Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 26 от 40
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
най-после пролет
една днешна фотка, поздрав за хоман
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Re: Фотография 3
Таки написа:Каква мила среща между Варненския и Виенския бизнес ...
Абе, този не беше ли курдисан на една фотка и до биреното шкембе на Дамянов ?
Да, това е Стефан Краев, бизнесмен от Виена и вероятно спонсор на видео-кампанията в подкрепа на Синята Коалиция. Известен в МпФ като "User1" - един от днес замлъкналите бивши лайномети.Абе, този не беше ли курдисан на една фотка и до биреното шкембе на Дамянов ?
Не е толкова слаб. Просто не се е научил да борави с aspect ratio. Но това е бял кахър, по сравнение с факта че той и нему подобни докараха на власт ГЕРБ, вместо себе си.
Последната промяна е направена от Таки на Нед 18 Апр 2010, 21:58; мнението е било променяно общо 1 път
Да, това е Стефан Краев, бизнесмен от Виена и вероятно спонсор ...
Хммм, гледам че изчезна от МП - съдейки по фотките от вчера - ориентирал се е към по-привлекателни обекти, очевидно...
мисля, че кампанията е дело на Предизборния щаб на Синята коалиция, а идеята е на Найо Тицин
Знайни и незнайни бойци
Аз пък, нали съм причастен към най-новите повеи в транслитерацията, и това име го четях като българско на латиница: "Усер едно".Таки написа: Известен в МпФ като "User1" - един от днес замлъкналите бивши лайномети.
Морски красоти
Снимката е великолепна, Агата! Не бях виждал такива цветя по крайбрежието - вероятно защото никога не съм бил в този месец на море. С удоволствие ще повторя снимката:
Агата написа:
Поличби
На 4 април преди година поместих снимка на двамата внуци със следния текст:
Обърнете внимание - това е писано четири месеца преди Бойко Борисов да стане министър-председател! Знакът очевидно е бил добър.
Оня ден децата се покачиха по нов знак, който може да бъде тълкуван като пожарникарска стълба:
Нека им пожелаем да стигнат до върха на стълбата, както батко им Бойко, че и по-нагоре!
Двамата внуци се снимаха пред табелката на пожарния хидрант, който е една поличба, вещаеща главозамайваща политическа кариера през кметско място до министър-председателско:
Обърнете внимание - това е писано четири месеца преди Бойко Борисов да стане министър-председател! Знакът очевидно е бил добър.
Оня ден децата се покачиха по нов знак, който може да бъде тълкуван като пожарникарска стълба:
Нека им пожелаем да стигнат до върха на стълбата, както батко им Бойко, че и по-нагоре!
Последната промяна е направена от Логик на Съб 24 Апр 2010, 00:53; мнението е било променяно общо 2 пъти
Честит празник!
Да ви е жив и здрав! Ама не го оставяй с пръст в устата, бе Комарко! Дай на детето от тортата!
Оня ден децата се покачиха по нов знак
Как им позволяваш да се катерят толкова високо необезопасени ?
Научени са!
научени... Ако си бяха социалните на място, при първия случай щяха да ти забранят да се доближаваш до тях
chocho написа:научени... Ако си бяха социалните на място, при първия случай щяха да ти забранят да се доближаваш до тях
...докато се катерят ли?
Таки написа:За много години на малкия Комар!
Благодаря, то беше преди месец време, ама докато проявя филмчето...
макар и с месец закъснение, едно добро пожелание не може да навреди
та,
да ти е жив и здрав сина
и ако не ще сладко, мини на торта с луканка
та,
да ти е жив и здрав сина
и ако не ще сладко, мини на торта с луканка
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Много са ми сладки и малкия Комарко и внуците на Логик. Да са живи, здрави и щастливи всичките дечица.
Малко флора и малко фауна
Флората е закупена от булката, за да краси лятната ни резиденция. Заснета е в още не посаден вид, на фона на жълта кутия. Надявам се да й се порадвам в посаден вид през идните четири месеца. Защото в началото на септември е възможно да предприема едно "дипломатическо пътуване" из Гърция. Сам.
А в снимката на фауната има нещо символично. Въпреки че е гугутка, можем да допуснем, за целите на изкуството, че е гълъб. След което да се сетим за пощенските гълъби от време оно и да узнаем, че пилето е кацнало на телефонен кабел, който ни свързва със света, за добро и за зло. Една старинна "медия", кацнала върху една съвременна.
Флората е закупена от булката, за да краси лятната ни резиденция. Заснета е в още не посаден вид, на фона на жълта кутия. Надявам се да й се порадвам в посаден вид през идните четири месеца. Защото в началото на септември е възможно да предприема едно "дипломатическо пътуване" из Гърция. Сам.
А в снимката на фауната има нещо символично. Въпреки че е гугутка, можем да допуснем, за целите на изкуството, че е гълъб. След което да се сетим за пощенските гълъби от време оно и да узнаем, че пилето е кацнало на телефонен кабел, който ни свързва със света, за добро и за зло. Една старинна "медия", кацнала върху една съвременна.
И от мен цветя
Последните няколко дни пред НДК имаше голям базар на цветя, храсти и фиданки. Точно там намерих и японската мушмула, та видях как се казва! За да зарадвам взора на форумците, заснех тез ярко нацъфтели кактуси:
По лев и половина парчето! Че кое му плащаш?
По лев и половина парчето! Че кое му плащаш?
Една от двете японски мушмули на нашата градинка. По-младата, на една година и около 1 метър височина. Другата е стара и над 4 метра.
Панчарево в цвят
Една от моите круши изобщо не ражда, но пък цъфти красиво и има великолепна корона. Затова я държа:
В това отношение тя е типично "японско" дърво - отглеждано само за красота, но не и за плод. Японската мушмула е може би единственото изключение, но не съм сигурен доколко я има в самата Япония. Японската дюля например ражда плодове, които са твърди като камък и далеч по-кисели от лимона. Но пък са толкова красиви, когато цъфтят:
А това е най-обикновена иглика. За тези, които обичат... иглика:
В това отношение тя е типично "японско" дърво - отглеждано само за красота, но не и за плод. Японската мушмула е може би единственото изключение, но не съм сигурен доколко я има в самата Япония. Японската дюля например ражда плодове, които са твърди като камък и далеч по-кисели от лимона. Но пък са толкова красиви, когато цъфтят:
А това е най-обикновена иглика. За тези, които обичат... иглика:
Логик написа:Научени са!chocho написа:Как им позволяваш да се катерят толкова високо необезопасени ?
Логик !!!!!!!!!
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Страница 26 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите