тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 8 от 24
Страница 8 от 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
упс, превозвач исках да кажа
на лайна и .......
на лайна и .......
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Може би ще е от полза за вашия приятел Ветровете, който влиза там, чете как ви наричат "кудкудякащи кокошки" и мълчи като *** ? ?За кво ти е? Ти не влизаш там.
Хайде до после.
ееее внимавай де!!!marapepelia6ka написа:упс, превозвач исках да кажа
на лайна и .......
Това за тоя дето събира и превозва отпадъците, а тоя, дето наднича в чуждите кенефи??? Аз съм чувала, че има такива, дето надничат в хорските спални ... явно всякакви ги има ... ама как се наричат ми е интересно ...
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Вземам си една доза тогава
До после
Джови за мръсниците има само една дума, душко. Всъщност някои остават без думи.
До после
Джови за мръсниците има само една дума, душко. Всъщност някои остават без думи.
komarKo написа:
Чичко Тревичко — 06.01.2011 @ 11:49 | Докладвай.
Ама премиеро ни е просто гениален тъпунгер. Може би това е причината, поради която управлява нация от тъпунгери? Поне дотолкова, доколкото все още може да говорим за наличието на някаква нация. Затова му предлагам да не я кара полека, а да вземе да ги накара, ако трябва насила, да се хванат за гушите, да си правят сечено, да си ровят по мозъците, телефоните и задниците за СРС-та и други атрибути. Току виж заработили перфектно. Но цялата ирония е, че всичките са толкова зле, че когото и да повлече този каламбур ще спечели българският народ. Цецо например е абсолютен зеленчук, превърнал държавата в некакъв миризлив паноптикум, в който всеки го е страх, защото Той гледа. Танов, full of shit чукундур, който освен, че е рядко нагъл и още по рядко грозен успя да направи и от контрабандата основният бизнес за българина. Но пък Дянков не се нуждае от квалификации. Някои казват, че българският език е богат на думи, но все още не е измислена, тази която може да опише Дянков в цялостното му величествено изящество на торба с тор. Който и от тримцата да избега все е на добре. Но най-добре е да бъдат разкарани всички по простата причина, че понеже работят перфектно контрабандата стигна безпрецедентни равнища, а България беше отложена за Шенген по същия начин, по който беше отложено влизането в еврозоната. Но най-важното да си ходи премиеро, който сам задава този тон на нажежена работна атмосфера, страхова невроза и перманентни конфликти. Пък и не ме радва мисълта премиеро да избива комплексите от тънката си слимара върху всички нас. За съжаление по вина, но не и по отговорност на по-глупавата част от нас.
познавам автора - адаш ти е
то това си е едно на ръка ...Помощ, граждани! написа:jovina написа:Между другото, отдавна се каня да питам: знае ли някой, как се нарича човек, който наднича по хорските кенефи и събира отпадъци от клоаките По къмпингите има една кола, викат и лайнярката ... ама шофьор на лайнярка не ми се връзва съвсем ...
доносник?
по-скоро кенефен работник ... бе с една дума - кенефчия
И тяхната не е лесна, ей ... по цял ден ни висят в кенефа и събират ли събират, завалиите Ама нищо де, щом им харесва - няма лошо
дълбокомисленото "заявление на танаска
Uploaded with ImageShack.us
и фактите
няма да де занимавам с тъпата му "легенда " за "надя " , да не се окаже ,че е някой недялко
да не забравя и другият енТЕЛЕктуалец , със също такова богато животче ....
и фактите
няма да де занимавам с тъпата му "легенда " за "надя " , да не се окаже ,че е някой недялко
да не забравя и другият енТЕЛЕктуалец , със също такова богато животче ....
бърза реакция на танасита дамяновна , докато "превежда" последниьот щейдейвър....
чакам с нетърпение да "осветли" двете диарии ,които "пишат" с него , откъде си е донесъл бидето , тоалетпапира за ватерклозета , вибр...
лигав гоцевски плужек !
чакам с нетърпение да "осветли" двете диарии ,които "пишат" с него , откъде си е донесъл бидето , тоалетпапира за ватерклозета , вибр...
лигав гоцевски плужек !
Маестро, не си прав в иронията си.. Сред една изискана обстановка от китайски, корейски, испански и английски антики, изкуството на СРХ получава едно съвсем друго измерение. Показаната творба е реплика. Оригиналът се съхранява в Mediapool Museum.
Абе хора, дайте малко почивка на кенефните работници де! Петък е, Ивановден на всичкото оторе - свят празник, оставете ги да празнуват, спрете се малко
Ами аз - като поздрав.. Честит празник на поменатите работници! И по един подарък - голям ПРЪЦ by Dyakoff - на всеки!jovina написа:Абе хора, дайте малко почивка на кенефните работници де! Петък е, Ивановден на всичкото оторе - свят празник, оставете ги да празнуват, спрете се малко
Айде едно ПРЪЦ и от мен - виждам, че им харесва на хорицата И за днес - толковаТаки написа:Ами аз - като поздрав.. Честит празник на поменатите работници! И по един подарък - голям ПРЪЦ by Dyakoff - на всеки!jovina написа:Абе хора, дайте малко почивка на кенефните работници де! Петък е, Ивановден на всичкото оторе - свят празник, оставете ги да празнуват, спрете се малко
Ако пък държиш и на музика, хайде сега всички, заедно с Ветровете:
Бояне, Бояне,
Бояне, Бояне,
спасение няма
щом си с форум към мен прикован..
Бояне, Бояне,
Бояне, Бояне,
спасение няма
щом си с форум към мен прикован..
С удоволствие научавам, че е нарастнал броят на Надеждите, четящи нашия форум. Освен варненската комунистка, сега ни чете и една ситняковска демократка. Няма как да не тиражирам горещ музикален поздрав и към двете..
Таки написа:С удоволствие научавам, че е нарастнал броят на Надеждите, четящи нашия форум. Освен варненската комунистка, сега ни чете и една ситняковска демократка. Няма как да не тиражирам горещ музикален поздрав и към двете..
Таки, трябва ли да се обзалага човек колко ще го изтрае този фукльо поредната "Надка" ?
Иначе - честита 2011 - на патерици, снощи се прибрахме благополучно след едно инфарктно пътуване до Германия по Коледа, последвано от една не по-малко инфарктна среща с БГ реалността
ЧНГ, Чочо!
Все си мислих да те питам .. като е толкова топло и влажно в Сингапур, дали и жителите там гледат с "топли, влажни погледи" ?
Казано по-сериозно - какви хора са сингапурците?
Все си мислих да те питам .. като е толкова топло и влажно в Сингапур, дали и жителите там гледат с "топли, влажни погледи" ?
Таки написа:ЧНГ, Чочо!
Какви хора са сингапурците ? Ами различни
Трудно ми е да правя някакви обобщения, тъй като сингапурците не са хомогенна нация, като такава. Освен това тук има огромна маса от нискоквалифицирана работна ръка - хора идващи главно от Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Индонезия, така че това размива картината. Три са главните "съставки" на местните "сингапурци" - китайци, малайци и индийци. Това, което е общото между тях е работохолизма - тук се работи дълго и интензивно Другата обща черта май е страстта да пазаруват - не съм срещал друго място, където пазаруването да е издигнато в ранг едва ли не на национален спорт Много благодатна почва за "разработка" от глобалните марки тъй като символите на социален статус са изключително важни - какви дрехи носиш, каква кола караш и т.н.
Различията между трите съставки са значителни - китайските сингапурци ми се струват по-припряни и груби, безцеремонни - особено като шофират - също и по-открито меркантилни, в сравнение с индийците и малайците.
Надявам се да нямаш такива обгазители край своя скромен сингапурски дом.. Край моя няма, макар че живея в беден атински квартал, пълен с емигранти от Перник ..Какви хора са сингапурците ? Ами различни ..
Таки написа:Надявам се да нямаш такива обгазители край своя скромен сингапурски дом.. Край моя няма, макар че живея в беден атински квартал, пълен с емигранти от Перник ..Какви хора са сингапурците ? Ами различни ..
Този комин на жилищна сграда всеки ден трови въздуха на един цял софийски квартал
Еееех като се преместиха всички селяни в столицата
На село, нямам подобни проблеми. Хората си се топлят на дърва, но дървата не миришат като въглищата. И не обгазяват като тях.
най-"точната "тема в нетот , ТАЗИ ,не требе да се неглежира , щот е самовъзпроизвеждаща се , дори и уринария и танаска да не са написали и ред /няма таквоз денонощие !!!/но , не плачи сърДце* !
*тъпанари дал WWW.ту
*тъпанари дал WWW.ту
гоцевна , зная че е безмисленнннннннно , ама да те открехна - МОЯТА жена е в спалнята ми /си/, за добро или лошо от МНОГО години , а твоето /второ/ сваДСбено букетче , което ти , постна във мъдияфорумът само преди четири -пет години , увехна ъ?
Любославка ти би шута !
Що бе педльо отворен ?
недялко наднича ли ти зад"рамото" или от по-долу?
що бе , брантиьомедиапулска ?
щот си недоносен еврейски поданнннник или откровенннн гнусен педал ?
уринария ли ще отговаря или ти , дето не "четеш "тоя форум ?
хайде , "минавам "на още два месеца "пост" от говеда като теб и уринария дякова !
Страница 8 от 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Страница 8 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите