Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 26 от 40
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
Оу, благодаря .. Дано след 20 години внучето ме цитира така интензивно, както Чосич цитира дядо си ...Таки, имаш специални поздрави от Чосич за внучето!
То от теб зависи!Таки написа:Оу, благодаря .. Дано след 20 години внучето ме цитира така интензивно, както Чосич цитира дядо си ...Таки, имаш специални поздрави от Чосич за внучето!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Важи...Таки написа:Благ, в това, което цитираш, е много ясно описан проблемът. При Безпризорните има едно лице, което се опитва да имитира постинги на Никифоров. Та питах те, дали там пишеш наистина ти, или е някакъв имитатор.
Ако си наистина ти, то забрави за бъдещи разговори с мен. Да общуваш едновременно с мен и с одиозните клеветници Дяков и "Hunter Douglas" - това е невъзможно.
Кибик Блажи
ПП.Жалко,че не ми отговори на въпроса за БЮРОКРАЦИЯТА!!! ЧАКАМ ИЗВИНЕНИЯ!!!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Таки написа:Здравей, Мара. След като пишеш за последно по тази тема, май няма смисъл да ти възразявам. Ще повторя само своето убеждение: проблемът е първо политически, а после етичен.
Таки, написах последно в смисъл, че мнението ми няма да се промени, следователно е излишно и двамата да се повтаряме. За мен политически и етичен вървят ръка за ръка, както етиката си върви с цялото ми съществуване въобще. Т.е. тя не е прецедент и не е свързана само с политиката. И за мен е на първо място преди политиката.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Г-жа Мара и Таки, това че Рино и аз гласуваме за една и съща политическа партия, означава ли, че имаме един и същи морал и етика??? И защо дясната идея трябва според Таки да се олицетворява от него (Рино), а не от мен напр. (с това съм далеч от мисълта че съм някакъв образец за подражание, но съм убедена, че съм много далеч от цитирания индивид)
Г-жа Жови, според мен няма една единствена, а редица различни "десни идеи". Така че не е чудно Вие да представлявате една от тях, а Рино - друга.jovina написа:Г-жа Мара и Таки, това че Рино и аз гласуваме за една и съща политическа партия, означава ли, че имаме един и същи морал и етика??? И защо дясната идея трябва според Таки да се олицетворява от него (Рино), а не от мен напр. (с това съм далеч от мисълта че съм някакъв образец за подражание, но съм убедена, че съм много далеч от цитирания индивид)
Ама ти обобщаваш, че тея тримата са символ на дясната идея въобще!!!
И от кога ми говориш на Вие???
И от кога ми говориш на Вие???
Таки написа:Г-жа Жови, според мен няма една единствена, а редица различни "десни идеи". Така че не е чудно Вие да представлявате една от тях, а Рино - друга.jovina написа:Г-жа Мара и Таки, това че Рино и аз гласуваме за една и съща политическа партия, означава ли, че имаме един и същи морал и етика??? И защо дясната идея трябва според Таки да се олицетворява от него (Рино), а не от мен напр. (с това съм далеч от мисълта че съм някакъв образец за подражание, но съм убедена, че съм много далеч от цитирания индивид)
Според пуснатия вот обаче и двамата олицетворяват една и съща дясна идея. Освен това нашият морал често е поставян под въпрос (пиша нашият, защото моят вот беше същият). Та....кой определя поведението ни колко е морално??? Да бъда честна, само Админа тук попречи на постването на фотки на близки на Дяков. Верно в отговор на моя такава в неговият кучкарник. Проблемът според мен е в невъзможността да преодолеем личните антипатии в името на нещо повече от това кой какво има на собствената си трапеза.
Ако изобщо наистина сме на една платформа, нещо в което все повече се съмнявам.
Аз ще бъда аут за известно време, защото са пристигнали нови снимки на бебока. Който днес напусна "Токуда" и си отиде у дома.
До лейтър.
До лейтър.
"Токуда" искаш да кажеш
Хайде, радвай се на бебока!!!
Хайде, радвай се на бебока!!!
jovina написа:Таки, имаш специални поздрави от Чосич за внучето!
предай му "ЧЕСТИТКИ" от мен , за "отрочето" МУ -медияпул, негово е на 33%
Никифоров, добре дошъл!
Ще му предам, ама ще е за последно, щото нали знаеш приказката за посредника
jovina написа:Никифоров, добре дошъл!
добре , кът свърши турският сериял ли , или после ?
леле, изтървах си филмчето ...не ,че съм кой знае къф фен на Тарантино ....ама !?2
Последната промяна е направена от nikiforov на Пон 28 Фев 2011, 21:29; мнението е било променяно общо 1 път
ти кой от всичите гледаш?nikiforov написа:jovina написа:Никифоров, добре дошъл!
добре , кът свърши турският сериял ли , или после ?
е как кой, за замогналата се слугиня
как питаш и ти
и имението с големият кол...
как питаш и ти
и имението с големият кол...
С удоволствие ви казвам ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Вярно, че се научих да обичам и зимата, но си е друго слънцето не само да свети. Да не чакам 10 минутки на паркинга да ми се размрази колата, а да се метна на двуколесното. Да не ме бОли главата от вервено вино, а от бира. И да бера доматките от вилата, а не да ги сея.
Ай бъдете здрави!!!
Вярно, че се научих да обичам и зимата, но си е друго слънцето не само да свети. Да не чакам 10 минутки на паркинга да ми се размрази колата, а да се метна на двуколесното. Да не ме бОли главата от вервено вино, а от бира. И да бера доматките от вилата, а не да ги сея.
Ай бъдете здрави!!!
И на теб да е честита Наде
Джови, бе да те питам - ти да си канила Дяков във ветровитото място
Всеки ден по няколко пъти го каня, ма той не ще и не щеmarapepelia6ka написа:
аааааааа за туй ли се бие в гърдите къв мъжкар е и как не играе по свирката ти
"Вината" ми се състоеше в това, че отказах да играя по свирката им
А как играеше едно време, еееееххх Ама не издържа на темпото, завалиятаmarapepelia6ka написа:аааааааа за туй ли се бие в гърдите къв мъжкар е и как не играе по свирката ти"Вината" ми се състоеше в това, че отказах да играя по свирката им
Ама мани го Дяков ... не си струва да се отделя време за едно толкова безлично и долно същество, наистина.
Днес един пациент ми сподели, че от 30 години си пишел дневник ... всеки ден (човекът е на 71г.). Пишел си за най-различни неща - какво му се е случило, за какво си е мислел, коментирал си футболни мачове, спортни и политически събития, лепил си изрезки от вестници ... и така 30 години всеки ден. Стана ми някакво такова многовълнуващо - представих си как един ден, когато го няма, децата и внуците му ще четат тези дневници
Днес един пациент ми сподели, че от 30 години си пишел дневник ... всеки ден (човекът е на 71г.). Пишел си за най-различни неща - какво му се е случило, за какво си е мислел, коментирал си футболни мачове, спортни и политически събития, лепил си изрезки от вестници ... и така 30 години всеки ден. Стана ми някакво такова многовълнуващо - представих си как един ден, когато го няма, децата и внуците му ще четат тези дневници
като се замислиш, нашите форумни участия също са вид дневник
уфф сетих се старите безпризорни....колко емоции оставихме там
не само лоши...
уфф сетих се старите безпризорни....колко емоции оставихме там
не само лоши...
Страница 26 от 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Страница 26 от 40