Новини от България 4
+15
Admin
Homan
Робърт Боев
marapepelia6ka
Boabab
jovina
blag009
HEXE
Агата
Надя
komarKo
chocho
Помощ, граждани!
Таки
nikiforov
19 posters
Страница 14 от 44
Страница 14 от 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: Новини от България 4
А може би се е покаял, както Милев Радев? Защо за едни да може, а за други да не може?
А моето разбиране, след внимателно четене на материала на КомДос е, че между днес действащите посланици от списъка, десет са били назначени по време на управлението на ГЕРБ. Както Соломон Паси, така и Ивайло Калфин твърдят, че за миналото на тези хора се е знаело във всички МВнР.Моето разбиране е, предполагам, че и партията ще го подкрепи, че с тези хора трябва да се разделим, обясни Борисов. Няма логика в една държава да се изпрати човек, за когото ще се знае, че е от бившата Държавна сигурност, добави той. (Borisov today)
Един момент, моля ... Това долу съм го постнал през 2006 г. , в МпФ. Но едно е да ВИЖДАМ пируетите, а друго е да СВИКВАМ с тях! Най-сърдечно препоръчвам да не се свиква ! !komarKo написа:не му ли свикна на пируетите вече?
Мдааа... Това ми напомня за онзи, на когото жена му казала че онази му работа била най-голяма в целия квартал... Та се чудел човекът - да плаче или да се радва
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Борисов е най-доброто, което може да предложи България сега, за съжаление
Мнението е на германски дипломат, работил през 90-те години в София
Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор, какъвто впрочем бе и царят. Това казва в интервю за Дойче Веле бившият германски дипломат в София д-р Клаус Шрамайер.
"Българският парламент се е превърнал в машина за гласуване, направлявана от управляващата партия. Не, това вече не е свободен и суверенен парламент. Ако например Бойко Борисов се появи загрижен пред парламента и обясни на депутатите си, че казаното от него вчера вече не е валидно и поиска да гласуват точно обратното, това се прави веднага", казва Шрамайер.
И все пак Бойко Борисов е най-доброто, което България може да предложи в момента, убеден е Шраймайер: "Преди всичко той не е замесен в корупционни или някакви други скандали, което не означава, че е най-подходящият за този пост от гледна точка на произход или образование. Но за момента той, за съжаление, е най-доброто, което България може да предложи," казва още дипломатът. България не прави изключение от повечето страни на Балканите, където липсват истинските държавници, уточнява Клаус Шрамайер. За Бойко Борисов той също не е убеден, че може да бъде определен като държавник. Но е убеден, че ако е имало истински държавници начело на България веднага след промените, днес страната би била друга.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7802§ionid=hotnews&id=0000132
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Борисов е най-доброто, което може да предложи България сега, за съжаление
Мнението е на германски дипломат, работил през 90-те години в София
Бойко Борисов е един популист, гениален манипулатор, какъвто впрочем бе и царят. Това казва в интервю за Дойче Веле бившият германски дипломат в София д-р Клаус Шрамайер.
"Българският парламент се е превърнал в машина за гласуване, направлявана от управляващата партия. Не, това вече не е свободен и суверенен парламент. Ако например Бойко Борисов се появи загрижен пред парламента и обясни на депутатите си, че казаното от него вчера вече не е валидно и поиска да гласуват точно обратното, това се прави веднага", казва Шрамайер.
И все пак Бойко Борисов е най-доброто, което България може да предложи в момента, убеден е Шраймайер: "Преди всичко той не е замесен в корупционни или някакви други скандали, което не означава, че е най-подходящият за този пост от гледна точка на произход или образование. Но за момента той, за съжаление, е най-доброто, което България може да предложи," казва още дипломатът. България не прави изключение от повечето страни на Балканите, където липсват истинските държавници, уточнява Клаус Шрамайер. За Бойко Борисов той също не е убеден, че може да бъде определен като държавник. Но е убеден, че ако е имало истински държавници начело на България веднага след промените, днес страната би била друга.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7802§ionid=hotnews&id=0000132
Бих се съгласил, със следната корекция:И все пак Бойко Борисов е най-доброто, което България може да предложи в момента ... (Клаус Шрамайер, бивш немски посланик в РБ)
- Бойко Борисов е най-доброто, което ЕНП може да предложи на България в момента.
Ако този 'убавец бъде избран за президент, аз се отказвам от този народ в Държавен вестник
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Алексей Петров: Отивам там, където никога не ми се е ходило – в политиката
http://www.glasove.com/article-11183.php
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Алексей Петров: Отивам там, където никога не ми се е ходило – в политиката
http://www.glasove.com/article-11183.php
ВМРО: Николай Младенов да защити дипломатите или да си ходи!
Единствено правилното решение на Младенов в момента е да защити своите служители, чиято задача винаги е била да работят в полза на България зад граница. Ако не го направи ще остави впечатление за поредната добре изпълнена поръчка срещу българската държава.
Единствено правилното решение на Младенов в момента е да защити своите служители, чиято задача винаги е била да работят в полза на България зад граница. Ако не го направи ще остави впечатление за поредната добре изпълнена поръчка срещу българската държава.
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=637989
Мятането на л... продължаваАко Тодор Живков е бил добрият държавен ръководител, защо посланиците от този период насам да са лоши, попита държавният глава.
chocho написа:
Ако този 'убавец бъде избран за президент....
за нищо няма да бъде избран
проблемът е, че ще вземе гласове - купените от РЗС и тези на служителите му и семействата им
което е показателно колко струва българската демокрация
помощ, чакамЕ с сърДцебииние Вашият кандидат - probably , самом хорошим в мире ....
леле , полски център тътга -мънга ...са ГО прилапали ....
отдавна не съм бил в столицата ...
време е пред "Кристал , веждю да направи некое паметниче на бойко ...
доста хора - явно в БАН има ДОСТА хора
отдавна не съм бил в столицата ...
време е пред "Кристал , веждю да направи некое паметниче на бойко ...
доста хора - явно в БАН има ДОСТА хора
А не може ли Черни, срещу Чешкия център? Да виси с краката нагоре?време е пред "Кристал , веждю да направи некое паметниче на бойко ...
Таки написа:А не може ли Черни, срещу Чешкия център? Да виси с краката нагоре?време е пред "Кристал , веждю да направи некое паметниче на бойко ...
не може !
Черни е все по-прав !
Около 12 000 подписа от България и чужбина в подкрепа на запазването на БАН като национален научен център, са събрани за по-малко от месец. Това съобщи Ермак Димов от Синдикалния академичен съюз на протестния митинг в София. Димов добави, че сред подписалите се в защита на БАН са и петима Нобелови лауреати.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=637943
добре !
карам баааавно за да не стане пак грешка - Черни да ГО създаде бойко , така че той, бойко да виси
не пред "Кристал"
ами пред Чешкия, който е у лево от "Кристал " ако сме застанали с гъз към "Кристал " !?
правилно ли те съм разумел ?
карам баааавно за да не стане пак грешка - Черни да ГО създаде бойко , така че той, бойко да виси
не пред "Кристал"
ами пред Чешкия, който е у лево от "Кристал " ако сме застанали с гъз към "Кристал " !?
правилно ли те съм разумел ?
Да. За да има конекшън.
А пред "Кристал" Вежди да направи дует Бойко - Желева. Бившата МВнР. Преди това да се провери, дали тя няма картонче.
А пред "Кристал" Вежди да направи дует Бойко - Желева. Бившата МВнР. Преди това да се провери, дали тя няма картонче.
Да се изясня. Нещо като "Пиета". Бойко носи в ръце посечената от Европарламента Желева. А защо именно "посечена"? За да има тематична кохерентност в градинските скулптури..
Таки написа:Да се изясня. Нещо като "Пиета". Бойко носи в ръце посечената от Европарламента Желева. А защо именно "посечена"? За да има тематична кохерентност в градинските скулптури..
да разбирам ли това като поръчка !??
тогава до поговорим за пари , биттте !
Маестро, ти май не разбираш колко съм ядосан.. Тази тиква ще ми говори за свои бивши колеги по МВР и Партия (дипломатите), повечето от които го превъзхождат поне с един порядък във всяко едно отношение, ако изключим килограмите месо ! ?да разбирам ли това като поръчка !??
тогава до поговорим за пари , биттте !
Та, ако настояваш, една тиква, биттте!
аз пък не разбирам, какво толкова те дразни боко тиквата - да не би да се е избрал сам ?
да не би да оглавява комисията по досиетата ?
да не би да е ПИСАЛ закона ?
да е дипломат , син на григор шопов ?
да е сукал от г-жа кирчева , демократката безенесарска ?
или е всеизвестен педал ,макар и неЧлен на никаква партия ?
като си ядосан , пиши бавно щот вдявам бавно и ми обясни , ама наистина бавно , защо пък си ядосан ?
да не би да оглавява комисията по досиетата ?
да не би да е ПИСАЛ закона ?
да е дипломат , син на григор шопов ?
да е сукал от г-жа кирчева , демократката безенесарска ?
или е всеизвестен педал ,макар и неЧлен на никаква партия ?
като си ядосан , пиши бавно щот вдявам бавно и ми обясни , ама наистина бавно , защо пък си ядосан ?
Отговарям (и повтарям) бавно:и ми обясни , ама наистина бавно , защо пък си ядосан ?.
Ядосан съм, защото тази тиква ми говори за свои бивши колеги по МВР и Партия (дипломатите), повечето от които го превъзхождат поне с един порядък във всяко едно отношение, ако изключим килограмите месо.
Страница 14 от 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Similar topics
» Новини от България 4
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
Страница 14 от 44