Поздравления и покани 2
+19
Помощ, граждани!
Sonia
Admin
Логик
Радомир
Boabab
(Бай Вълко)
nikiforov
blag009
komarKo
Homan
Робърт Боев
jovina
Realistka
Надя
marapepelia6ka
chocho
Агата
Таки
23 posters
Страница 9 от 16
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Покана за запознанство
Велзо, приканваш ме да се запозная с г-н Петър Дяков, който, както научавам, е генерален директор на „Клийвс" ЕООД - "компания, предлагаща луксозни имоти под наем в София". Наскоро неговата компания е открила 18 нови апартамента с паркоместа и 2 офиса. "Стойността на тази инвестиция се равнява на повече от 3 млн. евро." Страхувам се, Велзо, че няма да си подходим с господина!ВЕЛЗО написа: "Командировам" Ви на запознанство с г-н Дяков, който живее зад билетния център на НДК.
Re: Поздравления и покани 2
мисля, че грешиш
става дума за този човек:
https://www.youtube.com/watch?v=l90qDztBK4s
а май "телето" е това:
https://www.youtube.com/watch?v=Qa5zj85n1Tg&feature=related
става дума за този човек:
https://www.youtube.com/watch?v=l90qDztBK4s
а май "телето" е това:
https://www.youtube.com/watch?v=Qa5zj85n1Tg&feature=related
С помощта на Гражданина...
Благодаря за разяснението, Гражданино! Иначе щях да се забия в недвижимите имоти. А то ставало дума за подкрепа на Синята коалиция. Е, това вече наистина е тема за запознанство!
Хайде, Логик, дерзай.. А като се запознаете с Пешо, запиши и ти една тюбка:Благодаря за разяснението, Гражданино! Иначе щях да се забия в недвижимите имоти. А то ставало дума за подкрепа на Синята коалиция. Е, това вече наистина е тема за запознанство!
- Аз съм проф. Сотиров, на 65 години. Ще гласувам за Синята коалиция, защото е време да прогоним всички феодални старци от БАН!
Логик написа:Благодаря за разяснението, Гражданино! Иначе щях да се забия в недвижимите имоти. А то ставало дума за подкрепа на Синята коалиция. Е, това вече наистина е тема за запознанство!
Ето, господин Сотиров, вече ги познаваш и по лице.
Колко му е: чуквате си една среща на билетния център и отивате на кръчма.
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Нови познанства
Ама колко му е наистина! Хем внуците ми живеят тъдява, та всеки ден съм наблизо. Но преди това ще запиша една тюбка, както ме съветва Таки. На нея Мила ще декларира: "Аз съм на годинка и осем месеца и подкрепям Синята коалиция, защото е време за промени!"ВЕЛЗО написа: Колко му е: чуквате си една среща на билетния център и отивате на кръчма.
Прочее, къде изчезна Апостола на свободата? Той имаше опит в подобен род срещи.
Виж сега ... на Апостолите трудно им се дири дирята, както подробно е обяснил и дядо Вазов ...Прочее, къде изчезна Апостола на свободата?
Той беше скиталец и кат дете прост
и като отшелник живееше в пост.
Горите, полята познати му бяха;
всичките пътеки кракът му видяха,
пустинята знайше неговия глас,
хижата го знайше и на всеки час
вратата й за него отворена беше.
Логик написа:Ама колко му е наистина! Хем внуците ми живеят тъдява, та всеки ден съм наблизо. Но преди това ще запиша една тюбка, както ме съветва Таки. На нея Мила ще декларира: "Аз съм на годинка и осем месеца и подкрепям Синята коалиция, защото е време за промени!"ВЕЛЗО написа: Колко му е: чуквате си една среща на билетния център и отивате на кръчма.
Прочее, къде изчезна Апостола на свободата? Той имаше опит в подобен род срещи.
А ти какво ще купиш на Мила, ако дойде на събрание в УАСГ (примерно) и го издекламира пред фиксираната камера? Впрочем, едва ли са необходими чак такива стъпки, достатъчно е да се уговорите в ЛБ с гусин Дяков и да размените телефони.
За Апостола прочее питай Носорозите. На Рино и Фани дължа изключителната чест да го познавам
Да не стане много отведнъж?
Велзо, ама и с Рино и Фани ли ще трябва да се запозная?! То голям калабалък ще стане пред НДК! Ще се наложи за.-кметът по сигурността, който е от Синята коалиция, да осигури реда. А твоите абревиатури УАСГ и ЛБ за съжаление нищо не ми говорят. То няма и нужда де, но ти казвам за друг път. Що се отнася до Мила, нещо не разбирам. Зер аз трябва да й купувам подарък, че е агитирала за Синята коалиция? Ние сме свикнали на друго - Синята коалиция, като спечели властта с подкрепата на Мила, да й се отблагодари по подходящ начин. Например с елитна детска градина. Така схващаме ние политическата привързаност!
Логик написа:Велзо, ама и с Рино и Фани ли ще трябва да се запозная?! То голям калабалък ще стане пред НДК! Ще се наложи за.-кметът по сигурността, който е от Синята коалиция, да осигури реда
Моля, моля. Носорожето семейство не яде живи хора
Логик написа:А твоите абревиатури УАСГ и ЛБ за съжаление нищо не ми говорят. То няма и нужда де, но ти казвам за друг път.
Господин Сотиров, не си ли чувал за учредителното събрание в УАСГ, на което един преводач казва: "Г-н Костов, кажете две думи: основавам партия". Обърни се към Помощ граждани, да осигури тюбката
Логик написа:Що се отнася до Мила, нещо не разбирам. Зер аз трябва да й купувам подарък, че е агитирала за Синята коалиция? Ние сме свикнали на друго - Синята коалиция, като спечели властта с подкрепата на Мила, да й се отблагодари по подходящ начин. Например с елитна детска градина. Така схващаме ние политическата привързаност!
И едното и другото важи.
Първо дядото води Мила в УАСГ да подкрепи Синята коалиция, като за да добие съгласието на Мила, й обещава захарен памук ако дойде и се подреди на опашката пред фиксираната камера, а след идването й на власт, благодарна за жеста пред камерата, Синята коалиция устройва Мила в елитната детска градина
ВЕЛЗО написа:Логик написа:Велзо, ама и с Рино и Фани ли ще трябва да се запозная?! То голям калабалък ще стане пред НДК! Ще се наложи за.-кметът по сигурността, който е от Синята коалиция, да осигури реда
Моля, моля. Носорожето семейство не яде живи хора
Др. Логик иска с бай Вълко да се види. Ти му пращаш медиапулския драскач Рино, че и Фани отгоре, която сигурно също свързва с полицейския форум.
Човекът е от има-няма две години по форумите, не от две петилетки.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Логик, не че сме били много на ниво, но разочарованията състаряват чиляка, а ако щеш и людето.
Боен привет
Поздравявам всички активисти на Синята коалиция с популярната песен на Пол Анка I'm just a lonely boy. Lonely and blue, която в превод звучи така: Аз съм едно самотно момче, самотно и СИНЬО. Приятно слушане:
Честито на Валери Петров!
Желая му да си остане в сърцето същото това момченце, пък и дори да не си намери своето златно ключенце...
Снощи късно пред къщи си гарирах колата
и ключето от нея изтървах в тъмнината.
Тази сутрин излязох да го диря към седем,
тротоара пред къщи със учудване гледам -
със зъбати листенца цял постлан край москвича
и на жълто ключенце от тях всяко прилича!
И е доста студено, дим струи от комини,
но сред клоните редки небесата са сини,
и без сам да усетя, вече влязъл съм в парка
и колата далече сред мъглица се мярка,
и е жълто и тихо, с оня мирис на есен,
такъв влажен и гнил, и приятен, и пресен!
И живота си чувствам как е минал през мене
в едно бързо шуртене, в едно пъстро въртене.
Ах, до люлката детска така близо до гроба -
откъде тази завист и защо тази злоба?
Трябва друго! - И ето, на полянка открита
бледо слънце ме среща и с усмивка ме пита:
- Какво още там дириш, остаряло момченце?
- Нещо дребно - му казвам. - Едно златно ключенце.
Снощи късно пред къщи си гарирах колата
и ключето от нея изтървах в тъмнината.
Тази сутрин излязох да го диря към седем,
тротоара пред къщи със учудване гледам -
със зъбати листенца цял постлан край москвича
и на жълто ключенце от тях всяко прилича!
И е доста студено, дим струи от комини,
но сред клоните редки небесата са сини,
и без сам да усетя, вече влязъл съм в парка
и колата далече сред мъглица се мярка,
и е жълто и тихо, с оня мирис на есен,
такъв влажен и гнил, и приятен, и пресен!
И живота си чувствам как е минал през мене
в едно бързо шуртене, в едно пъстро въртене.
Ах, до люлката детска така близо до гроба -
откъде тази завист и защо тази злоба?
Трябва друго! - И ето, на полянка открита
бледо слънце ме среща и с усмивка ме пита:
- Какво още там дириш, остаряло момченце?
- Нещо дребно - му казвам. - Едно златно ключенце.
Голубой вагон
Честит празник на всички малки и големи деца!
https://www.youtube.com/watch?v=7tQGdrahmr0&feature=related
Жаль, что красного вагона нет в этой песне.
https://www.youtube.com/watch?v=7tQGdrahmr0&feature=related
Жаль, что красного вагона нет в этой песне.
според панела..
...нека да поздравя Велзевулъ с празника, който празнува
нека му се сбъдне мечтата - да стане на Петър Дяков зет
Помощ, граждани! написа:...нека да поздравя Велзевулъ с празника, който празнува
Мерси
"велзи " бих те поздравил , само че съм Обеден, като оня тюфлек, дет е перманентно Очуден , че нито си на ..20
години , нито си велзи , нито си ....
я, кажи кой, къф, до къде ...си , та да те поздравявамЕ когато си !
nikiforov написа:"велзи " бих те поздравил , само че съм Обеден, като оня тюфлек, дет е перманентно Очуден , че нито си на ..20
"Онзи тюфлек" е семеен човечец на средна възраст, със своите особености, мой приятел. Отношенията ми с него към момента не са предмет на публична дискусия. Punt.
Таки написа:Става дума за друг тюфлек. Ама те да бяха един или двама ..
натюрлих , ама ако взема да обяснявам на велзи ВСИЧКО , ще си станем твърде близки , пък и аз имам дъщеря , макар и апартаментът ми не е преходен но всичко се случва ...и айде понито в ряката
както е клишето - който разбрал ....
Таки написа:Става дума за друг тюфлек. Ама те да бяха един или двама ..
Определено един с пухкави устнички, бирено коремче и увиснала задна част...
ЧРД, Логик!
И от мен жив, здрав и късметлия, Логик!
Вярно че Ботевият ден е твоето рождество,
но пусто като почнахме вече да забравяме.
Вярно че Ботевият ден е твоето рождество,
но пусто като почнахме вече да забравяме.
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Страница 9 от 16
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите