзхожда...
мисля, че си сгрешил и пишеш вместо "Надежда Михайлова" - "Екатерина Михалова".
Не знам за коя от двете мислиш в момента...
До колкото знам Лъчезар Тошев е биолог и затова е свързван с екологията. Но грешките на българския избирател ( в това число поставям и себе си) са много. Единственото ми утешение (или по-точно оправдание) е, че човек, който не лъже не е подозрителен...и най-лесно може да бъде излъган! Така че лъгаха ни до самозабрава! Да са живи и здрави.
А мисля, че със статута на Витоша беше свързана Евдокия Манева. Тя беше министър...Как е раздавано и защо не знам...Да не говорим за колегата Венко Бешков, зам. министър по това време, който се оказа и доносник, а в този смисъл и зависим от службите човек...но това не е попречило да бъде номиниран (кой го номинира не знам...) и избран за председател на ДСБ в район "Средец".
Така, че аз съм обръгнала на разочарования. 20 години верност от моя страна - не е малка работа...
Ако това беше love stovy отдавна да е приключила...много отдавна.
Realistka-
Иронията след 20 г. е недопустима и вредна, особено като си бил депутат!
Реалистке на изборите за ВНС - http://www.omda.bg/arhiv/kandidatski_listi_sds_1990.htm през 1990 г. г-н Логик/В.С./ се яви на мажоритарни избори за едно от 200 мажоритарно избрани депутати от името на онова пълно с ченгета СДС в последния момент от името на Зелената Партия на Ал. Каракачанов в 192-ри едномандатен избирателен район в Младост-3,4 и ... победи Димитър Иванов от БСП, но благодарение на факта, че споменът от БКП-системата бе пресен.Realistka написа:Я моля те не бъди толкова пестелив. По-добре кажи какви са греховете на Лъчезар Тошев и с какво Надежда Михайлова го превъзхожда...Логик написа:Дай Боже България отново да бъде представлявана в Европейския парламент от този доказан титан на мисълта и красноречието, специалист по привличането на чуждия огън върху собствените позиции! Хиляда години на депутата Тошев! Десет хиляди години на СДС!Честито на Лъчо Тошев!
Дали би победил днес, бих се радвал отново, но много се съмнявам.
(Apostol na Svobodata)-
Брой мнения : 19
Registration date : 13.04.2009
Надя написа:Сонче, ти наистина ли им вярваш на тия довчерашни бесепари? Моля ти се, мила! Не може до вчера да си поддържал една антинародна политика и днес когато БСП има най-голяма нужда от подкрепа, да напускат потъващия кораб БСП. Това са най-големите популисти, които някога са съществували у нас.Sonia написа:Надя написа:
Илия Божинов: Имаме потенциал за 1 милион, борим се за 200 хиляди гласа
“Идеите ни са в широк диапазон и се различават от идеите на всички други партии”, похвали се Божинов. Неговите хора са сметнали, че минималните пенсии и заплати могат незабавно да бъдат увеличени с 50 %. Образованието и здравеопазването трябва отново да станат държавни, а плоският данък – отменен. Доходите до 400 лв. не трябва въобще да се облагат с данъци. Предложението е борбата с кризата да става по обратния път – парите да не се дават на богатите хора с идеята, че те някога ще стигнат до техните работници, а за повишаване на доходите на най-бедните, за да могат те да харчат за стоки, а по този начин средствата да се връщат в бизнеса.
Червените отцепници се обявяват и против всякакви чужди военни бази на българска територия и за никакво участие на наши военни в мисии в чужбина. “Като най-бедна държава в ЕС би трябвало нашите партньори да ни влязат в положението и да не искат от нас непропорционално издържани разходи по тези неща”, настоява Илия Божинов. Като най-радикална оценяват идеята си “естествените монополи да станат държавни или общински”, т.е. енергоразпределителните дружества да се одържавят, а с боклука на София да се занимава общинска фирма. Оттам моделът да се пренесе и в другите общини в страната.
Наде, при мен не е въпрос на вяра, както вече знаеш, аз съм неверующа, аз просто подчертах концепциите в програмата на тази евентуална нова левица, с които съм безапелно съгласна. Дълбоко съм убедена, че тези концепции би трябвало да са застъпени в програмата на всяка истинска левица.
А кой какъв бил и какъв е сега, въобще не ме интересува. От бивши "другари" - настоящи десни демократи - настоящето на България е пълно. Както е казал поетът:
"Довчерашните самоотвержени правителствени блюдолизци и шутове - днес се провъзгласяват за жертви на диктатурата.
Тези, които до вчера викаха “Да живей!" и "Слава!"- днес крещят "Долу!" и ! Смърт!"
"Легиони
от хамелиони!"
Q U O T E !
Реалистке, нямам навик да се самоцитирам. Така че когато в мой постинг виждаш текст в цитат ( quote ) , то е нещо, написано от друг. Привел съм и линк, като добро момче. С две думи: оплакванията ти - към Милен Радев..Ригасе,
ако аз реша да се изказвам за някой номиниран за депутат в твоя избирателен район в Атина и да ти давам акъл, какво би ми отговорил ти...
В този контекст би ми било интересно да кажеш какво ти лично знаеш за Иван Сотиров, което да предизвиква тази ти реакция...
А аз иронизирам "обединението" , съпроводено с подобни коментари и квалификации между "обединените" .
Apostol na Svobodata написа:Реалистке на изборите за ВНС - http://www.omda.bg/arhiv/kandidatski_listi_sds_1990.htm през 1990 г. г-н Логик/В.С./ се яви на мажоритарни избори за едно от 200 мажоритарно избрани депутати от името на онова пълно с ченгета СДС в последния момент от името на Зелената Партия на Ал. Каракачанов в 192-ри едномандатен избирателен район в Младост-3,4 и ... победи Димитър Иванов от БСП, но благодарение на факта, че споменът от БКП-системата бе пресен.Realistka написа:Я моля те не бъди толкова пестелив. По-добре кажи какви са греховете на Лъчезар Тошев и с какво Надежда Михайлова го превъзхожда...Логик написа:Дай Боже България отново да бъде представлявана в Европейския парламент от този доказан титан на мисълта и красноречието, специалист по привличането на чуждия огън върху собствените позиции! Хиляда години на депутата Тошев! Десет хиляди години на СДС!Честито на Лъчо Тошев!
Дали би победил днес, бих се радвал отново, но много се съмнявам.
Апостоле на свободата,
моят диалог с колегата Логик не изисква допълнителни пояснения!
Вашето мнение би било по-издържано (предвид на връзките и пристрастията ви) относно козунаците на Надя и Рино! И кой е бухнал и колко...но аз мисля, че в "безпризорните" този разговор е достатъчно изчерпателен, за да се налага този слбовесен шик да се повтаря и тук...
Последната промяна е направена от Realistka на Пон 20 Апр 2009, 20:22; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Ригас, ясно!Таки написа:Реалистке, нямам навик да се самоцитирам. Така че когато в мой постинг виждаш текст в цитат ( quote ) , то е нещо, написано от друг. Привел съм и линк, като добро момче. С две думи: оплакванията ти - към Милен Радев..Ригасе,
А аз иронизирам "обединението" , съпроводено с подобни коментари и квалификации между "обединените" .
Но даже и когато става дума за обединение все пак помисли си как би звучала една моя ирония по отношение на избори в Гърция...
Хората тук влагат може би повече, отколкото може да бъде разбрана емоция, защото тези от нас, които сме живяли в България тези 20 години, е натрупал своите болки, разочарования, осъществени и неосъществени очаквания. Човек трябва да го е преживял, за да може да го усети...
Realistka-
Евросъюзни дертове
Не бих се учудил. Непрекъснато четем коментари от европейски журналисти и политолози за Гърция или България или ...Но даже и когато става дума за обединение все пак помисли си как би звучала една моя ирония по отношение на избори в Гърция...
В случая, ирония, изказана от теб, е неуместна при всичкото ти старание да ме убедиш в противното...Таки написа:Не бих се учудил. Непрекъснато четем коментари от европейски журналисти и политолози за Гърция или България или ...Но даже и когато става дума за обединение все пак помисли си как би звучала една моя ирония по отношение на избори в Гърция...
Realistka-
Соня, но аз четох и други неща от програмната декларация на т.н. "нова" Българска левица. Уж за тях капитализмът не е последната дума в човешката история, но от Б.Л не отричат пазарните принципи и точно пазарната икономика било нужното за страната стопанство, е, разбира се контролирано и регулирано. Дрън-дрън!
Сменям иронията с безрезервно одобрение!
Реалистке, взимам си поука и сменям иронията с безрезервно одобрение:В случая, ирония, изказана от теб, е неуместна при всичкото ти старание да ме убедиш в противното...
- Намирам за чудесно един десен журналист, част от "Синята коалиция" , да нарича водача на обединената евролиста Надежда Михайлова "дамата с кюфтетата" , а кандидата Иван Сотиров - "крайно неприятна фигура".
Сега добре ли е ?
Логик да поеме дежурството...
Добре е!Таки написа:Реалистке, взимам си поука и сменям иронията с безрезервно одобрение:В случая, ирония, изказана от теб, е неуместна при всичкото ти старание да ме убедиш в противното...
- Намирам за чудесно един десен журналист, част от "обединената десница" , да нарича водача на евролистата Надежда Михайлова "дамата с кюфтетата" , а кандидата Иван Сотиров - "крайно неприятна фигура".
Сега добре ли е ?
След като те превъзпитах, смятам да напусна поста...
Надявам се, че Логик ще поеме смяната в по-късните часове, след като оправи "бандата на тримата" сладури...
Realistka-
Lapsus calami
Естествено, че пиша за Надежда - нали ти я споменаваш. А мисля... мисля си, че казаното важи и за двете. Що се отнася до Лъчечар Тошев, тогава, когато Евдокия Манева беше министър, той беше председател на комисията по екология. Спомням си много добре, защото го срещнах случайно и в привичния ми стил се нахвърлих върху него за Витоша, а той защити решението. Така че, не го "избелвай", моля те! Той отдавна не е еколог, а политик. Евдокия Манева се сети за екологията едва когато мина в опозиция. Както и Иван Костов се сеща за досиетата.Realistka написа:... мисля, че си сгрешил и пишеш вместо "Надежда Михайлова" - "Екатерина Михалова". Не знам за коя от двете мислиш в момента...
Дa, пазарна икономика с контрол и регулиране наистина звучи малко "дрън-дрън". На запад, в зрелите ( и готови за изгниване) пазарни икономики, термините "контрол" и "регулиране" са равни на богохулство. Но нали съм богохулница...Надя написа:Соня, но аз четох и други неща от програмната декларация на т.н. "нова" Българска левица. Уж за тях капитализмът не е последната дума в човешката история, но от Б.Л не отричат пазарните принципи и точно пазарната икономика било нужното за страната стопанство, е, разбира се контролирано и регулирано. Дрън-дрън!
"Ние не сме комунисти" -каза неотдавна един от инициаторите на Б.Л. Илия Божинов, като че ли ако не беше го казал, някой щеше да му повярва, че е комунист. Не може и така и вака. Не може при наличието на пет компартии(а бяха 15) да не си избереш поне една от тях, ако действително се смяташ за автентично ляв. Не може!Sonia написа:Дa, пазарна икономика с контрол и регулиране наистина звучи малко "дрън-дрън". На запад, в зрелите ( и готови за изгниване) пазарни икономики, термините "контрол" и "регулиране" са равни на богохулство. Но нали съм богохулница...Надя написа:Соня, но аз четох и други неща от програмната декларация на т.н. "нова" Българска левица. Уж за тях капитализмът не е последната дума в човешката история, но от Б.Л не отричат пазарните принципи и точно пазарната икономика било нужното за страната стопанство, е, разбира се контролирано и регулирано. Дрън-дрън!
Е, Соня, на теб явно социалдемокрацията повече ти допада, затова още навремето правилно съм преценила, че ти не си от нашите. Между впрочем може и да греша, но всички комунистически партии в ЕП са по-скоро социалдемократически, единствено може би КПГ си остава и е М.Л. комунистическа партия.
Соня не се нуждае от моята защита ...
.. но "Надя" се нуждае от моя пореден коментар..
По този повод предай на своята безпризорна падружка Риночка моите поздравления по повод днешната годишнина на преврата на неговите любими гръцки полковници. 21 април 1967 г. е черен ден за гръцката и европейската демокрация, но светъл празник за крайно-десните легионери и други подобни лекета. Пусни на падружката си и това видео-обръщение на диктатора, та да му стопли неонацисткото коремче като шкембе-чорба. Смърт на народа, свобода на фашизма, тов. Наденька!
Надюшенька, ако "вашите" са курви, които си другаруват сладичко с най-озлобените антикомунисти и апологети на десни диктатори, а ла Метаксас, Пиночет и Пападопулос, то аз много се радвам да науча, че Соня не е от "вашите" ..Е, Соня, на теб явно социалдемокрацията повече ти допада, затова още навремето правилно съм преценила, че ти не си от нашите.
По този повод предай на своята безпризорна падружка Риночка моите поздравления по повод днешната годишнина на преврата на неговите любими гръцки полковници. 21 април 1967 г. е черен ден за гръцката и европейската демокрация, но светъл празник за крайно-десните легионери и други подобни лекета. Пусни на падружката си и това видео-обръщение на диктатора, та да му стопли неонацисткото коремче като шкембе-чорба. Смърт на народа, свобода на фашизма, тов. Наденька!
но "Надя" се нуждае от моя пореден коментар..
Благодаря за вниманието. Ти всъщност прекрасно си защитил Соня, нападайки един истински комунист, който не се е научил да мрази опонентите си, само защото не споделят неговите убеждения.
" един истински комунист, който не се е научил да мрази опонентите си "
Дуня, чети какво правят истинските (без кавички) комунисти в един предизборен период:
1. Запознават трудовия народ с тезите на своята партия.
2. Канят гласоподавателите на своите предизборни мероприятия.
3. Публикуват списъци на кандидатите на истинската комунистическа партия, с техни снимки и биографични бележки.
Какво правят неистинските вече съм го казвал: политическа френска любов на побеснели антикомунисти.
3. Публикуват списъци на кандидатите на истинската комунистическа партия, с техни снимки и биографични бележки.
Какво правят неистинските вече съм го казвал: политическа френска любов на побеснели антикомунисти.
Истинските комунисти от реклама не се нуждаят.Таки написа:Дуня, чети какво правят истинските (без кавички) комунисти в един предизборен период:
Страница 4 от 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Similar topics
» тъпни от виртуалното ...
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
» Сказки по логика
» ОТ ИСТИНАТА БОЛИ... редактирано от ВЕЛЗО в знак на добра воля
» Познай резултата на изборите !
Страница 4 от 22
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите