Фотография 3
+18
Агата
Лаик
blag009
Admin
Realistka
pheras
Boabab
Помощ, граждани!
nikiforov
Радомир
Логик
HEXE
chocho
komarKo
marapepelia6ka
Надя
jovina
Таки
22 posters
Страница 25 от 40
Страница 25 от 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Фотография 3
Няма как да научиш нещото на непонятни за него и себеподобните му елементарни принципи на поведение. Било форумни или реални. Предпочитам да не му обръщам повече от необходимото му внимание. Въпреки, че предизивквам небивал смут в съзнанието му щом ходи подире ми досущ като любимото ми куче. Само дето се опитва да хапе. А не съм аз човекът, който ще му слага намордник. Има си администратори за това.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Давайте още, викам и аз - то все хубави работи исзлизат напоследък - не се срамувай народе...
Разбирам, че би се радвал на това неравенство: ти да публикуваш каквото ти скимне, а други да не ти отвръщат.Все пак, бих се радвал ако снимката бъде свалена от форума, тъй като не бих желал да се публикуват мои изображения.
Аз пък ще се радвам, ако до 1 час свалиш снимките на Мара. След 1 час няма да се радвам вече. If you know waht I mean.
Помощ, граждани! написа:давай!
нека да се научи
Mоже би оная, където играя танц със саби по бели гащи пред един леген салата в барака на с. Дръмша?
П.П. Варненския бизнес май си повярва като й обърнаха малко внимание.
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Таки написа:Разбирам, че би се радвал на това неравенство: ти да публикуваш каквото ти скимне, а други да не ти отвръщат.Все пак, бих се радвал ако снимката бъде свалена от форума, тъй като не бих желал да се публикуват мои изображения.
Аз пък ще се радвам, ако до 1 час свалиш снимките на Мара. След 1 час няма да се радвам вече. If you know waht I mean.
Дадено. Махам веднага ............. от с. Дръмша, като те моля, да махнеш паралелно с това и публикуваното по-горе мое изображение. То е правено против волята ми, if you you see what I mean
Две цветенца, заснети тази сутрин. Едното е "култивирано растение", а другото е диво. Кое е по-хубаво е трудно да се каже. Природата, дори без патериците на човека, непрекъснато доказва, че си знае добре работата.
marapepelia6ka написа:Таки написа:
Е, тогава и ние ще се изфоткаме. При това ажурно, дето вика Агата.
Бе може и с някоя шапка. Тъкмо да скрия дългият си нос. Така например.
т
да криеш какво
с шапка си неотразима, особено ако е с голяма периферия
да пускам ли
Последната промяна е направена от Агата на Нед 18 Апр 2010, 18:13; мнението е било променяно общо 1 път
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
природата го докарва добре при цветята.
с хората обаче има някаква софтуерна грешка...
Пардон. Ще помоля Таки да свали изображението ми, както и репликите му в следващи постинги
ВЕЛЗО написа:
Оставям линковете, за да не се губи форумна история, от която иконографията е съществена част. По този начин и вълка сит и Мара цяла
Мара винаги е цяла. Докато има линкове и аз ще пускам снимки.
Агата написа:
с шапка си неотразима, особено ако е с голяма периферия
Благодаря ти. Но нека не занимаваме повече останалите във форума с моя образ. Цветята на Таки са къде, къде по красиви и заслужават да не бъдат оспамвани.
Ако човек се замисли, не всички цветя са толкова невинни. Нали знаеш едни, дето се захлопват над кацналото насекомо, а после бавнично го преживят.. Или едни други, дето са особено красиви, но вонят от няколко километра .. Ако пък преминем във фауната, там природата е сътворила едни твари, мани - мани ..природата го докарва добре при цветята.
Виж, при хората вината не е само на природата, но и обществото. Защото и най-грозният (физически) човек става красив, ако са красиви мислите и делата му. И обратното.
Последната промяна е направена от Таки на Нед 18 Апр 2010, 11:54; мнението е било променяно общо 2 пъти
marapepelia6ka написа:ВЕЛЗО написа:
Оставям линковете, за да не се губи форумна история, от която иконографията е съществена част. По този начин и вълка сит и Мара цяла
Мара винаги е цяла. Докато има линкове и аз ще пускам снимки.
Танц със саби и голи баджаци ли?
Може и някой lovebone, предоставен от виенския бизнес.
ВЕЛЗО написа:голи баджаци ли?
И такива се намират.
Велзо, ще изтриеш всичко до 12 ч. А Мара може да остави твоята снимка до 18 ч., за да има равенство във времената на форумен престой на снимките.
Що се касае до дейността на СРХ, касаеща Мара:
Нека не се забравя, че тя би била прекратена, ако някои нейни приятели (?) в МпФ бяха реагирали остро срещу нея. И аз се чудя, Мара, защо не ги призовеш открито да го направят.
Що се касае до дейността на СРХ, касаеща Мара:
Нека не се забравя, че тя би била прекратена, ако някои нейни приятели (?) в МпФ бяха реагирали остро срещу нея. И аз се чудя, Мара, защо не ги призовеш открито да го направят.
Ако се човек се замисли, не всички цветя са толкова невинни. Нали знаеш едни, дето се захлопват над кацналото насекомо, а после бавнично го преживят..
"адела още не е закусвала" май беше?
разкошен филм
Виж, при хората вината не е само на природата, но и обществото.
не съм съгласна.
мога да приема, че човек не избира дали да се роди грозен или красив, глупав или умен.
да бъде мръсник обаче избира сам - няма защо да разводняваме вината с обществото и битието, дето определяло съзнанието
Таки написа:
Нека не се забравя, че тя би била прекратена, ако някои нейни приятели (?) в МпФ бяха реагирали остро срещу нея.
Не съм много сигурна. Иначе досега да бях ги помолила. А някак не ми се струва правилно. Ако те не мислят, че е редно да го сторят. Но си правя съответно заключения.
Агата, тези, които са изхвърлили бебето на научния материализъм заедно с коритото на "реалния социализъм", са осъдени да грешат в своите разсъждения.мога да приема, че човек не избира дали да се роди грозен или красив, глупав или умен.
да бъде мръсник обаче избира сам - няма защо да разводняваме вината с обществото и битието, дето определяло съзнанието.
Един човек, израснал сред материална и духовна мръсотия, не може да "избере" нещо друго, защото той НЕ ПОЗНАВА това друго. Или го 'познава' като нещо ненужно, губещо и/или глупаво.
Разбира се, не изключвам случаите на "нарочна" мръсотия, но смятам, че тя е много ограничена, в сравнение с естествената и "социално култивирана".
Таки написа:Велзо, ще изтриеш всичко до 12 ч. А Мара може да остави твоята снимка до 18 ч., за да има равенство във времената на форумен престой на снимките.
.
това 18ч по презумпция се отнася и за мен, нали
chocho написа:и на мен не е, Маестро...
https://rigas.bulgarianforum.net/forum-f6/topic-t63-240.htm#14019
заключено е ,затова не мога да ти го представя в нужДният вид ....
ПАК ЛИ ТЕ ХВАНА ЛОГОРЕЯТА, СЛАДЪК?
ДЕЖУРИШ ЛИ ЛЕЛЧЕ?
ВЕРОЯТНО ЧАКАШ сноб ДА МУ ЧЕСТИТИШ ДВОЙНИЯ ПРАЗНИК? ЗНАЧИ ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ САМО ХОРАТА НА ИЗКУСТВОТО, НО И ЛЕЗБИЙКИТЕ МУ СЕ ЛЕПЯТ КАТО МУХИ.
ит.н
Мисля, че това трябва да решава заинтересованият. Ето, аз постнах две снимки на Логик и британската му дама. Ако поне един от двамата възразява, аз ще ги махна. Какво странно има тук?това 18ч по презумпция се отнася и за мен, нали
Таки написа:Мисля, че това трябва да решава заинтересованият. Ето, аз постнах две снимки на Логик и британската му дама. Ако поне един от двамата възразява, аз ще ги махна. Какво странно има тук?това 18ч по презумпция се отнася и за мен, нали
нищо странно.
ясно, като заинтересован решавам - снимката ще стои до 18ч.
Както е казал поетът:nikiforov написа:абе гледам ,че извънфорумната жизнь също не е замирала ..
Живот ли бе – да го опишеш?
Живот ли бе – да го разровиш?
Разровиш ли го – ще мирише
и ще горчи като отрова.
nikiforov написа:абе гледам ,че извънфорумната жизнь също не е замирала ..
Което автоматично ме навежда на мисълта, че е крайно време да пием по бира с теб. Пък ако имаме късмет току виж Агата документира с фотка мероприятието. Тук е момента да се извиня за онзи неделен ден в който те видях от прозореца на колата докато чаках на паркинга половинката да плати тв сметките. Мярнах те набързо и докато успея да реагирам и да кажа здрасти, ти ме подмина. Не беше нарочно.
Страница 25 от 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Страница 25 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите