Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 12 от 38
Страница 12 от 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Още малко десен кенеф? Модел "Euroatlantic 2010"?
Грък вече не е народност. Грък вече е диагноза.
Гърците за пари ще продадат и майка си.
Знаеш ли каква е разликата между грък и гагаузин?
They both will sell their mother but the Greek will deliver.
Повече кенеф - при кенефа
Грък вече не е народност. Грък вече е диагноза.
Гърците за пари ще продадат и майка си.
Знаеш ли каква е разликата между грък и гагаузин?
They both will sell their mother but the Greek will deliver.
Повече кенеф - при кенефа
Избирайки мястото, където да метнат поредната доза агресия или откровен цинизъм, графоманите всъщност яхват и медията, която не ги е поканила. Там се разпростират както им харесва - нецензурните им и пошли писания целят журналисти, политици, общественици. Особено удобно, когато си скрит. Рядко, много рядко форумджиите одобряват журналистически материал, позиция или личност.
Форумджии-пакостници на гърба на електронните медии
nikiforov написа:
лъже калтакът,....!
Не лъже, щото няма кого.
Самозалъгва се.
Още малко син кенеф ?
СЕГА ЧЕКАМ И ДА СЕ ИСУЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ И ГЪЙРКЪТ
ПАНАЙОТС КРИТИДИС ОТ АТИНА ОТ ИНСТИТУТА ДЕМОКРИТОС Е БИЛ ЧЕНГЕ
НА РАБОТА В ЛАБОРАТОРИЯТА ЗАЙБЕРСДОРФ КРАЙ ВИЕНА.
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1212890
СЕГА ЧЕКАМ И ДА СЕ ИСУЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ И ГЪЙРКЪТ
ПАНАЙОТС КРИТИДИС ОТ АТИНА ОТ ИНСТИТУТА ДЕМОКРИТОС Е БИЛ ЧЕНГЕ
НА РАБОТА В ЛАБОРАТОРИЯТА ЗАЙБЕРСДОРФ КРАЙ ВИЕНА.
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1212890
Закъснял, но навременен отговор
Почитаеми Ферасе,
Дано се мернеш насам! Когато си ми писал, бях в Лондон. Отговорям ти сега поради непреходното значение на твоите съждения. Те хич не са оригинални, затова и моите доводи ще са повторения на известни вече.
Първо да отговоря на Таки.
Дано се мернеш насам! Когато си ми писал, бях в Лондон. Отговорям ти сега поради непреходното значение на твоите съждения. Те хич не са оригинални, затова и моите доводи ще са повторения на известни вече.
Първо да отговоря на Таки.
Никога не съм "решавал" кой е десен и кой не е. Не виждам за какво ми е трябвало това. Решавал съм - заедно със съпартийци - какви да бъдат програмите на Зелената партия, на СДС, на парламентарната група на СДС и т. н. Изрази от типа "това не са просто мръсници, а десни мръсници" и подобни политически квалификации са характерни за други хора, не за мен. Афоризмът накрая обаче е съвсем верен и много ми харесва.Таки написа:Логик жъне каквото е посял. След като той решаваше кои са десни и кои не, сега други решават дали той е десен или не.
Нормалните десници се борят с други партии да изкарат свестните хората свои. Ненормалната се бори за да изкара свестните си хора чужди!
Отговарям, като питам: по чия дефиниция, Ферасе, всеки член на Зелена партия е ляв? От това, че на Запад има зелени партии, които са леви, следва ли, че и българската е такава през 1990-1991? От това, че в Швеция, Испания, Франция и къде ли не има социалистически партии, които периодично управляват, следва ли, че Българската социалистическа партия е досущ "всички социалистически партии в Европа"? Ако изоставя иронията, сериозният анализ се свежда до програмата на партията. Българската Зелена партия беше дясна, защото икономическата й програма, писана от Иван Костов, бе дясна. Или и това се поставя под съмнение? Ако има възражения, ще се наложи да поствам програмата и да спорим по нея, точка по точка. Мога да го направя, защото през 1990 г. Националният съвет на Зелената партия оторизира таман две експертни групи, които да изготвят алтернативни проекти на нейната икономическа програма. Втората програма беше с по-ляв уклон и не се прие. Прие се тази на Иван Костов. А по какво програмата е дясна ли? Ами например по максималното ограничаване на държавното участие навсякъде, където може. Ако се интересуваш, ще ти цитирам дори алинеите в Конституцията, които са гласувани под прекия натиск на Зелената партия. А други, които бяха приети въпреки нашите убеждения, са подписани от моя милост и моите съпартийци-депутати "с особено мнение". Друг признак, по който Зелената партия тогава беше дясна: отношението към НАТО. Да, много от тогавашните зелени партии в Европа бяха против НАТО, дори германската на Йошка Фишер беше пацифистка. Но ти не си забравил коя партия предложи във Великото народно събрание разтурянето на Варшавския договор, присъединяването на България към НАТО и участие в операцията в Кувейт, нали? Няма да изреждам останалите типично "десни" инициативи на Зелената партия. Само ще добавя, че Зелената партия беше най-отявленият противник на "социалните" партии в СДС - БСДП и БЗНС "Никола Петков". А беше в съюз например с Демократическата партия, Радикалдемократическата и някои други, които ги нямаше като партии, но ги имаше като глас в Националния координационен съвет.pheras написа:1. Никой член на Зелена партия не е десен - той е по дефиниция ляв. Леви са всички зелени партии в Европа, поне според декларираното на ниво Европейска зелена партия.
Първото безусловно е вярно. Второто - само условно. Какви са, аджеба, заместник-министрите от ДСБ в правителството на ГЕРБ? Но не е това темата. Цялата ти точка отпада по простата причина, че никога не съм бил член на политическия кабинет на министъра на външните работи! Бил съм само сътрудник. Това е една наивност, която ти си заимствал от другаде и по тази причина аз ще я осветля също другаде - там, където ще мога да нарека нейния автор с истинското му име: неграмотен простак. А ти можеш да го попиташ оттук може ли един сътрудник на президент-комунист да не е комунист?2. Всеки, който приеме да бъде член на политически кабинет на министър, приема, че се идентифицира с политиката и идеологията на управляващата партия на правителството. Член на политическия кабинет на министър от НДСВ не може да бъде десен - той е либерал.
Ферасе, сега пък второто е вярно, а първото - не! Така е, в ранното СДС имаше всякакви - затова то беше коалиция, но затова имаше и остро идеологическо разделение. Пак ще се върна на т. 1. Зелената партия настояваше да участва в изпълнителната власт и затова с всякакви хватки лансираше свои експерти - Иван Костов съвсем не беше единственият наш министър. Именно заради дясната политика ние държехме министър на индустрията да бъде човек с десни, либерални убеждения. Поддържахме Иван Пушкаров. В резултат Дертлиев го изключи от БСДП! Нас пък за малко да ни изключат от СДС - добре, че не можеха, защото не поддържахме кандидатурата на Дертлиев за президент. Следователно, Ферасе, трябва да се съди за идеологията на една партия по нейните дела. Естествено делата имат своя дата, затова и твърденията за партията също трябва да бъдат датирани. Добре е двете датировки да бъдат "вързани", но едва ли е необходимо да ти обяснявам такива елементарни истини, Ферасе.3. Логик не е десен. Какъв е не знам, може би ляво-либерал. Във всеки случай принадлежността на някого към ранната опозиция и ранното СДС не е признак за това дали си десен или не. Там имаше земеделци, социал-демократи, легионери и т.н.
Логик написа:може ли един сътрудник на президент-комунист да не е комунист?
Отговорът на този въпрос отговаря и на този, защо от вчера насам в МПФ и думичка не е написана за водевила Гоце - Дянков. В дискусиите остават приоритетни колажите и вълненията за кризата в Гърция. Еееех колко по - интересно е творчеството на г-н Никифоров, алкохолните предпочитания на г-н Таки и ще може ли и занапред да си позволява разходки до любимата вила? Виждам също, че любимото ми куче участва в експозето битака на плака. Каква чест.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Разбира се, че е чест. Едно е да се занимава с теб някакво обикновено лойно, а друго си е то да е американско лойно! На Буш лойно!Каква чест.
Как не? Напротив, г-н Таки заживява изцяло в Еретрия (на село, както много възрастни българи, изпаднали в бюджетна криза) , започва да вари ракия от смокини, да цеди зехтин от диви маслини и да краде овце!алкохолните предпочитания на г-н Таки и ще може ли и занапред да си позволява разходки до любимата вила?
Ако и това не помогне, г-н Таки ще си предложи услугите на г-жа Мара, като монтьор-гастарбайтър. За 500 кинта + място за спане в барака до цеха. Ще живее радостно в хубава Варна и ще си пее, докато монтира:
Щастлива старост
За завиждане си - той и Аристотел така е завършил дните си, "на село", на 20 километра от твоето. Пък ако си рекъл,Таки написа: г-н Таки заживява изцяло в Еретрия (на село)...
прати ми паспорта,
да си платим курорта
Отвратена съм, и цялата президентска институция у нас, в лицето на Георги Първанов губи завинаги уважението ми!
и свободно практикуващите ли ?
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
В мрежата
По стар академичен навик периодично "хвърлям мрежата" в Гугъла за цитати. Нали гоним IMPACT-а... Появиха се обаче мои съименици, които неправомерно увеличават бройката ми. Така например Владимир Сотиров беше представителят на България в ООН, после замина представител на ООН в Таджикистан, та и аз с него бая попътувах. Напоследък моето име взе да се припокрива с името на някакъв психиатър, и той д-р като мене, та взех да съветвам душевно болните. Нещо, което съм правил и преди. Заради дублирането на имената започнах да слагам допълнителни ключови думи, например логика , зелена (партия) и др. Когато наскоро се върнах от Англия, уловът в мрежата беше наистина впечатляващ! Ето какво се беше хванало в мрежата, шесто поред в Гугъла:
Неграмотността природно води до простащина. Тя се изразява в лексиката на президентския тълмач, който по протоколни канони е принуден цял ден да си държи езика зад зъбите, затова пък му дава воля след работно време, на чаша аржентинско. И тогава започват неговите субтилни откровения, свързани най-вече с долната половина на тялото - изхождения, отвърстия (на други мъже!), клоаки и прочее и прочее. Клоаканалното мислене на този форумен маниак целодневно напъва мозъка му, за да намери отдушник вечер, в тоалетната с лаптопа на колене. Ле-ле, какъв срам е той за работодателя си и за своите близки! Ако малко мислеше за тях, щеше да си даде сметка какво е епистоларното наследство, което им оставя. Не аз трябва да се срамувам от внуците си - всичко, което съм написал, ще им го предоставя разпечатано. А няма да съм принуден да го крия в криптирани файлове, сакън да не се докопат до него!
Оранжевото е оцветено от автора. А като се изпусне веднъж стомахът, трудно спира. Ето повторението ("любителските доноси" са на Милен Радев, а аз отново съм причислен към "царското правителство"):Д. Боян
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 3:35 pm
Сега разбрах нещо за мътната зелена течност, наречена Владимир Сотиров, а.к.а. Бащата на Демокрацията: той не бил прост съветник на доброволни начала и за Бог да прости, както нахално лъжеше преди време, а член на политическия кабинет на царския министър Соломон Паси - т.е. на царското правителство. Затова, като го подкача на тема политическото му минало, започва да се пени през всичките си телесни отверстия. Ах ти, продажнико, ах ти, мерзавецо неден. Десен ... тестис на Трабантаджията. Егати боклуците лъснаха през тоя скапан преход.
За да не остане съмнение у някои от двамата съмишленици на автора, той за трети път ме включва в политическия кабинет на С. Паси. Както казах, като го отпусне на човека стомахът, то само потича, през два часа:Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 6:38 pm
3. От неговите любителски доноси е произлязла много по-малко вреда за България, отколкото от цялостната "опозиционна" дейност на политическата цветарка Владимир Сотиров (уж "основател" на СДС, а по неведоми пътища попаднал в съставеното с активно ДС меоприятие царско правителство), която дейност в зората на демокрацията едва ли се е различавала качествено от сегашния му статус на лизач на червени задници в Клоаката.
4. Нищо от онова, което глупакът-продажник от "дясната" зелена псевдоопозиция Владимир Сотиров може да напише по какъвто и да било политически проблем, няма никаква познавателна, оценъчно-морална или каквато и да било друга стойност.
В мрежата на Гугъла има още цаци, но няма да досаждам с тях. Нито пък ще се оправдавам за чужди дейности, вършени двадесет години след моята. Ще отбележа само една вопиюща неграмотност, която с огромна благосклонност може да бъде оправдана с разлято върху клавиатурата аржентинско вино. Официалният сайт на МВнР веднага би дал изчерпателно разяснение: "Политическият кабинет включва заместник-министрите, началника на кабинета, парламентарния секретар и началника на звеното за връзки с обществеността." Е, щеше ми се царят да ме направи поне началник на звеното за връзки с обществеността, ако не заместник-министър, ама не рачи!Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 8:20 pm
Може би следва да поясня какво имам предвид под политическа цветарка - всъщност, точната дума е курва: да твърдиш, че си десен, след като си членувал в крайнолява партия (Зелената), която в момента е в Коалиция за България; да се пишеш опозиционер, а на Кръглата маса да не си повдигнал нито веднъж въпроса за отваряне на архивите и лустрация на комунистическата агентура; да се пишеш антикомунист, а да признаваш имплицитно фалшифицираните от комунистите избори за НС през 1990 г. и да наричаш лумпени онези, които не ги признаха и излязоха на улиците; и накрая, да се присламчиш като член на политически кабинет на министър към създаденото в резултат от безкръвен преврат през 2001 г. правителство на ДС измекярина Симеон Сакскобургготски.
Всичко това се отнася за лицето Владимир Сотиров, който си позволява да прави политически преценки и да раздава морални присъди, вместо да се скрие някъде и да не се показва пред децата и внуците си от срам.
Неграмотността природно води до простащина. Тя се изразява в лексиката на президентския тълмач, който по протоколни канони е принуден цял ден да си държи езика зад зъбите, затова пък му дава воля след работно време, на чаша аржентинско. И тогава започват неговите субтилни откровения, свързани най-вече с долната половина на тялото - изхождения, отвърстия (на други мъже!), клоаки и прочее и прочее. Клоаканалното мислене на този форумен маниак целодневно напъва мозъка му, за да намери отдушник вечер, в тоалетната с лаптопа на колене. Ле-ле, какъв срам е той за работодателя си и за своите близки! Ако малко мислеше за тях, щеше да си даде сметка какво е епистоларното наследство, което им оставя. Не аз трябва да се срамувам от внуците си - всичко, което съм написал, ще им го предоставя разпечатано. А няма да съм принуден да го крия в криптирани файлове, сакън да не се докопат до него!
върви за всеки един от петорката
на един от медияпул му присадили задник ....
но задникът ГО отхвърлил
но задникът ГО отхвърлил
История на изкуството
Брей, изпревари ме професионалистът! Усетих, че картината е на някой передвижник, ама докато стигна до Суриков, Утро стрелецкой казни, 1881...
Реалистка в МпФ:
Стойчо Никифоров има едно качество, което нито един от двама ви не притежава и не може да му прости. Това е, че той е МЪЖ!
"Двамата" са грух Боян и грух СРХ. Но на нивото на техните ценности, тук има един друг г-н, дето ако му се разкрие позицията в иерархията на ведуща световна компания, "двамата" ще получат пареза на устата за поне един месец ... Аз съм гроб, де, но нека си го знаят, беднюгите.
Стойчо Никифоров има едно качество, което нито един от двама ви не притежава и не може да му прости. Това е, че той е МЪЖ!
"Двамата" са грух Боян и грух СРХ. Но на нивото на техните ценности, тук има един друг г-н, дето ако му се разкрие позицията в иерархията на ведуща световна компания, "двамата" ще получат пареза на устата за поне един месец ... Аз съм гроб, де, но нека си го знаят, беднюгите.
nikiforov написа:тъпанар, Суриков няма нищо общо със соцреализма ...
Маестро, да гледаш как някой тъпанар мастурбира не е ли вид воайорство?
Соцреализъм
Тази картина на един от передвижниците, И. Прянишников, се нарича Шутники (1865) и чудесно е предсказала образите и атмосферата във форума на Медиапул:
А ето и една картина, която благоговейно може да бъде показана на г-н Президента от негови приближени. Успехът на жеста ще бъде оценен по достойнство! Охотники на В. Перов (1871):
А ето и една картина, която благоговейно може да бъде показана на г-н Президента от негови приближени. Успехът на жеста ще бъде оценен по достойнство! Охотники на В. Перов (1871):
И аз мисля, че става нещо.. Но килимчето е толкова насрано и напикано, че от него вече не става килимче ..нещо става на килимчето
Още не е ясно дали в МпФ е паднала Берлинската стена, или е само Русенският комитет.. Но е ясно, че става нещо и че за това нещо се мълчи по много характерен тоталитарен начин. Дори и така приказливата Реалистка е "гроб" ..
не знам какво , на кого е паднало - от октомври "чакам админите на мъдияпул да ми пратят депеша ...
снощи , недочакал опитах и се получи ...
Реалистка , вероятно е смятала ,че фекалчев е разкаран отдавна !?!??
само ,дето не е "отчела" присъствието на другите двама копои
така ,че нищо кой знае какво не се е случило -дрисливата петорка
ще си продължи постването на "пикчърси ", умрели куфари ,шум на дръпнато синДжирче и подобна боза ...
Реалистка , вероятно е смятала ,че фекалчев е разкаран отдавна !?!??
само ,дето не е "отчела" присъствието на другите двама копои
така ,че нищо кой знае какво не се е случило -дрисливата петорка
ще си продължи постването на "пикчърси ", умрели куфари ,шум на дръпнато синДжирче и подобна боза ...
Ама ти пък .. Не видя ли, че преди теб на опашката са чакали над 7000 души? В момента МпФ има 7208 регистрирани потребители!не знам какво , на кого е паднало - от октомври "чакам админите на мъдияпул да ми пратят депеша ...
абе , дочаках да се "отъркам" в отбрана компания ...
е , внимавах с отъркването
е , внимавах с отъркването
Страница 12 от 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Страница 12 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите