Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 27 от 40
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
живи и здрави,
бели и червени,
весели, засмени
малко варненска украсА
таки,
давай снимките на супермариото, де
живи и здрави,
бели и червени,
весели, засмени
малко варненска украсА
таки,
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
джови, аз също съм си мислила за четенето на чужди дневници, дали е интересно или скучно...
чужди, щото аз никога не съм и няма...
емпито забрави ко;лко хубави неща оставихме на едно друго място....
чужди, щото аз никога не съм и няма...
емпито забрави ко;лко хубави неща оставихме на едно друго място....
Забравих
като те видЕх
Еееееей....къде се губиш...
а дневниците като книгите предполагам
зависи как са списвани
като те видЕх
Еееееей....къде се губиш...
а дневниците като книгите предполагам
зависи как са списвани
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
определено зависи.
днес в мол варна сте щели да правите най-дългата мартеница
днес в мол варна сте щели да правите най-дългата мартеница
в кой от всичките
откак чаках Инка на неправилното място, хич не ги долюбвам
откак чаках Инка на неправилното място, хич не ги долюбвам
че то само един се казва варна, до гробището
поправката е верна
збравих, че имат и имена
оооо освен най-дълга, ще е жива
да ида да се наредя ли
днес съм с бели чорапки и червени гащи
збравих, че имат и имена
оооо освен най-дълга, ще е жива
да ида да се наредя ли
днес съм с бели чорапки и червени гащи
за целта се обличате в бяло и червено, хващате се на мартеницата и сте готови за гинес
специални целувки на инката
сега видях, че си дописала - почти си готова, остава още малко донагласяне:
специални целувки на инката
сега видях, че си дописала - почти си готова, остава още малко донагласяне:
ако се донаглася така, няма да стигна до мола
най-много да изпълня до край препоръките на палавата баба
най-много да изпълня до край препоръките на палавата баба
Съжалявам, но има забрана от майка му. Надявам се да бъде снета по-нататък.таки,
Засега ще караме на суперварненки, като тази, дето стои до украсеното дърво!
Аз се наработих
пожелавам на всички хубава вечер
Ако се появи Таки, мое и да дойда да го изчеткам, че не съм го правила скоро.
пожелавам на всички хубава вечер
Ако се появи Таки, мое и да дойда да го изчеткам, че не съм го правила скоро.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, И СТРАХОТНО ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ! СТУДЪТ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СИ ОТИДЕ, ЛЮЛЯКЪТ ЩЕ ЗАМИРИШЕ И ЛАЛЕТАТА ЩЕ ГРЕЙНАТ ИЗ ЛЕХИТЕ И ПАЗАРИЩАТА!!! И ЩЕ ЗАБЛЕЯТ АГНЕТАТА - И НЯКОЯ И ДРУГА ОВЦА КАТ МЕН
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Хоман
скоро мила, скоро
не казваш как е детенце, харесахте ли новото даскало
скоро мила, скоро
не казваш как е детенце, харесахте ли новото даскало
Кво ще си честитим днес? Или викате да починем от пожелания и да ги оставим за утре.
Всъщност можете да ми честитите заслуженото (най-после) присъствие до вашите образи.
Ние може и да почиваме, ама други не щат. И творят ли творят.
Подготвила съм ви една игра. По точно един пъзел. Ако ви се занимава, ще ви дам парченцата да го сглобите.
Всъщност можете да ми честитите заслуженото (най-после) присъствие до вашите образи.
Ние може и да почиваме, ама други не щат. И творят ли творят.
Подготвила съм ви една игра. По точно един пъзел. Ако ви се занимава, ще ви дам парченцата да го сглобите.
ето го и първото парченце
Ееееее, ама много е голямо парченцето - направи ги по-малки,че да могат да утрепат повече време безделниците
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Съобщение за членовете и гостите на ЕСФ
Последната фаза на техническите промени и настройки започна. Възстановен е достъпът на гости до групата "Агора". До довечера ще се възстановят всички останали групи, без бившата "За Форума", която е преименована в "Members Only". Тя ще бъде достъпна само за логнати форумни членове.
Напомням, че още една категория - "Архивите" - от два месеца е достъпна само за логнати форумни членове.
...............
Една полезна странична информация, получена в резултат на временното затваряне на ЕСФ за гости: съществува едно "ядро" от 15 съфорумци, които следят редовно форума. Не всички те се виждат в списъка на "Индекса". Скритите се виждат само от Админа и (предполагам) от Модератора. Заедно с някои по-рядко вестяващи се съфорумци, това прави една група от около 20 души, на всеки от които изпращам топли поздрави!
Последната фаза на техническите промени и настройки започна. Възстановен е достъпът на гости до групата "Агора". До довечера ще се възстановят всички останали групи, без бившата "За Форума", която е преименована в "Members Only". Тя ще бъде достъпна само за логнати форумни членове.
Напомням, че още една категория - "Архивите" - от два месеца е достъпна само за логнати форумни членове.
...............
Една полезна странична информация, получена в резултат на временното затваряне на ЕСФ за гости: съществува едно "ядро" от 15 съфорумци, които следят редовно форума. Не всички те се виждат в списъка на "Индекса". Скритите се виждат само от Админа и (предполагам) от Модератора. Заедно с някои по-рядко вестяващи се съфорумци, това прави една група от около 20 души, на всеки от които изпращам топли поздрави!
Забелязах, че през последните няколко дни ЕСФ е липсвал много на някои. Като слънцето и въздуха за всяко живо същество, едва ли не..
Утешавам се с факта, че един от нашите съфорумци, Благ, е прописал и при Безпризорните. Като знам високото уважение, на което Благ се радва сред тези някои , аз се утешавам човеколюбиво, че липсата не е била пълна ..
Утешавам се с факта, че един от нашите съфорумци, Благ, е прописал и при Безпризорните. Като знам високото уважение, на което Благ се радва сред тези някои , аз се утешавам човеколюбиво, че липсата не е била пълна ..
Admin написа: съществува едно "ядро" от 15 съфорумци, които следят редовно форума. Заедно с някои по-рядко вестяващи се съфорумци, това прави една група от около 20 души, на всеки от които изпращам топли поздрави!
викаш моЕ да не пишем, ма четем редовно
щЪ взема и аз да се скрия
почина става все по-предпочитан
хем ще си чета, хем няма да пиша
щото да вляза някъде без поне здрасти да кажа, хич не умея
речено сторено, мога да си любопитствам на воля без да се притеснявам, че нарушавам възпитанието дадено ми от мама
викаш моЕ да не пишем, ма четем редовно
щЪ взема и аз да се скрия
почина става все по-предпочитан
хем ще си чета, хем няма да пиша
щото да вляза някъде без поне здрасти хич не умея
Не, форумните членове, които само четат, не са толкова много. Доста повече са тези, които четат, без да са форумни членове и без да са наши "най-сърдечни приятели"..
Надявам се, че с въвеждането на скритата част "Members Only" , някои хора ще променят своето мнение и ще започнат да пишат по-често тук, без да мислят за риска да бъдат разнасяни по гнусни форуми от мръсни лица.
До после.
Съобщение за членовете и гостите на ЕСФ
Последната фаза на техническите промени завърши по-рано, в чест на националния празник Трети Март. Възстановен е достъпът на гости до основните групи. Сервизната група "За Форума" е преименована в "Members Only". В бъдеще тя ще бъде достъпна само за логнати форумни членове.
Ще си позволя да повторя това съобщение още няколко пъти, за да го видят всички наши форумни членове и всички наши гости.
Последната фаза на техническите промени завърши по-рано, в чест на националния празник Трети Март. Възстановен е достъпът на гости до основните групи. Сервизната група "За Форума" е преименована в "Members Only". В бъдеще тя ще бъде достъпна само за логнати форумни членове.
Ще си позволя да повторя това съобщение още няколко пъти, за да го видят всички наши форумни членове и всички наши гости.
Последната промяна е направена от Admin на Сря 02 Мар 2011, 15:08; мнението е било променяно общо 1 път
За статуса на "Members Only"
Постингите в групата "Members Only" се обявяват за неприкосновено частно пространство на форумните членове на ЕСФ.
Всяко изнасяне на информация от тези постинги ще бъде санкционирано с отстраняване от форума.
Постингите в групата "Members Only" се обявяват за неприкосновено частно пространство на форумните членове на ЕСФ.
Всяко изнасяне на информация от тези постинги ще бъде санкционирано с отстраняване от форума.
Таки написа:Забелязах, че през последните няколко дни ЕСФ е липсвал много на някои. Като слънцето и въздуха за всяко живо същество, едва ли не..
Таки, Честита баба марта, внук и т.н.
Таки за тия близо 7 год. и малко горница от както се познаваме в кибера и 2-3 пъти на живо с част от форумците, някога и някъде, да съм казвал кой, къде и как да общува?
По специално ти Таки, дори и в ЛС да си ми давал акъл или напътствия, какво, къде и как да пиша и общувам?
Смятам, че е въпрос на елементарно възпитание, когато пиша някъде, въпреки човеколюбивото отношение към мен, ПО ДРУГ повод и на ДРУГО място, е да си похортувам по-чувешки.
Досега Таки, само веднъж съм бил бабнат при размяна на реплики с Реалиска, което от своя страна показа манипулацията на един СерещРедко Хронично. Виж в "безпризорно" за повече подробности http://bezprizorni.forumotion.com/t89p195-topic#12849 .
Колкото до случката ми с Касчиев, получих твоята подкрепа, че това не е антисимитизЪм.
Елементарно е Таки, съпругата да ми се дава тон в живота с кого, как, и т.н. !
Верно ти си чорбаджията, дал си своите изисквания когато съм се регистрирал, така че не виждам къде е проблема да ми казваш, какво ШЪ права извън форума на ЕСФ ! ЕЕЕ случва се и ТИ да залитнеш веднъж за тия 7 годинки ... постижение е, моите поздравления , но без акъл...защото е обидно преди всичко за теб, да ме учиш "Къде спят раците и как ИМ бръснат мустаците"!
Бъди здрав!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Страница 27 от 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Страница 27 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите