Mare Nostrum 6
+13
Агата
Boabab
Admin
HEXE
nikiforov
blag009
Лаик
сноб
Помощ, граждани!
Робърт Боев
chocho
komarKo
Таки
17 posters
Страница 12 от 34
Страница 12 от 34 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34
Re: Mare Nostrum 6
ще, ама като се прибера и ги прегледам, че сега не ми остава време.
дигиталната фотография си е нож с две остриета - натрупват се доста непотребни кадри
дигиталната фотография си е нож с две остриета - натрупват се доста непотребни кадри
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Таки, какъв е източника на фотосите?
иначе, работата с парниковите газове не върви на добре; в момента само в империалистическия шист ми е надеждата
иначе, работата с парниковите газове не върви на добре; в момента само в империалистическия шист ми е надеждата
Викторе, за съжаление не запазих линка. Но материалът е съвсем нов. Моя е само обработката, във вид на един образ (оригинално са два). Ако го намеря с търсачка, ще го постна.
Агата написа:
Много са ми смешни нашенските демократи - борци срещу Путин...
Че каква е разликата между Русия и България?
Еднолична (еднопартийна) власт на Голямото Бате, крепяща се на народната милиция (полиция),шепа олигарси и подчинени проправителствени медии, невзрачна и комична опозиция,
тънещо в тъма население....
Къде е разликата, бе?
Че наш`те кокошки са по европейски щастливи?
Присмял се Хърбел на Щърбел....
Едно нещо ме учудва. От сметките за парно ли е колосалната русофобия, която се лее по форумите, или само от бензина? Май е модно да си учил руски от трети до седми клас, да лееш помия без да познаваш Русия, и да венцехвалебстваш пазарната икономика дето я няма никъде по света, визирам ИПИ
А сега сериозно. Допускам, че има и известна доза снобизъм от типа "Тошо комуниста забрани туиста", и се чудя младото поколение, родено след промените как ще го осмисли. Ректорът Илчев твърди, че познавал каква боя са родителите по съжденията на студентите си. Нейсе.
Виктор пък му се иска да надупчат Добруджа за шисти и да внасяме хлiб от братска демократична Украiна, а маржът от 3/4, Шеврон да си го носи обратно в Щатите, обаче няма да стане през този мандат. Жалко за времето, когато Зелената партия и Дертлиев бяха мотора на СДС, а не монархисти и носорози, или пък в по-ново време дето се короноваха за лидери разни търговци на кафе и впоследствие детронираха от Мавтин Димитвов
А сега сериозно. Допускам, че има и известна доза снобизъм от типа "Тошо комуниста забрани туиста", и се чудя младото поколение, родено след промените как ще го осмисли. Ректорът Илчев твърди, че познавал каква боя са родителите по съжденията на студентите си. Нейсе.
Виктор пък му се иска да надупчат Добруджа за шисти и да внасяме хлiб от братска демократична Украiна, а маржът от 3/4, Шеврон да си го носи обратно в Щатите, обаче няма да стане през този мандат. Жалко за времето, когато Зелената партия и Дертлиев бяха мотора на СДС, а не монархисти и носорози, или пък в по-ново време дето се короноваха за лидери разни търговци на кафе и впоследствие детронираха от Мавтин Димитвов
ВЕЛЗЕВУЛ- Брой мнения : 163
Registration date : 31.12.2011
Къде е разликата, бе?
Че наш`те кокошки са по европейски щастливи?
Присмял се Хърбел на Щърбел....
и кой е казал, че има разлика ...
не очаквах да ми се наложи да обяснявам карикатура на карикатурист
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Агата написа:
не очаквах да ми се наложи да обяснявам карикатура на карикатурист
е, то и аз не очаквах да ми се налага да обяснявам постинг на форумист...
Таки написа:Аха, ето го:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/thick-melt.html
Таки, благодаря!
видеото също е доста информативно, а бекграунда - т.е. изследването - е много сериозно
по принцип, развитието на леда е/беше сравнително не добре разбрана, но последните години има голям напредък
Здравей, бай Таки,
къде се загуби?
гледам, впрочем, че часовникът на форума е с два часа назад..
къде се загуби?
гледам, впрочем, че часовникът на форума е с два часа назад..
Здравей, Викторе. На твоя постинг аз виждам час "10:53", тоест верен.
А на моя виждам 10:58.
А на моя виждам 10:58.
Видях, че в личните профили имам правилно време, а в общата настройка за форума - грешно. Оправих го, но се боя, че личната настройка надделява. Ако е така, трябва всеки да оправи часовника си в своя собствен профил. Ще проверя пак, гледайки в профила на Виктор.
Най-добре е да се провери времето когато човек НЕ Е логнат. Тогава той вижда времето на системата. Ако то е правилно, а неговото в профила - грешно, трябва да си го оправи в профила.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 19:00; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Страница 12 от 34 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 34
Страница 12 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите