Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Зверствата на комунизма

+18
Realistka
Admin
pheras
Логик
Робърт Боев
gigatev
komarKo
Кикимора
Надя
(Натали)
nikiforov
Таки
Boabab
Помощ, граждани!
blag009
chocho
Sonia
Лаик
22 posters

Страница 8 от 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Относно:Много емоции, много нещо!

Писане  gigatev Съб 07 Фев 2009, 09:33

Логик написа:
Робърт Боев написа:...тия евреи, да вземат да си седнат на задниците, и да свършат нещо полезно.
Боев, имам чувството, че си извънредно развълнуван от нещо друго, но не знам от какво. Хайде намали малко междуметията и свали температурата! Само защото в аудиториите съм свикнал да отговарям на всякакви въпроси, да не говоря за "срещите с избиратели", ще ти отговоря на две-три от терзанията ти. Първо, никой не изтъква "някакъв евреин". Не срещам текст, който да тълкувам като "изтъкване". Говорим за война. Второ, унищожените цивилизации са унищожени и не съществуват. Няма живи инки, които да се борят за място под слънцето. Виж, има живи индианци и те го правят. Има и живи негри и те също го правят. Трето, проблемът на евреите е точно в това, че не могат да си седнат на задниците, защото им гори под тях. И четвърто, ако взема да изброявам приносите на евреи в световната цивилизация, трябва да си взема отпуска. Можем да броим и заедно: Нобелови лауреати, музиканти и учени. Що се отнася до "конущисването", едва ли ще е уместно Таки да се пише българин, за да общува с нас. Надявам се, че и ти, докато се конущисваш с американците, се чувстваш българин. Или греша?

Логик,

Ако Боев се възмущава че темата "евреите" и "антисемитизма" се промъкна в дискусията "Зверствата на комунизма", явно че има основание за това. Имате чувството че Боев е развълнуван от нещо друго но не знаете какво? Обяснете, защо имате такова чувство и защо смятате че е уместно да го изразите тук.

Забелязал съм, че по българските форуми много често дискусиите завършват с лични квалификации и дори нападки. А един от принципите на цивилизования спор е да се атакува тезата, а не човекa, който я изразява (ex hominem).

Логик ми написа:
""Ето защо бих повторил молбата си: Как обращаться к Вам по имени и отчеству? Григорий ...ич?...Как звать-то?
""

Да искате от мен и то повторно да ви съобщя името и бащиното си име...това, съгласете се, не се прави по форумите. Предполагате че аз съм руснак? Shocked На какво основание? И защо ви интересува това? Question

Моля спазвайте форумната етика. Трябва да се критикуват възгледите, а не да се търси 'пробойна' в личността на изразилия ги.
Вие сте Логик Rolling Eyes и сте на 63 год? Знайте че и никът и възрастта задължават !

gigatev

Брой мнения : 298
Registration date : 26.01.2009

Върнете се в началото Go down

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Re: Зверствата на комунизма

Писане  pheras Съб 07 Фев 2009, 11:34

Робърт Боев написа:

Ай сиктир тия евреи, да вземат да си седнат на задниците, и да свършат нещо полезно.

Както забелязваш, умишлено се въздържам да коментирам твоите "интелектуални" напъни в темата "Израел и Близкия изток" в снимки. Ще направя едно изключение понеже забелязвам, че си се олял във форумната простотията.

Както вероятно си забелязал, живееш в страната, наречена Съединени Американски Щати. Не съм те забелязал обаче да се възхищаваш от архитектурата й, от някой музикален концерт, изложба, която те е впечатлила, американска книга, която си прочел или да коментираш интересната й история. В крайна сметка това не е фатално, защото за всеки има място под слънцето. Дори и да се интересува само от Кадилак и лодки, нали?

Когато все пак решиш да се произнесеш по някоя тема, обикновено е хубаво да си дадеш малко зор и да разгърнеш и някоя книга, а може и интернета да "попрелистиш". Това ще ти позволи да не изглеждаш смешен и глупав едновременно. Аз не вярвам, че ти (Роберт Боев), си винаги смешен и глупав, но когато си написал този постинг, определено си се "издокарал". Недей - няма смисъл. Нямо нищо фатално, когато някой не харесва нещо и може да го артикулира без да "тресе глупости", както казват братята македонци.

Понеже са налице някои пропуски в самообразованието ти като американски гражданин, няма да е зле да погледнеш какво ще ти препостна по-долу. Само от полза ще е и се отнася за евреи в твоята страна, които са си седнали на задниците и свъшили нещо полезно, някои още когато твоите родители са измивали твоя насран задник (неизбежен елемент от историята на всяко дете).

The characteristically Jewish field of American comedy includes the Marx Brothers, Three Stooges, Milton Berle, Bea Arthur, Mel Brooks, George Burns, Woody Allen, Joan Rivers, and Gilda Radner. The legacy also includes songwriters as diverse as Irving Berlin, Burt Bacharach, Carol King, Ramblin' Jack Elliott, Robert B. Sherman and Richard M. Sherman (aka "The Sherman Brothers") Neil Diamond, Lou Reed, Bob Dylan, Paul Simon and writers as diverse as J.D. Salinger, Joseph Heller, E.L. Doctorow, Lillian Hellman, Allen Ginsberg, Isaac Asimov, and Harlan Ellison, in addition to the authors listed above.

On the countercultural and radical political front, Jewish hippies Abbie Hoffman and Jerry Rubin, with help from Stew Albert, formed the controversial Youth International Party ("Yippies"), and the four main organizers of the 1969 Woodstock Festival concert were all Jewish, as was Max Yasgur, the man on whose farm the legendary concert took place. In addition, master sound mixer and producer Eddie Kramer was Jewish, as is Bob Dylan.

Many Jews have been at the forefront of women's issues. Jewish Women's rights activist Gloria Steinem once became a Playboy Bunny in order to write a book on how women were treated at their clubs. Captain Beverly Lynn Burns made history as the first woman in the world to captain the Boeing 747 jumbo jet.

Jews have also done well in the field of sport, most notably Baseball Hall of Famer Hank Greenberg and Sandy Koufax, NFL Quarterback Sid Luckman and swimmer Mark Spitz who won 7 gold medals at the 1972 Munich Olympics.

Facebook creator Mark Zuckerberg has recently gained international prominence with the immense popularity of this online social networking site.

Since 1845, a total of 31 Jews (or 32 if Al Franken defeats Norm Coleman in a contested Minnesota race) have served in the Senate, including present-day senators Chuck Schumer (D-NY), Ben Cardin (D-MD), Frank Lautenberg (D-NJ), Arlen Specter (R-PA), Norm Coleman (R-MN) or Al Franken (D-MN), Russ Feingold and Herb Kohl (both D-WI), Barbara Boxer and Dianne Feinstein (both D-CA), Carl Levin (D-MI), Ron Wyden (D-OR), Bernie Sanders (Independent-VT) and Joe Lieberman (Independent Democrat-CT). Judah P. Benjamin (D-LA) was the first practicing Jewish Senator, and would later serve as Confederate Secretary of War and Secretary of State during the Civil War. In 2007, the number of Jews in the Senate rose to thirteen with the additional of Bernie Sanders (I-VT) and Ben Cardin (D-MD). The number of Jews elected to the House rose to an all time high of 30. Seven Jews have been appointed to the United States Supreme Court.
Sixteen American Jews have been awarded the Medal of Honor.

Many Jewish physicists were involved in the Manhattan Project, the secret World War II effort to develop the atomic bomb. Many of these were refugees from Nazi Germany or from antisemitic persecution elsewhere in Europe. Jewish scientists involved in the Manhattan Project include Robert Oppenheimer, Richard P. Feynman, Wolfgang Pauli, Leo Szilard, Albert Einstein, John von Neumann, Isidor I. Rabi, Edward Teller, Eugene Wigner, Otto Frisch, Samuel Goudsmit, Jerome Karle, Stanisław Ulam, Robert Serber, Louis Slotin, Walter Zinn, Robert Marshak, Felix Bloch, Emilio G. Segrè, James Franck, Joseph Joffe, Eugene Rabinowitch, Hy Goldsmith, Samuel Cohen, Victor F. Weisskopf, and David Bohm. Hans Bethe and Niels Bohr both had Jewish mothers, which also necessitated their fleeing from Nazi-occupied lands during the war.

pheras

Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009

Писане  pheras Съб 07 Фев 2009, 11:52

Логик написа:
Боев, силно ме разочароваш! След всяко подобно изказване аз слагам по един минус към характеристиката на българската нация.

Логик,

Виждам, че ти като човек на науката и преподавател, си винаги склонен да обясниш, разясниш и даже да "втълпиш" един по-аналитичен подход и в живота, и в политиката.

Всуе се мориш, ще ти кажа аз Very Happy

По принцип антисемитизмът и юдофобията на европейска и американска почва са били и си остават приоритет на точно определен кръг хора. Това не значи, че не засягат други, но обикновено най-яростните им носители са хора със скромен социален произход, не особено образовани, предимно представители на средната класа във всичките й части. За тях е характерно, че си обясняват света с по-опростени категории, избягват анализа и са склонни към конспиративни теории. В човешки план са обикновени пленници на завистта и/или прекалено наивни.

Да се опитваш да промениш тези хора като цяло е невъзможно. Това е направо доказано или ако предпочиташ научно установено след Втората световна война от съюзниците. Самите съюзници (САЩ, СССР, Великобритания и Франция), като могъщи държави с много ресурси, затова се и насочили към децата на въпросните антисемити. Нямало гаранция, че това ще се случи в първото поколение, но както виждаш успехът е завиден. Та, мисълта ми е, че ако сега тук срещаш някого, който те впечатлява с доста фриволните си схващания за световната история и участието на определени народи в нея, не е необходимо веднага да му пишеш черта, точка или минус. Неговите внуци, да е жив и здрав, един път минали през high school, а после - да са живи и здрави - през колеж и университет, сами ще осъзнаят нелепостта на изказвания и мнения, подобни на тези, от които си се възмутил.

Разбира се, за евентуалния дядо остава суетата и вярата, че може да се пребори с хода на времето и културата на страната, в която е избрал да живее. Всичко е суета Very Happy!

pheras

Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009

Писане  Робърт Боев Съб 07 Фев 2009, 16:19

Какъв анти-семитизъм бе, къде го видя това?!

Абсолютно сте ми безразлични и като народ, и като държава.

Ти си тоя, дето започна да говори за евреите, колко велики и незаменими сте.

Не разбирам какъв темерут трябва да си, да нямаш капка срам след няколко хиляди зверски убити невинни хора да се изправиш тука, и да обясняваш какво сте допринесли за цивилизацията.

Робърт Боев

Male
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Обяснение за Гигатев

Писане  Логик Съб 07 Фев 2009, 17:42

gigatev написа:Имате чувството че Боев е развълнуван от нещо друго но не знаете какво? Обяснете, защо имате такова чувство и защо смятате че е уместно да го изразите тук.
Обяснявам: ако използвам термина, който Боев вероятно би употребил за израелските бойни действия, то и неговата реакция е "непропорционална". Един пътепис със снимки не са чак такъв повод за бурни емоции. За да не бъда обвинен в някаква асиметрия, нека напомня, че обявих за неприемливо и желанието на един активен хуманист да види как се пържат децата и майките на терористите.

Забелязал съм, че по българските форуми много често дискусиите завършват с лични квалификации и дори нападки.
Напълно сте прав! Изразът "Ай сиктир тия евреи" е пример за точно такъв край. Но се срещат и подобни начала: например "Защо непрекъснато се изтъква някакъв евреин, бе?!"

Да искате от мен и то повторно да ви съобщя името и бащиното си име...това, съгласете се, не се прави по форумите. Предполагате че аз съм руснак? Shocked На какво основание? И защо ви интересува това? Question
Почитаеми Гигатев, използвах малко фриволна форма, за да науча с коя буква започва бащиното Ви име Shocked . Понеже само руснаците се интересуват от него, затова ги намесих. Не сте разбрали шегата ми, аз съм виновен. Значи е била несполучлива. Но интересът към Вашата реална личност не започна от мен, а едновременно от два форума. "Разшифроването" на Вашия ник щеше да сложи край на спекулациите и точно това беше целта ми. Тук се спомена за Ваша книга, но няма да повтарям въпроса си за нея. А собственото си име съобщихте Вие сам.

Трябва да се критикуват възгледите, а не да се търси 'пробойна' в личността на изразилия ги.
Вие сте Логик Rolling Eyes и сте на 63 год? Знайте че и никът и възрастта задължават !

Мисля, че с горното Вие точно това правите, но не се сърдя. На 64 съм.
Логик
Логик

Male
Брой мнения : 3795
Job/hobbies : Speculations
Registration date : 24.11.2007

http://www.math.bas.bg/~vlsot

Писане  gigatev Нед 22 Фев 2009, 14:11

Логик написа:
Мисля, че с горното Вие точно това правите, но не се сърдя. На 64 съм.

Добре. И аз не се сърдя. Мисля че достатъчно се занимавахме с евреите.
Време е тук да се позанимаваме с българите.
И понеже темата е "Зверствата на комунизма", иска ми се да погледнем на тези зверства от друга гледна точка - от българското село преди войната.

Пред мен е една книжка (самиздат) на братовчед на баща ми. Казва се Пенчо Гатев ( 1928 - 2007 г.). Книжката се казва "Спомени от село Музга (1928 - 1948 г.). Книжката описва живота в едно балканско село (в тогавашна Севлиевска община), предимно живота на едно осемчленно семейство (нито от богатите, нито от бедните - среден стандарт за този край). Убеден съм че авторът (Пенчо Гатев) безпристрастно описва всичко. Той нямаше никакви политически пристрастрястия и написа тези спомени (по мое насърчение) през 2005 и 2006 г. единствено за да остави някакъв документ за ранните години на своя живот.

Естествено, очаквам поне от някой от форумците да прояви интерес към този текст, иначе не виждам защо да продължавам.

Затова нека цитирам 3 - 4 места от книжката:
"Това, което ще разкажа за бита на нашето семейство се отнася за всички семейства в селото. Разликата в бита на хората в моето село беше много малка."

" Пространството непосредствено около къщата бе постлано с плочи на ширина около един метър. Останалото пространство беше пръст и трева и в дъждовно време се разкалваше, което водеше до разкалване на целия двор."

" В ранното ми детство в двора нямаше оппределено място за тоалетна. За целта се ползваше всяко по-добре закрито място на вдора и в градината. Това не беше само в нашия двор. То се отнася за почти всички дворове в селото...
Всяко семейство изработваше само всички уреди и приспособления, които се използваха в работата по обработване на земята и други селскостопански работи." (Г.Г: предполагам че разбирате какво значи това. Ако не - мога да дам подробности, защото П.Гатев беше събрал тези вещи в нещо като домашен мини-музей).

" В някои от дворовете в селото имаше геран за вода. Ние ползвахме селския геран който беше на стотина метра от къщата. Вода се носеше с два медника с кобилца или с две стомни.
В онези години в който и вдор да влезеше човек, щеше да види същото устройство, което описах в бащиния ми двор. Този ред е съществувал в продължение на много години. Промени настъпиха след 1940 г и по-късно."

" Долни дрехи (бельо) не се носеха, те не бяха познати на селяните, освен на учителите.... Жените носеха вълнен и памучен сукман,бели калчищни ризи и елеци. Те също не носеха долно бельо. На краката си обуваха също като мъжете цървули и дълги до коляното чорапи, завързани отгоре с върви...
Мъжете носеха торбести гащи (потури), завързани на кръста с връв наречена "въркозун"..

"И мъжете и жените лете ходеха боси. Ходилата и на едните и на другите ( и на децата) бяха така надебелели,че заприличваха на гьон и затова хората можеха да стъпват по камъните и по бодлива местност без да нараняват краката си."

(Тук ще спра. Само още няколко реда от последната глава: "А сега накъде?")

"По време на обучението в прогимназията пред нас децата и пред нашите родители не стоеше въпросът "какъв ще стана". Знаехме че всички момчета ще отидем в казармата,после брак,после съдбата на нашите родители : селски стопани,зидари,работници във фабрика в Габрово или занаятчии ( обущари,зидари, шивачи). За друго никой от нас не мечтаеше. Бъдещето се приемаше като предварително определено.".."И ако аз и 2 - 3 от моите връстници постъпихме после в гимназията в града и успяхме да завършим средно образование, това дължим на нашите учители, които успяха да убедят родителите ни че те трябва да направят всичко възможно да ни пратят в гимназията, въпреки финансовите трудности."

Smile

gigatev

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Твърде много подтекст...

Писане  Realistka Нед 22 Фев 2009, 20:07

Пълен е с недомлъвки и подтекст този текст.
Защо не се говорят нещата по-директно?! По-категорично.
Добре. Смяташ, че положението на селяните у нас е било тежко и преди 09.09.44. Че техният бит е бил ужасен...Добре. Ами кажи го щом мислиш така...
Аз пък мисля не така...
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Писане  дечо Нед 22 Фев 2009, 21:34

Realistka написа:Пълен е с недомлъвки и подтекст този текст.
Добре. Смяташ, че положението на селяните у нас е било тежко и преди 09.09.44. Че техният бит е бил ужасен...Добре. Ами кажи го щом мислиш така...
Аз пък мисля не така...
а да ти идва на ум, нещо като отклоняване от заглавието на темата....как му викаха....спам ли беше???

дечо

Брой мнения : 109
Registration date : 30.01.2009

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty как му викаха....спам ли беше???

Писане  Таки Нед 22 Фев 2009, 21:42

По време оно не е имало "спам" . Имало е сурова критика за "понижена пролетарска бдителност" по отношение на "коварните попълзновения на класовия враг".
Таки
Таки

Male
Брой мнения : 15728
Registration date : 01.01.2008

http://www.ipta.demokritos.gr/erl/special/special.html

Писане  дечо Нед 22 Фев 2009, 22:07

Е те това си е то.
Каде го чукаш,..... каде се пука Laughing
Не очаквах, че дългата ръка на драгалевският злодей е достигнала чак до тук! Evil or Very Mad

дечо

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty ' дългата ръка на драгалевският злодей '

Писане  Таки Нед 22 Фев 2009, 22:13

Кой пък е този злодей ? И защо се пука тук, и то в пълен член ?
Таки
Таки

Male

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Отклоняване от темата?

Писане  gigatev Пон 23 Фев 2009, 07:44

дечо написа:
Realistka написа:Пълен е с недомлъвки и подтекст този текст.
Аз пък мисля не така...
а да ти идва на ум, нещо като отклоняване от заглавието на темата....как му викаха....спам ли беше???

Дечо, аз се опитвам да подходя КЪМ темата "Зверствата на комунизма" от гледната точка на "зверовете", на извършителите на зверствата. Защото се оказва, че много от тях са били селянчета, които в края на юношеството си са осъзнали че път в живота за тях няма (виж там в мемоара: "бъдещето се възприемаше като предварителнпо определено"). Интересно е, че (поне в Севлиевския край, за когото става дума в мемоарите които чета) сред партизаните са били най-образованите селски момчета, отличниците на севлиевската гимназия. И "най-будните" . В тия села много се пие ракия (сливова, защото там има много сливови "бахчи"). Та тези момчета са основали ''въздържателно дружество" за да се противопоставят на местната "култура на чашката". Интересно ми беше да разбера как това "въздържателно дружество" се е превърнало в марксически кръжок. Интересно ми беше да разбера как този зверски комунизъм е проникнал в тези села - на каква почва.
Реалистка: "Добре. Смяташ, че положението на селяните у нас е било тежко и преди 09.09.44. Че техният бит е бил ужасен..."Не забравяйте, че в онези години 90% от населението на страната е било селско население. Дори град Севлиево е бил "земеделски град" - т.е. болшинството от населението е имало доход главно от обработването на земята.Че от какво друго? Габрово е било индустриален град. Но...знам и как са живели работниците там. Знам и как са живели индустриалците.
Търся корените на комунизма в България.
Това дали е "отклонение от темата" ?

gigatev

Писане  дечо Пон 23 Фев 2009, 13:20

В Севлиевска околия (не община)никаде не срещнах село с такова име- Мъзгово Shocked . Освен това Севлиево няма как да е бил "чисто земеделски" град, след като има една от първите гимназии в България (1888), едно от първите читалища (1891), една от първите индустриални печатници, а в края на 30 години на централния площад е имало шоурум на "Опел" и друг на "Щайер".........
Така, че не смятам в този регион да са имали като поминък единствено и само земеделието.
А интересът ви към зараждане на комунизма едва ли е свързан със зверствата произтекли от утвърждаването му.....поне в така поднесената тема.

дечо

Писане  дечо Пон 23 Фев 2009, 13:27

Таки написа:Кой пък е този злодей ? И защо се пука тук, и то в пълен член ?
Членове разни. На ТКЗС, на ЦК на БКП, полови, на президиуми, на партий, на секти и прочие. Laughing
А онзи драгалевският, че си е злодей спор няма. Шесдесет сантиметровият сняг е негово дело и с това пре..а мартеничарската кампания на слатинските червени баби! Cool

дечо

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty А онзи драгалевският, че си е злодей спор няма ..

Писане  Таки Пон 23 Фев 2009, 14:15

Тази 'хумористична' линия - 'злодеят Костов' - е много тъпа. Но кой да ви го каже ...

Какво мислиш за предизборната коалиция на двете десни партий ?
Таки
Таки

Male

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Село Музга - има ли, нема ли ...?

Писане  Таки Пон 23 Фев 2009, 14:36

Село Музга се намира в Стара планина между селата Гъбене и Дебел дял и между градовете Севлиево и Габрово - на 20 мин. път с кола от Севлиево и 20 мин. път от Габрово.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B3%D0%B0

Иначе е абсолютно вярно, че преди девети Севлиево е било околийски център (а не общински, както е писал оня глупак) и че на територията на Севлиевска околия никога не е имало село на име Мъзга, Музга или нещо подобно. (Анастеша)
Ами сега? Има ли, нема ли..? Май има .. Very Happy
Таки
Таки

Male

Писане  дечо Пон 23 Фев 2009, 15:01

Таки написа:Тази 'хумористична' линия - 'злодеят Костов' - е много тъпа. Но кой да ви го каже ...

Какво мислиш за предизборната коалиция на двете десни партий ?
Те да са само две!
Но не е по темата Laughing

дечо

Писане  komarKo Пон 23 Фев 2009, 15:13

Таки написа:
Ами сега? Има ли, нема ли..? Май има .. Very Happy

не знам какво има и какво - не, ама твоите "другари" от МПФ печелят първа награда по извратеност - първо гонят някого от форума, а после го гонят и по целия Нет, да "дискутират" с него.... Razz

Не знам защо още се занимаваш с тия отчаяни мастурбатори...

Последната промяна е направена от komarKo на Пон 23 Фев 2009, 15:17; мнението е било променяно общо 1 път

komarKo

Male
Брой мнения : 3798
Registration date : 12.12.2007

http://www.google.bg/

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty ' Но не е по темата '

Писане  Таки Пон 23 Фев 2009, 15:14

Формално не е. Но някой 'по-широко скроен опонент' на днешната българска десница би могъл да нарече наличието на 'десния' ГЕРБ 'зверство на комунизма' .. Какво ще кажеш?

Зверствата на комунизма - Page 8 0,,2695326_4,00
Таки
Таки

Male

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Хайде стига мачкане!

Писане  Таки Пон 23 Фев 2009, 15:17

ХАЙДЕ СТИГА МАЧКАНЕ !

Оставете хората да си пишат свободно бе !

Седите и гледате по цели дни, а като пропише някой нещо, се нахвърляте върху него !

Не се ли намачкахте, бе ? ? ?
Таки
Таки

Male

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty ХАЙДЕ СТИГА МАЧКАНЕ !

Писане  komarKo Пон 23 Фев 2009, 15:21

Оставете хората да си мачкат свободно бе !

komarKo

Male
Брой мнения : 3798
Registration date : 12.12.2007

http://www.google.bg/

Писане  Realistka Пон 23 Фев 2009, 15:23

komarKo написа:Оставете хората да си мачкат свободно бе !
Правилно!
Realistka
Realistka

Female
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008

Зверствата на комунизма - Page 8 Empty Вчера - квартет по нужда ..

Писане  Таки Пон 23 Фев 2009, 15:58

Днес - дует по Музга.

А защо не пишат вече Поли и Хоман ?
Таки
Таки

Male

Писане  Boabab Пон 23 Фев 2009, 16:40

Таки написа:
ХАЙДЕ СТИГА МАЧКАНЕ !

Оставете хората да си пишат свободно бе !

Седите и гледате по цели дни, а като пропише някой нещо, се нахвърляте върху него !

Не се ли намачкахте, бе ? ? ?

Тъй де, не може хем футката в хурката, хем райя в душата.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Писане  дечо Пон 23 Фев 2009, 18:50

Таки написа:Формално не е. Но някой 'по-широко скроен опонент' на днешната българска десница би могъл да нарече наличието на 'десния' ГЕРБ 'зверство на комунизма' .. Какво ще кажеш?

Зверствата на комунизма - Page 8 0,,2695326_4,00
Но някой 'по-широко скроен опонент' на днешната българска десница
....Цв.Цв., или Кр.Райд? Laughing
........... 'десния' ГЕРБ ...........
вече не е актуален.
Шлагерът на етапа, е Зверствата на комунизма - Page 8 Tn_IMG_5445454542020

дечо

Писане  Sponsored content