Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 3 от 38
Страница 3 от 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
дълго се триумих ,да се зстрелям ли или да се обеся ,
след като прочетох писанията апостолски и надини ,
гив ми късче-синьо небе*!
*помощ, надежда , възможност , лекарство ,дъвка
Браво бе, Никифоров! Сподели челен опит - как успя да ги изчетеш писанията апостолски?! Аз напримерно стигам до втория ред и се отказвам ... ама тва сигурно е, щото съм проста фризьорка толкуз ми акъла!nikiforov написа:дълго се триумих ,да се зстрелям ли или да се обеся ,
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Браво бе, Никифоров! Сподели челен опит - как успя да ги изчетеш писанията апостолски?! [/quote]jovina написа:
лъжа ма !
nikiforov написа:
лъжа ма !
Офффф, успокоих се ...
Добре , бе г-жа Докторке , ще го кажа изтънчено - , когато и на брат му на Пит ,не могат му го вдигнат с хидравлика , запитваме се - Кво прайм сейчас !???
когато от ъгъла се задава танасита любославова , с мека въртеливо похотливата походка на своите деведесет кила мускулна маса ...и
Всички сме в стрес ...а в далечината се отцежда елтон жон ....
схващаш ли мизансцена и съспенса !????
а ти ,ми твърдиш ,че нямало дисфуНкция !
неам ти , вера !
Фарът ти ксенонов ли е?
а десният
nikiforov написа:
когато от ъгъла се задава танасита любославова , с мека въртеливо похотливата походка на своите деведесет кила мускулна маса ...и
И нищо. петьо камасутрата започва да му говори с патос (не съвсем като на апостола де) омерзен от това, което са писали, забравяли, заклеймявали, парафразирали, фризирали пр. ирали, но лакея е прекалено увлечен в желанието си да докаже първенството в копи/пействането за да се случи каквото и да е било.....
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
nikiforov написа:
Фарът ти ксенонов ли е?
на съответния клас “Скот“ или на един Scott от подобен клас.
Чеки чеки сега! Първо аз не съм докторка, а проста фризьорка ... За Пит и брат му не знам, но мога да ти кажа, че за такива като автора на горната прстотия мои колежки имат мноооггггоо точно и хубаво определение, но ще го спестя, за да не падам на нивото на др. Вълкова ...nikiforov написа:
Добре , бе г-жа Докторке , ще го кажа изтънчено - , когато и на брат му на Пит ,не могат му го вдигнат с хидравлика , запитваме се - Кво прайм сейчас !???
Всички сме в стрес ...а в далечината се отцежда елтон жон ....
схващаш ли мизансцена и съспенса !????
а ти ,ми твърдиш ,че нямало дисфуНкция !
неам ти , вера !
А иначе - мнооого съм доволна, че материалчето за тестостероновия дефицит и еректилната дисфункция е предизвикало интереса, който предвиждах, даже по-голям - до степен някакъв индивид, навлязъл в ранен мъжки климактериум да се опитва да се сравнява с брат му на Пит! Раздразнението му сигурно се дължи на факта, че пропуснах частта за лечението ... сори за което!
Боенчо си ми е сладурче обаче, за него никой дума лоша да не е казал, че го утепвам одма! Той е класа от всякъде - мъж та дрънка, жена му го боготвори, работодателят му също - само пример можете да взимате от него всички тук!!!
Нерде Брад Пит, нерде Боян Дамянов ... че той Брад Пит и брат му на Пит само праха може да му дишат на бат Боян бе, ей! А за Пит Дяков па да не говорим!
jovina написа:Той е класа от всякъде - мъж та дрънка, жена му го боготвори, работодателят му също - само пример можете да взимате от него всички тук!!!
Джови, ако природата не беше отнела преждевременно част от окосмението на главата на въпросната личност, щях да помисля, че ти е станал пациент. Грешка клиент . И снася щедри бакшиши. Ама и в последното се съмнявам щото имам информация, че бил стиснат като българско правителство. Да не те е треснал Св. Валентин душко?
Подигравай се ти, ама само може да си мечтаеш ти за Боенчо! Той е умен, красив и класен мъж, за какъвто ние с теб само можем да бленуваме... ама за жалост е зает (със себе си), нямаме никакви шансове!marapepelia6ka написа:jovina написа:Той е класа от всякъде - мъж та дрънка, жена му го боготвори, работодателят му също - само пример можете да взимате от него всички тук!!!
Джови, ако природата не беше отнела преждевременно част от окосмението на главата на въпросната личност, щях да помисля, че ти е станал пациент. Грешка клиент . И снася щедри бакшиши. Ама и в последното се съмнявам щото имам информация, че бил стиснат като българско правителство. Да не те е треснал Св. Валентин душко?
Сутринта ви бях писала, че ви обичам всичките. Сега се чудя, дали да не си взема думите назад. Слушайте Стойчо и хора ще станете! Няма равен на себе си по зевзелък, само че има една малка подробност, "хуморът" му започна да не ми харесва, не че това има особено значение за него, ама аз да си го кажа все пак.
днес цял ден трифонодействах , но
не прочетох някой, някъде , да е поискал прошка интернетно -
няма лошо , дай Боже да сте Я поискали реално !
Желая Ви лека нощ !
дори и на китките зад пердето
не прочетох някой, някъде , да е поискал прошка интернетно -
няма лошо , дай Боже да сте Я поискали реално !
Желая Ви лека нощ !
дори и на китките зад пердето
Последната промяна е направена от nikiforov на Нед 14 Фев 2010, 22:40; мнението е било променяно общо 1 път
да бленуваме
Да бе да. Като гледам едно към едно отговаря на описанието на Логик от анкетата на Надя за идеален мъж.
Пфууу Джови ще сънувам кошмари.
Наде като не ти е забавен Никифоров ходи си играй на думички с принцесата. Не виждам някой тук да пита през час за тебе.
Наде като не ти е забавен Никифоров ходи си играй на думички с принцесата. Не виждам някой тук да пита през час за тебе.
Как така ще си ги взимаш назад пък ти, не ме разстройвай сега ???Надя написа:Сутринта ви бях писала, че ви обичам всичките. Сега се чудя, дали да не си взема думите назад. |
Ама и да ги вземеш, аз пак ще си те обичам, Наде, тъй да знаеш!!!
Как да не ми е забавен? Много даже. От толкова време за пръв път пожелава лека нощ, с продължение обаче. Това че на никого не съм залипсвала тук, го знам отдавна, но няма да ви направя кефа и да се оттегля, докато Таки не реши да ме изгони. А това той го е правил не веднъж, за да угоди на мнозинството.marapepelia6ka написа:Да бе да. Като гледам едно към едно отговаря на описанието на Логик от анкетата на Надя за идеален мъж.
И аз теб. Казана дума, хвърлен камък!jovina написа:Как така ще си ги взимаш назад пък ти, не ме разстройвай сега ???Надя написа:Сутринта ви бях писала, че ви обичам всичките. Сега се чудя, дали да не си взема думите назад. |
Ама и да ги вземеш, аз пак ще си те обичам, Наде, тъй да знаеш!!!
.. аз ви предлагам да надникнете в кухнята на Анастасия, от която се носи хубаво та'нго. Дерзайте, ще победим!Преди да надникнете в куфнята на Мичето... (СРХ)
Ей на това и аз не можах да се сдържа - Виктор повикал много българи, и се обадил... по-умният Дамянов...
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
( Помощ граждани) - много българи, които досега със завист са гледали към гръцкото благосъстояние, днес се радват на гръцката криза
Не мога да се сдържа да не коментирам:
Потресаващо дебилно твърдение, но затова пък ... така подхождащо на един политолог.
1. Никога не съм гледал със завист на гръцкото "благосъстояние" - винаги съм сравнявал Гърция със значително по-напреднали страни, които са имали далеч по-неблагоприятни исторически условия на развитие, напр. Израел. Разбира се, изкушавал съм се да я сравнявам и с Англия и Щатите, в които също съм живял, но подобно сравнение има ... по-скоро развлекателен характер. Първите ми впечатления от старото атинско летище (където пристигнах с полет на Ел Ал от Бен Гурион през 1993 г.) бяха за страна от третия свят. Това съм го разправял безброй пъти, няма да се повтарям. Новото летище Венизелос е прилично, но само гърците си знаят колко им струва (т.е. какви заеми са взели и колко са източили от строежа му).
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Съб 22 Яну 2011, 14:53; мнението е било променяно общо 1 път
Това е наистина един огромен пропуск на служителите на старото летище. Защото е ясно, че Дяков е трябвало да бъде оставен в компанията на негри и араби. Надявам се, че в новото летище "Е. Венизелос" не допускат подобни груби грешки.Приятелю, аз мога да споделя впечатленията си за гръцкото летище от годината, в която тази страна стана член на ЕС. Не само че имаше невероятна мръсотия и задуха - беше средата на юли, но и съществуваше и расистко разделение: негрите и арабите бяха в една част на летището, а ние, като европейци, бяхме помолени от служителите на летището да се преместим в друга една част. (Петър Дяков към Боян Дамянов)
Оставям настрана момента, че Гърция е станала член на ЕС далеч преди палачинката (през 1981 г.) , та Дяков трябва да обясни как се е оказал в атинското летище на твърде млади години, тогаз, когаз редовите българи не можеха да припарят нататъка дори с лека кола.
Таки написа:Това е наистина един огромен пропуск на служителите на старото летище. Защото е ясно, че Дяков е трябвало да бъде оставен в компанията на негри и араби. Надявам се, че в новото летище "Е. Венизелос" не допускат подобни груби грешки.Приятелю, аз мога да споделя впечатленията си за гръцкото летище от годината, в която тази страна стана член на ЕС. Не само че имаше невероятна мръсотия и задуха - беше средата на юли, но и съществуваше и расистко разделение: негрите и арабите бяха в една част на летището, а ние, като европейци, бяхме помолени от служителите на летището да се преместим в друга една част. (Петър Дяков към Боян Дамянов)
Оставям настрана момента, че Гърция е станала член на ЕС далеч преди палачинката (през 1981 г.) , та Дяков трябва да обясни как се е оказал в атинското летище на твърде млади години, тогаз, когаз редовите българи не можеха да припарят нататъка дори с лека кола.
Хайде стига бе - ами то и сега на всяко летище в ЕC има отделни гишета за ЕС и нон-ЕС граждани...
Страница 3 от 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Страница 3 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите