тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 11 от 24
Страница 11 от 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Хей хора чуда Ви се на акъла...
Я го заебете тоя ГОЯ, те евреите ГО презират, поне на НАС да ни е безразличен...
Не виждам ЗАЩО му вдигате акциите и .... арабсКо уиски да пие пак ШЪ си е ГОЯ...
Кибик Блаже
Я го заебете тоя ГОЯ, те евреите ГО презират, поне на НАС да ни е безразличен...
Не виждам ЗАЩО му вдигате акциите и .... арабсКо уиски да пие пак ШЪ си е ГОЯ...
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Ало, тук имало някои познати на тъмносиния парторг "Ветровете". Ами .. да му препоръчат добър медикамент, та да спре сюргюна на някои свои съфорумци! Нали е въпрос на Хипократова клетва!
Хайде стига си се занимавал с Ветровете пък ти!!!Таки написа:Ало, тук имало някои познати на тъмносиния парторг "Ветровете". Ами .. да му препоръчат добър медикамент, та да спре сюргюна на някои свои съфорумци! Нали е въпрос на Хипократова клетва!
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Жови, аз вече 10 години повтарям своята теза: не е проблемът само в писателите, а и в читателите!Хайде стига си се занимавал с Ветровете пък ти!!!
Ако една гнусна пиеса се играе с успех пред някаква публика, то гусни са не само актьорите, а и публиката!
Ако Азис има успех, в това е пряко намесена и публиката му! Не може Азис да има успех без публика!
Аре до после.
Единствената публика на тия палячовци сте вие, вЕрвай ми ... по едно време и аз се подведох - нали съм лесно манипулируема, но представлението определено не ми хареса и го напуснах окончателно!Таки написа:Жови, аз вече 10 години повтарям своята теза: не е проблемът само в писателите, а и в читателите!Хайде стига си се занимавал с Ветровете пък ти!!!
Ако една гнусна пиеса се играе с успех пред някаква публика, то гусни са не само актьорите, а и публиката!
Ако Азис има успех, в това е пряко намесена и публиката му! Не може Азис да има успех без публика!
Аре до после.
Каквооо? Искаш да ме убедиш, Жови, че Ветровете не чете собствения си форум и не вижда, че форумните му геносета наричат теб и Мара, предполагаемите негови приятелки, "брантии" ? И поради това мълчи като гъз? Да оставя настрана Виктор, който вероятно е също негов познат, и е подложен на свински атаки, под неговия кравешки ветрови поглед ? ? ..Единствената публика на тия палячовци сте вие, вЕрвай ми ...
Не, Жови, за подобно зарибяване не съм способен. Обременен съм с 40 години научна кариера, а това е тежко бреме... Пред зарибяването ще предпочета една чаша "Фишер". Хай партай наздрай - хлъц - чката !
С удоволствие Действай и ме информирай за деня и часа И мястото най вечеПомощ, граждани! написа:
докторе, да вземем да организираме едно свиждане с някои познати?
Съдебни неволи
Викторе, прослушах внимателно последното СРС, започнало с моя постинг за сюргюна и Хипократовата клетва. Там никъде не се споменават имена, освен това на Ветровете, когото аз призовавам да приложи медикамент, а Жови вика да го оставя на мира. Въпреки това, две медиапулски пъпчици са се разпознали в наречените от теб "куки" и приказват за съд.
Интересно, как ще обяснят на г-н или г-жа Председател, че си имал предвид тях? Умът ми не го побира ...
Хайде и нещо в този дух: "Адивокатите пледираха напразноууу, ... ". И певецът - кука с докюмент.
Викторе, прослушах внимателно последното СРС, започнало с моя постинг за сюргюна и Хипократовата клетва. Там никъде не се споменават имена, освен това на Ветровете, когото аз призовавам да приложи медикамент, а Жови вика да го оставя на мира. Въпреки това, две медиапулски пъпчици са се разпознали в наречените от теб "куки" и приказват за съд.
Интересно, как ще обяснят на г-н или г-жа Председател, че си имал предвид тях? Умът ми не го побира ...
Хайде и нещо в този дух: "Адивокатите пледираха напразноууу, ... ". И певецът - кука с докюмент.
мда, точно това е майтапа
друг е въпроса със СРС-тата с източник "оттатък"; защото аз и БМ имаме архивите от старият форум...
друг е въпроса със СРС-тата с източник "оттатък"; защото аз и БМ имаме архивите от старият форум...
Гусин Кънев?Помощ, граждани! написа:хрумна ми и нещо още по-весело: кого мога да привлека за адвокат..
не, разбира се - би ме било срам да занимавам Радан с такива глупости (пък и веднъж съм го завличал във взаимоотношенията си с КАТ)
по-весела е алтернативата
нека да е написано черно на бяло обаче: аз много бих се радвал, ако онези лица изпълнят заканата си
по-весела е алтернативата
нека да е написано черно на бяло обаче: аз много бих се радвал, ако онези лица изпълнят заканата си
По този повод, нека всички тук решим, че не ни приляга на културата да повтаряме, макар и като реакция, фразеологията и клеветологията на тези жалки хорица.
Bлaдo написа:
МнениеПуснато на: Пет Яну 21, 2011 8:30 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Very Happy Ама шубето Вочо наистина вече изпадна в паника и приплака за съвет при чобанина си.
А Райгъс, вместо да го утеши, му заописва в подробности какво точно ще му се случи , когато се изправи в съда Laughing Laughing
... сега чакам и съветите от другия битов мъдрец - благ-нещо-си... Laughing Very Happy Very Happy
Влудко, доколкото си спомнам, май ходеше нагоре-надоле по свето и пишеше репортажчета...може и да греша, но за мен това е ... като за начало.
Като чета по-горе Влудко...прав си, всичко опира до БИТОВОТО ниво и там се вижда кой ... кой е!!!
Защо мислиш че ВУЙКО ГОйЯвич се е поОмазал от всякъде като БЪЛГАРИН и т.н.(все пак админа на форума НЕ дава да се мешат семействата ... персонално - жени,съпрузи и деца...цензура)?Припомни си как преди години, НИ беше проглушил ушите за любимата си щерка...е макар и със закъснение разбрах ... ЗАЩО същият е станал гржданин на чужда държава...?
Посли размахваше из форума жълтите пелени на син СИ...споко бе Влудко ТОЙ е гражданин на библейска държава и...всичко ШЪ преглътне...
Но ... да са МУ живи и здрави ... ТОЙ, ЖЕНА МУ И ДЕЦАТА МУ!
Дали ВУЙКО ГОйЯвич е донсчик ???...ще ти цитирам НЕГОВО писане, как ПРЕЗ 1990 г.(????) като официален преводач в посолството ни в САЩ, ЩЯЛ да допуСне дипломатически скандал, превеждайки в нянакъв съд в Щатите?
Само от горното като си отговоря на въпроса
1.Кои като студенти се ДОПУСКАХА на специализация в Англия
а)едно на ръка да се смееш ли, да плачеш ли, на ЩУРОТИЯТА му как разгадал КОЙ в групата е доносник на ДС???Куха лейка, ако САМО на него се надявахаааа ... ехеее ... наистина нямаше да ни тряБва преход...ЗАЩОТО си остана куха лейка...да вземе пример от теб бе Влудко... КАК СВЕТО ОБИКАЛЯШ
2.Кои през 1990 г. се ДОПУСКАХА да работят в ЦИТАДЕЛАТА на империализма
3.Простовлутата МУ слабост да отворя брошурки на извесни марки вина и гласно...грешка писмено да си развива фантазиите...
4, 5 и т.н.
Колкото до СЪДО ... само ГАРГИТЕ можеш да плашиш със съд ... АРХИВИТЕ са живи... и хехехе КОЛКО годинки ШЪ е тужно на СЪДО да се запознае с АРХИВО
Сега за теб Влудко....
Извинявай чадо, но те премах като ФОН ...(а ла Таки) глас от залата:- Без обиди МОЛЯ!!!
Но това с ЛЕНИНГРАДСКИЯТ КОМСОМОЛ(градския) през 70-те, Гърция по линията на СБА??? през 80-те...СЕГА на дърт заман обикаляш СВЕТООООО леле ... рибата утепа бе душка, но ...е всеки с КРЪСТО СИ...
Наистина в първият момент си помислих за Гарелов...но с тия репортажчета...НООО почти еднаквият ВИ житейски път на двамка ВИ...как мислиш има ли прилики????
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
[/quote]
Аз пък смятам да пусна тоози клип за обсъждане във фейса, щото много ми хареса
Аз пък смятам да пусна тоози клип за обсъждане във фейса, щото много ми хареса
нагъзен негонен бяга
странна работа е тоА нет - пиша -"педал гнусен", обажда се СРХ ту ,
натъртвам на - "плужек " , цъФФа се танаска ,
пиша "истинска мастия" - дълбокомислено се изповяда уринария ...
на риск , да взема да напиша *тектуалец.....
натъртвам на - "плужек " , цъФФа се танаска ,
пиша "истинска мастия" - дълбокомислено се изповяда уринария ...
на риск , да взема да напиша *тектуалец.....
никифоров, на кого викаш танаска, ако не е тайна?
jovina написа:никифоров, на кого викаш танаска, ако не е тайна?
анастасия е ник , с който преводачката гоцева си говореше със себе си, доста време внимателно ,
докато не написа "кашимерия" , нищо , което не е "присъщо" на такава "нежна " душица ....
това е първият случай на "дамски " ник ....от дама
аз му викам танаска ,щот е родом от С.
Верно ли бе?! Олееее ... горкият човечец ...nikiforov написа:jovina написа:никифоров, на кого викаш танаска, ако не е тайна?
анастасия е ник , с който преводачката гоцева си говореше със себе си, доста време внимателно ,
докато не написа "кашимерия" , нищо , което не е "присъщо" на такава "нежна " душица ....
това е първият случай на "дамски " ник ....от дама
аз му викам танаска ,щот е родом от С.
Последната промяна е направена от jovina на Вто 25 Яну 2011, 20:40; мнението е било променяно общо 1 път
Това сега го видях ... да, Таки, Ветровете не влиза в места, наречени "отпадъци от клоаката", защото е чистоплътен човек! Опитай се да приемеш "на доверие", че имам основателни причини да твърдя това! Нищо не искам да те убеждавам, но моля те, не се опитвай и ти да ме убеждаваш в някакви твои си теории плс ... За последен път те моля, престани да се занимаваш с Ветровете, моля те!Таки написа:Каквооо? Искаш да ме убедиш, Жови, че Ветровете не чете собствения си форум и не вижда, че форумните му геносета наричат теб и Мара, предполагаемите негови приятелки, "брантии" ?Единствената публика на тия палячовци сте вие, вЕрвай ми ...
jovina написа:Ветровете не влиза в места, наречени "отпадъци от клоаката", защото е чистоплътен човек!
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=206518&highlight=#206518
никога не ПШИ никога !
и не само това ....
Uploaded with ImageShack.us
до се мяркаш в края на постинга ?
тъй ,че ....моля !
Последната промяна е направена от nikiforov на Вто 25 Яну 2011, 21:01; мнението е било променяно общо 1 път
това е линк от 2009, но все пак благодаря ти за него. Имаш ли такъв от 2010 или от тази година?nikiforov написа:jovina написа:Ветровете не влиза в места, наречени "отпадъци от клоаката", защото е чистоплътен човек!
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=206518&highlight=#206518
никога не ПШИ никога !
и не само това ....
Все пак за да разбереш, че едно място е мръсно, първо трябва да влезеш там, нали?
посещаваш и ако си ....тъкова , не пишеш - погледни добавката ми горе ...
не ,че го смятам за мастия кото уринария , танаска и андере ...ама да гозографисам в икона !??
като къф ?
не ,че го смятам за мастия кото уринария , танаска и андере ...ама да гозографисам в икона !??
като къф ?
Страница 11 от 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Страница 11 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите