тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 17 от 24
Страница 17 от 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Таки, разговора доколкото успях да схвана тръгна от коментара ти за форума "Де Зората". Според мен, да ГИ изкарваш "десни" во главе с Милен Радев, Teodor Detchev е ... недоразумение, най-меко казано.
Самият факт, че Радев е бил доносчик не на кого да е,а на ВоеннотоКонтраРазузнаване и обърни внимание не за ОПАЗВАНЕ на военна информация, за ... ТЪПОТО соц.клише, кой кво говорел за Македония, показва дребната МУ душичка.
За заслугите МУ, учи в ГДР и обърни внимание и ЕДИН ДЕН НЕ Е РАБОТИЛ ПО СПЕЦИАЛНОСТА извода е Ваш.
В библията е казано, "Не по думите, по делата ще ги познаете"!
Таки, ако държиш мога да ти отговоря от МОЕ име и по 5 точки. Но доколкото разбрах въпроса е "Къде се изпари електората на десните и ДАЛИ десните"търсат поредният МЕСИЯ""
Сега като бели хора Таки-идеологита на КОМУНИЗМА си е МЕСИАНСТВО!!!
За какво се роди Христос, за какво умря? Кой ни набиваше в главите за РОЛАТА на комуниста в нашият век и т.н. НАИСТИНА клишета до клишета?
За мен грубо, ако щеш и на кръчмарско ниво идеологията на "десното" е в лафа на америчко ... "Бог създаде човека, мистър КОЛТ равенството"!
В моя постинг казах следното:
Таки, не знам как е при теб или други страни на ЕС, но след като най-много ТРИ партии се сменяват на власта, на принципа "1+1" , от които [b+]1[/b] е постоянна, а другата е или баткото или каката, то все пак при Вас и партийната бюрокрация е на поносимо ниво.
chocho, не съм съгласен със следното:
Колкото до бат Бойко, но колко са политиците в България които са били и кметове на СТОЛИЦАТА или на селце или паланка ?
Интересно ми е "Имаше и ли " сбиртока от недоразумения около него(КОСТОВ )." И да сравниме двете групи кой е по-по-най?
Да гледкаме останалите причини
Защо десният "материал" в "мееепууул" по болшевишки громи Таки на лична основа???
Какво има Таки и ЗАЩО "материала" така реагира.
За "левите" в ЕС твърдо гласуват 20% минимум, към 20% гъбари(левичари, комунисти, маоисти и т.н.) и при ниска избирателност хопа "левите" на власт с методите на "империализма"!!!
За "десните" в ЕС твърдо гласуват 20%, останалите на принципа "много вожд, малко индиец"!
Кво прави "материала" в мееепууул...използва най-ретоградните методи на болшевизма. Груби цинични лозунги и нападки на битово ниво?
Пък после "Ама другарке, тоя ме БИЕ"!!!!
Кибик Блаже
Самият факт, че Радев е бил доносчик не на кого да е,а на ВоеннотоКонтраРазузнаване и обърни внимание не за ОПАЗВАНЕ на военна информация, за ... ТЪПОТО соц.клише, кой кво говорел за Македония, показва дребната МУ душичка.
За заслугите МУ, учи в ГДР и обърни внимание и ЕДИН ДЕН НЕ Е РАБОТИЛ ПО СПЕЦИАЛНОСТА извода е Ваш.
В библията е казано, "Не по думите, по делата ще ги познаете"!
Таки, ако държиш мога да ти отговоря от МОЕ име и по 5 точки. Но доколкото разбрах въпроса е "Къде се изпари електората на десните и ДАЛИ десните"търсат поредният МЕСИЯ""
Сега като бели хора Таки-идеологита на КОМУНИЗМА си е МЕСИАНСТВО!!!
За какво се роди Христос, за какво умря? Кой ни набиваше в главите за РОЛАТА на комуниста в нашият век и т.н. НАИСТИНА клишета до клишета?
За мен грубо, ако щеш и на кръчмарско ниво идеологията на "десното" е в лафа на америчко ... "Бог създаде човека, мистър КОЛТ равенството"!
В моя постинг казах следното:
Според мен Таки, най-обощенно казано всички заклинания по време на изборите се свежда до "ШЪ, направиме бюрокрацията РАБОТЕЩА ... и все в тоя дух"blag009 написа: Къде отиде електората-това е въпроса?
Май по-точен Е въпроса - КЪДЕ се РАЗПИЛЯ елетората?
Според мен в ПАРТИЙНАТА бюрокрация?!?!
Таки, не знам как е при теб или други страни на ЕС, но след като най-много ТРИ партии се сменяват на власта, на принципа "1+1" , от които [b+]1[/b] е постоянна, а другата е или баткото или каката, то все пак при Вас и партийната бюрокрация е на поносимо ниво.
chocho, не съм съгласен със следното:
Според мен ако "Цара" е шарлатанин(за мен е глупак, че ИЗГУБИ короната от алчност), къде беше СДС да ни обясни? Защо Костов отхвърли предложението на "Цара" да стане президент(без реални властови ресусрси) и ОЩЕ 4 год. да е със същият електорат и т.н. въпроси да искаш без отговори от страна на СДС? Да ти пропомням ли поговорката "Лакомо дупе, кръв сере"!chocho написа:...когато същият този електорат повери съдбата си в ръцете на един непознат чужденц-шарлатанин и сбирщината му, наречена НДСВ. По същият начин, както електоратът даде властта на Бойко Борисов - човек, който вече беше доказал управленската си немощ и некадърност като кмет на София и сбиртока от недоразумения около него.
Та все трябва една малка част от причините да сa в електората, това казвам...
Колкото до бат Бойко, но колко са политиците в България които са били и кметове на СТОЛИЦАТА или на селце или паланка ?
Интересно ми е "Имаше и ли " сбиртока от недоразумения около него(КОСТОВ )." И да сравниме двете групи кой е по-по-най?
Да гледкаме останалите причини
Според изследването на "Галъп" ??? Не знам как работи "Галъп" в ЕС, но ако е както в България, шефа И и замесника, вместо да коментират резулта от изследването, в 80% от времето казват СОБСТВЕНОТО си мнение, което е в разрез с анкета...АЗЪ-БЛАЖЕ не им вервам...окам ТИЯ са цървени и в червата!!!!!! Или по-меко казано тия са от опозицията!?!?!?chocho написа: http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=8452§ionid=5&id=0000901
Съжалявам chocho, но разрухата не е в 40+%, а в самите партии и ТЕХНИТЕ скапани бюрократи??? Разбери, вместо да се пребори със една от най-скапаните бюрократи в СИВ, КОСТОВ чрез Яворчо всеки ден ме агитираха колко е ТРУДНО да се бориш с ченгетата и през това време да лапат, лапат и пак да лапат! Сагласен съм че преватизацията е ВАЖНА, но по начина по който стана...си е ЖИВА услуга за ченегата. Те небиха я направили без помоща на КОСТОВ!!!! И пак опираме до "Не думите, по делата ШЪ ги познаете"!!!!chocho написа:Разруха има, Таки - тук си прав - само че май я търсиш не там където е тя. Пълната каша в главите на тези 40+% от "електората", която е резултат на тотално объркана ценностна система, и водеща до това постоянно лутане и търсене на месията - там е разрухата.
И резонният отговор на Таки:chocho написа:Какъвто премиерът - такава и държавата - ей така просто си ги взима решенията човекът - без да има информация, без да знае, без да се консултира с ескперти - "уволних те и те възстанових в един ден"....
Бассси тргикомедията наречена Борисов !
Стига на "подходящите хора" да ИМ стиска, мина времето на средновековните ... "шутове"(демек ритник)Таки написа:Това е една характерна черта на Бойко - да променя бързо решенията си, ако съветниците му го убедят в това, а да не проявява излишен инат. Ако това води до поправяне на грешки - пак добре. Но е ясно, че подобно поведение не увеличава престижа му като държавник. Добрият държавник се съветва с подходящите хора предварително, а не следварително.
Защо десният "материал" в "мееепууул" по болшевишки громи Таки на лична основа???
Какво има Таки и ЗАЩО "материала" така реагира.
За "левите" в ЕС твърдо гласуват 20% минимум, към 20% гъбари(левичари, комунисти, маоисти и т.н.) и при ниска избирателност хопа "левите" на власт с методите на "империализма"!!!
За "десните" в ЕС твърдо гласуват 20%, останалите на принципа "много вожд, малко индиец"!
Кво прави "материала" в мееепууул...използва най-ретоградните методи на болшевизма. Груби цинични лозунги и нападки на битово ниво?
Пък после "Ама другарке, тоя ме БИЕ"!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Благ, сега нямам време, но по-късно ще ти отговоря подробно.
Засега ще ти кажа, че моята основна теза, формулирана преди години, е че не може ВСЯКО ЛА'ЙНО, което изрича антикомунистически лозунги, да се приема за "демократ".
Една Жена не ми вярваше. Но днес в синьото пространство е все по-пълно с ЛА'ЙНА, и е все по-празно от достойни хора.
Това е прекрасно илюстрирано от сините пространства "Безпризорни" и "Медиапул Форум". Превърнали се в сини кенефи, благодарение на принципа "ВСЯКО ЛА'ЙНО". Приличните хора си отидоха, а останаха ЛАЙ'НАТА.
Засега ще ти кажа, че моята основна теза, формулирана преди години, е че не може ВСЯКО ЛА'ЙНО, което изрича антикомунистически лозунги, да се приема за "демократ".
Една Жена не ми вярваше. Но днес в синьото пространство е все по-пълно с ЛА'ЙНА, и е все по-празно от достойни хора.
Това е прекрасно илюстрирано от сините пространства "Безпризорни" и "Медиапул Форум". Превърнали се в сини кенефи, благодарение на принципа "ВСЯКО ЛА'ЙНО". Приличните хора си отидоха, а останаха ЛАЙ'НАТА.
Таки, основното според мен е БОРБА С БЮРОКРАЦИЯТА. За това имаме термина "бюрокрацията" на Рейгън, Меркел и т.н. Принципа е, в Швеция, Швейцария, Щатите при смяна на правитерствана най-много се сменяват 300 души !? Колкото по на юг толкова броя расте, като в Италия и Гърция около 15- 20 хлд. души??? Може и друга цифра да посочиш Таки за Гърция.
Ама това идеология е ... мижи очи да те лажем. В момента социалистите са на власт в Гърция и политиката е десна, десна ... та майката си трака!
Кибик Блаже
Ама това идеология е ... мижи очи да те лажем. В момента социалистите са на власт в Гърция и политиката е десна, десна ... та майката си трака!
Кибик Блаже
blag009-
Да си призная, Викторе: това бих го преживял.Време е футболът ЗА СЕ ЗАБРАНИ като форма на публично развлечение.
Но ако се забрани Дамянов като форма на публично развлечение, ще ми бъде много скучно ..
и аз съм против "за се забрани" който и да е от тези
нека да служат за пример колко вреди виртуалното...
Нищо му няма на "виртуалното", Викторе.. Медиапулската воня не е "виртуална", а напълно реална, изцяло дясна и абсолютно гнусна! Очевидно е, че не я понася почти никой, освен тримата остатъчни свине, които я генерират. Но е също очевидно, че никой от другите няма мъжеството да е посочи и осъди!нека да служат за пример колко вреди виртуалното...
Ерго, това е една колективна воня.
Става. Само че моята култура не ми позволява да се забавлявам за сметка на целия български народ. Това налага да политизирам забавата и да изясня, че се забавлявам с писанията на няколко десни кретени.предлагам да се фокусираме върху виртуалната забава.
Помощ, граждани! написа:и аз съм против "за се забрани" който и да е от тези
Викторе, на Дамянов и компания по-скоро реалното им е увредено - което се отразява на виртуалните им проявления.
Д. Боян написа:Не знам кой го е писал това, нямам време да чета 10 форума
Горкият, да го ожали човек. Сега като има време, а няма възможност кво ли ще прави....
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
marapepelia6ka написа:Д. Боян написа:Не знам кой го е писал това, нямам време да чета 10 форума
Горкият, да го ожали човек. Сега като има време, а няма възможност кво ли ще прави....
за ожалване си е - от сутрин до вечер с тоя "рЕален " лайф дет го има ....няма тайм за натинг
бай да магистрала , гат му се обади , "майн галеристен " , с ахтунг , ша фернатинг шедьоврен ,севлиевскоен ....
алес ис капут !!!!
съжалею , това бешИ на друг язьИК...., говньовци скапани !!!1
аз пък съм съгласен с Таки - всичко това се случи ,
СЛУЧВА се ,
благодарение на "готени " като ветровете , чосич , гнус трее и андере , *****....
**** при желание , ще изредя десетина
Градски де се губиш
изтърва толкУз поводи за честитки
marapepelia6ka написа:Градски де се губиш
?
освен че дебелея
оффф и аз имам подобни грижи напоследък
много ме глезят май...
много ме глезят май...
chocho написа:Викторе, на Дамянов и компания по-скоро реалното им е увредено - което се отразява на виртуалните им проявления.
това не подлежи на съмнение: ясно е, че човек не може да бъде боян дамянов в интернет и нормален човек в реалността
имам предвид, че виртуалното дава свободата човек да изгражда виртуална реалност, в която той е cool, strong and competent
и да повярва в нея
Давам под наем:
преходен хол, където се помещават съпружеска двойка, заедно с бабата на съпругата водещ към стая без излаз към санитарен възел, където има workstation, от който се пише на форумите (включително посред нощ) и двойно легло, на което спи малката
Тъпо, по-тъпо ВУЙКА ГОйЯвич...
Тъпо, по-тъпо ВУЙКА ГОйЯвич...
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=6066&postdays=0&postorder=asc&start=375
Маестро, само един тотално изкуфял чувек може така да говори! От това слънце в Държавата Израел и без покрив на главата, чувека е тотално изперкал...такива закона ги пази дори и Тора!
Но пасаран таваришчЪЪЪ Нир Барух...заклех се ВУЙКА ГОйЯвич!
Горкият чувек - мир на праха му!
Кибик Блаже
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=6066&postdays=0&postorder=asc&start=375
Господи каква злоба и ЗАВИСТ, от страна на един израелски имигрант ! Абе злобо, оди си в Държавата Израбел бе безроднико!Д. Боян написа: Нека да регистрирам един късен постинг, за да доставя малко радост на Никифоров - все едно е продал три "Прегръдки", едно "Хорце", две "Майчинства", един "Благослов" и старата си бричка, и е придобил с приходите бидон ракия - от пластмаса, 20-литров, дезинфекзциран отвътре, с капачка на винт и маркуче за източване.
Маестро, само един тотално изкуфял чувек може така да говори! От това слънце в Държавата Израел и без покрив на главата, чувека е тотално изперкал...такива закона ги пази дори и Тора!
ВУЙКА, ВУЙКА нещаснико, виж какво пише един добре информиран чиляк дори той да е СереРедкоХроничноД. Боян написа:Бог да прости Нир! Беше ми приятел в Израел, помогна ми доста със съвети и някой и друг useful phone number в първоначалната ми адаптация като нов имигрант; по някои въпроси - като за ролята на царя - така и не постигнахме съгласие, но никога не ми е било скучно да споря с него - обикновено на чаша малцово уиски. Признавам, че отделни детайли от биографията му научих едва от статията в уважавания в. А'Арец, но като цяло го знаех кой е и с какво се е занимавал.
Както и постинга наСРХ написа: И как евреите от комунистическата организация "Шалом" си послужиха
навремето с починалия наскоро в Израел Нир Барух, за омаловажаване ролята на Цар Борис в спасяването на българските евреи и невъзможността му да спаси евреите от Егейска Македония:
Прав е Доган в смисъл "Пътя към Израел минава през турското уиски"! Ти си бил елементарен за загубване на род и родино, как ли се обръщат в гроба дядо ти ? За какво ИМ било нужно лекар да става, еврейски имигрант в рода си да имат! Ех, нещаснико, злобо злобооо...Rhinos написа: Кой унищожи солунските евреи през 1943 г.? Цочо Билярски тук http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=6066&postdays=0&postorder=asc&start=360
И защо си се върнал в България, пустинята ли не ти понесе или басово пърдиш ??? Лелеее кой ти е бил даскалу там...тика "гуглето" тикаааа опала..."Йоси Мелман, който отговаря за разузнавателната тематика във в. “Аарец” и пише книга за израелското разузнаване през последното десетилетие". http://video.google.com/videoplay?docid=8897826498383871580# Рекламните агенти са нужни!Д. Боян написа:След като се върнах в България, на няколко пъти Нир ми е пращал клиенти: обикновено бизнесмени, но и един изключително интересен събеседник - журналиста Йоси Мелман, който бе дошъл, за да събира материал за блок от статии за организираната престъпност и източените от червената върхушка милиарди. Беше пролетта на 2001-ва, аз му уредих срещи с Димо Гяуров, с Атанас Атанасов, с Иво Прокопиев, с още 5-6 души.
Ех, "Шалом" ... "Шалом" имаш вече ВУЙКА ГОйЯвич, какви са тия "Либермановци, Бараковци и Йоси Саридовци - егоцентрици, които не виждат по-далеч от носа си и които не съществуват един за друг"Д. Боян написа:Нир беше един от пионерите в изграждането на Израел като независима и демократична държава. Сега вече такива хора не се раждат. Съвременен Израел е заложник на личните кариерни амбиции на Либермановци, Бараковци и Йоси Саридовци - егоцентрици, които не виждат по-далеч от носа си и които не съществуват един за друг.
Но пасаран таваришчЪЪЪ Нир Барух...заклех се ВУЙКА ГОйЯвич!
Горкият чувек - мир на праха му!
Кибик Блаже
blag009-
Хахахаааа не бе ВЙУКА ГОйЯвич, това са републиканци които гледат церемонията по откриването на ... президентският Мемориал "Джордж У. Буш - канализация център"Д. Боян написа: Отпадъци от Клоаката
Д. Боян МнениеПуснато на: Чет Мар 03, 2011 10:52 am
Mount Flushmore?
http://www.sfweekly.com/2008-06-04/news/mount-flushmore/
Кибик Блаже
blag009-
Благ, историята е малко като с "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов: няма нужда нищо да се разкрива - Те сами си го казват..
Помощ, граждани! написа:Благ, историята е малко като с "Ледоразбивачът" на Виктор Суворов: няма нужда нищо да се разкрива - Те сами си го казват..
Вики, доколкото съм хвърлял по едно оче на "Ледоразбивача"...четох и ми я задигнаха от работата навремето. С много неща не съм съгласен с псевдомина Суворов!
Поне едно 30 % си е чиста КЛЕВЕТА и ПРЕДАТЕЛСТВО !? Колкото до мееепууул зя ВУЙКА и Серещия , наистина ВЕЧЕ не знаят какво да лъжат.
Примерно ВУЙКА казва :
-" Беше ми приятел в Израел, помогна ми доста със съвети и някой и друг useful phone number в първоначалната ми адаптация като нов имигрант; по някои въпроси - като за ролята на царя - така и не постигнахме съгласие, но никога не ми е било скучно да споря с него - обикновено на чаша малцово уиски. "
Коментара е излишен...ГОРД ЕВРЕИН ...
Кибик Блаже
blag009-
"......то ще ми повярваш ли, че практически всичко гореказано се отнася, макар и в по-малка степен, и за мен? ...."
кодучето и то да се обади -барабар боянна с мъжете ....
няма лошо , както се казва, дайБоже всекиму , макар написаното и от двамата , е като севлиевски селяндури у "градо" , като тъпи провинциЯлни мутри в "столицата" ...
ама как да им вярва човек , след като единият поства снимки от нета като от свои "пътувания " ,
а другият се изнтипосва с дамски ник ....
кодучето и то да се обади -барабар боянна с мъжете ....
няма лошо , както се казва, дайБоже всекиму , макар написаното и от двамата , е като севлиевски селяндури у "градо" , като тъпи провинциЯлни мутри в "столицата" ...
ама как да им вярва човек , след като единият поства снимки от нета като от свои "пътувания " ,
а другият се изнтипосва с дамски ник ....
Маестро, последните писания на гнидите заслужава да бъдат изпратени в РАМКА на тези некадърници, които предадоха в просташките им лапи МпФ, "в името на демокрацията". Такава миризлива "демокрация" да си я окачат на стената и да й се радват пърдейки!
А ти откъде ще черпиш утре? От BG, или от UK?
А ти откъде ще черпиш утре? От BG, или от UK?
триото е толкова жалко ВЕЧЕ , че не е смешно ...
във Варна съм ...на стендбай
във Варна съм ...на стендбай
Страница 17 от 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Страница 17 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите