Mare Nostrum 6
+13
Агата
Boabab
Admin
HEXE
nikiforov
blag009
Лаик
сноб
Помощ, граждани!
Робърт Боев
chocho
komarKo
Таки
17 posters
Страница 21 от 34
Страница 21 от 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Re: Mare Nostrum 6
Защото червеното е символ на любовта и живота.Странно защо Коледното поздравление трябва да е в червен цвят, след като не е деветосептемврииско, първимайско за дяд Мороз, или ВОСР
Здравей Блаже! Виждам те на панела, тъкмо щях да питам в съседния форум къде се загуби.
Надя написа:Здравей Блаже! Виждам те на панела, тъкмо щях да питам в съседния форум къде се загуби.
Привет и от мен. Не беше много благоприятна отиващата година, но ШЪ го приживееме. Нещо зарязах форумите, чат пат хвърлям по едно око ...
Като прочетох въпроса ти, първата мисъл ми беше типично по балкански ... заяднишка нещо от рода...
-Наде търся нотите на Интернационала, знаеш ли ги ВСЕ още ?
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Защо са ти ноти, бре Блаже, да не си решил да ми акомпанираш? Щото сега около Нова година и празниците, "ноти" ще има колкото щеш. Весело посрещане на Новата година!blag009 написа:Надя написа:Здравей Блаже! Виждам те на панела, тъкмо щях да питам в съседния форум къде се загуби.
Привет и от мен. Не беше много благоприятна отиващата година, но ШЪ го приживееме. Нещо зарязах форумите, чат пат хвърлям по едно око ...
Като прочетох въпроса ти, първата мисъл ми беше типично по балкански ... заяднишка нещо от рода...
Кибик Блаже
Надя написа:Защо са ти ноти, бре Блаже, да не си решил да ми акомпанираш? Щото сега около Нова година и празниците, "ноти" ще има колкото щеш. Весело посрещане на Новата година!blag009 написа:Надя написа:Здравей Блаже! Виждам те на панела, тъкмо щях да питам в съседния форум къде се загуби.
Кибик Блаже
Благодаря Наде. Дано стократно ти се случват УБАВИ неща ... като нас де !
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:Прогрес ..
Таки, ако МЕЖДУ съвременият свят и средновековието сложиш КОМУНИЗМА , ШЪ ти трябва снимка на ГРОБИЩА!
Уважавам убежденията ти, НО ... близо там СТОТЕ милиона жертви на КОМУНИЗМА(може и още 30 % от горе, и то без външна агресия) в световен мащаб са ВПЕЧЕТЛЯВАЩИ !
Кибик Блаже
ПП.Моите и извининея са и към НАДЕ .
blag009-
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
забравих да кажа добър ви ден
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/03/05/2016211_drugata_neudobna_istina_-_milioni_amerikanci_gladuvat/
http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-21682247Latin American leaders have begun arriving in Caracas to pay their respects - among them President Cristina Fernandez de Kirchner of Argentina, Jose Mujica of Uruguay and Evo Morales of Bolivia.
България се включи с гръм и трясък в Google Street View, с едно огромно покритие из цялата страна.
Два изгледа от София: квартал "Лозенец" и квартал "Редута".
.
Два изгледа от София: квартал "Лозенец" и квартал "Редута".
.
Още един опит: разходка из стария Пловдив.
Затворете картата (долу вдясно х2) и започнете разходката!
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Затворете картата (долу вдясно х2) и започнете разходката!
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
Страница 21 от 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Страница 21 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите