Mare Nostrum 6
+13
Агата
Boabab
Admin
HEXE
nikiforov
blag009
Лаик
сноб
Помощ, граждани!
Робърт Боев
chocho
komarKo
Таки
17 posters
Страница 11 от 34
Страница 11 от 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Re: Mare Nostrum 6
абе , аз си поркам перманентно , но от време на време не МЕ разбират - даРИК е на друг език , поне според мен
та , тоя радославчо , стана истински богат ,, точно ,когато си МИСЛЕХМЕ ,че има промяна ,
да , "Время",Щекочихин , май беше ....докато не ГИ купи и продаде , березовски .....всичко е говна , Велзи !
та , тоя радославчо , стана истински богат ,, точно ,когато си МИСЛЕХМЕ ,че има промяна ,
да , "Время",Щекочихин , май беше ....докато не ГИ купи и продаде , березовски .....всичко е говна , Велзи !
nikiforov написа:абе , аз си поркам перманентно , но от време на време не МЕ разбират - даРИК е на друг език , поне според мен
Не следя, сори.
ВЕЛЗЕВУЛ- Брой мнения : 163
Registration date : 31.12.2011
Стойчо, онова 'лудогорско американче' натъпква редовно МпФ със стотици снимки, показващи грозни, тъжни и смешни страни на неговата бивша Родина. Прави го с едно очебийно сладострастие, съпроводено с пълна липса на мярка и вкус. И няма никакви реакции от страна на неговите зрители, които със сигурност споделят в голяма степен неговите естетически норми и социални възгледи. Поне докато те не започнат да ги касаят директно и експлицитно. Според същата логика, по която някои страни на гръцката действителност касаят непременно 'Райгъс'.а онова лудогорско американче ?
Един характерен пример на медиапулско ар нуво, свързано с обир на портфей ...
Таки , 'лудогорско американче' е за психоанализа , ама не може да си го позволи !
Същото важи в по-голяма степен и за севлиевскософиянското интелектуалче -
виждам ,че скрупольозно следи всичко , което съм написал здесь,
та да му пожелая нещо малко но от сърДце -
дамянов , що не си ............... ,бе гьотверен ?
а?
Същото важи в по-голяма степен и за севлиевскософиянското интелектуалче -
виждам ,че скрупольозно следи всичко , което съм написал здесь,
та да му пожелая нещо малко но от сърДце -
дамянов , що не си ............... ,бе гьотверен ?
а?
срамувам се - с месеци не се "обаждам" , а пет от "челните" постинги е с името ми .....
Може би ти мълчат в знак на съгласие? А без майтап - аз понякога не пиша под някои постинги, за да се запазят те на "преден план".nikiforov написа: срамувам се - с месеци не се "обаждам" , а пет от "челните" постинги е с името ми .....
Снегът се е пренесъл и в по-топлите морета. Преди един час карах до работата и на моменти чистачките едвам смогваха. По една станция един слушател разправяше, че в северните предградия на Атина валял сняг "като салфетки". След малко се обади друг и го опроверга: не било като салфетки, а като чаршафи!
Таки написа:... Преди един час карах до работата и на моменти чистачките едвам смогваха. По една станция един слушател разправяше, че в северните предградия на Атина валял сняг "като салфетки". След малко се обади друг и го опроверга: не било като салфетки, а като чаршафи!
Google Analytics
Интересен обрат в браузърите, ползвани от читателите на ЕСФ. За една година Firefox премина на първо място, а Internet Explorer - на второ.
Browser ............... Jan 2012 ...... Jan 2011
Firefox ................ 37.7% ......... 30.4%
Internet Explorer ...... 35.5% ......... 52.8%
Google Chrome .......... 17.9% .......... 6.5%
Opera ................... 5.2% .......... 5.8%
Друг .................... 3.7% .......... 4.5%
Интересен обрат в браузърите, ползвани от читателите на ЕСФ. За една година Firefox премина на първо място, а Internet Explorer - на второ.
Browser ............... Jan 2012 ...... Jan 2011
Firefox ................ 37.7% ......... 30.4%
Internet Explorer ...... 35.5% ......... 52.8%
Google Chrome .......... 17.9% .......... 6.5%
Opera ................... 5.2% .......... 5.8%
Друг .................... 3.7% .......... 4.5%
Срещу нас, на 4-ти етаж, живее една дебелогъза и космата гъркиня. Въпреки че е генетично мързелива, което не е пречка да получава 13-та, 14-та, 15-та и 16-та заплата, тя намира сетни сили да задвижи своето масивно туловище и да се грижи за своята красива терасна градинка.
Дали, кога ли и как ли човечеството ще се справи с тази голяма напаст - наркотиците ..??
____________________________Таки написа:Дали, кога ли и как ли човечеството ще се справи с тази голяма напаст - наркотиците ..??
The best way out is always through.
Robert Frost
На вратата:
"Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа."
Вътре:
"Дребни, грозни, прости да им се чудиш на самочувствието."
"Гърците така или иначе са пътници - те са твърде мързеливи и тъпи за да оправят икономиката си."
"Мръсни тъпи, нагли, мързеливи и крадливи гърчоля!"
"Екипът на Mediapool Ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа."
Вътре:
"Дребни, грозни, прости да им се чудиш на самочувствието."
"Гърците така или иначе са пътници - те са твърде мързеливи и тъпи за да оправят икономиката си."
"Мръсни тъпи, нагли, мързеливи и крадливи гърчоля!"
Таки,
в тая криза мислиш ли, че съществува нещо такова като "администраторите на форума" ???
в тая криза мислиш ли, че съществува нещо такова като "администраторите на форума" ???
Може и да няма, но това с нищо не променя точността на нещата, които написах.komarKo написа:Таки, в тая криза мислиш ли, че съществува нещо такова като "администраторите на форума" ???
Ако пък няма администратори, нека "екипът" замени посланието с нещо по-реалистично. Например:
"Екипът на Mediapool Ви уведомява, че форумът няма администратори, така че Вие сте свободен да поствате мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа."
"Екипът на Mediapool Ви уведомява, че форумът няма администратори, така че Вие сте свободен да поствате мнения, съдържащи нецензурни квалификации, обиди на расова, етническа или верска основа."
Честита Баба МартаГалена Воротинцева
Оня смахнат обесник,
оня луднал южняк
ще разплаче пак преспите
и по целия свят
ще раздуха мълвата
как отгоре видял
да се гъне дъгата
покрай облака бял,
дето ходи безпътен –
непрокопсаник стар,