Дебат - иницииран от Президента
+9
marapepelia6ka
ВЕЛЗО
(Бай Вълко)
Логик
nikiforov
komarKo
Таки
HEXE
Boabab
13 posters
Страница 3 от 7
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Дебат - иницииран от Президента
komarKo написа:Боабаб,
предлагам да го обсъдим след 5 години - на 12 март 2015...
Съгласен, аз го виждам как ще бъде...
Всичко е световна конюнктура и как поемаш кормилото. Велчев пое поподредена държава след Костов, а Орешарски я сдаде отново в криза. Те не промениха нищо, затова и няма да се помнят...
Ако Дянков успее да изведе страната от кризата - няма да е достатъчно. Държавата се нуждае от подредба. И днешната борба е именно затова. Първанов и група искат подредба като досега, ГЕРБ - ББ , Дянков, Цветанов ... нова България.
Ако Дянков успее да изведе страната от кризата - няма да е достатъчно. Държавата се нуждае от подредба. И днешната борба е именно затова. Първанов и група искат подредба като досега, ГЕРБ - ББ , Дянков, Цветанов ... нова България.
ГЕРБ - ББ , Дянков, Цветанов ... нова България
Нова или тяхна Ти на кой остров живееш?
HEXE написа:ГЕРБ - ББ , Дянков, Цветанов ... нова България
Още в 1998 такива като тебе говореха за Костов и компания, че са честни само в ушите...Наистина такива като тебе, а такива са май над 80%, не могат да си представят никакви други мотиви освен келепир. Убеден съм че и по времето на Костов и сега има достатъчно много от новите, които също са тръгнали на келепир. От келепир до келепир обаче има огромни разлики разлики. При единия държавата продължава да потъва, при другия, поне се държи но завареното ниво...И аз не говоря за икономиката, която на първо място зависи от световната конюнктура.
Ето сега. А.Петров има повод да разконспирира Костов:
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=9861&Itemid=9
Въпреки че сигурно има основание няма да го направи, защото ако Костов биде "разкрит" такива зъбчати колелца ще се разхвърчат, че...
Въпреки че сигурно има основание няма да го направи, защото ако Костов биде "разкрит" такива зъбчати колелца ще се разхвърчат, че...
Не ми харесва да избирам "по- малкото зло.А на нашата икономика все конюнктурата и пречи... За 7 месеца твоите любимци унищожиха почти всичко което все още работеше.Тъй че не ги възнасяй.Хареса ли ти тона с който Борисов каза ,че оставката му е в джоба?Boabab написа:HEXE написа:ГЕРБ - ББ , Дянков, Цветанов ... нова България
Още в 1998 такива като тебе говореха за Костов и компания, че са честни само в ушите...Наистина такива като тебе, а такива са май над 80%, не могат да си представят никакви други мотиви освен келепир. Убеден съм че и по времето на Костов и сега има достатъчно много от новите, които също са тръгнали на келепир. От келепир до келепир обаче има огромни разлики разлики. При единия държавата продължава да потъва, при другия, поне се държи но завареното ниво...И аз не говоря за икономиката, която на първо място зависи от световната конюнктура.
Дневник са решили да ни изненадат и са подредили пресконференцията отдолу нагоре на страницата си.
Първанов:
Първанов:
В момента смятам, че не може да има по-добро решение от това правителство. не мога да си представя, че служебно правителство може да подготви и да реализира антикризисна политика. Да си избием тези неща от главата и да се хващаме за работа.
malakai- Брой мнения : 144
Registration date : 24.02.2010
Boabab написа:Ето сега. А.Петров има повод да разконспирира Костов:
Боабаб,
виж и това:
Политици и медии мълчат по въпроса за участието на Костов в контрабандни канали!
http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/12/872165_preskonferenciiata_na_prezidenta_-_hronologiiata/
Пресконференцията:
komarKo,
снимката към статията не може да се увеличи, дали пък я няма някъде другаде?
Пресконференцията:
komarKo,
снимката към статията не може да се увеличи, дали пък я няма някъде другаде?
Както и се очакваше той пак е чист като сълзЪ и пак не каза нищо:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162952&srcpos=2
Или както споделих по-горе - само джънгър му е макята.
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162952&srcpos=2
Или както споделих по-горе - само джънгър му е макята.
komarKo написа:Boabab написа:Ето сега. А.Петров има повод да разконспирира Костов:
Боабаб,
виж и това:
Политици и медии мълчат по въпроса за участието на Костов в контрабандни канали!
Аз съм да се рови. И то навсякъде. Както при Самоковеца, така и при Николов-Стойков.
HEXE написа:
Не ми харесва да избирам "по- малкото зло.А на нашата икономика все конюнктурата и пречи... За 7 месеца твоите любимци унищожиха почти всичко което все още работеше.Тъй че не ги възнасяй.Хареса ли ти тона с който Борисов каза ,че оставката му е в джоба?
Девойче, отговарям ти за последен път. Тия ходи ги разправяй другиму...
Boabab написа:HEXE написа:
За 7 месеца твоите любимци унищожиха почти всичко което все още работеше.
Аз пък искам конкретно да разбера кое е то (работещото)
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Ясно,живееш си в собствен свят,за сега оцветен в розово Е , дано прогледнеш ?Boabab написа:HEXE написа:
Не ми харесва да избирам "по- малкото зло.А на нашата икономика все конюнктурата и пречи... За 7 месеца твоите любимци унищожиха почти всичко което все още работеше.Тъй че не ги възнасяй.Хареса ли ти тона с който Борисов каза ,че оставката му е в джоба?
marapepelia6ka написа:Boabab написа:HEXE написа:
Кенефите край магастрала Сара Загора Бургас, Плугчиева и социалния и икономически план на Станишев.
Ориентирай се по "джамовете"marapepelia6ka написа:Boabab написа:HEXE написа:
Така или инак Първанов се справи добре По неговия си начин, но май успокои топката и не направи грешката на Станишев да се дърли с ББ...Все пак му показа едно - никакви отстъпки.
HEXE написа:Ориентирай се по "джамовете"marapepelia6ka написа:Boabab написа:
грешен отговор.
джамове нямаше доста преди Борисов, напоследък започва да просветва обаче
Отговора на българина щом излезе коприватаmarapepelia6ka написа:HEXE написа:Ориентирай се по "джамовете"marapepelia6ka написа:
грешен отговор.
джамове нямаше доста преди Борисов, напоследък започва да просветва обаче
Това е много екстравагантен начин за измерване на икономическата активност, имам предвид светещите джамове.
Специална "метода" e нужно да се разработи, за да бъде значим този индикатор.
Вече даже си преставям как Яне Янев денонощно обикаля из България да брои светещите джамове и ни докладва ежедневно за статистиката.
Вече даже си преставям как Яне Янев денонощно обикаля из България да брои светещите джамове и ни докладва ежедневно за статистиката.
светещите джамове
г-н malakai светещите джамове в случая са намек за сферата в която работя аз.
Охоо и удари под кръста ли се използват?
Е нещата не са се променили за един период от 6-7 години.
Е нещата не са се променили за един период от 6-7 години.
malakai написа:Това е много екстравагантен начин за измерване на икономическата активност, имам предвид светещите джамове.
Иронията ти е напълно уместна. Светещите не са интересни.
Несветещите са по-интересни. Бисквитката дали ще даде някое обяснение?
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
malakai написа:Охоо и удари под кръста ли се използват?
В никакъв случай. Г-жа HEXE не е от най-приказливите наистина, но винаги е абсолютно пряма. Освен това ние с нея сме от един отбор. Просто се опитваме да направим разговорът конструктивен.
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 3 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите