Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 14 от 38
Страница 14 от 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Таки написа:За мен пък разлика между "на живото" и "на форума" няма.аз съм убеден, че на живо всички тези ще се заизвиянват и заобясняват как не било тъй и т.н.
Дали...?
Дали Дамянов и Калчев щяха да си позволяват да се гаврят по този начин с беззащитната Реалистка в реалното ?
chocho написа:
Дали...?
Дали Дамянов и Калчев щяха да си позволяват да се гаврят по този начин с беззащитната Реалистка в реалното ?
ха ха ха!
това ще е много интересно зрелище - Макс и Мосиц на "зряла" възраст
komarKo написа:chocho написа:
Дали...?
ха ха ха!
това ще е много интересно зрелище - Макс и Мосиц на "зряла" възраст
Кой ще е Макс, и кой Мориц - дат из дъ куесчън
След като аз наричам форумите нещо "реално", за мен те се гаврят с нея в реалното.Дали Дамянов и Калчев щяха да си позволяват да се гаврят по този начин с беззащитната Реалистка в реалното ?
Възпроизвеждането на мрежовото реално в "ачик" реалното не е възможно и би обесмислило иновацията "интернет". Освен ако не обявим и други комуникационни пространства за "нереални". Например телефона. Някой ти се обажда и те ругае. Но той не би го направил на живо, ерго телефонът е "нереален". Или ти публикуваш една статия във вестник, която я четат 10000 души. Това ти не можеш да направиш в "реалното" (да събереш 10000 души да те слушат на площада), ерго и вестникът е нещо "нереално" ..
Таки написа:
Мъчат се да ме въвлекат в акцията на Маестрото, но знаят добре, че аз бих се държал по друг начин, ако бих решил да ги посетя. Щях да им кажа две-три думи прости, а после да ги оставя да квичат цяла седмица безответно.
ами , регистрирай се !
Сори, Маестро, но имам около 300 много по-важни неща да правя през идните месеци ..ами , регистрирай се !
бай Таки, не е въпросът в това, че аз и ти намираме медияпулската лудост за напълно реална, а за това, че тези изброените съзнателно си правят друга реалност
в която те са много готини
точно това е идеята - за тях противопоставянето на двете реалности е необходимост
иначе ще лъсне колко готини са в службата, което едва ли ще е много красиво
в която те са много готини
точно това е идеята - за тях противопоставянето на двете реалности е необходимост
иначе ще лъсне колко готини са в службата, което едва ли ще е много красиво
chocho написа:
уж си в родината им, пък не ги познаваш
Мориц има по-малко коса още от малък
уж си в родината им, пък не ги познаваш
Мориц има по-малко коса още от малък
Уууф, вярно бе - приликата е убийствена... Бассии си и ясновидството
Бих дал $1.50 за да видя как Калчув и Дамянов преследват Реалистка по улиците с викове:
"Дърта пачавроооо!"
"Дърта пачавроооо!"
komarKo написа:Бих дал $1.50 за да видя как Калчув и Дамянов преследват Реалистка по улиците с викове:
"Дърта пачавроооо!"
Щом ги е докарала дотам, бихме могли да й простим и така допуснем без wenn und aber тук.
komarKo написа:Бих дал $1.50 за да видя как Калчув и Дамянов преследват Реалистка по улиците с викове:
"Дърта пачавроооо!"
Дай картинка на това ... видение де
chocho написа:
да дам, ама като не знам как изглежда Реалистка...
никога не съм я виждал.
да дам, ама като не знам как изглежда Реалистка...
никога не съм я виждал.
Хайде сега - аз да ти казвам какво да правиш - показваш в ъгъла само подметките и - трябва да са протрити, в съзвучие с легендата на Макс и Мориц, а че е тя, ще знаем от виковете
има и една малка подробност - накрая тия двамата ГИ смилат и кокошките ги изкльопват ...
доста хардшвабска приказка ....
вероятно поучителна
вероятно поучителна
nikiforov написа:има и една малка подробност - накрая тия двамата ГИ смилат и кокошките ги изкльопват ...
вероятно поучителна
Макс и Мориц малчугани, но ку прякор хулигано, е едно изключително перверзно произведение, което е изиграло доста важна роля в някои излизания от нормалните коридори в по-късната сексуална революция.
Бабич , не е нужно да правиш такива аналогии с калчев и дамянов ...хайде да възприемем по-фина и книжовна лексика...ръйш
nikiforov написа:Бабич , не е нужно да правиш такива аналогии с калчев и дамянов ...хайде да възприемем по-фина и книжовна лексика...ръйш
Аз лично нямам конфликт с Боян. Той може да има недостатъци, но изигра някаква роля при възпитанието на Първанов. От друга страна Първанов като масон може и да е допуснал тъкмо по тази линия Боян до себе си. От трета Америка е продукт на масонството...Това всичко е хубаво, но ако си окаже, че и Калния Навлек е масон или най-малкото хугенот, ротарианец или тамплиер, всичките тези клубове ще ми паднат много в очите.
Но ако Първанов е масон, ротарианец или тамплиер, и човек поспекулира с отмъщението срещу пускането на слуха за трипера, само една такава организация може досега да успее да запази онази акция под тайна.
Усмивки от старите ленти
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=5915&postdays=0&postorder=asc&start=15
С изгонването на Ригас и компания, форумът не стана по-добър, нито по-стойностен! Напротив, даде свобода на различни ограничени и скучни никове, които почти никой не чете и които не пишат нищо смислено, да се изявяват и да изискват от другите това, което те не могат! И понеже не могат да оживят форума по друг начин, правят го, като нападат тези, които могат!
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=5915&postdays=0&postorder=asc&start=15
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=5915&postdays=0&postorder=asc&start=21
komarKo написа:http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=5915&postdays=0&postorder=asc&start=21
Комарски, цитатът на върха на линка е ... какво да кажа... Имаше едно време един култов филм у нас - та един от героите - уважаван доктор - беше казал за една негова колежка - удивително напомняща цитираната: "Ако глупостта имаше криле, вие щяхте да се носите наоколо като бяла гълъбица..."
Цитати с коментар
Чочо, както разбирам от втория цитат, тая бяла гълъбица е била отстреляна, макар само за седмица. Очевидно по време на полет трябва да се избягва цвъкане върху темето на управляващото тяло. Гълъбицата си е взела поука, защото повече май не са стреляли по нея.chocho написа: Комарски, цитатът на върха на линка е ... какво да кажа..."Ако глупостта имаше криле, вие щяхте да се носите наоколо като бяла гълъбица..."
Страница 14 от 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Страница 14 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите