Новини от България 4
+19
Admin
Sonia
malakai
Агата
gigatev
Надя
HEXE
jovina
Homan
chocho
Лаик
Помощ, граждани!
komarKo
(Бай Вълко)
marapepelia6ka
nikiforov
Логик
Таки
Boabab
23 posters
Страница 27 от 40
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Новини от България 4
Оппааа. Май, както и се очакваше, Октоподите са причината, че си "изпусна" нйервите:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162768&srcpos=1
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162768&srcpos=1
Отговорът на Дянков, защо Първанов се чувства гузен:
http://www.mediapool.bg/show/?s`
ПП. Показа си колко трябва да бъдат щадени...Та те до вчера приказваха, че Иван Костов е закопал страната...
Публикуването на справката точно в този момент може да се приеме като отговор на призива на Георги Първанов към министъра на финансите Симеон Дянков, отправен в края на срещата им в петък, да се извини на бизнеса, безработните, науката, армията, МВР, защото "вие ги докарахте до това положение".
http://www.mediapool.bg/show/?s`
ПП. Показа си колко трябва да бъдат щадени...Та те до вчера приказваха, че Иван Костов е закопал страната...
Виж сега,харесвай си ги колкото си искаш ,но недей да мислиш, че другите са глупаци.Писна ми на всички да се привиждат комунисти.Няма да изкарат мандата Герб ,ако продължават така.Протестите тепърва започват.Boabab написа:Започвам да се убеждавам, че българинът иска непрекъснато да го дупят такива като тройката. Тогава ще му е зле, но нали не е направил никакви усилия....Разбира се докато пак държавата не клекне окончателно и измрат пак една сюрия, а оживелите да продължат да са щастливи до следващия път...И така до края ...
Протестите сега в България само ще влошават ситуацията и ощетените ще бъдат пак най ниските слоеве на обществото.Като например ситуацията с протеста на личните лекари днес. Кой пострада днес? Във всеки случай не и тези, които си плащат за допълнителна здравна помощ.
malakai- Брой мнения : 144
Registration date : 24.02.2010
Така е,защото сега е на дневен ред "великата шаячна правда".Не е мое определениетоmalakai написа:Протестите сега в България само ще влошават ситуацията и ощетените ще бъдат пак най ниските слоеве на обществото.Като например ситуацията с протеста на личните лекари днес. Кой пострада днес? Във всеки случай не и тези, които си плащат за допълнителна здравна помощ.
HEXE написа:Виж сега,харесвай си ги колкото си искаш ,но недей да мислиш, че другите са глупаци.Писна ми на всички да се привиждат комунисти.Няма да изкарат мандата Герб ,ако продължават така.Протестите тепърва започват.Boabab написа:Започвам да се убеждавам, че българинът иска непрекъснато да го дупят такива като тройката. Тогава ще му е зле, но нали не е направил никакви усилия....Разбира се докато пак държавата не клекне окончателно и измрат пак една сюрия, а оживелите да продължат да са щастливи до следващия път...И така до края ...
Добре.
айде, честита ви нова придобивка!
Въвеждат цена за мощност при електромерите
и един "бисер"
Въвеждат цена за мощност при електромерите
и един "бисер"
Ползвате или не ползвате магистралата, плащате винетката, направиха сравнение от ДКЕВР.
[quote="Логик"]
В горния текст на два пъти съм написал "защищавам". Държа на това написание, защото не виждам никакви основания да бъде "защитавам". Но мога и да прочета нечии доводи.
/quote]
Др. Логик,
между "защищавам" и "защитавам" има стилистична разлика. Първото е далеч по тържествено, например:
"Аз защитавам др. Taky/др. президент Първанов от необосновани нападки", но
"Защищавам принципите на марксизма-ленинизма/атлантическата идея."
В горния текст на два пъти съм написал "защищавам". Държа на това написание, защото не виждам никакви основания да бъде "защитавам". Но мога и да прочета нечии доводи.
/quote]
Др. Логик,
между "защищавам" и "защитавам" има стилистична разлика. Първото е далеч по тържествено, например:
"Аз защитавам др. Taky/др. президент Първанов от необосновани нападки", но
"Защищавам принципите на марксизма-ленинизма/атлантическата идея."
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Започвала процедура за отстраняване на Първанов.
Уау, ще има достатъчно време, та да си обогатя фототеката със снимки на дуета Дамянов - Марин ...
Уау, ще има достатъчно време, та да си обогатя фототеката със снимки на дуета Дамянов - Марин ...
и за Логик се намери работа:
Хем се нарушава Конституцията със разгласената стенограма, хем искат да се разгласят всички стенограми от разговори на президента! Втриса ме този логически сблъсък! Абе то бива театро, ама прекалихте!
из един друг форум
ВСС кани Цветанов на изслушване. Явно това е втория храст, след президентския, от който започва да се стреля.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/10/870951_sudebniiat_suvet_pokani_cvetanov_za_poiasnenie_zashto/?p=0#addcomment
Цветанов да приеме само при условие, че всеки от ВСС ще се подложи на детектора на лъжата -
За връзки с:
- Красьо
- Партии
- Президента
- криминални и икономически структури
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/10/870951_sudebniiat_suvet_pokani_cvetanov_za_poiasnenie_zashto/?p=0#addcomment
Цветанов да приеме само при условие, че всеки от ВСС ще се подложи на детектора на лъжата -
За връзки с:
- Красьо
- Партии
- Президента
- криминални и икономически структури
А така! Ако имат и топки, висшите съдии, да му обяснят, че срещата ще се филмира и ще се пусне по YouTube!ВСС кани Цветанов на изслушване.
Той Бойко си каза - война е.
Той си каза и друга велика глупост - че тази зима била най-трудната след войната. С което анулира както Лукановата, така и Виденовата зима. Та не ми ги гавари, глупостите му на твоя Бобя..
Таки написа:
Той си каза и друга велика глупост - че тази зима била най-трудната след войната.
....
ама не каза след коя война
Та, викаш, може да визира битката в Клокотница ..ама не каза след коя война
Таки написа:Той Бойко си каза - война е.
Той си каза и друга велика глупост - че тази зима била най-трудната след войната. С което анулира както Лукановата, така и Виденовата зима. Та не ми ги гавари, глупостите му на твоя Бобя..
Нека това са му глупостите, не Първановите.
Решавам логически казуси всякакви!
Готов съм, Комарко! Само че аз съм на президентски оклад - доста взимам!komarKo написа:и за Логик се намери работа...
войната на розите
komarKo написа:Таки написа:
Той си каза и друга велика глупост - че тази зима била най-трудната след войната.
....
ама не каза след коя война
Тюдор I бойков
червено --синият трендафил
кофти е ,че е трийсетгодишна ама няма как ....
Божията десница
И видя Господ (Бог), че развратът между човеците на земята е голям, и че всичките им сърдечни мисли и помисли бяха зло във всяко време;
и разкая се Господ, задето беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си.
И рече Господ: ще изтребя от лицето на земята човеците, които сътворих; от човек до скот, гадове и птици небесни ще изтребя, защото се разкаях, задето ги създадох.
Днес съм щастлив! Хотелите на Слънчев бряг, които са на първа линия, са наводнени:
Жалко е, че не са се издавили собствениците и корумпираните общински съветници начело с кмета на Несебър, които разрешиха това безобразие. Сега ще строят дига, която да предпазва хотелите от вълните. Нали това искахте, бе гадове? Нали затова застроихте плажа, за да си плакнете краката от терасите?
и разкая се Господ, задето беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си.
И рече Господ: ще изтребя от лицето на земята човеците, които сътворих; от човек до скот, гадове и птици небесни ще изтребя, защото се разкаях, задето ги създадох.
Днес съм щастлив! Хотелите на Слънчев бряг, които са на първа линия, са наводнени:
Жалко е, че не са се издавили собствениците и корумпираните общински съветници начело с кмета на Несебър, които разрешиха това безобразие. Сега ще строят дига, която да предпазва хотелите от вълните. Нали това искахте, бе гадове? Нали затова застроихте плажа, за да си плакнете краката от терасите?
Таки написа:Та, викаш, може да визира битката в Клокотница ..ама не каза след коя война
Вчера беше знаменателна дата - за пръв път ББ скръцна със зъби срещу обикновени хора...
след като предният ден нарече лекарите "най-интелигентното съсловие", вчера ги обвини, че крадат и ще им прави непрекъснато проверки, същото рече и на фермерите
това за мен е твърде съществена промяна в образа на "добрия Бате Бойко"
ще следя по-нататъшното Му развитие с интерес
komarKo написа:Таки написа:Та, викаш, може да визира битката в Клокотница ..ама не каза след коя война
Вчера беше знаменателна дата - за пръв път ББ скръцна със зъби срещу обикновени хора...
след като предният ден нарече лекарите "най-интелигентното съсловие", вчера ги обвини, че крадат и ще им прави непрекъснато проверки, същото рече и на фермерите
Колко време даваш преди да се пукне балонът ?
chocho написа:
Колко време даваш преди да се пукне балонът ?
няма да е скоро - по екраните тръгва новият стар ЕКШЪН-ТРИЛЪР "НеМАМ АЛТЕРНАТИВА" на 3D.
komarKo написа:Таки написа:Та, викаш, може да визира битката в Клокотница ..ама не каза след коя война
Наблюдателен си. Ама само като ти спечелят вниманието.
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Новини от България 4
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Новини от Италия
» Новини от Египет (ВВС)
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
Страница 27 от 40