Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 7 от 38
Страница 7 от 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=185159&highlight=#185159
ами нали тогава "враговете " Ригас , аз , чочо ,Боабаб и ..... ги нямаше , бе готин ?
Що не вложи невероянтата си нтелегентност да направиш мъдияпул , "обеНтована "територия ?
издишаш , а стова ,че искаш да внушиш ,че цитираните бележки са менте ,направо вониш !
ами нали тогава "враговете " Ригас , аз , чочо ,Боабаб и ..... ги нямаше , бе готин ?
Що не вложи невероянтата си нтелегентност да направиш мъдияпул , "обеНтована "територия ?
издишаш , а стова ,че искаш да внушиш ,че цитираните бележки са менте ,направо вониш !
Последната промяна е направена от nikiforov на Нед 21 Фев 2010, 16:31; мнението е било променяно общо 1 път
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:02; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 02:01; мнението е било променяно общо 1 път
както се вижда всичко е било казано открито, а не в лични бележки.
Феруся, проблемът е в това, че казаното тогава, било открито или в лични бележки, е диаметрално противоположно на това, което рецитираш днес пред нещастната ЕСФ-публика!
Прецизен глас от залата: - Е, не всички са толкова нещастни .. Там, в задните редове, виждам бай Вълко, дето се мъчи да си скрие доволната усмивка под едрия Сталински мустак..
Последната промяна е направена от Таки на Нед 21 Фев 2010, 16:44; мнението е било променяно общо 2 пъти
йорданов , винаги сам те смятал за едно дрисне , за пореден път не ме опровергаваш !
и една вметка - запазил съм някои неща от медияпул /втора част/ , от теб не съм запазил НИЩО
и една вметка - запазил съм някои неща от медияпул /втора част/ , от теб не съм запазил НИЩО
Последната промяна е направена от nikiforov на Нед 21 Фев 2010, 16:43; мнението е било променяно общо 1 път
На мен вече ми е по-интересно не какво лъже Ферас, а какво му се е случило, та се подвизава в такъв неугледен вид къде ЕСФ..
Дали е станал жертва на кризата? Да е уволнен от там, дето е работил в Германия, и сега да живее в България без работа, харчейки спестените Евра ..? В такъв случай аз бих го разбрал ..
Дали е станал жертва на кризата? Да е уволнен от там, дето е работил в Германия, и сега да живее в България без работа, харчейки спестените Евра ..? В такъв случай аз бих го разбрал ..
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:57; мнението е било променяно общо 1 път
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:56; мнението е било променяно общо 1 път
ох , смешко !
колкото и емотикона да сложиш , нервничък си ми , нервничък , хайде отиди си направи една .....
все пак ,неделя е , нормалните хора .....
все пак ,неделя е , нормалните хора .....
Аз много не разбирам от тия работи, ама от клиенти съм чувала, че за да си направи някой "една ..." само ръка не е достатъчна ... така че Никифоров, остави го да си стои тук момчетоnikiforov написа:колкото и емотикона да сложиш , нервничък си ми , нервничък , хайде отиди си направи една .....
.
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Ааааа, добре, така може ... аз пък с мойто просташко подсъзнание помислих, че за друго го пращаш Нека се разходи миличкият, дано му поразмине малкоnikiforov написа:за разходка намеквах г-жа , два крака са нужни , не четири
Касапинът, написал горното, квичи много отдавна за 'репресиите' , на които бил подложен Ферас тук. Че някои му пречели да си каже приказката необезпокояван, а имали нахалството да му отговарят.. Страдате ли дълбоко, г-жа Белла?Аз изявих (неофициално и теоретично) готовност да стана модератор за кратко време, колкото да спра достъпа на боклуци като Райгъс, Гес Ху, Вочо, Боев, Никифоров, Наталия и останалата просташка паплач, която ни пречеше да си кажем приказката.
Таки написа:Касапинът, написал горното, квичи много отдавна за 'репресиите' , на които бил подложен Ферас тук. Че някои му пречели да си каже приказката необезпокояван, а имали нахалството да му отговарят.. Страдате ли дълбоко, г-жа Белла?Аз изявих (неофициално и теоретично) готовност да стана модератор за кратко време, колкото да спра достъпа на боклуци като Райгъс, Гес Ху, Вочо, Боев, Никифоров, Наталия и останалата просташка паплач, която ни пречеше да си кажем приказката.
Този глупак едва ли би могъл сам да отговори на един прост въпрос - след като Калчев и сие спряха достъпа или прогониха, тези, които му пречели да си казва приказката, чий го дири денем и нощем тук, ведно с другите двама приказчици ?
здравейте
първо, искам да попитам следното Ферас
той злоупотребявал ли е някога с лична информация?
ако не е, защо лицата от МПФ го призовават да сподели нещо от миналото на Таки?
или те лъжат/интригантстват (това е любимата им дума)?
второ, понеже мернах един коментар в беглото ми прелистване на МПФ преди минута: на мен Ферас не ми е казвал, че Дамянов се е самопредлагал за модератор (въпреки че бил "принципен противник на модерацията"); информацията ми е от друг първоизточник
накрая - за моите форумни проятели: вероятно ще намаля силно визитите си по форумите за известно време; много работа ми се струпа и вече няма как да се разсейвам с форуми
ще обсъдя възможностите с админа
първо, искам да попитам следното Ферас
той злоупотребявал ли е някога с лична информация?
ако не е, защо лицата от МПФ го призовават да сподели нещо от миналото на Таки?
или те лъжат/интригантстват (това е любимата им дума)?
второ, понеже мернах един коментар в беглото ми прелистване на МПФ преди минута: на мен Ферас не ми е казвал, че Дамянов се е самопредлагал за модератор (въпреки че бил "принципен противник на модерацията"); информацията ми е от друг първоизточник
накрая - за моите форумни проятели: вероятно ще намаля силно визитите си по форумите за известно време; много работа ми се струпа и вече няма как да се разсейвам с форуми
ще обсъдя възможностите с админа
много работа ми се струпа и вече няма как да се разсейвам с форуми
Правилно, др. Помощ.
Делу - время, а потехе - час.
Правилно, др. Помощ.
Делу - время, а потехе - час.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Таки написа:
Прецизен глас от залата: - Е, не всички са толкова нещастни .. Там, в задните редове, виждам бай Вълко, дето се мъчи да си скрие доволната усмивка под едрия Сталински мустак..
Др. Taky,
бай Вълко с мустаци не разполага, нито пък с лула. Те са атрибути на точно определени личности, близки до Йосиф Висарионович, като например вожда и учителя на българския народ, Георгий Михайлович ДимИтров.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Четиво за медиапулски хиндихоти.
Искам да уверя 'господата' Ийгъл и СРХ, че за подобни изказвания техните гръцки десни съмишленици биха ги носили на ръце ... до изхода на залата!
Искам да уверя 'господата' Ийгъл и СРХ, че за подобни изказвания техните гръцки десни съмишленици биха ги носили на ръце ... до изхода на залата!
jovina написа:
Ааааа, добре, така може ... аз пък с мойто просташко подсъзнание помислих, че за друго го пращаш Нека се разходи миличкият, дано му поразмине малко
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:54; мнението е било променяно общо 1 път
При бачото днес са писали трима души - той, СеРеХуй и Станго. Три постинга за цял ден - чувства се силно липсата на Боянчо! Но така е, защото интересите на Родината са над всичко!
Затова пък аз видях Боянчо в 7-8 кадъра от репортажа за гостуването на агент Гоце (забравих къде беше )Таки написа:При бачото днес са писали трима души - той, СеРеХуй и Станго. Три постинга за цял ден - чувства се силно липсата на Боянчо! Но така е, защото интересите на Родината са над всичко!
Да знаеш обаче, че Боянчо си е купил нов костюм и връзка - стра - хо - тни ! По-хубави от тези на Първанов!Затова пък аз видях Боянчо в 7-8 кадъра от репортажа за гостуването на агент Гоце.
De-zorata
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:52; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 7 от 38 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 38
Страница 7 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите