МЕХАНА "Старите пънове"
+14
jovina
Homan
komarKo
Таки
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
Надя
Логик
Boabab
Admin
nikiforov
сноб
Лаик
chocho
18 posters
Страница 3 от 16
Страница 3 от 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: МЕХАНА "Старите пънове"
Ригас написа:С риск да бъда презрян, ще кажа, че следя подобни неща само когато са финали за световно или европейско. Така че мога да ти отговоря точно толкова, колкото и онзи котарак до бирата..
абе, ригас, гърците какво направихте в евроквалификациите?
Линкът ти не ми се отваря.
...виното...
Изтрий първото http
Последната промяна е направена от на Нед 18 Ное 2007, 20:56; мнението е било променяно общо 1 път
На мен ми вика че 'Интранет бил изключен, оти по-несигурен от Интернета' ...
Няма да се учудя, ако утре Вистата ревне: всички връзки с външния свят са потенциално опасни, поради което изтегляме Интернет експлорера и преставаме да подържаме Интернета..
А, да... Тенкс.
Няма да се учудя, ако утре Вистата ревне: всички връзки с външния свят са потенциално опасни, поради което изтегляме Интернет експлорера и преставаме да подържаме Интернета..
А, да... Тенкс.
Гост- Гост
Ригас написа:
и аз да имах ново ат`лие, и аз щях да изчезна.
Guess wh- Гост
Guess who написа:Ригас написа:
К'во стана с новата фюрнитюра ?
chocho написа:
в пон`делник идва
Guess wh- Гост
Guess who написа:chocho написа:
в пон`делник идва
Тогаз ли да се очаква твоето изчезване?
Е, и ние се занимавахме дълго с фурнитури, но понаписвах по нещо. Пуснах дори фотки.
Нейсе, дано да е поради заетост. Защото моята стара собачая ноздра подава сигнали за възможно разочарование на Маестрото от нещо тук ..
Гост- Гост
Ми то не е трудно за досещане - прекалено много Джамахирия нещо...
А там вече наистина е страшно...
Адска поносимост! Канска!
Тебе там те обгрижва Хайката ... Я да цитатна:
Ама колко права е била Цеца.. Сега поносимостта е къдеееее къдеееее по-голяма, отколкото преди това...
...Ама докога Чочо ще вилнее във ввсички теми и ще отклонява разговорите за неща, които са приключени! Да си открие тема и да си пише в нея! Не сме длъжни да търпим нахалството и тъпоумието му!
Гост- Гост
Не бягай негонен. Ако не друго, поне знаеш със сигурност, че 'гоня' директно, а не завоалирано и 'който разбрал' ..
от дяволи и носорози?
Гост- Гост
Това имах и аз предвид, когато писах за 'наближаващ цайтнот'. Като непоправим диалектик, аз вярвам в 'качествените скокове' , които не са непременно насочени 'нагоре' .. След още няколко седмици натрупване на злоба, лъжи и клевети, положението може да стане необратимо.
Гост- Гост
- Банни ме, банни ме ! !
А носорозите и те ли да не бягат?
- Немааа, немааа ...
Гост- Гост
Помощ, граждани! написа:мда, може да се опита
ето и една обнадеждаваша новина:
http://http://mediapool.bg/show/?storyid=133833
нещо трепна в мен
Бисери
И днес корупцията е основен проблем на обществото, но тогава положението е нетърпимо. Това обаче се оказва добре дошло за богатите патриоти, които бързо напипват ахилесовата пета на империята.
http://pravoslavie.bg/content/view/7729/58/
http://pravoslavie.bg/content/view/7729/58/
Ригас написа:Е, и ние се занимавахме дълго с фурнитури, но понаписвах по нещо. Пуснах дори фотки.
Нейсе, дано да е поради заетост. Защото моята стара собачая ноздра подава сигнали за възможно разочарование на Маестрото от нещо тук ..
няма такова нещо - нЕма време
Моят приятил Механджи Рин Български да не са му забранили да пише в тоз форум...Конкуренция, майка.
Боабабич, дружбата си е дружба, но службата си е служба ..
Моят приятел Механджи Рин Български да не са му забранили да пише в тоз форум...Конкуренция, майка.
Гост- Гост
Бях започнал да пиша поредна 'Носталгия' , в която бай-Вълко обяснява на другарката си в живота какво е 'плосък данък' . После надникнах в МФ, видях как бай-Рино обяснява същото на една своя другарка по партия, та вдъхновението ми се сецна. Животът е винаги по-забавен от неговото литературно отражение ..
Гост- Гост
Boabab написа:Имаха и те Мудерация съботяска и са му дали Befehl.
т`ва Befehl някакво немско аперитивче ли е?
Guess wh- Гост
Guess who написа:Boabab написа:Имаха и те Мудерация съботяска и са му дали Befehl.
т`ва Befehl някакво немско аперитивче ли е?
Ти остави, ама гледам, че си прописал пак в медиапуула - е, чрез посредник, ама там си ...
Ригас написа:Бях започнал да пиша поредна 'Носталгия' , в която бай-Вълко обяснява на другарката си в живота какво е 'плосък данък' . После надникнах в МФ, видях как бай-Рино обяснява същото на една своя другарка по партия, та вдъхновението ми се сецна. Животът е винаги по-забавен от неговото литературно отражение ..
малиии
добре, че спомена аз тия ги скролвам обикновено...
не е смешно
едно време другарите правеха партийно-просветни събрания, разясняваха пулужението,
ся - модерна работа - форуми правят
едно време другарите правеха партийно-просветни събрания, разясняваха пулужението,
ся - модерна работа - форуми правят
Последната промяна е направена от на Вто 27 Ное 2007, 15:38; мнението е било променяно общо 1 път
Guess wh- Гост
Страница 3 от 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Усмивки от старите папки
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година
» Ханчето на бачо Никола 3
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Mare Nostrum 5
» Коледа - Нова Година