Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 15 от 40
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
Добро утро или добър ден Според това, кое кафе пиете в момента.
Ето кой ще ми каже нещо повече за функциалността на този уред. Какво приготвяте на него. Какви са вкусовите качества на храната. Време, начини...Аз нали съм радетел на здравословното хранене, отдавна го заглеждам. Преди няколко месеца си купих това:
Но зеленчуците стават сухи и твърди, не ми харесват, затова я ползвам само за меса.
Таки написа:Здрасти, Пепеляшке. Другата джаджа е Braun MultiGourmet - машина за готвене на пара.
Ето кой ще ми каже нещо повече за функциалността на този уред. Какво приготвяте на него. Какви са вкусовите качества на храната. Време, начини...Аз нали съм радетел на здравословното хранене, отдавна го заглеждам. Преди няколко месеца си купих това:
Но зеленчуците стават сухи и твърди, не ми харесват, затова я ползвам само за меса.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Ще ти отговоря следобяд, след консултация с булката. Аз знам, че тя не ползва особено често уреда, но за причините ще трябва да почакаш.
А това е моята отварячка за бира - колекционерски френски шедевр с лика на Наполеон. Не помня при кое мое околосветско митарстване съм я закупил... Защо не ахкаш, бе ?
- Ах, приятелю, каква красота, какъв финес .. Нямам думи..
– А така !
- Ах, приятелю, каква красота, какъв финес .. Нямам думи..
– А така !
Таки написа: Аз знам, че тя не ползва особено често уреда, но за причините ще трябва да почакаш.
Аз съм търпелив човек. Едва ли точно днес ще се засиля към магазина, но наистина бих искала мнение от човек, който ползва такъв уред. Бе щом мюсли проядох, ще мина и на готвене на пара
Таки написа: колекционерски френски шедевр с лика на Наполеон.
Остава да кажеш каква бира най-често отваряш с него
С Наполеонови отварячки ний отваряме само най-стари и реномирани бири!
Поне от времето на тази реклама:
Поне от времето на тази реклама:
Тц, не ми е позната Явно съм млад бираджия или съм пила прекалено много светло пиво Варна
Ние трудно можем да обменим опит, защото напоследък аз пия гръцка бира FIX - една доста стара фирма (1864), която беше аут известно време, но се реактивира скоро.
Ауууууууууу тц тц тц ... какви отварачки само имате, много са хубави! Със здраве да си ги ползвате, приятели!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Като решим кои са най-добрите отварячки на бири, хубаво е да обсъдим и най-добрите затварячки на форуми.
Според мен, фирмата "Петруна Дякова" е кандидат за златния медал. Прекрасни резултати в 3 форума!
Според мен, фирмата "Петруна Дякова" е кандидат за златния медал. Прекрасни резултати в 3 форума!
Според мен, фирмата "Петруна Дякова" е кандидат за златния медал.
не смей да ни отнемаш първенството с Джови
Къв списък бе
Безпризорни 1 (нищо, че там нямах акаунт)
Безпризорни 2 (искрено се забавлявах в началото)
Безпризорни 3, 4 ......n
Приятели
фейса се бъгва винаги като влезна у него, вината за скайп срива е пак моя, а от три години се мъча да разбия розали, ма нещо се затруднявам - най-вероятно щото Джови няма регистрация там
ааа сетих се, имам 2,3 поста и в тялото.бг, но силиконките там се държат здраво и не пускат дикиш
и още нещо се сетих, наша е заслугата да превърнем форума ти от "клоака" в кокошарник
но за сметка на това ти си изтупан и почистен отвсякъде
Безпризорни 1 (нищо, че там нямах акаунт)
Безпризорни 2 (искрено се забавлявах в началото)
Безпризорни 3, 4 ......n
Приятели
фейса се бъгва винаги като влезна у него, вината за скайп срива е пак моя, а от три години се мъча да разбия розали, ма нещо се затруднявам - най-вероятно щото Джови няма регистрация там
ааа сетих се, имам 2,3 поста и в тялото.бг, но силиконките там се държат здраво и не пускат дикиш
и още нещо се сетих, наша е заслугата да превърнем форума ти от "клоака" в кокошарник
Г-жа Мара, пропуснала си мембърс.демократи.орг
И можеш с лекота да се правиш на аристократmarapepelia6ka написа:
Оуу верноjovina написа:Г-жа Мара, пропуснала си мембърс.демократи.орг
и него го закриха
marapepelia6ka написа:
......
.....
komarKo написа:
Ужасен си Говорим за разбиване на форуми
А помните ли преди 2 месеца МПФ като не работеше? Още ли не се сещате защо, а
Сега се замислям ... къде изчезна Гешо бе!
Г-жа Мара, какво ще кажеш, дали да не му се запишем във форума и да го брицнем и него, а?
Г-жа Мара, какво ще кажеш, дали да не му се запишем във форума и да го брицнем и него, а?
г-жа Мара е нов човек. И вече не казва на п..ката, п..тка, а мъж с ПР и типично женска охота към интригантстване, и запълване на свободното време с клюки. Синдромите са ясни: безсъние, чувство за нереалност на ситуацията и загуба на контрол над тялото, и разума. Топли и студени вълни, и пр да не изброявам. Неправилното лечение е надничане през чужди плетове, фетишизъм над чужди фотоси и вулгарен език. Препоръчвам специализирано заведение.
Страница 15 от 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Страница 15 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите