Познай резултата на изборите !
+12
Boabab
Apostola na Svobodata
Надя
Агата
Логик
(Стоян Христов)
chocho
marapepelia6ka
Лаик
nikiforov
komarKo
Таки
16 posters
Страница 4 от 12
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
ОК
След това сефте, ще постна първата таблица на играта. С цел икономия (нали сме в криза..) , тя ще се обновява във всичките й "появи" , т.е. с появата на новата ще се обновяват и по-старите с най-новите данни.
В първата таблица включих и прогнозата на Rhino, която намирам за много интересна. Ако той възразява, ще я махна.
ВАЖНО: в графата "ЦИК" намирам за полезно да фигурират (вместо нищо) резултатите от евроизборите, така, за напомняне и сравнение. След 5.07 там ще попаднат истинските данни. Засега същите резултати фигурират и в графата "Агенции средно" , но това ще се промени веднага след появата на първите прогнози за 5.07. И така:
В първата таблица включих и прогнозата на Rhino, която намирам за много интересна. Ако той възразява, ще я махна.
ВАЖНО: в графата "ЦИК" намирам за полезно да фигурират (вместо нищо) резултатите от евроизборите, така, за напомняне и сравнение. След 5.07 там ще попаднат истинските данни. Засега същите резултати фигурират и в графата "Агенции средно" , но това ще се промени веднага след появата на първите прогнози за 5.07. И така:
Я да ударя и аз едно рамо на играта ...
Прогноза на Таки:
ГЕРБ ..... 27%
КзБ ...... 19%
ДПС ...... 14%
Атака .... 11%
СК ........ 8%
НДСВ ...... 5%
Лидер ..... 7%
РЗС ....... 5%
Моите сметки се базират на електорална активност 3 200 000 .
ГЕРБ ..... 27%
КзБ ...... 19%
ДПС ...... 14%
Атака .... 11%
СК ........ 8%
НДСВ ...... 5%
Лидер ..... 7%
РЗС ....... 5%
Моите сметки се базират на електорална активност 3 200 000 .
Апостола няма да го питам,
оти е пръв радетел за интерфорумна колаборация:
Предвиждането му, "за протокола" ( http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f6/topic-t23-30.htm#3036 ) :
"Моята ПРОГНОЗА за парламентарни избори за 41 ОНС на 5 юли 2009 г. е:
ГЕРБ - 30%
БСП - 17%
ДПС - 12%
Атака - 11%
СК - 15%
Лидер - 4%
РЗС - 5%
НДСВ - 5%
Други - 1%"
Напомням на всички, че прогнозите могат да се подновяват, но крайният срок е 30.06, 23:59.
Предвиждането му, "за протокола" ( http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f6/topic-t23-30.htm#3036 ) :
"Моята ПРОГНОЗА за парламентарни избори за 41 ОНС на 5 юли 2009 г. е:
ГЕРБ - 30%
БСП - 17%
ДПС - 12%
Атака - 11%
СК - 15%
Лидер - 4%
РЗС - 5%
НДСВ - 5%
Други - 1%"
Напомням на всички, че прогнозите могат да се подновяват, но крайният срок е 30.06, 23:59.
Re: Познай резултата на изборите !
Съгласно инструкцията на Таки, тук не съм публикувал прогноза за Избори 2009 за 41 ОНС,Таки написа:оти е пръв радетел за интерфорумна колаборация.
въпреки, че моята прогноза услужливо от Таки бе показана, за което му и благодаря!
И тъй като не съм публикувал моята прогноза тук, за да съм равнопоставен с всичките го и правя!
Цифрите са моята прогнозна надежда с оглед след изборите да се формира коалициционен кабинет между ГЕРБ и СК с подкрепа на РЗС или на Лидер или на НДСВ!
ГЕРБ: - 30%
КзБ: - 17%
ДПС: - 12%
Атака: - 11%
С.К.: - 15%
НДСВ: - 5%
Лидер: - 4%
РЗС: - 5%
ДРУГИ:- 1%
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Апостоле, няма да напомням какво приказвахте за тези "подкрепящи" партии, особено за първите две. След малко ще разиграя своята програмка и ще ти кажа какво следва от СРЕДНАТА засега прогноза.Цифрите са моята прогнозна надежда с оглед след изборите да се формира коалициционен кабинет между ГЕРБ и СК с подкрепа на РЗС или на Лидер или на НДСВ!
И така, от средната прогноза на досегашните играчи:
Депутати:
ГЕРБ - 74 , БСП - 49 , ДПС - 37 , Атака - 26 , СК - 21 , Лидер - 14 , НДСВ - 11 , РЗС - 8 .
Сега си направи сумите. Не е достатъчно "или" , а "и" и "и" и "и" .
ГЕРБ - 74 , БСП - 49 , ДПС - 37 , Атака - 26 , СК - 21 , Лидер - 14 , НДСВ - 11 , РЗС - 8 .
Сега си направи сумите. Не е достатъчно "или" , а "и" и "и" и "и" .
Срам,СК ще прави коалиция с Лидер начело с Ковачки.Господи ,та тая партия е клон на ДПС,(тоест ДПС- 2)а олигарха е спонсор на ДПС.Или по важна е баницата?Дали ЕНП ще разреши на ББ такова безобразие.
http://mediapool.bg/show/?storyid=146995&srcpos=17
Моята прогноза:
ГЕРБ: - 26%
БСП - 20%
АТАКА 15%
ДПС - 13%
С.К.: - 8%
ЛИДЕР: - 4%
РЗС: - 4%
Други:- 5%
http://mediapool.bg/show/?storyid=146995&srcpos=17
Христо Ковачки е следствен за укриване на данъци в особено големи размери и е на свобода под рекордна съдебна гаранция от 200 хил. лв. Той вече призна, че голяма част от неговия бизнес е финансиран с кредити. Според публикации в сръбската преса бизнесът му съседската държава не върви добре, а в същото време Агенцията по приватизация все още чака от него 100 млн. лв. за ТЕЦ "Бобов дол".
Моята прогноза:
БСП - 20%
АТАКА 15%
ДПС - 13%
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Става въпрос за чисто аритметическа подкрепа, не за правителство. Дори и от Атака може да се потърси подкрепа за определен брой депутати!Стоян Христов написа:Срам,СК ще прави коалиция с Лидер начело с Ковачки.Господи ,та тая партия е клон на ДПС,(тоест ДПС- 2)а олигарха е спонсор на ДПС.Или по важна е баницата?Дали ЕНП ще разреши на ББ такова безобразие.
http://mediapool.bg/show/?storyid=146995&srcpos=17Христо Ковачки е следствен за укриване на данъци в особено големи размери и е на свобода под рекордна съдебна гаранция от 200 хил. лв. Той вече призна, че голяма част от неговия бизнес е финансиран с кредити. Според публикации в сръбската преса бизнесът му съседската държава не върви добре, а в същото време Агенцията по приватизация все още чака от него 100 млн. лв. за ТЕЦ "Бобов дол".
Моята прогноза:
БСП - 20%
АТАКА 15%
ДПС - 13%
Слаби сте. Миналия път ви тресках и затова само ще кажа, кой ще е най-близо.
ГЕРБ: 32%
БСП: 20%
АТАКА: 10%
ДПС: 12%
С.К.: 7%
НДСВ: 6%
ЛИДЕР: 4%
РЗС: 4%
Други: 5%
БСП: 20%
АТАКА: 10%
ДПС: 12%
С.К.: 7%
НДСВ: 6%
ЛИДЕР: 4%
РЗС: 4%
Други: 5%
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
И още нещо:
Някой (мисля че беше моят приятел Боабаб) беше написал за моят друг приятел Бойко "генерала" - демек подиграва му се, че не е истински генерал, ама от него да мине...
Бойко Борисов е Генерал по всички правила и закони. За разлика от генерал Атанасов от ДСБ (или както Чосич го пише Г-л Атанасов ) който не е никакъв генерал - не може един трудовак без всякакво военно звание да стане Генерал. Бойко е ГЕНЕРАЛ отвсякъде - той е кадрови офицер, и за да станеш Висш офицер, трябва да си бил младши офицер (лейтенант до капитан), и после старши офицер (майор до полковник). Босисов отговаря на тези изисквания - започнал е от лейтенант, преминал е през всички звания до Генерал.
Атанасов от трудовак-ефрейтор го направиха генерал поради службата, която заемаше - да съсипе българското разузнаване.
Спирам до тука.
Има разлика меду Г-л Атанасов , и Ген. Борисов.
Надявам се всички да я разберете скоро.
Някой (мисля че беше моят приятел Боабаб) беше написал за моят друг приятел Бойко "генерала" - демек подиграва му се, че не е истински генерал, ама от него да мине...
Бойко Борисов е Генерал по всички правила и закони. За разлика от генерал Атанасов от ДСБ (или както Чосич го пише Г-л Атанасов ) който не е никакъв генерал - не може един трудовак без всякакво военно звание да стане Генерал. Бойко е ГЕНЕРАЛ отвсякъде - той е кадрови офицер, и за да станеш Висш офицер, трябва да си бил младши офицер (лейтенант до капитан), и после старши офицер (майор до полковник). Босисов отговаря на тези изисквания - започнал е от лейтенант, преминал е през всички звания до Генерал.
Атанасов от трудовак-ефрейтор го направиха генерал поради службата, която заемаше - да съсипе българското разузнаване.
Спирам до тука.
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Робърт Боев!Робърт Боев написа:И още нещо:
Спирам до тука.
Този път "интуицията" ти изневери!
Генерал Атанасов преди юридическото си образование завършва ПЖИ в София и има присъдено офицерско звание.
Но няма да ти гопосоча.
Ти ще се досетиш с какви чинове излизаха в София от ПЖИ!
Сполай ти Робърт Боев!
А генерал Атанасов бил ли е член на БКП?
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Твърде млад е бил тогава. Бил е машинист и е следвал задочно. Мисля, че не е бил член на БКП! Но ако имаш инфо напиши го! Това не може да бъде тайна!Стоян Христов написа:А генерал Атанасов бил ли е член на БКП?
Здравей Таки!
Превъзходно представяш различините предпочитания и прогнози на членове на форум ЕСФ.
Но в таблицата на "ексел" липсва колонка с принадлежност или фен на дадената партия.
Бих желал да посочиш колонка след колонката с потребителските имена в която след моето име да напишеш
1. Апостола на Свободата - "№ 19 - Синята коалиция".
Вероятно Рино ....
2. Рино би поискал, а и той не се срамува и заявява, че е от "№ 19 - Синята коалиция",
Срещу Стоян Христов, който също го заявява напиши:
3. Стоян Христов " № 5 - АТАКА.
Срещу името на НАДЯ напиши
4. Надя № 6 - Комунистическата партия на България към "Коалиция за България",
срещу твоето име напиши фен или привърженик на коя от участващите в изборите формации си!
5. Таки - "№ .... понеже си от левите примерно си напиши № 6 - БСП"!
Вярвам ще удовлетвориш молбата ми.
Всеки следващ, който дава прогноза за изборите да посочи привърженик или фен на коя от участващите в изборите формации е!
Така ще е по интересна таблицата за анализи!
Съгласен ли си?
Превъзходно представяш различините предпочитания и прогнози на членове на форум ЕСФ.
Но в таблицата на "ексел" липсва колонка с принадлежност или фен на дадената партия.
Бих желал да посочиш колонка след колонката с потребителските имена в която след моето име да напишеш
Вероятно Рино ....
2. Рино би поискал, а и той не се срамува и заявява, че е от "№ 19 - Синята коалиция",
Срещу Стоян Христов, който също го заявява напиши:
3. Стоян Христов " № 5 - АТАКА.
Срещу името на НАДЯ напиши
4. Надя № 6 - Комунистическата партия на България към "Коалиция за България",
срещу твоето име напиши фен или привърженик на коя от участващите в изборите формации си!
5. Таки - "№ .... понеже си от левите примерно си напиши № 6 - БСП"!
Вярвам ще удовлетвориш молбата ми.
Всеки следващ, който дава прогноза за изборите да посочи привърженик или фен на коя от участващите в изборите формации е!
Така ще е по интересна таблицата за анализи!
Съгласен ли си?
Добавяне на електорална нагласа
Апостоле, това може да стане и без нова колонка, като се оцвети прогнозата на всеки желаещ за "своята" партия в някакъв цвят. Това ще го направя следобяд, защото файлът на играта е вкъщи. Но е ясно, че всеки трябва да реши и да съобщи дали желае това или не. Не може да стане насила.Но в таблицата на "ексел" липсва колонка с принадлежност или фен на дадената партия.
За мен съм съгласен. Оцвети ме в синьо. Оцвети и Рино в Синьо. Но на АТАКА не знам цвета. Те по скоро са в кафяво или в черно или ... . Но нека Стоян сам да си каже. Надя ще се радва да е в алено червено.
За оцветяването
Не съм станал ясен. Ще се ползва един цвят, може да е син. Само че синя ще бъде твоята прогноза за СК, а на Стоян синя ще бъде прогнозата за Атака.За мен съм съгласен. Оцвети ме в синьо.
Морно време е настанало, всякакви субекти щъкат насам-натам, сноват от централа на централа, от явка на кафене, с куфарчета, с папки, жужат с джиесеми, всякой гледа да влезе в някоя листа. Разправят, че пред къщата на бат` Бойко било като пред дома на баба Ванга, влизат, излизат, чакат търпеливо, или не толкоз.
Та и прогнозата ми е такава - 100% ненагледни сурати в новия Парламент.
Та и прогнозата ми е такава - 100% ненагледни сурати в новия Парламент.
Най-точно е като оцветиш в синьо надписа на СК, а моето име Апостола да оцветиш също в синьо, да се знае, че съм фен или поддръжник на СК.Таки написа:Не съм станал ясен. Ще се ползва един цвят, може да е син. Само че синя ще бъде твоята прогноза за СК, а на Стоян синя ще бъде прогнозата за Атака.За мен съм съгласен. Оцвети ме в синьо.
Аналогично и на останалите.
Впрочем може и така, но който непознат чете тук няма да се досети кой към коя партия принадлежи или е поддържник/фен/!
Или дай легенда, че прогнозните цифри на изборните % в таблицата показани със син цвят показват за автора принадлежност или поддръжка към/на/ съответната партия.
Таки , нямам представа , каква е "идеята " да включиш уриньо в тая "игра" ?
даже да му се "извиняваш "...
Би ли ми обяснил накратко ?
даже да му се "извиняваш "...
Би ли ми обяснил накратко ?
nikiforov, вместо да приветстваш админите, решили да подобряват комфорта във форумите си, с надежда и след време и помежду си, ти искаш за определени дейсвия, обяснение от Таки!
Защо?
И от какви позиции?
Аз си позволих да се опиам дасе тушира напражението мужду форумите ЕСФ от една страна и Медияпул и Безпризорни от друга, Ти продължаваш да "цвъкаш" тук достойнства!
Таки не е длъженда ти дава обяснение с отговор!
Защо?
И от какви позиции?
Аз си позволих да се опиам дасе тушира напражението мужду форумите ЕСФ от една страна и Медияпул и Безпризорни от друга, Ти продължаваш да "цвъкаш" тук достойнства!
Таки не е длъженда ти дава обяснение с отговор!
Страница 4 от 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Фотография 3
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» За коя политическа партия бихте гласували, ако изборите бяха задължителни
» СИНЯТА КОАЛИЦИЯ-/ПРЕД СКОБИ-Лекция на Иван Костов пред Българските Студенти/
Страница 4 от 12