Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 13 от 38
Страница 13 от 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Блазя ти! Сега ще потънеш в смислени разговори и съвсем ще ни заборавиш ..абе , дочаках да се "отъркам" в отбрана компания ...
Маестро, научавам, че Бачото те е наел за отрицателна реклама. Демек, дечица, ако не си пиете редовно млечицето, ще станете като него.голям смях , палячото бил на пост
Не знам дали Дамянов си е пил редовно млечицето, но виждам как се умилява пред поведението на едни "стоически невъзмутими и същевременно мили, дружелюбни хорица" , които карат по скоростното шосе като побъркани, ама няма лошо, оти "Лима е двайсет милиона". Не знам дали за българи с подобно поведение би казал същото, но - да си призная - не помня дали като детенце съм си пил редовно млечицето ..
И Хайспирит, и Астра кършат ръце, умилени от снимките на клеветника. Реалистка - КГБ, Ригас - КГБ - това не е нищо за тяхното костовизирано съзнание. И да е нещо, то се измива с 20 снимки.
Пропаднали, анулирани, противни индивиди.. За които клеветникът е легитимен събеседник, стига да е техен, десен ..
Това вече ме разсмя наистина:
И Боян Дамянов (ега ти капутските имена) отговаря:
Менте до менте значи...
гоцева , тоя е пътуващо менте , като теб ....с почиващите куфари от севлиево
и той като теб, се разхожда по САЙТОВЕ
http://www.exploreargentina.com/eng/tours/tango-at-the-capital-PKT045BUE.htm
не цвили от "възторг !
Стойчо (егати капутското име), не знам за него, но се хващам на бас, че през последните пет години аз съм бил повече пъти в чужбина, отколкото ти си си мил краката.
Менте до менте значи...
Каквооо? ЦеПеХуй е пускал чужди снимки, след като ги прехвърлил в друг склад, за да ги представи като свои..?? Те това е нещо, достойно за изисканата му публика! Евала, разследващи Никифоров!
Кордиален поздрав и за фражилната МпФ-публика:
Кордиален поздрав и за фражилната МпФ-публика:
chocho написа:не цвили от "възторг !
Стойчо (егати капутското име)
Менте до менте значи...
Адаш, като ти нацвъках перчема до кино Арена, кат ме позна, що не си разхлаби барем възела от пет на две?
Я кажи по-добре по колко спестявате с шефката с един трип до Айндховен?
П.П. Циганката каза хубави неща за тебе
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Еееееех градски, градски не знам кога си пил бира последно с гоцевият лакей ама трябваше да си направим по една фотка ако не за друго поне да има по-точна представа за протритите дънки и косата на "кече" отзад.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:Еееееех градски, градски не знам кога си пил бира последно с гоцевият лакей ама трябваше да си направим по една фотка ако не за друго поне да има по-точна представа за протритите дънки и косата на "кече" отзад.
Марче , ти събирай картички , че ша праим пътеписи ....
от западно Севлиево , южно Коматево , среден тъкова ....
и ква бира !!!!само виски - чакай да питам Гугъл , кое е по- така.....
nikiforov написа:
Марче , ти събирай картички , че ша праим пътеписи .....
Споко, Джови ще помага за пътеписите. Тя поне снима като за световно. Ама аз виски не пияяя, за каузата обаче ще го измислим. Такова става ли? Щото има едно вкъщи ама никой го не ще.
става ,Марче , ама трябва да се уговорим двайсетина дни по-рано , че да си измия краката с ватер
днес разбрах и причината , която напъва гоцевата преводачка към фекални алюзии
в Севлиево , е единственният завод за седала но и за тоалетни чинии !
днес разбрах и причината , която напъва гоцевата преводачка към фекални алюзии
nikiforov написа:
Еееееее ти сега ли разбираш. Те по едно време севлиевци затуй имаха самочувствие на американци Казваха, че ги стигнали по стандарт.
хахахах много е забавен тоя плешв чичко, току се присети нещо и се върне да добави. Маестро другият път ще поканим и любовникът ми с нас. Знаеш ли колко е ларж момчето, наистина ще почерпи хахахахах
е не, не е истина просто, верно по 3 пъти си променя мненията тоя педал хахаха сериозен приятел....
ВЕЛЗО написа:chocho написа:не цвили от "възторг !
Стойчо (егати капутското име)
Менте до менте значи...
Адаш, като ти нацвъках перчема до кино Арена, кат ме позна, що не си разхлаби барем възела от пет на две?
П.П. Циганката каза хубави неща за тебе
Велзи, за последен път съм бил около кино Арена някъде през 2007, ако не и по-рано - някой друг ще да е бил с перчема
В Айндховен не сме ходили с шефката, та не мога да ти кажа.
Таки написа:Маестро, научавам, че Бачото те е наел за отрицателна реклама. Демек, дечица, ако не си пиете редовно млечицето, ще станете като него.голям смях , палячото бил на пост
....
Не знам за млечицето, но съм сигурен, че тази шепичка, представена от бачото и Дамянов е отлична "реклама" на какво става човек, отдал се прекалено на "ръкоделие" - такива щото под термина FUCK, който използват наляво и дясно, да разбират дясната си/лява ръка...
marapepelia6ka написа:nikiforov написа:
Еееееее ти сега ли разбираш. Те по едно време севлиевци затуй имаха самочувствие на американци Казваха, че ги стигнали по стандарт.
хахахах много е забавен тоя плешв чичко, току се присети нещо и се върне да добави. Маестро другият път ще поканим и любовникът ми с нас. Знаеш ли колко е ларж момчето, наистина ще почерпи хахахахах
е не, не е истина просто, верно по 3 пъти си променя мненията тоя педал хахаха сериозен приятел....
В СИвлиево е и единственият паметник на свободата в България - севлиевци и от околните села са били първите б. емигранти в Америка, там се прави и млякото "На баба".
chocho написа:ВЕЛЗО написа:chocho написа:И Боян Дамянов (ега ти капутските имена):
Велзи, за последен път съм бил около кино Арена някъде през 2007, ако не и по-рано - някой друг ще да е бил с перчема
В Айндховен не сме ходили с шефката, та не мога да ти кажа.
ЗНАЧИ ДОПУСКАНЕТО МИ Е ВЯРНО.
ДВЕ И СЕДМА, ДВЕ И СЕДМА, НЯМА ЗОРЛЕМ ДА ИЗДРЕБНЯВАМЕ. КОЙ РАБОТИ НА ПОЗИЦИЯ В ГОЛЕМА ФИРМА, ПЪК НЕ Е ХОДИЛ НА ХАДЖИЛЪК ДО СВЕТИТЕ МЕСТА ОКОЛО КИНО АРЕНА?
БЕХ ПОДОЧУЛ, ЧЕ ХОДИШ НА ПАЗАР ДО ХОЛАНДИЯ, ЗАТОВА ПИТАМ - МОЖЕ ПЪК ОТ ФУТБОЛЕН ИНТЕРЕС ДА СИ БИЛ И ДОТАМ
МАЙТАПА НАСТРАНА, НА РОЖДЕНИКА ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ.
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Избрани моменти от вонята, сред която пребивават щастливи Хайспирит, Ветровете, Олас и други фражилни демократи, в името на верността към ДСБ и Иван Костов..
Бойна тревога: ГАЗ!
- Но се хващам на бас, че през последните пет години аз съм бил повече пъти в чужбина, отколкото ти си си мил краката.
- И всеки ден да ги мие по пет пъти гагаузинът, около него все ще смърди на соцреалистическо междупръстие...
- А твоите крака, драги Ийгълчо, миришат сюрреалистично...сигурна съм!
- Смахнатата бабичка би трябвало да знае дали миришат и ако ли да -- как. Нали ги гризе непрекъснато в монолозите си, сигурно й е вкусно.
- Ийгълчо, бъди спокоен, скъпи! Уверена съм, че твоите крака миришат на момина сълза...
Край на тревогата.
Бойна тревога: ГАЗ!
- Но се хващам на бас, че през последните пет години аз съм бил повече пъти в чужбина, отколкото ти си си мил краката.
- И всеки ден да ги мие по пет пъти гагаузинът, около него все ще смърди на соцреалистическо междупръстие...
- А твоите крака, драги Ийгълчо, миришат сюрреалистично...сигурна съм!
- Смахнатата бабичка би трябвало да знае дали миришат и ако ли да -- как. Нали ги гризе непрекъснато в монолозите си, сигурно й е вкусно.
- Ийгълчо, бъди спокоен, скъпи! Уверена съм, че твоите крака миришат на момина сълза...
Край на тревогата.
Другарят Калчев, да ме прощава за напредналата си възраст, ама съвсем е дал фира, горкият, за да напише следната глупост:
...а не е забелязал "творчеството" на двамата останали там келеши.
"Заслугата" е на гагаузката дрисня Стойчо Никифоров. Немощен в изкуството,
озлобен срещу останалия свят и срещу всички, които са постигнали нещо в
живота и стъпват по земята по-леко и по-свободно от него, бездарникът си
изаква комплексите тук.
Това обаче има и положителен аспект -- припомня на всички какво вършеха
в този форум преди години този несретник и останалите неколцина ибрикчии
на другаря Панайотис Критидис, преди да бъдат изритани оттук: спамене
наред.
Чочо,
Че Калчев е невиждано брутален е ясно. Ако е вярна обаче оная максима за зелника, не е ли по-луд Чосич, дето му до е дал на Калчев?
По плодовете сме щели да ги познаем. Те ги, на Чосич плодовете: един съсипан форум, в името на нечии тоталитарни представи за демокрацията.
Че Калчев е невиждано брутален е ясно. Ако е вярна обаче оная максима за зелника, не е ли по-луд Чосич, дето му до е дал на Калчев?
По плодовете сме щели да ги познаем. Те ги, на Чосич плодовете: един съсипан форум, в името на нечии тоталитарни представи за демокрацията.
Таки написа:Чочо,
Не си ли представяш ануса, от който е излязла тази творба?
Плодове, викаш... Като този, на видният интелектуалец Дамянов, на когото - защо ли ? - само ануси и фекалий му се въртят в главата...
Аз разглеждам процеса като колективен и от него изключвам само ясно разграничаващите се, като Реалистка.Като този, на видният интелектуалец Дамянов, на когото - защо ли ? - само ануси и фекалии му се въртят в главата...
Ерго, колкото и да се мъчи да дисидентства гальовно Ветровете, фекалиите са И негови, И на Хай, И на Олас, И на Белла, И на Борислав, И ...
Мъчат се да изкарат виновни нас, но аз дадох линкове към 5-6 страници, от периода лято 2007, малко преди преврата, от които не се вижда някаква ужасяваща тотална конфронтация, а локалните сблъсъци са най-вече дело на легионерите.
Мъчат се да ме въвлекат в акцията на Маестрото, но знаят добре, че аз бих се държал по друг начин, ако бих решил да ги посетя. Щях да им кажа две-три думи прости, а после да ги оставя да квичат цяла седмица безответно. Разбира се, Маестрото сам си решава какво, кога и как да го прави.
Отбелязвам само, че легионерските атаки срещу творчеството на Никифоров са една огромна свинщина, пред която мълчат посочените от мен по-горе лица. А пред подобни свинщини мълчат само хипопотами.
chocho написа:Другарят Калчев, да ме прощава за напредналата си възраст, ама съвсем е дал фира, горкият, за да напише следната глупост:"Заслугата" е на гагаузката дрисня Стойчо Никифоров. Немощен в изкуството,
озлобен срещу останалия свят и срещу всички, които са постигнали нещо в
живота и стъпват по земята по-леко и по-свободно от него, бездарникът си
изаква комплексите тук.
Това обаче има и положителен аспект -- припомня на всички какво вършеха
в този форум преди години този несретник и останалите неколцина ибрикчии
на другаря Панайотис Критидис, преди да бъдат изритани оттук: спамене
наред.
Ха-ха-ха! Калният Тъп Навлек вече съвсем се е окакал. Всички знаем, че Стойчо се изхранва само благодарение на клатикурски служби - виж битието на Навлека, но малко са наясно, че е от еленски род.
А Навлекът е Хърцой. Това са тъпанарите от дунавската равнина, които турците по време на робството са използвали да рият нивите им и които са изостанали обществено почти колкото и шопите.
Навлек, в Беброво, селце близо до Елена, историческите данни казват, че имало училище още в 1508 година, а в селото на баба ти и дядо ти чак след 1878.
Таки написа:Отбелязвам само, че легионерските атаки срещу творчеството на Никифоров са една огромна свинщина, пред която мълчат посочените от мен по-горе лица. А пред подобни свинщини мълчат само хипопотами.
защо, бай Таки?
аз съм убеден, че на живо всички тези ще се заизвиянват и заобясняват как не било тъй и т.н.
За мен пък разлика между "на живото" и "на форума" няма.аз съм убеден, че на живо всички тези ще се заизвиянват и заобясняват как не било тъй и т.н.
Страница 13 от 38 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38
Страница 13 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите