ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХ?
+3
nikiforov
Таки
HEXE
7 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХ?
Таки написа:но по други начини. Например, кметът оставя улицата ни 3 години и 11 месеца в окаяно състояние, а я асфалтира в 12-я месец. Как след това да не гласуваме за него .. ?
На мен веднъж ми платиха за добре орисувана бюлетина.Ако това е купуване Гласувах за всички наведнъж
" На мен веднъж ми платиха за добре орисувана бюлетина "
Ааа, с такива номера се занимаваше малкият ми син и щурата му компания, преди десетилетие. Спретваха абсолютно правдоподобни копия на истински бюлетини, с невероятни заглавия на партии и още по-невероятни списъци на кандидати, та гласуваха с тях, серсемите. Преведено на български, това би звучало например така:
( Нецензурен герб на партията )
ОБЕДИНЕНИ РОМСКИ ЕРОТИЛИ
Азис, Васил Траянов
Бони, Мис
Китаецът, Ники
.....
( Нецензурен герб на партията )
ОБЕДИНЕНИ РОМСКИ ЕРОТИЛИ
Азис, Васил Траянов
Бони, Мис
Китаецът, Ники
.....
Таки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Басссии, как съм се минал - аз гласувах - никой и не ни даде - даже двайси...
Сигур щот си димукрат...chocho написа:Таки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Басссии, как съм се минал - аз гласувах - никой и не ни даде - даже двайси...
Корекция ...
- Басссии, как съм се минал - аз гласувах - никой и не ни даде - даже двайси...
- Сигур щот си димукрат...
А аз се питам, дали Чочо не принадлежи социално към тези, които трябва да дават, а не към тези, на които трябва да им дават ? ? Я се виж в какъв обръч работиш бе ...
А аз се питам, дали Чочо не принадлежи социално към тези, които трябва да дават, а не към тези, на които трябва да им дават ? ? Я се виж в какъв обръч работиш бе ...
Таки написа:- Басссии, как съм се минал - аз гласувах - никой и не ни даде - даже двайси...
Айде сега - не ме бутай в ролята на Дамянов - нъл и ти сам казваш че той по-добре можел
нъл и ти сам казваш че той по-добре можел
Не съм особено убеден, че поменатият подпомага СК с нещо повече, отколкото със своите писания по форумите. А дали те помагат - ти ще кажеш ... Така че той може по-добре, но други работи.
Ако ще говорим сериозно, у нас е приета "купонната система" , която е законна и подлежи на отчет и държавен контрол. Идва някой при мен и ми предлага да помогна на партията му с 10, 20, 50 или колко ми душа дава Евро, срещу което ми дава разписки - купони. Аз помагам или не помагам.
Ако ще говорим сериозно, у нас е приета "купонната система" , която е законна и подлежи на отчет и държавен контрол. Идва някой при мен и ми предлага да помогна на партията му с 10, 20, 50 или колко ми душа дава Евро, срещу което ми дава разписки - купони. Аз помагам или не помагам.
Таки написа:Не съм особено убеден, че поменатият подпомага СК с нещо повече, отколкото със своите писания по форумите. А дали те помагат - ти ще кажеш ... Така че той може по-добре, но други работи.
Абе за друго се бъзиках, ама карай...
chocho написа:Яяяя, ми как да познае човек дали е демократ, та да отиде да гласува
Като видиш червената бюлетина ще разбереш.
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Това да се продаваш за пари,ми намирисва на проституция.Нали така?Който се продава за пари на избори днес,може да се продаде за чукане утре.Ашшшшкооонсун педерунгели.HEXE написа:Правилно.И аз бих гласувала за всички ако ми предложат пари в една бюлетинаТаки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Алоуу!Как си със зъбитеСтоян Христов написа:Това да се продаваш за пари,ми намирисва на проституция.Нали така?Който се продава за пари на избори днес,може да се продаде за чукане утре.Ашшшшкооонсун педерунгели.HEXE написа:Правилно.И аз бих гласувала за всички ако ми предложат пари в една бюлетинаТаки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Явно се се запасил със вазелин.HEXE написа:Алоуу!Как си със зъбитеСтоян Христов написа:Това да се продаваш за пари,ми намирисва на проституция.Нали така?Който се продава за пари на избори днес,може да се продаде за чукане утре.Ашшшшкооонсун педерунгели.HEXE написа:Правилно.И аз бих гласувала за всички ако ми предложат пари в една бюлетинаТаки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Стоян Христов написа:Явно се се запасил със вазелин.HEXE написа:Алоуу!Как си със зъбитеСтоян Христов написа:Това да се продаваш за пари,ми намирисва на проституция.Нали така?Който се продава за пари на избори днес,може да се продаде за чукане утре.Ашшшшкооонсун педерунгели.HEXE написа:Правилно.И аз бих гласувала за всички ако ми предложат пари в една бюлетинаТаки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Вазелина за теб мойто момче Жена съм
Това нищо не значи,но щом си свикнала (заднешком)....немам думи.HEXE написа:Стоян Христов написа:Явно се се запасил със вазелин.HEXE написа:Алоуу!Как си със зъбитеСтоян Христов написа:Това да се продаваш за пари,ми намирисва на проституция.Нали така?Който се продава за пари на избори днес,може да се продаде за чукане утре.Ашшшшкооонсун педерунгели.HEXE написа:Правилно.И аз бих гласувала за всички ако ми предложат пари в една бюлетинаТаки написа:Трудно е .. На 7.06 аз се чудих .. чудих ... чудих до 14 ч. , па накрая реших, че не съм достатъчно демократ, та ако не гласувам няма да е фатално. Пък не се намери и някой добър човек да ми предложи пийсе € за гласа ми, та да ми повдигне малко демократичния дух. Това не са малко пари, шъ знайш.. цели 5 бутилки водка Серкова са ....!
Вазелина за теб мойто момче Жена съм
Админе , тоз форумен "ебач" , що не го пратиш да си почине ....?
гледам форумните му "текове ",бая се запенил ...
между другото , тия , големите "мъжкари " , що не вземат малко "закваска от Юропата - Австрия ?
тамошният "мъжкар ", волен хайдегер излезе твърда мека китка ....
неведоми са пътищата ...полИТИЧЕСКИ ...стоене
гледам форумните му "текове ",бая се запенил ...
между другото , тия , големите "мъжкари " , що не вземат малко "закваска от Юропата - Австрия ?
тамошният "мъжкар ", волен хайдегер излезе твърда мека китка ....
неведоми са пътищата ...полИТИЧЕСКИ ...стоене
Админе , тоз форумен "ебач" , що не го пратиш да си почине ....?
Твоят съгражданин е предупреден, на друго място, и отговори, че приема забележката. С недоволството от факта, че е изнесена "лична данна" - районът, от който пише. Би било добре да знае, че анонимността не може да служи като параван за грубо нарушаване на добрия форумен тон, както и "банковата тайна" не служи за прикриване на други груби нарушения.
" Твоят съгражданин " ...да го сметна като обида ли ?
аз имам и доста съгражданки , почти за връзване
аз имам и доста съгражданки , почти за връзване
Анонимност пълна в интернета няма,и това всички го знаем(аз имам два форума ,та недейте ми обяснява),но вие като админ нямате право да изнасяте тия данни в мрежата.Таки написа:Твоят съгражданин е предупреден, на друго място, и отговори, че приема забележката. С недоволството от факта, че е изнесена "лична данна" - районът, от който пише. Би било добре да знае, че анонимността не може да служи като параван за грубо нарушаване на добрия форумен тон, както и "банковата тайна" не служи за прикриване на други груби нарушения.
Недейте сравнява банковата система на една държава, с тоя пиклив форум.Едното няма общо с другото.
Ако има нещо неясно мога да ви разясня на ЛС.Иначе ми пука дали ще пуснете града ,областа,или каквото си щете!
Стоян Христов написа:Анонимност пълна в интернета няма,и това всички го знаем(аз имам два форума ,та недейте ми обяснява),но вие като админ нямате право да изнасяте тия данни в мрежата.Таки написа:Твоят съгражданин е предупреден, на друго място, и отговори, че приема забележката. С недоволството от факта, че е изнесена "лична данна" - районът, от който пише. Би било добре да знае, че анонимността не може да служи като параван за грубо нарушаване на добрия форумен тон, както и "банковата тайна" не служи за прикриване на други груби нарушения.
Недейте сравнява банковата система на една държава, с тоя пиклив форум.Едното няма общо с другото.
Ако има нещо неясно мога да ви разясня на ЛС.Иначе ми пука дали ще пуснете града ,областа,или каквото си щете!
стоене , ако смяташ ,че градът в който съществуваш , е разкриване на "лични данни "повярвай , за д-р Войнов си твърдо , личен приятел ми е , шъ та препоръчам!
ама какво търсиш ,все пак , в пиклив форум , след като притежаваш ДВА , а ?
Що не си гледаш работата?Или те сърби нещо?nikiforov написа:Стоян Христов написа:Анонимност пълна в интернета няма,и това всички го знаем(аз имам два форума ,та недейте ми обяснява),но вие като админ нямате право да изнасяте тия данни в мрежата.Таки написа:Твоят съгражданин е предупреден, на друго място, и отговори, че приема забележката. С недоволството от факта, че е изнесена "лична данна" - районът, от който пише. Би било добре да знае, че анонимността не може да служи като параван за грубо нарушаване на добрия форумен тон, както и "банковата тайна" не служи за прикриване на други груби нарушения.
стоене , ако смяташ ,че градът в който съществуваш , е разкриване на "лични данни "повярвай , за д-р Войнов си твърдо , личен приятел ми е , шъ та препоръчам!
ама какво търсиш ,все пак , в пиклив форум , след като притежаваш ДВА , а ?
.......................... Твоят съгражданин " ...да го сметна като обида ли ?
аз имам и доста съгражданки , почти за връзване .
Админе ,взимай мерки!!!После да не кажеш ,туй-онуй.Тоя тиквеник май си търси нещо.
Стоенчо, много си нервен нещо днес, що така? Не че не се досещам де, ама да попитам
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Щом се досещаш,що питаш?jovina написа:Стоенчо, много си нервен нещо днес, що така? Не че не се досещам де, ама да попитам
Е как защо - за да проверя дали правилно се досещамСтоян Христов написа:Щом се досещаш,що питаш?jovina написа:Стоенчо, много си нервен нещо днес, що така? Не че не се досещам де, ама да попитам
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Е ,хайде кажи,че нещо не се разбира!Или си комунист като през разпит?jovina написа:Е как защо - за да проверя дали правилно се досещамСтоян Христов написа:Щом се досещаш,що питаш?jovina написа:Стоенчо, много си нервен нещо днес, що така? Не че не се досещам де, ама да попитам
Ама какво се чудя,вие десните сте от едно котило с БКП-то.Рожби на др.Луканов.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Обама или МакКейн ?
» спорт
» Политика - теория и пространство
» Израел и Близкият изток в снимки
» КОСОВО: поименна анкета
» спорт
» Политика - теория и пространство
» Израел и Близкият изток в снимки