Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 6 от 40
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
Когато, тогава Хоман. И на оная лудетина четириногата, плс
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Тя, косматкова е станала като теле - толкова е дебела, че не мога да я удържам. Излизаме вечер след 11 ч., за да няма срещи с други кучета, че напоследък се държи като господарка на градинката.... Лигня, която не мога да сваля от фотьойлите вкъщи... Сигурно е вече около 40 килца - всички си мислят, че е мъжки екземпляр... и една такава гласовита-страховита.... Просто с два пубера в къщи е голяма веселба, предполагам че ти е ясна картинката
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:Просто с два пубера в къщи е голяма веселба, предполагам че ти е ясна картинката
Аааа моите излязоха от тази сложна възраст. И се кротнаха, особено Айс. Щерката не беше от създаващите проблеми, но и тежки емоционални моменти вече няма. Иначе за лиготията и наместването във фотьойлите вкъщи, картинката е повече от ясна.
Сега остава и Бай Мангал да се появи изневиделица...
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Ухааа! Чак не ми се вярва. Имало полза от файдата, бре ! Скъп гост(коледарин) ни е дошъл. Значи имало лесно, ето че грешката била поправима.Скъпи приятели - реални и виртуални! Честито Рождество и щастлива Коледа........
Добре дошла, Хоман! Радвам се да те видя, въпреки всичко.
И елхата - на всяка страница, до след Нова Година. Има още място за подарък от Хоман ..
Вари го печи го, надутото си й надуто, като варена пуйка.Надя написа:Ухааа! Чак не ми се вярва. Имало полза от файдата, бре ! Скъп гост(коледарин) ни е дошъл. Значи имало лесно, ето че грешката била поправима.Скъпи приятели - реални и виртуални! Честито Рождество и щастлива Коледа........
Добре дошла, Хоман! Радвам се да те видя, въпреки всичко.
Пълна отврат, сега очаквам усойниците около това същество да ме нападнат. Много важно!!!
Нищо не ми говори, щото не съм имала вземане даване с него!Таки написа:А краставото магаре Hunter Douglas да ти говори нещо, а, крас(т)авице?
Членуването в един и същи Безпризорен форум с говеда, на писанията на които мълчиш слугински, за мен е едно особено противно "вземане даване".не съм имала вземане даване с него
На помнещите е вече напълно ясно, че всеки път, когато тук се посъберат повече хора и се заприказват по човешки, ти получаваш остра алергична криза, съпроводена с много характерни, алкохолни изхождения срещу членове на ЕСФ.
В тези празнични дни, аз трябва да изчерпя своите запаси от търпение. Но знай, че те не са особено големи. Впрочем, ти го знаеш ...
Знам, Таки, знам. Знам дори, че изобщо няма да липсвам на по-голямата част от посетителите тук, в случай че решиш да ме санкционираш, затова ще използвам думите на Стойчо: "Писна ми!"В тези празнични дни, аз трябва да изчерпя своите запаси от търпение. Но знай, че те не са особено големи. Впрочем, ти го знаеш ...
Така ли? И ти си мислиш, че ще наричаш още 35 дена някои форумни членове "крастави магарета" и "кретени" ? Едва ли ще стане..Изчакай барем да мине рождения ден на Соня.
Щом е за идеята, ще ме изтърпиш.Admin написа:Така ли? И ти си мислиш, че ще наричаш още 35 дена някои форумни членове "крастави магарета" и "кретени" ? Едва ли ще стане..Изчакай барем да мине рождения ден на Соня.
Надя написа:Е недолюбвам подобни екземпляри, както и да ми се прави на ЕнтИлЕгентна.
Надя написа:Пълна отврат, сега очаквам усойниците около това същество да ме нападнат. Много важно!!!
Надийн, не знам какъв ти е проблема с Хоман, ама хайде, ако обичаш и моля, въздържай се от подобни коментари, а? Недей да пренасяш стила на други форуми тук, поне по празниците ... плс! Познавам Хоман лично и те уверявам, че нито е надута, нито се прави на ЕнтИлЕгентна - не за друго, ами защото чисто и просто си е интелигентна, което определено не мога да кажа за приятелите ти от други форуми, които също познавам лично Вервай ми!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Ама, че сте. Надя я втриса всеки път когато сЮропа стане повече. Да не би случайно да ни хареса сладкото.
Днес е международният ден на киното
По този повод - някои от първите филмчета на братята Люмиер. Изглеждат много добре, но може би са "пипнати" със съвременен софтуер.
По този повод - някои от първите филмчета на братята Люмиер. Изглеждат много добре, но може би са "пипнати" със съвременен софтуер.
Молба
Надежда, Надя или както там се казваш, в тези дни на светли празници, Рождество Христово и Божия Благодат, отправям една съкровена лична молба към теб, подир която нивга не ще те обезпокоя с преки слова към особата ти:
ОСТАВИ МЕ НАМИРА, СТАВА ЛИ?
ОСТАВИ МЕ НАМИРА, СТАВА ЛИ?
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Страница 6 от 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Страница 6 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите