Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 15 от 40
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Фотография 3
Таки написа:По външен вид или по (без)брой любовници?аз пък, като предубеден зрител , намирам твърде явни прилики с един днешен рожденник !???
по външен вид - днес е роден и колегата Буонароти
Пусти му западни колеги .. Оти едно е да се наричаш Микеланджело, а друго - Гелето Грънчаров - Грънчогелето ...по външен вид - днес е роден и колегата Буонароти.
Не случихме на народи, Маестро, и туй-то ...
Още корабчета
Днес се завърнахме в континента върху новата придобивка на местното фериботство - "Anna Maria". Която съпругата ми кръсти "Гиперболоид инженера Гарина" , поради близост на естетиката му с илюстрациите на известния съветски научно-фантастичен роман. Ясно е, че корабът е кръстен на последната Кралица на Гърция, дама от датски произход, която не случи ни на съпруг, крал Коко' , ни на (тогавашна) гръцка десница, та си загуби трона на бърза ръка. Де факто след 3 години, де юре - след падането на хунтата. Поради силния дъжд, не можах да снимам челото на съда, с изписано нейното кралско име, но заснех предната част на автомобилната палуба + част от интериора. Смаян открих, че бюфетът не предлага бира, а само уиски. Това е още една причина, освен името, че кракът ми (и гумата на Кията ми) да не стъпят повече там!
.....
.....
Къде го чукаш Маестрото, къде се пука Мара ..
Тенкс за хубавите снимки, варненска колежке! Виждам, че баба Марта този път е "дала ресто", дето викаме у нас, тоест се е представила по най-блестящ начин! Но къде ще иде ..? Младежът Април ще й види сметката на бабусята и слънце пак ще грееей!
Тенкс за хубавите снимки, варненска колежке! Виждам, че баба Марта този път е "дала ресто", дето викаме у нас, тоест се е представила по най-блестящ начин! Но къде ще иде ..? Младежът Април ще й види сметката на бабусята и слънце пак ще грееей!
Таки написа:Къде го чукаш Маестрото, къде се пука Мара ..
Така и така съм стигнала до офиса. Прав е Маестрото да си стои в къщи. Ужулих бронята на хубавата си колица
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
В неделя и аз бях на косъм от подобно нещо. На косъм се разминахме с един юнак.Ужулих бронята на хубавата си колица.
Проблемът е в липсата на паркоместа. Оставен е само един тесен коловоз за излизане. Еее нямам претенции да съм безупречен водач, ама на педя разстояние вероятността да се поднесе колата и да чукне някой не е малка. При мен пораженията са почти незабелижими. Да видим съседа дали не ме чака с точилката пред входа. Не ми е ден днес и това е...
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Ха, а при нас се показа слънцето най-после:
И в града вече зимата си отиде... почти...
И в града вече зимата си отиде... почти...
Еее, тук се проверява женският чар.. Преди много години и мен ме одра леко една дама, в мое присъствие. Но тя съжаляваше толкова чаровно, че накрая спорът свърши с една почерпка в близко барче. Която платих аз, естествено ..При мен пораженията са почти незабелижими. Да видим съседа дали не ме чака с точилката пред входа.
Е, тази снимка вече ме амбицира да ти намеря местонахождението на Оффиса с точност до 10 метра ..Ха, а при нас се показа слънцето най-после: ...
Таки написа:Е, тази снимка вече ме амбицира да ти намеря местонахождението на Оффиса с точност до 10 метра ..Ха, а при нас се показа слънцето най-после: ...
До къде стигна с намирането ?
Та така ... Няма да обаждам никакви подробности. Ти само кажи: да или не.
По-добре си признай без бой, че да не събудиш у мен .. Гоцето ..
По-добре си признай без бой, че да не събудиш у мен .. Гоцето ..
Альо, Херр Чочо, къде се загуби? От вчера чакам твой отговор за нещата, постнати по-горе. Щото ако си беше мълчал, може би щях да забравя или да ме домързи. Но щом реши да ме боцкаш, трябва да играеш хорото до край!
Този кампус, дето си го постнал ми изглежда много шон, ако ме питаш....
Ама я да видим - ей това джамче можеш ли намериш ?
Ама я да видим - ей това джамче можеш ли намериш ?
Че е шон, шон е .. Ама едно комплиментче не ти се прищя да ми пратнеш.. Какъв стиснат човек..Този кампус, дето си го постнал ми изглежда много шон, ако ме питаш....
Не ти ли е интересно да узнаеш методиката? Мога да ти я опиша без изреждане на лични данни.
Когато разбера дали можеш да намериш това горе, ще мога да направя изводи за методиката :-)
Картография и рекогнисцировка
Сакън, по военни въпроси дотук! Таки вече се изяви блестящо в локализирането на Челопешката експлозия. Нямам съмнение, че по една снимка на моята сянка и съседната на нея той може да установи с коя съм бил, в колко часа и къде точно, като даде и сателитна снимка на мястото. Пазете се, ей, и не дърпайте лъва за опашката!Таки написа:Не ти ли е интересно да узнаеш методиката? Мога да ти я опиша без изреждане на лични данни.
Точно така! Като ще ме наричат през ден "човек на КГБ", поне да покажа, че не съм някакъв дребен агент, а началник на отдел "Космическая разведка"!
Grand Hotel Lahana очаква изискани гости
Както подобава, хотелът ще приеме своите VIP гости в най-новата си президентска суита, обзаведена с полско ложе, решено отчасти в духа на античните римски образци. Ложето беше докарано снощи и монтирано на място от шановни емигранти, които не наблягаха особено на качеството. Да, но булката се престраши и се обърна към тях на родната им реч омайна, сладка, като не пропусна да им припомни, че "ешче Польска не сгинела", в рецитатив. След което настана една значително по-голяма шановност и ложето бе монтирано по-прилежно, в съпровод на водка.
Домашен уют и душевен комфорт
Вудка, прошен бардзо!Таки написа:... в съпровод на водка
Харесвам интериори, в които мебелта е колористично ориентирана към живописните платна по стените. Пловдивска школа съзерцавам, ако не греша? Пу-пу, все гости да ви пълнят къщата!
Не грешиш. Това е един ранен Кучков. Един по-късен се намира в софийския дом на Димитрис.Пловдивска школа съзерцавам, ако не греша?
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Страница 15 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите