Новини от България 4
+19
Admin
Sonia
malakai
Агата
gigatev
Надя
HEXE
jovina
Homan
chocho
Лаик
Помощ, граждани!
komarKo
(Бай Вълко)
marapepelia6ka
nikiforov
Логик
Таки
Boabab
23 posters
Страница 8 от 40
Страница 8 от 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Новини от България 4
А ето ги парите:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=161952
Българи притежават над 100 милиона евро в швейцарски банки
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=161952
Българи притежават над 100 милиона евро в швейцарски банки
Помощ, граждани! написа:
....
а що се отнася до "назначаването" на Алексей Петров в службите - там думата трябва да има най-вече г-жа Надежда Нейнски..
...
тя ли е подписала заповедта за назначаване?
аз мислех, че земеделският министър...или пък оня на образованието...
баси смешниците...
Помощ, граждани! написа:не съм експерт по PR и мисля, че мнозина разбират деликатното положение на бившия главен прокурор
Викторе, не мога да следя подробно кой какво е казал по случая, но от това, което прочетох, ми се струва че доста хора с в далеч по-деликатно положение ...
мда, разритаха старата 10-20 годишна кочина и сега всички прасета вътре квичат едно през друго...
отврат
отврат
chocho написа:Помощ, граждани! написа:не съм експерт по PR и мисля, че мнозина разбират деликатното положение на бившия главен прокурор
Викторе, не мога да следя подробно кой какво е казал по случая, но от това, което прочетох, ми се струва че доста хора с в далеч по-деликатно положение ...
Разбирам за кого намекваш Чочо, но бъди сигурен че деликатното положение на тези, които визираш е далеч по малко деликатно от това на някои други.
Логиката на ситуацията е следната:
Ако признаем, че А.Петров е бил в октопода, то тогава нека първо разберем кой се е облагодетелствал от 2002 година насам от октопода и оттам да търсим кой го е назначил.
Ако признаем, че А.Петров е бил в октопода, то тогава нека първо разберем кой се е облагодетелствал от 2002 година насам от октопода и оттам да търсим кой го е назначил.
chocho написа:
не те разбирам
нима твърдиш, че за делата на Филчев основна вина трябва да носи Иван Костов, който го е "назначил" (въпреки че главният прокурор се назначава от Президента по предложение на Висшия съдебен съвет - това за сведение: аз не твърдя, че лицето Филчев не е грешка на онези, които са го предложили), а не самият Филчев?
когато някой гласува доверие, той не клонира себе си на съответната длъжност, а посочва някого, на когото вярва, че би могъл да се справи с предизвикателствата на тази длъжност
основната отговорност се носи от онзи, който е натоварен с "длъжността"
Костов вече 10 години носи отговорност за своите министри, за редица хиляди предъвквани неща; заедно с това носи отговорност за лица като Бисеров, Цонев, сега (отново) и за Филчев
а всички тези дефилират в бяло, както обичате да казвате и дори задават тона на публичния дебат
това е абсолютна перверзия и садизъм
Boabab написа:chocho написа:Помощ, граждани! написа:не съм експерт по PR и мисля, че мнозина разбират деликатното положение на бившия главен прокурор
Разбирам за кого намекваш Чочо, но бъди сигурен че деликатното положение на тези, които визираш е далеч по малко деликатно от това на някои други.
Ако смяташ, че намеквам конкретно и само за Костов - както е предположил и Виктор - грешиш.
Помощ, граждани! написа:
....
когато някой гласува доверие, той не клонира себе си на съответната длъжност, а посочва някого, на когото вярва, че би могъл да се справи с предизвикателствата на тази длъжност
основната отговорност се носи от онзи, който е натоварен с "длъжността"
...
евала! Викторе,
така оневиняваш всички евентуално виновни за назначаването на Ал.Петров.
Дерзай!
току-виж си направил и други открития
chocho написа:Boabab написа:chocho написа:
Ако смяташ, че намеквам конкретно и само за Костов - както е предположил и Виктор - грешиш.
В. Сидеров: Костов да проговори за Трактора
http://frognews.bg/news_20188/V_Siderov_Kostov_da_progovori_za_Traktora/
Алексей Петров е продукт на СДС, не толкова на БСП. Иван Костов, Атанас Атанасов и бившият вътрешен министър Емануил Йорданов трябва да отговарят на въпроса кой е Алексей Петров.
Това каза в предаването „Пропаганда” на Дарик радио лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Сидеров изрази мнение, че Алексей Петров е произведен като офицер от службите с протекцията на Иван Костов и е бил близък с управляващите кръгове в периода 1997-2001 г.
Аз пак да върна топката: кой краде най-много тези 10 години? Кой искаше да няма ред и правова държава? Тези, които искаха да крадат и/или да не влизаме в ЕС.
Факт е че Костов изгони Чорни и че Чорни се опива да го злепостави / основателно или не /.
В същото време А.Петров и Чорни нещо...
http://frognews.bg/news_20157/Svarzaha_Aleksei_Petrov_s_CHorni/
В същото време А.Петров и Чорни нещо...
http://frognews.bg/news_20157/Svarzaha_Aleksei_Petrov_s_CHorni/
Последната промяна е направена от Boabab на Вто 16 Фев 2010, 12:31; мнението е било променяно общо 1 път
който иска да слуша обясненията на Волен Сидеров, Цвятко Цветков и Стефан Гамизов по тези въпроси - да слуша
аз ще изчакам да видя документите за това кой, кога и на какво основание е привлякъл към службите Алексей Петров в опредлено качество
след това ми се иска да видя резултатите от неговата дейност - за самия него и за държавата
който иска да вярва, че Костов или Атанасов носят вина за присъствието на такъв човек едно десетилетие в органите за борба с престъпността - да вярва
той оневинява Станишев, не аз
аз ще изчакам да видя документите за това кой, кога и на какво основание е привлякъл към службите Алексей Петров в опредлено качество
след това ми се иска да видя резултатите от неговата дейност - за самия него и за държавата
който иска да вярва, че Костов или Атанасов носят вина за присъствието на такъв човек едно десетилетие в органите за борба с престъпността - да вярва
той оневинява Станишев, не аз
Така е...Едно е каквото е, друго е какво ти се иска...Лошото е че не съзнаваш, че ако не съзнаваш какво ти се иска вътрешно, може и да сгрешиш здраво.
Алексей да не е носил цигари на Чорни, в израелски затвор ? Или "скандалният руски бизнесмен" е на свобода ? ?Чужди служби са дали информация на българските си колеги за интензивни контакти на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров със скандалния руски бизнесмен от еврейски произход Майкъл Чорни, съобщава Mediapool, позовавайки се на от отлично информирани източници.
Таки написа:Алексей да не е носил цигари на Чорни, в израелски затвор ? Или "скандалният руски бизнесмен" е на свобода ? ?Чужди служби са дали информация на българските си колеги за интензивни контакти на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров със скандалния руски бизнесмен от еврейски произход Майкъл Чорни, съобщава Mediapool, позовавайки се на от отлично информирани източници.
Не, просто ти се струва че "чуждите служби" не са от надеждните.
komarKo написа:мда, разритаха старата 10-20 годишна кочина и сега всички прасета вътре квичат едно през друго...
отврат
имаш представа ,колко си прав *!
има само едно изключение не е вегентарианец ама би трябвало да не яде свинско ?
*знам ,че много ще зквичат ,че тезата "всички са ...." не била резонна и ала бала...
колкото повече СЕ надпреварват, да се изкихат по темата с "трактора", толкова по ясно става ,че е нужна една машина , дето чистеше "външните "безватерни тоалетни
Boabab написа:Така е...Едно е каквото е, друго е какво ти се иска...Лошото е че не съзнаваш, че ако не съзнаваш какво ти се иска вътрешно, може и да сгрешиш здраво.
Боабабич , да не стане -ой Яне ,ох Гамизов , опа Бойко !
Съвсем забрави Костов
nikiforov написа:
...
има само едно изключение не е вегентарианец ама би трябвало да не яде свинско ?
...
абе, прав си, засега, ама и там има един труп, незаровен....
Времето лекува раните ... Амин!
Покойният алтернативен патриарх Пимен е бил агент на ДС, стана ясно вчера в предаването “Неделя 150” по БНР.
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,786.msg31182.html#msg31182
http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,786.msg31182.html#msg31182
nikiforov написа:
*знам ,че много ще зквичат ,че тезата "всички са ...." не била резонна и ала бала...
колкото повече СЕ надпреварват, да се изкихат по темата с "трактора", толкова по ясно става ,че е нужна една машина , дето чистеше "външните "безватерни тоалетни
за да влязат новите ***** в политиката
Таки написа:Алексей да не е носил цигари на Чорни, в израелски затвор ? Или "скандалният руски бизнесмен" е на свобода ? ?Чужди служби са дали информация на българските си колеги за интензивни контакти на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров със скандалния руски бизнесмен от еврейски произход Майкъл Чорни, съобщава Mediapool, позовавайки се на от отлично информирани източници.
цирк, бе Таки...
Нали чете вчера как Цветанов зарязал лозето на Чорни, пардон, на Тодор Батков....
той пък го обслужва, медийно, и както може...
лошото е, че масата е съставена от симпатични баламурници...кълват на всичко!
Да бе.. Ама не е ли туй, дето викат "службата си е служба, а дружбата си е дружба" ?Нали чете вчера как Цветанов зарязал лозето на Чорни, пардон, на Тодор Батков....
Помощ, граждани! написа: за делата на Филчев основна вина трябва да носи Иван Костов, който го е "назначил" (въпреки че главният прокурор се назначава от Президента по предложение на Висшия съдебен съвет - това за сведение: аз не твърдя, че лицето Филчев не е грешка на онези, които са го предложили), а не самият Филчев?
Шефът на Върховния касационен съд Иван Григоров вчера изненадващо заяви, че "насаденото" в обществото мнение, че главният прокурор Никола Филчев е назначен от правителството на Иван Костов, е несправедливо.
20.12.2004, публикувано във в.СЕГА
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=1378§ionid=2&id=00009
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Да бе.. Ама не е ли туй, дето викат "службата си е служба, а дружбата си е дружба" ?Нали чете вчера как Цветанов зарязал лозето на Чорни, пардон, на Тодор Батков....
не, Таки, това е обикновена наглост...
Цветанов отлично знае, че у нас няма силно гражданско общество, няма кой да му зададе резонния въпрос:
Чакай бе, драги ми г-н Цветанов, не е ли Тодор Батков човекът с контактите на Чорни???
Какво дириш ти на лозето му?
Дай някакво смислено обяснение!
Последната промяна е направена от komarKo на Вто 16 Фев 2010, 13:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
аз от известно време се уча да не правя нищо ,та чета ,слушам ,може ида конспектирам -"болгарчето" е "наше " момче , обучавано за народно заптие , част от "плеяда " нему подобни, имащи явно определени качества и кариерата му е в непрекъснат възход .
Таки е прав - оня бледият женерал , би трябвало Костов да му запуши устата / неговата роля спрямо гонката на прокурорът Колев ,взе да се размирисва неудържимо /го назначава ,и ВСИЧКИ без изключение , от тогава насам са се отърквали около тоя човек !
явно ,че е "красьо " в мръсните начинания !
на Красьо няма как да му се случи нещо- нищо незаконно не бил правил , на тоя също ама по друга линия - осветен е,не е онли мутра , доста време е оживявал в екстремна среда и не на последно място , кръговете до които е стигнал са твърде високо ...
"Следствието приключи , забравете "*!
*филм от преди четиридесет години
и една от не маловажните причиниза всичко това , което днес дъвчим , е сегашният глпрокурор - какви очаквания , какви писания - единственото с което ще го запомним е тридневна брада и вид на софийски копелдак
Таки е прав - оня бледият женерал , би трябвало Костов да му запуши устата / неговата роля спрямо гонката на прокурорът Колев ,взе да се размирисва неудържимо /го назначава ,и ВСИЧКИ без изключение , от тогава насам са се отърквали около тоя човек !
явно ,че е "красьо " в мръсните начинания !
на Красьо няма как да му се случи нещо- нищо незаконно не бил правил , на тоя също ама по друга линия - осветен е,не е онли мутра , доста време е оживявал в екстремна среда и не на последно място , кръговете до които е стигнал са твърде високо ...
"Следствието приключи , забравете "*!
*филм от преди четиридесет години
и една от не маловажните причиниза всичко това , което днес дъвчим , е сегашният глпрокурор - какви очаквания , какви писания - единственото с което ще го запомним е тридневна брада и вид на софийски копелдак
Страница 8 от 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Новини от България 4
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
Страница 8 от 40