тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 15 от 24
Страница 15 от 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Таки написа:Кампания, едниствената причина за успеха на която е фактът, че обектите на същата обръщат прекалено внимание на 2-3 виртуални булита (bullies).
Това не е вярно. Скоро имаше един голям период, около месец, през който и аз, и почти всички други колеги на ЕСФ се отказахме от реакции спрямо легионерските изхождения. Това не доведе до намаляване на тези изхождения.
....
Таки, ако не го четеш - какво те засяга какво си ака Боян Дамянов да речем? Кой друг му чете глупостите освен двете му другарчета и няколкото директно засегнати човека тук ?
Добре jovina, за последно права коментар и като маестрото ШЪ си дам почивка.jovina написа:Не само комично, ами и досадноchocho написа:Блаже, защо не се регистрираш в МП-ла та да се разправяш с тези директно, бе човек?
Че то така много комично се получава...
Първо към ВУЙКА ГОйЯвич, то " космоса" е пълно с безРОДНИ астероиди. Колкото до "...ще се стоваря върху теб като астероид от Космоса и ще те завра там, откъдето си излязъл". ВУЙКА-та е тотално изперкал, защото ШЪ бъде посрашнат от едни кубинки така че, и ГЪЗЪТ му ще бъде обрязан, като Е на някои други части по телесата МУ!!!!!
За Rhinos-НОСОРОГа по Блажеви пупуред
Мдаааааа, Ригас е прав, ако НИ имаш за задници, лайна ШЪ получаВаш ... чист балкански рефлекс.Rhinos написа: Та същият този Блажко успя: 1/ да ме "убеждава" какво съм писал преди години в изчезналите архиви на медиапул; 2/ да ми изчислява годините, без да има и най-малка представа за възрастта мич 3/ да се опитва да ми каже какво съм написал или искам да кажа с написаното
Това, че се учиш в писането от един третокласен "кабинков" преводач(няма лоши професии, има льоши изпълнители), Управай се...сменявай даскала!
Колкото "какво сЪм написал или искам да кажа..."...хехехееее...ТА какво искаше да кажеш Rhinos?
Интересно, казал си и тоя немирник Блаже не те е послушал...калпазанина той...Блаже...много, много льош е станал бе, ча един Rhinos(носолог) от кожата искарал...льошо, много льошо дете...калпазанин!!!!Rhinos написа: На Блажко съм му казал неведнъж, че не е за този или онзи форум. Защото се опитва да надговори събеседника си с порой от несвързани, а често и обидни приказки.
Аха били МУ несвързани изреченията, като например...туското уиски на ВУЙКА ГОйЯвич и т.н.!!!
Мдаааа, не знаеш от къде да се пазиш, че я гъз, я репата, я гърбинка пострада...jokes dear или по точно на иврит "בדיחות היקר" -ВИЦОВЕ ДРАГИ...обожавам вицовете, защото прават слушателя на ГЛУПАК...та Rhinos, ти глупак ли си ? Да знаеш колко вицове има за Rhinos !?!?!? И не дай боже да ме раздразниш и да почна на час по лъжичка да ти ГИ сервирам...лелееееееее , пък после !!!
Защо ли пропусна повода за тая среща?Rhinos написа: Виджал съм го в реалното на една пресконференция в сградата, наета от ДСБ. Опита същия номер, но залата беше пълна и не можа да се справи с всички заедно.
Та ВКР-ейският доносник Милен Радев прави пресконференция, на която хвали творбата на един бивш??? Пълномощен преставител, после посланик на Германия в София, в КОЯТО тоя нещасник казва директно, че нямаме история, самочуствие, че завиждам на Австро-Унгария заради династия на Хабсбургите и т.н. Започнах с репликата на Г.Димитров на процеса в Лайпциг, и в залата стана тихо...тихо... прав си Rhinos, The hall was filled with rhinos (гуглето ми даде репликата) ...
Като си казал ААААА кажи и ЯЯЯЯЯЯ !
Но, защо ли пропусна дискусията извън залата, когато с един чиляк говорещ отлично български, с германско име, ВСЕ пак се съгласи с мен, че НЕ Е ТОВА НАЧИНА ЕДИН БЮРОКРАТ, да обижда една нация. И най-важното че НИЕ българите нямаме "еврейски комплекси да избиваме, под формата на стотина милиарда златни марки като реперации"... Да изкефих се, като видях 5-6 физиономии изцъклени към нас, во главе с доносчика Милен!!!!!
Прав си, но Кройф го е казал "...играта ИМ е ... огранизиран ХАОС"!!!!
Мдааа, опряхме да феномена Ригас !? Византийска МУ работа.Rhinos написа: Та такива Блажкови работи. Сега си е намерил форума и нека приказва там на воля. Ще го пращат понякога в карцера, когато засегне с бръщолевиците си някой по-висшестоящ, ама карай - сефте да е...
Но защо ли хората се отвращават от Вас и уважават един ГРЪК???
Не бъди Rhinos, помисли като чувек, бил той и БАЛКАНЕЦ !!! Мисли чадо, то по някога е трудно" Rhinos to think"(за носорозите да мислят...хип, хип ура за "ГУГЛЕ-то")
Колкото до карцера, защо ли неговият карцер, не е като вашата воняща дупка. Защо ли не ми минава през умЪт да го засягам.
За да няма допълнителни дискуси като м/у Rhinos , ти отговарям ...
-За да се ощипеш, и т.н. са нужни ДВА пръста! Шапиш Rhinos , за кво иде реч? До сега Ригас не ми е услужил с пръстчето си, абе туй ... кутренцето и то ШЪ свърши работа!!!!
Докато Вие интуектите...ухаааа за пет живота пръстчета имам ... да щипвам, щипвам и пак да щипвам на воля!!!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Прав си Таки, НООО навика е втората природа на чувека...остатък от проф.съюзните дебати по време на соца.Таки написа:Кампания, едниствената причина за успеха на която е фактът, че обектите на същата обръщат прекалено внимание на 2-3 виртуални булита (bullies).
Това не е вярно. Скоро имаше един голям период, около месец, през който и аз, и почти всички други колеги на ЕСФ се отказахме от реакции спрямо легионерските изхождения. Това не доведе до намаляване на тези изхождения.
Вярно е, че трябва мярка, но е също вярно, че в един свободен форум човек може да препоръчва, но не и да налага поведения. В този смисъл твърде многословният Благ трябва да се заслуша в препоръките на Чочо и Жови и да намали газта.
Та става Блаже и пита:
-Да отварям ли правилници, кодекси и т.н. или директно на въпроса "Кога ще го направите ДРУГАРИ"?
Обикновено ми отговаряха:
-Ако можехме, едва ли щеше ТИ да повдигнеш въпроса ... Блаже!
На което, се обрЪщах към залата и оках:
-Кво Ви казах беееееее..."Имаме право , ноооо не МОЕ...сега по-спокойни ли сте"!?
В интерес на истината, новите шефове се ловеха на въдицата да чета и...ставаше наистина ТЯГОСТНО и СУМРАЧНО!
Такива ми ти работи Таки.
Кибик Блаже
blag009-
Чочо, що се касае до мен, легионерското акане се реализира и в други пространства, които са далеч по-посетени. Например, в 'отворения' форум на Медиапул, който се чете от хиляди хора. Ето ти три примера, намерени с Гугъл / Име Презиме:Таки, ако не го четеш - какво те засяга какво си ака Боян Дамянов да речем? Кой друг му чете глупостите освен двете му другарчета и няколкото директно засегнати човека тук ?
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1248689
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1193803
http://mediapool.etaligent.net/forum/popmsg.php?msgid=1248601
При това положение, никой не може да иска от мен да мълча. Поне от тази трибуна, от време на време, аз трябва да напомням политическата същност както на легионерската свинщина, така и на нейните мълчаливи, зачервени и изпотени консуматори.
погледнах им форумите току-що
няма по-лош начин човек да започне деня си; очевидно тези хора са съвсем луди, след като вече дори не могат да реагират адекватно на позитивни сигнали като написаното от мен вчера вечерта
няма по-лош начин човек да започне деня си; очевидно тези хора са съвсем луди, след като вече дори не могат да реагират адекватно на позитивни сигнали като написаното от мен вчера вечерта
Таки написа:Чочо, що се касае до мен, легионерското акане се реализира и в други пространства, които са далеч по-посетени. Например, в 'отворения' форум на Медиапул, който се чете от хиляди хора. Ето ти три примера, намерени с Гугъл / Име Презиме:Таки, ако не го четеш - какво те засяга какво си ака Боян Дамянов да речем? Кой друг му чете глупостите освен двете му другарчета и няколкото директно засегнати човека тук ?
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1248689
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1193803
http://mediapool.etaligent.net/forum/popmsg.php?msgid=1248601
При това положение, никой не може да иска от мен да мълча. Поне от тази трибуна, от време на време, аз трябва да напомням политическата същност както на легионерската свинщина, така и на нейните мълчаливи, зачервени и изпотени консуматори.
"Г-н Критидис танцува със своята племеница Мими.
След като дамата е баба, кавелерът е прадядо, нали?"
"Внучката на г-жа Енгелс е много заета с проучването на един букет."
Таки , не си прав, е па като види чувек фотките и наслова към тях и ОСОБЕНО, ако е мърдичка ... кво очакваш?
Ауууу г-жа Енгелс кво си позволява ... тоя бе !?
Кибик Блаже
blag009-
Нима очакваш от мухи - лайнарки да реагират позитивно на призив за дезинфекция? Та те живеят сред - и се хранят с лайна!очевидно тези хора са съвсем луди, след като вече дори не могат да реагират адекватно на позитивни сигнали като написаното от мен вчера вечерта.
Но не само те са "луди". Тук имаме две дами, Надя и HEXE, които наблюдават безмълвно свинщините, които се пишат в "Безпризорните", където също членуват. Защо те не крепят твоите позитивни сигнали? Защо наблюдават мълчаливо вонята, която се сипе срещу творчеството на Никифоров?
Помощ, граждани! написа:погледнах им форумите току-що
Казваш, сега остава да се чака да се спусне от Космоса храбрият хемороид ... или беше нещо друго
Неофитчо в пустинятя ЩЯЛ пързалка ... стъклена да МУ прави , по лесно да го обрязват(с радиацийка да го обезболяват), а Вие льоши с кубинки... дъто ШЪ ме таковате ... не мое тъй !!! Той е симитски гражданин...нека Те да Го оправат...професионално...chocho написа:Помощ, граждани! написа:погледнах им форумите току-що
Казваш, сега остава да се чака да се спусне от Космоса храбрият хемороид ... или беше нещо друго
Кибик Блаже
blag009-
В кенефа на Петър, един току-що изкъпан милиционер - демократ се опитва да продава селски номера на остатъчните безпризорни крави, две от които членуват - и те вече не знаят защо - и в ЕСФ.
http://bezprizorni.forumotion.com/t89p150-topic#12774
"Гнусно" е слаба дума. "Свинщина" е почти комплимент.
http://bezprizorni.forumotion.com/t89p150-topic#12774
"Гнусно" е слаба дума. "Свинщина" е почти комплимент.
По повод един пореден политически психо-вопъл
http://de-zorata.de/new_forum/index.php?topic=76.msg5326#msg5326
Последната мода сред активистите на българската крайна десница са писания, изпълнени с политическо черногледство и отчаяние. Много от тези активисти са били преки участници в акции и позиции* , които са прогонили множество здравомислещи и етични хора от сините редици, но никой от тях не желае да признае своята вина. Допускам, че част от тях дори не я съзнават.
И тъй като вина има (в смисъл че едно следствие има свои причини), но тя според тях не е тяхна, трябва да се изобретят заместители. "Демони на Мрака". Горкият Белчо започва изреждането им с далечния "Дядо" Благоев! Какъв страшен демон е този Дядо, след като пречи вече цял век на капитализма на Белчо да придобие швейцарски количества и качества!
* Едно изреждане на акции и позиции, които са несъвместими с дясно-центристките принципи:
1. Явната или зле прикрита индулгенция към управляващите преди 9.09.1944, превърнали България в политически и военен съюзник на Хитлерова Германия.
2. Една необуздана русофобия, която надхвърля критиката към режима на Путин и навлиза дълбоко в расистки полета.
3. Прилагането на двойни аршини към диктатури, враждебни на Запада и такива, които са негови съюзници.
4. Прилагането на двойни аршини към военните престъпления на различни държави.
5. Вопиюща политическа некадърност по въпроси, касаещи събитията в България. Невъзможността да се разграничат проблемите на "реалния капитализъм" от тези, наследени от "реалния социализъм".
Бих продължил, ако има интерес към темата.
http://de-zorata.de/new_forum/index.php?topic=76.msg5326#msg5326
Последната мода сред активистите на българската крайна десница са писания, изпълнени с политическо черногледство и отчаяние. Много от тези активисти са били преки участници в акции и позиции* , които са прогонили множество здравомислещи и етични хора от сините редици, но никой от тях не желае да признае своята вина. Допускам, че част от тях дори не я съзнават.
И тъй като вина има (в смисъл че едно следствие има свои причини), но тя според тях не е тяхна, трябва да се изобретят заместители. "Демони на Мрака". Горкият Белчо започва изреждането им с далечния "Дядо" Благоев! Какъв страшен демон е този Дядо, след като пречи вече цял век на капитализма на Белчо да придобие швейцарски количества и качества!
* Едно изреждане на акции и позиции, които са несъвместими с дясно-центристките принципи:
1. Явната или зле прикрита индулгенция към управляващите преди 9.09.1944, превърнали България в политически и военен съюзник на Хитлерова Германия.
2. Една необуздана русофобия, която надхвърля критиката към режима на Путин и навлиза дълбоко в расистки полета.
3. Прилагането на двойни аршини към диктатури, враждебни на Запада и такива, които са негови съюзници.
4. Прилагането на двойни аршини към военните престъпления на различни държави.
5. Вопиюща политическа некадърност по въпроси, касаещи събитията в България. Невъзможността да се разграничат проблемите на "реалния капитализъм" от тези, наследени от "реалния социализъм".
Бих продължил, ако има интерес към темата.
Г-н BIAD, аз посочих редица причини, поради които (според мен) електоратът на Синята Коалиция в момента се е свил до размери, застрашаващи нейното парламентарно бъдеще. Сред тези причини определено НЕ Е нито моят манталитет, нито този на Румен Петков.
Ако искате да продължим, заповядайте в ЕСФ и изредете причините, поради които СК е с единия крак в гроба. Друг вариант е да ги изредите в "Де Зората". Защо никой от Вашите среди не го прави - това не мога да разбера. Особено сред хора, които казват НЕ на БСП, НЕ на ДПС, НЕ на ГЕРБ, НЕ на Атака, НЕ на РЗС ... Нали е добре да се обясни, защо ДА-то на СК се е сринало до под 4% сред желаещите да гласуват!
Ако искате да продължим, заповядайте в ЕСФ и изредете причините, поради които СК е с единия крак в гроба. Друг вариант е да ги изредите в "Де Зората". Защо никой от Вашите среди не го прави - това не мога да разбера. Особено сред хора, които казват НЕ на БСП, НЕ на ДПС, НЕ на ГЕРБ, НЕ на Атака, НЕ на РЗС ... Нали е добре да се обясни, защо ДА-то на СК се е сринало до под 4% сред желаещите да гласуват!
Таки, "причините", които си изредил не се отнасят до официалните преставители на Синята коалиция - нейните лидери в и извън парламента
всъщност, те дори се отнасят в по-голяма степен към хора, които търсят представителство извън нея
всъщност, те дори се отнасят в по-голяма степен към хора, които търсят представителство извън нея
Викторе, това в известна степен е така. Но не забравяй, че според мен една партия не се изчерпва от личностите и позициите на нейното ръководство. Тя е най-вече политически представител на определени социални слоеве. Обикновените хора не контактуват ежедневно с елита на една партия, а с нейните активисти на средно и ниско ниво. И когато тези активисти ги клеветят и отвращават, не помага да им обясниш, че не е виновен Костов. Хората ще напуснат с отвращение, ако ще и ВЪПРЕКИ Костов!Помощ, граждани! написа:Таки, "причините", които си изредил не се отнасят до официалните преставители на Синята коалиция - нейните лидери в и извън парламента
Хората ще напуснат с отвращение, ако ще и ВЪПРЕКИ Костов!
има такива хора, това е факт
но пак казвам, ако проследиш позицията на тези индивиди, за които говорим, ще видиш, че голяма част от тях активно търсят ново политическо представителство..
случаят "Дечев" е пример за неуспешен такъв опит
Таки написа:Г-н BIAD, аз посочих редица причини, поради които (според мен) електоратът на Синята Коалиция в момента се е свил до размери, застрашаващи нейното парламентарно бъдеще. Сред тези причини определено НЕ Е нито моят манталитет, нито този на Румен Петков.
....
А може пък и в самият електорат да е причината - за една танго са нужни двама, нали ?
Къде отиде електората-това е въпроса?
chocho написа:Таки написа:Г-н BIAD, аз посочих редица причини, поради които (според мен) електоратът на Синята Коалиция в момента се е свил до размери, застрашаващи нейното парламентарно бъдеще. Сред тези причини определено НЕ Е нито моят манталитет, нито този на Румен Петков.
....
А може пък и в самият електорат да е причината - за една танго са нужни двама, нали ?
Къде отиде електората-това е въпроса?
Май по-точен Е въпроса - КЪДЕ се РАЗПИЛЯ елетората?
Според мен в ПАРТИЙНАТА бюрокрация?!?!
Да погледнеме назад и да видиме, ЗАЩО всяка една промяна коЯто води до авторитарна власт пачели подкрепа и послеее..."Късно е чадо за китка"-крачка напред ДВЕ назад, както казва таваришчЪЪЪ Ленина!
Един циничен израз, гениален в своята простота и ефикасен като действие!
Но да видиме кво е било положението при таваришчЪЪЪ Ленина тук http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=17&WorkID=137&Level=1 .
За разлика от псевдо десните интуекти на сегашното НИ пространство(включително и утайките во главе в мееепууул) , ВИНАГИ Блаже чите, кво са казали червените интелктулаците и то ... четейки м/у редовете. Понеже СЪМ си българска утайка и затова чита "огризките? КВО ме чака !?!?До девети, мъдро ни предупреждават, след девети цинични като таваришчЪЪЪ Ленина!
Тук е мястото на благодаря на Реалиска, че "почти" ми подари една книга за "Русия", ще вида къде и шъ окна авторите(двама са французин и американец,ако не се лъжа).
За сега толкова гонкат ме от компито.
Кибик Блаже
blag009-
Това не го разбирам, но ще трябва да почакам до утре за обяснения: сега в Сингапур е един след полунощ.А може пък и в самият електорат да е причината - за една танго са нужни двама, нали ?
Гледам, че там отново кипи "творчество", затова се наложи да напиша пореден мейл до редакцията..
Вики, Викииии...
Помощ, граждани! написа: Гледам, че там отново кипи "творчество", затова се наложи да напиша пореден мейл до редакцията..
Вики, Викииии защо се занимаваш сЪс симитски граждани и говнЯри?
Тоя де СереРедкоХронично, наистина мислих , че сам прови монтажите, а то билооо хем безплатно, хем аманьорски виж тук:
" Около 1 360 000 резултата (0.36 секунди)
Резултати от търсенето
1.
ПРИКАЧИ - хостинг на изображения, снимки и картинки
Предоставя безплатен хостинг на изображения без регистрация. Възможност за създаване на потребителски галерии.
www.prikachi.com/ - Кеширана версия
Вход
Търсачка
Аватари
Регистрация"
Емотикони
Момичета
Флаш
Wwe
Още резултати от prikachi.com »
Виж във вицовете, те са педараси в добрия смисъл на думата!
Аха сетих се, казваш, че ВУЙКА бутал количката и говорел несвързано...не искам да любопитствам, но на какъв език е било, ако е на симитски, ШЪ ти напиша какво точно от ТОРАТА е цитирал през цялото време. Запизл съм в ГО компито "цитата" за такива като ГОйЯвич, имам приятели симитити, говорил съм на различни теми с тях!!
Това самокритиката по време на соца е "От вънка ухае на люляк, от вънка е пролет-здравей"!
Колкото до снимката даааа---интиреснооо...
Е, па как гледкаш си окам...лелеееее тоя чека астероида с кубинките...
Едната ми мяза на ГОйЯвич, виж само кво лъскаво кубе има...Може и на Rhinos да е ... голичко беш косъмче...нали знаеш, "краставите магарета как се подушват" ... е тук е на катър и носорог...има ГО и тоя феномен в природата...
Другата е на СереРедкоТихичка в тъмнината... иии зорко сЛеди за курешките...
Кибик Блаже
ПП.Той каза
Да бе мнооого е трудно...нема за оти...СРХ написа:
МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2011 8:31 pm
Сега ако откриеш и приликите...
blag009-
Американската гнида използва най-евтини номера, на ниво ОФ 1950 г. Слава Богу, топлите, влажни, кравешки погледи са се свели до два чифта.Гледам, че там отново кипи "творчество", затова се наложи да напиша пореден мейл до редакцията..
Помощ, граждани! написа: Гледам, че там отново кипи "творчество", затова се наложи да напиша пореден мейл до редакцията...
Кипи Вики и то яко!
Да видиме кви ГИ иака нашият пупусурко СереРедкоХронично...болно състояние кво да го правиш чиляка!
Лелеееее Вики, а яяяя се чуда ЗАЩО симитското граждаче се прави на астероид??? Много льошо го гледаш БЕЕЕ, недей така, арабската пустиня Шъ осмърдииии, я дай един по благ поглед...СРХ написа: Пуснато на: Съб Фев 19, 2011 9:01 pm
Ето ти още една снимка, която току-що открих в гръцкия форум.
Да не би някой от нас да я е пуснал там, а?
СРХ написа: Пуснато на: Съб Фев 19, 2011 9:52 pm
Да, това е герой нашего времени
Не само, че подмята какво ли не, но и изнася военни тайни
в гръцкия форум от казармения си живот.
Представяш ли си как се чувстват другите двама гвардейци
на снимката, която викащият за помощ гражданин качи не къде
да е, а в гръцкия форум на Павлос Критидис.
Гражданино, поиска ли от тези двама войника позволение,
преди да ги качиш при гърците и кой знае още къде?
Дотук по военни въпроси и за честта на пагона!
Уааауууууу, сега ГО закъса Вики!!!Но шъ те открехна нещо...тия и за трудоваци не стават, единия през първият мандат на Рейгън се мотаел и живял в чужбина...през втория ходил по...бедни американски беблиотеки и с ченгета си имал работа, другия ГОйЯвич в момента учи, кво е туй кирка и мотика...в кибуц шъ работи...третия си СереРедкоХронично и не знае ЧЕ ... потвръждавайки "твоята" военна тайна попада в капан!!!
Хахаха...тоя идиот шъ ме умори ЗАЩОТО...Информация не потвърдена от друг НЕЗАВИСИМ източник е клюка.
Така че кой кого издал...не знам!!!!! Разбрах, че си клюкар ... нема такова животно в правният мир.
По точно в тълкуването на девета божия заповед има нещо за клюката
Деветата - Изх. 20:16: "Не свидетелствувай лъжливо" Тази заповед включва не само лъжесвидетелстването, но и злословенето на другите, клеветите, клюкарството и всяка лъжа (Лев. 19:11; 1 Йоан. 2:21). Може да се лъже като се премълчава, със свиване на рамене, с вдигане на вежди.
Интересно каква парония ги гони тия гуспода.Ако чувек се вторачи, стИга до извода че ТИ Вики си престъпил деветата божия заповед "Не свидетелствувай лъжливо" , а ТИЯ дрисльовци издават военните ни тайни.
Басиии ... предателите гнусни!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:Това не го разбирам, но ще трябва да почакам до утре за обяснения: сега в Сингапур е един след полунощ.А може пък и в самият електорат да е причината - за една танго са нужни двама, нали ?
Таки, сините (СДС, ДСБ и т.н.) определено направиха много и сериозни грешки - в комуникацията си, кадровата политка и пр. и пр. - все неща, които сигурно са допринесли за разочарование и загуба на електорат. Но пък от друга страна 1997 не е толкова далече назад, та същият този електорат да не може да си спомни в какво положение беше България, каква я завари Костов - и каква беше тя през 2001, когато същият този електорат повери съдбата си в ръцете на един непознат чужденц-шарлатанин и сбирщината му, наречена НДСВ. По същият начин, както електоратът даде властта на Бойко Борисов - човек, който вече беше доказал управленската си немощ и некадърност като кмет на София и сбиртока от недоразумения около него.
Та все трябва една малка част от причините да сa в електората, това казвам...
Страница 15 от 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Страница 15 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите