Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 27 от 40
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Нови къщи в Панчарево
Вчера сутринта обиколихме околността и аз бях приятно изненедан от една нова вила, която изникна буквално за година. На фона на грозотиите, строени или от бедност - четириетажни кубове с по един кат за щерката, сина, старците и за гости, или пък от богатство - гигантски палати, настъпали целия двор, тази прави твърде отрадно впечатление. Хармонични пропорции, много дърво и камък, поддържан тротоар, като дори специално са "ситуирали" огромната скала, изкопана при строежа. Очевидно собствениците са трудолюбиви панчарци или кокалци, които са продали ниви тъдява или пък продължават да ги имат и печелят от това, че ги обработват. Такива работливи труженици не могат да не се страхуват от завистници, рекетьори, нелоялни конкуренти и обикновени кокошкари. Единствената сигурна защита срещу тях е денонощната охрана, настанена в отделна къщичка (на снимката вдясно):
Съвсем до нас пък са открили ново хотелче. Нарича се "Руска баня", ***. Децата бяха изгладнели и веднага доловиха аромата на топла манджа, който се носеше от основната сграда. А в дъното на двора е самата баня, построена изцяло от дървени трупи. На тревата - масички, басейн и всичко, което си трябва за една руска баня:
На тръгване се заприказвах с персонала и те ме предупредиха, че ресторантът бил доста скъп. Очевидно не знаеха, че това може само да ме привлече: "Нашите цени са гаранция за Вашето усамотение!" Не бих имал нищо против и да се изкъпя - някоя събота...
Съвсем до нас пък са открили ново хотелче. Нарича се "Руска баня", ***. Децата бяха изгладнели и веднага доловиха аромата на топла манджа, който се носеше от основната сграда. А в дъното на двора е самата баня, построена изцяло от дървени трупи. На тревата - масички, басейн и всичко, което си трябва за една руска баня:
На тръгване се заприказвах с персонала и те ме предупредиха, че ресторантът бил доста скъп. Очевидно не знаеха, че това може само да ме привлече: "Нашите цени са гаранция за Вашето усамотение!" Не бих имал нищо против и да се изкъпя - някоя събота...
Привет Логико!
Къщата наистина е добър архитектурен образец - хареса ми. Най се радвам обаче на твоята градина - в този контекст - намини утре през нашата обща позната, че съм й възложила задача Таман да я поразпиташ за Великденското ни уединение на нашето място и какво сътворихме двете Ще имаме нужда от твоята компетентна градинарска консултация ....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Re: Фотография 3
Логик, по мое време туй се наричаше легация. Харесва ми! Ако сте я направили със знания и ум, още повече!
за малко по-мързеливи тукашни фотографи -
http://bg.brothersoft.com/Photoscape-117415.html
с български фейс .....
по-просто от това НЯМА !!!! вЕрвайте
http://bg.brothersoft.com/Photoscape-117415.html
с български фейс .....
Префърцунени естети!!!
Прочетох го фейса, Маестро: "Цял ти нужда към редактирам , процес и навик your снимка". По-просто от това наистина нема!nikiforov написа: с български фейс .....
Какви претенции имаш още, бе майсторе? Добросъвестно вече минавам всяка фотка през Фотофилтъра, дето ми го пратихте. Коригирам основно контраста, защото всяка друга намеса само влошава изображението. Какво повече? Ама вие май забравяте, че и апаратът ми не е нещо особено. Аз толкова се старая, а вие...
Логик , към теб абсолютно никаква забележка - имаш страхотен назадък
Не наистина , фотките ти са вече са много добри!
Видя , че не е само апарат ,работата !
постнах тая програмка за хора , които не им се занимава !
Не наистина , фотките ти са вече са много добри!
Видя , че не е само апарат ,работата !
постнах тая програмка за хора , които не им се занимава !
Дълбоко удолотворение
Ох, камък ми падна от сърцето - почти колкото оня на снимката!nikiforov написа:Логик , към теб абсолютно никаква забележка ...
За напредък съм чувала, ама за назадък, още не бях. Уникален е наш nikiforov, затова му се радвам ...много !
Привет, драга Хоман!
Аз съм от тия, дето като им изпратят на масата една ракия, връщат по келнера две. Отговарям със снимки на две любопитни породи. Съвсем противоположни "прически", но еднакво очарователни, за който разбира и чувства:
С колежката поддържам регулярна връзка, но тя за съжаление е от все заетите жени, а пък аз - от винаги свободните мъже За вилната зона съм готов да консултирам. Сиреч да копам, така ли? С каквото мога - на вашите услуги!
С колежката поддържам регулярна връзка, но тя за съжаление е от все заетите жени, а пък аз - от винаги свободните мъже За вилната зона съм готов да консултирам. Сиреч да копам, така ли? С каквото мога - на вашите услуги!
Неее, никакво копаене, драги Логик, ний се спряваме с наличния ресурс Достъп до информация ни е нужен А - и за възобновената тема - Магнолията - има ли почва у нас и вирее ли в Стара Планина
До скоро!
До скоро!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Магнолията
Има ли почва у ВАС - това вие си знаете. При мен няма почва, та затова и толкова цъфти! Дали вирее в Стара Планина... След динозаврите едва ли се среща в гората. Но изкуствено засадена вероятно ще вирее - магнолията не е чувствителна към температурите.Homan написа:... Магнолията - има ли почва у нас и вирее ли в Стара Планина
До скоро!
Прибирам си думите назад, сега чак видях, появило се момичето не само заради кучетата.Надя написа:Този път няма начин да не се появи Хоман, ако не заради хората тук, то поне заради кучетата.
Кое точно, Боабабе?
Кое сте наричали "легация", Боабабе? Моето време е преди твоето, но не си спомням такава употреба. Кое ти харесва? Нали не си сбъркал, че хубавата къща е моята?Boabab написа:Логик, по мое време туй се наричаше легация. Харесва ми!
Печатна грешка
Вместо БАН чети БНА, Боабабе! Пък и какво да те мисля - нали си от ГЕРБ?Boabab написа:ААА, тъкмо си виках и аз искам да съм от БАН.
Още малко из двора
Решил съм да оставя глухарчетата да порастат и да опитам виното от тях (рецептата - от Бредбъри):
Това са 15 от лалета ми в музикален съпровод:
А тук маймуните тренират по клоните на дърветата и се крият от германските социални служби:
Това са 15 от лалета ми в музикален съпровод:
А тук маймуните тренират по клоните на дърветата и се крият от германските социални служби:
Логик, пак ще те критикувам. Хайде батковците вече имат опит в катеренето, ами тази мъничка кукла, що си я качил на дървото?
Да е комплект
Нейната е лесна - седнала си е на дупето.Надя написа: ... тази мъничка кукла, що си я качил на дървото?
Няма да се учудя и ако догодина качиш и Максим на някое от клончетата. Недей да рискуваш с мъничките, че настръхвам!Логик написа:Нейната е лесна - седнала си е на дупето.Надя написа: ... тази мъничка кукла, що си я качил на дървото?
Физическо възпитание
Да чакам догодина?!Надя написа: Няма да се учудя и ако догодина качиш и Максим на някое от клончетата.
Не е толкова страшно, Наде! Люлките, дето би трябвало да са минали през инженерни и дизайнерски комисии - уж! , - са далеч по-опасни от моите дървета. По Нова година Мила така се изтресе от най-обикновена люлка, че едва й изчистих устата от калта, която налапа. Защото седалката беше конструирана възможно най-неустойчива, а под люлката имаше дълбока кална локва. Но като го обърнем на смях, всичко минава и отминава... Ето за такава люлка говоря:
От една година Еретрия има кметица - бившата зам- , която е поела управлението, след като избраният кмет си подаде оставката по здравословни причини. Дамата има добър вкус и това е започнало да си личи тук и там. На следните две снимки се вижда новото осветление, което с тя е украсила вълнолома - кей, оформящ западната страна на пристанището. На този кей паркират рибарските корабчета, но и фериботите, когато са off duty. Той е също любимо място на много рибари - любители.
Получи се случайно, но после съвместих осите. Вижда се, че първата снимка не е "продължение" на втората - липсва 1/3 от стълба.Как е направен?
Чудесна находка!
Айде сега, и ти с позите на великите художници: "Като гледам картините си, сам не знам как съм ги нарисувал!" Но се е получило много оригинално и красиво. Направо ме хваща яд - зер ние не сме минали по тоя кей?Таки написа:Получи се случайно
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Страница 27 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите