Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 24 от 40
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
днес съм една добричкаа
ай да ви предложа едно кафе
не знам как ще го делите
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:Добро утро, Пепеляшке. Какво стана с камерката?
Таки попитай я на ушенце:
- "Кво става с каме(рие)рката"?
Привет...чадо, все така ли го даваш...готино????
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Не знам кого приветстваш, но ако съм аз, отвръщам на привета. Имаш ли някои нови фотки от солунските роднини?
Мои не, но във фейзбука мисля че има.Таки написа:Не знам кого приветстваш, но ако съм аз, отвръщам на привета. Имаш ли някои нови фотки от солунските роднини?
Поздравих теб, защотооо...абе много Ги стресираш тия новопокръстенисимити(преводочни), републиканци, бивши ченгета и работещи в техн.състав на разни посолства и т.н.
Таки, в живота съм научил едно, КОЛКОТО по искаш да скриеш една истина, и ЗАРАДИ нея почваш да лъжеш, толкова ставаш по-лесна плячка и се разкриваш. И после надават вой че ... ТАКИ им знае досиетата!!!!
М/у другото БАН обяви официално, че СРС-на са манипулирани по 4 или 5 показатела. По телевизията даваха една диаграма КОЯТО съвпада почти 100% с твоята, която беше показал тук. Тцтцтц...Таки , ако ти си ченге и т.н., кажи на твоите хора, да НЕ ти побликуват фотките!!! Ние бдиме!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа: Какво стана с камерката?
Рожденикът си избра друг модел. Същата марка, но по-слабичка. Реши, че видеозаписването трябва да е за спомен, без високо ниво, а паричките да оплзотворим по други начини. Коя съм аз да му противореча. Днес заминаваме на вилата. Аз ще сея моркови и лук, а той ще заснеме този толкова нов и непривичен за мен труд. Но съм ентусиастка, та се надявам да се справя.
Потърсих набързо, но не намерих изводите на БАН. Ако някой подаде линк, ще му бъда благодарен. Ще се опитам да си кажа скромното мнение.М/у другото БАН обяви официално, че СРС-на са манипулирани по 4 или 5 показатела. По телевизията даваха една диаграма КОЯТО съвпада почти 100% с твоята, която беше показал тук. Тцтцтц...Таки , ако ти си ченге и т.н., кажи на твоите хора, да НЕ ти побликуват фотките!!! Ние бдиме!!!!
Що се касае до ченгеджийската тема, призивът ми е да не слизаме до нивото на долнопробните клеветници на МпФ ( напр. СРХ ) , нито до нивото на техните зачеврени и изпотени кравешки читатели ( той .. само един е останал .. ).
Това е една сериозна обида към моята консултантска фирма! Бих порицал строго този рожденик, ако бях сигурен, че не е дама!Рожденикът си избра друг модел. Същата марка, но по-слабичка.
Я подай по-слабичкия модел ..
Таки написа: Бих порицал строго този рожденик, ако бях сигурен, че не е дама!
Не е дама позволявам ти да му издърпаш ушите.
чакай да го открия и го подавам
http://www.technomarket.bg/products/09069995/sony-dcr-sx33el
Последната промяна е направена от marapepelia6ka на Пет 11 Фев 2011, 11:16; мнението е било променяно общо 1 път
marapepelia6ka написа:Таки написа: Какво стана с камерката?
Рожденикът си избра друг модел. Същата марка, но по-слабичка. Реши, че видеозаписването трябва да е за спомен, без високо ниво, а паричките да оплзотворим по други начини. Коя съм аз да му противореча. Днес заминаваме на вилата. Аз ще сея моркови и лук, а той ще заснеме този толкова нов и непривичен за мен труд. Но съм ентусиастка, та се надявам да се справя.
Ахаааа "...марка, но по-слабичка...без високо ниво,..." , ахааааа "...ще заснеме .. непривичен за мен труд. ... да се справя. [/quote] !!!ААААА камериерката с перфектният английско КВО стая с нея ??? Шъ се погрижаТ ли, да има ВИСОООКА резолюция за нея ... хлЪц...хлЪц горката ТЯ, сама в тоз гулем и неразумен град...хлЪц... !!!
Кибик Блаже
blag009-
SONY DCR-SX33EL .. Не е лош за своята цена, прилича на моя първи Canon, който изоставих веднага, след като закупих Сонито с High Definition.
Пожелавам много весели моменти на рожденика. С този огромен оптичен зум, той трябва да ползва и триножник. Ако няма - да си купи!
Пожелавам много весели моменти на рожденика. С този огромен оптичен зум, той трябва да ползва и триножник. Ако няма - да си купи!
Таки гледах по БНТ-1 снощи. Виж дали са архивирани...!Таки написа:Потърсих набързо, но не намерих изводите на БАН. Ако някой подаде линк, ще му бъда благодарен. Ще се опитам да си кажа скромното мнение.М/у другото БАН обяви официално, че СРС-на са манипулирани по 4 или 5 показатела. По телевизията даваха една диаграма КОЯТО съвпада почти 100% с твоята, която беше показал тук. Тцтцтц...Таки , ако ти си ченге и т.н., кажи на твоите хора, да НЕ ти побликуват фотките!!! Ние бдиме!!!!
Що се касае до ченгеджийската тема, призивът ми е да не слизаме до нивото на долнопробните клеветници на МпФ ( напр. СРХ ) , нито до нивото на техните зачеврени и изпотени кравешки читатели ( той .. само един е останал .. ).
Колкото до " ченгеджийската тема", дали е така ... ШЪ вида когато Rhinos си даде версията, КОЯ е тая бедна амриканска БИБЛИОТЕКА, и в КОЯ страна в ЕВРОПА разрешават ... на БЪЛГАРСКИТЕ ченгета от ДС, да притискат ОТКРИТО и пред библиотеката И , НЕЙНИТЕ посетители?????
Кибик Блаже
ПП.На бас Таки , че Rhinos ШЪ си затрае като тия от Орехово, или комУнист пред разпит !
blag009-
Таки написа:SONY DCR-SX33EL .. Не е лош за своята цена
Ааааа добре. Тук зарадва мен. Защото мразя да купувам колкото да отбия номера. И ми се искаше да е от по-хубавите.
Триножник имам аз. От старата ми Минолта. Ще трябва да видя ще стане ли.
Таки написа:SONY DCR-SX33EL .. Не е лош за своята цена, прилича на моя първи Canon, който изоставих веднага, след като закупих Сонито с High Definition.
ЕЕЕ, вече разплака Пепеляшка...оправай се.ЯЯЯЯ , шъ утешавам камериерката!!!!
Кибик Блаже
blag009-
По идея те са със стандартен болт. Разликата между фото- и видео-триножниците е в това, че вторите допускат плавно (меко, "мазно") въртене, поне в хоризонтална посока. Ако рожденикът е видео-новак, бих могъл да му предложа някои съвети. Между които:Триножник имам аз. От старата ми Минолта. Ще трябва да видя ще стане ли.
- Колкото може по-малко въртене на камерата. Това прави клипа по-приятно гледаем.
- Да не се злоупотребява и със зума.
- Да си инсталира безплатния Windows Live Movie Maker и да започне да произвежда редактирани филмчета.
фото е триножника
ама Таки ти съвсем сложни ги направи нещата
ние сме пълни профани, опит имаме само с телефоните, ако на това можеш изобщо да му кажеш видеозаснимане
сега понеже ми надничат зад рамото и четат съветите ти, вече има и нови въпроси
трябва да отваряш нова тема
ние сме пълни профани, опит имаме само с телефоните, ако на това можеш изобщо да му кажеш видеозаснимане
сега понеже ми надничат зад рамото и четат съветите ти, вече има и нови въпроси
трябва да отваряш нова тема
Таки написа:
- Да си инсталира безплатния Windows Live Movie Maker и да започне да произвежда редактирани филмчета.
Това го имаме. Щерката е особено добра с тази програмка
Не ги е направил сложни - много лесни и практични съвети ви дава Вие само ги следвайте и ще видите, че е лесно!marapepelia6ka написа:фото е триножника
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Аха, ама Джови ела снимай ти ония два бяса на четири крака с по-малко или плавно въртене
всъщност ти като дойдеш насам, ще си един от първите ни модели
пп моят работен петъчен ден свърши
пожелавам на всички хубави почивници
и не прекалявайте с алкохола, че в понеделник ще полеем празника на винарите
всъщност ти като дойдеш насам, ще си един от първите ни модели
пп моят работен петъчен ден свърши
пожелавам на всички хубави почивници
и не прекалявайте с алкохола, че в понеделник ще полеем празника на винарите
Това е една добра идея, Пепеляшке. Ще открия един ное топик за видео-любители, и там всеки ще споделя своя опит. Пък и свои творби, ако членува в някой сървър, който предлага тази услуга.
Надявам се това да стане по-късно днес.
Надявам се това да стане по-късно днес.
http://www.focus-news.net/?id=n1493400По-рано специалните части за борба с безредиците на бахрейнската полиция използваха сила, за да разпръснат събралите се на площада демонстранти. Полицията успя да разпръсне протестиращите, които бяха на площада от вторник. При сблъсъците са загинали четирима души, а 95 са ранени.
Ако това беше станало в Беларус, квичът на ултрадемократите щеше да кънти по паралели и меридиани. Но това е станало в малкия Бахрейн, който е домакин на две големи американски бази: военновъздушна и военноморска. Поради което ултрадемократите подхождат нежно, пианисимо и с едно тъй дискретно разбиране..
http://www.presstv.ir/detail/165552.html
http://www.globalsecurity.org/military/facility/manama.htm
Може би е време да пробвате новия MS IE 9 Release Candidate?
http://windows.microsoft.com/ie9
http://windows.microsoft.com/ie9
Промяната Е обратима: Control Panel - Uninstall A Program - View Installed Updates.
Засега не намирам причина да си я "обратя".
Засега не намирам причина да си я "обратя".
Страница 24 от 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Страница 24 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите