тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 7 от 24
Страница 7 от 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Не, тази свинщина не може да продължава. Или Надя ще се опълчи срещу безпризорните скотове ПОНЕ със същия плам, с който плюе тук срещу невинни и достойни люде, или ще си остане там, при скотовете, да им търка гърбовете, заедно с шведската си колежка! Не може 10 години свинщина, без поне един ден справедливост!Недей така Таки, светли празници са.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:36; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:35; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Гражданино, ей това е г-жатаРобърт Боев написа:
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Робърт Боев написа:Merry Christmas and Happy New Year to all of you.
И на теб г-н Боев
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Ех, Боев си отиде, а аз мислих да му поискам подарък за елхата.. Че друго си е подарък от САЩ, нали?
Пак ще дойде ,според менТаки написа:Ех, Боев си отиде, а аз мислих да му поискам подарък за елхата.. Че друго си е подарък от САЩ, нали?
Аз пък се обръщам с молба към Админът на www.rigas.bulgarianforum.net да изтрие снимки и данни , поствани на неговия форум, без да е дадено разрешение от лицата, които са на тях.
Дори и да изтрие снимката админът на ЕСФ, линка от моята пак води до нейната Та не е трудно да се види
Ама аз съм едно от лицата на снимката и давам разрешение
Още повече че във въпросното подобие на форум са публикувани много мои снимки без разрешението ми, така че ...
Още повече че във въпросното подобие на форум са публикувани много мои снимки без разрешението ми, така че ...
jovina написа:Ама аз съм едно от лицата на снимката и давам разрешение
Мен пък ми е любопитно, не прекалено ама все пак, при положение, че тая снимка се размята вече втора година в нет пространството и едва ли остана невидЕна от някой, какво толкова плаши собственичката и, че все иска да се трие. Едва ли е само външия вид и килограмите
Специални празнични поздрави
Регистрираните потребители на Медиапул форум наближават 61 000 ! http://forum.mediapool.bg/
Аферим, Ветровете! Йевала, Ветровете! Когато сте най-зле, така да сте, Ветровете!
Регистрираните потребители на Медиапул форум наближават 61 000 ! http://forum.mediapool.bg/
Аферим, Ветровете! Йевала, Ветровете! Когато сте най-зле, така да сте, Ветровете!
marapepelia6ka написа:Едва ли е само външия вид и килограмите
абе не е мръднала
но се чудя , леген под уриньо, за лигите му кУрдисахте ли ?
зер мадами е гътнал
да отбележа ПАК - доста задпердетен лайф се е бърникал във времето ....
излиза по малко вкорс....пикселите се явяват ,няма как
Гражданино, все пак ,добре е че не са „тиражирали„ ,че ВСЪЩНОСТ си свалял средната госпожа
“ Има възрастова граница, нищо че в Гърция я вдигнаха наказателно."
НЯМА граница!
педали та„ дрънкат„!
НЯМА граница!
педали та„ дрънкат„!
проблемът ти. е че си се срещал с ПОЧТИ всички говедца /форумни/- и с мен ДАЖЕ ....
аз не можах да разбера ,дано другите да са. дали си мазо или имащ наистина некъв критериИ и филтър в общуването и оценката
на тая мащинка не моа да пища ,съжалевам
аз не можах да разбера ,дано другите да са. дали си мазо или имащ наистина некъв критериИ и филтър в общуването и оценката
на тая мащинка не моа да пища ,съжалевам
Чичко Тревичко — 06.01.2011 @ 11:49 | Докладвай.
Ама премиеро ни е просто гениален тъпунгер. Може би това е причината, поради която управлява нация от тъпунгери? Поне дотолкова, доколкото все още може да говорим за наличието на някаква нация. Затова му предлагам да не я кара полека, а да вземе да ги накара, ако трябва насила, да се хванат за гушите, да си правят сечено, да си ровят по мозъците, телефоните и задниците за СРС-та и други атрибути. Току виж заработили перфектно. Но цялата ирония е, че всичките са толкова зле, че когото и да повлече този каламбур ще спечели българският народ. Цецо например е абсолютен зеленчук, превърнал държавата в некакъв миризлив паноптикум, в който всеки го е страх, защото Той гледа. Танов, full of shit чукундур, който освен, че е рядко нагъл и още по рядко грозен успя да направи и от контрабандата основният бизнес за българина. Но пък Дянков не се нуждае от квалификации. Някои казват, че българският език е богат на думи, но все още не е измислена, тази която може да опише Дянков в цялостното му величествено изящество на торба с тор. Който и от тримцата да избега все е на добре. Но най-добре е да бъдат разкарани всички по простата причина, че понеже работят перфектно контрабандата стигна безпрецедентни равнища, а България беше отложена за Шенген по същия начин, по който беше отложено влизането в еврозоната. Но най-важното да си ходи премиеро, който сам задава този тон на нажежена работна атмосфера, страхова невроза и перманентни конфликти. Пък и не ме радва мисълта премиеро да избива комплексите от тънката си слимара върху всички нас. За съжаление по вина, но не и по отговорност на по-глупавата част от нас.
Хайде и малко внимание към тези, които без нас не могат ..
Р Е К Л А М А
На всеки може да се случи това премеждие - на вратата да пише "Форум", а вътре да се окаже миризлив кенеф. И когато излизе, да вони дълго време на екскременти, дори без да го разбира. Поради неизбежната и коварна адаптация на обонянието.
Not any more! Проблемът е решен радикално с новата тоалетна рецепта "Dyakoff". Със своята специална формула, разработена за неутрализиране на крайно-десни бактерии, тоалетната рецепта "Dyakoff" ще възвърне Вашето самочувствие на изискан член на гражданското общество и благоухаещ антикомунист. Преди употреба, прочетете внимателно упътванията!
DYAKOFF: Bulgaria, Germany, Sweden, USA
Р Е К Л А М А
На всеки може да се случи това премеждие - на вратата да пише "Форум", а вътре да се окаже миризлив кенеф. И когато излизе, да вони дълго време на екскременти, дори без да го разбира. Поради неизбежната и коварна адаптация на обонянието.
Not any more! Проблемът е решен радикално с новата тоалетна рецепта "Dyakoff". Със своята специална формула, разработена за неутрализиране на крайно-десни бактерии, тоалетната рецепта "Dyakoff" ще възвърне Вашето самочувствие на изискан член на гражданското общество и благоухаещ антикомунист. Преди употреба, прочетете внимателно упътванията!
ХахахахаТаки написа:Хайде и малко внимание към тези, които без нас не могат ..
Р Е К Л А М А
Ама дай да видим и упътването де
За упътването се надявам на твоята професионална помощ ..Ама дай да видим и упътването де.
jovina написа:
Ама дай да видим и упътването де
За кво ти е? Ти не влизаш там.
Между другото, отдавна се каня да питам: знае ли някой, как се нарича човек, който наднича по хорските кенефи и събира отпадъци от клоаките По къмпингите има една кола, викат и лайнярката ... ама шофьор на лайнярка не ми се връзва съвсем ...
преводач на лайна и миризми, така лиmarapepelia6ka написа:преводач
Страница 7 от 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Страница 7 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите