тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 10 от 24
Страница 10 от 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
на вниманието на брантиите дамянов и дяков
ако до сряда , каЛтинките на дЛужката ви не изчезнат от екЛана , лайньовци , наистина ще ви се стъжни -
тоя път НАИСТИНА !
тоя път НАИСТИНА !
късно
, че ако до сряда не махнеш разкрасеното....
Няма нужда от ходатайства, срещат се и хора, знаещи закона за защита на личните данни.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Re: тъпни от виртуалното ...
Някой няма ли да му каже на тоя дегенерат кой кой е?! И че последната снимка, която е сложил е на човек, който никога не е писал в нито един форум и не познава никой бе Е сега вече ще стане много лошо и то без да ми се налага дори да излизам от нас, заклевам се!!!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Жови, това прасе използва и снимка на моя син, който също няма нищо общо с форума. Днешната свинщина е резултат от един процес, започнал преди години, с обявяване на "Принципа на ненамесата" в МпФ. За съжаление, малко хора тогава си представяха до какво ще доведе тази антицивилизационна практика - да се поставя знак на равенство между хора и прасета. Междувременно, протагонистите на "ненамесата" се излузиха като пръдни, без да кажат нито "гък".
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:42; мнението е било променяно общо 1 път
ще пиша БАВНО заради уринария и танаска ...
ЗАЯВЯВАМ - ако САМО още веднаж ", зърна ", някакво колажче на говньото именуван "приятелю" , от двете долни брантии-дяков и дамянов , с "главни герои ", някой от НАШИЯ ФОРУМ, ще следва съвсем "дребната "МИ реакция :
никого няма да съдя !
времето въ България е флашково ...имам една торба , непотребни ....
една отива в НЯКОЙ жълт вестник , с КИТНА ПОДБОРКА от писания на преводачът президентов ...- дамянов , не се шегувам , педльо !
другата флашка заминава за Митнистерството на просФетата- чуждо ЯЗЪКовото НИ обучение - отче , вервай , не се шегувам , лиго !
ЗАЯВЯВАМ - ако САМО още веднаж ", зърна ", някакво колажче на говньото именуван "приятелю" , от двете долни брантии-дяков и дамянов , с "главни герои ", някой от НАШИЯ ФОРУМ, ще следва съвсем "дребната "МИ реакция :
никого няма да съдя !
времето въ България е флашково ...имам една торба , непотребни ....
една отива в НЯКОЙ жълт вестник , с КИТНА ПОДБОРКА от писания на преводачът президентов ...- дамянов , не се шегувам , педльо !
другата флашка заминава за Митнистерството на просФетата- чуждо ЯЗЪКовото НИ обучение - отче , вервай , не се шегувам , лиго !
брантиьо дамянова , още нещо - ВЕДНАГА
името Никифоров да бъде изтрито от миризливите ти постинги !
Веднага , рогоносец !!
иначе , онова което си прочел по-горе , СЛЕД СРЯДА , ще стане ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !
да почетвъртя - вервай!!!!!
името Никифоров да бъде изтрито от миризливите ти постинги !
Веднага , рогоносец !!
иначе , онова което си прочел по-горе , СЛЕД СРЯДА , ще стане ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !
да почетвъртя - вервай!!!!!
Мдаааммм Тъжна и жалка картинка са мъжете, засегнати от синдрома PADAM. Толкова жалка, че чак смешна Трябва да се има предвид, че на тези хора никак не им е лесно и затова човек не трябва да им се сърди, а да се отнася към тях с разбиране ... а най-добре да ги игнорира напълно - както ще направя аз например
Аз съм готов да участвам в една втора серия на игнориране. Но това не бива да ограничава никого да реагира както намери за добре на изпражненията на въпросните.Трябва да се има предвид, че на тези хора никак не им е лесно и затова човек не трябва да им се сърди, а да се отнася към тях с разбиране ... а най-добре да ги игнорира напълно - както ще направя аз например.
.....
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:41; мнението е било променяно общо 1 път
Гледам, че докторът си отиде, та ще отговоря аз:
PADAM = Partial Androgen Deficiency of the Ageing Male
Да не се бърка с друг Padam ...
PADAM = Partial Androgen Deficiency of the Ageing Male
Да не се бърка с друг Padam ...
Таки, гледам, че си ме отменил - добре си се справил, бравус За този синдром съм писала вече няколко пъти. Спомням си даже, че когато го направих за първи път, единият от засегнатите много се обиди, ама мнооогггоо
Е, отмених те само за "заглавието". Ти си тази, която можеш да опишеш симптомите, тежестта на болестта и възможните начини за нейното лечение ..Таки, гледам, че си ме отменил - добре си се справил, бравус.
Ееее, не обичам да се повтарям Кой разбрал - разбрал
Само ще кажа, че лечението е доста скъпичко и не е за всеки ... за жалост
Само ще кажа, че лечението е доста скъпичко и не е за всеки ... за жалост
.....
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:41; мнението е било променяно общо 1 път
...
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Пет 21 Яну 2011, 21:40; мнението е било променяно общо 1 път
предупредих те , гнус - имаш 24 часа да изтриеш името и сайтът ми от постингите си !
Игнор му е майката!!!
nikiforov написа:предупредих те , гнус - имаш 24 часа да изтриеш името и сайтът ми от постингите си !
сърди се на себе си ,лиго !
Страница 10 от 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Страница 10 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите