Mare Nostrum 6
+13
Агата
Boabab
Admin
HEXE
nikiforov
blag009
Лаик
сноб
Помощ, граждани!
Робърт Боев
chocho
komarKo
Таки
17 posters
Страница 24 от 34
Страница 24 от 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: Mare Nostrum 6
Много добри снимки.
Иначе - мен безработицата ме е нагънала яко...и нямам почти никакво време.
Вие какво правите в тези смутни дни?
Хубава идея - да се направи отклонение от Егнатиа Одос към Метеора! Иначе са ми любопитни впечатленията и критичните бележки на Комара.
Който не е разбрал в кой гръцки остров е бил Комар, да се възползва от жокера "Canal d'Amor" + Google..
Който не е разбрал в кой гръцки остров е бил Комар, да се възползва от жокера "Canal d'Amor" + Google..
Таки написа:...Иначе са ми любопитни впечатленията и критичните бележки на Комара.
...
Таки, критични бележки нямам никакви. Впечатлен съм. Бих живял на тоя остров с удоволствие.
komarKo написа:Таки написа:...Иначе са ми любопитни впечатленията и критичните бележки на Комара.
...
Таки, критични бележки нямам никакви. Впечатлен съм. Бих живял на тоя остров с удоволствие.
Това казвам и аз - бях по работа в Гърция през май - и поглеждайки през сегашната ми призма, останах впечатлен, та сериозно си мисля за една малка каменна къщичка, на едно такова местенце. За живота след ...
Помощ, граждани! написа:Много добри снимки.
С каква безработица се занимаваш сега, младежо ?
щудентска предимно...политическата безработица обаче прави каквото трябва - сигурно притисната от обстоятелствата, което е радващо
лошото е, че имах само два дни почивка:
Помощ, граждани! написа:щудентска предимно...политическата безработица обаче прави каквото трябва - сигурно притисната от обстоятелствата, което е радващо
Не се оплаквай - тази салатка много вкусно изглежда бре...
А иначе политическата ще я бъде ли ?
..ако преодолеят рисковете на пазарлъка, има надежда
хубавото на всяка криза е, че катализира промяната..
хубавото на всяка криза е, че катализира промяната..
Вместо да се печеш на плажа, защо не ходиш да бъркаш бетон за Реформаторския блок?
komarKo написа:Вместо да се печеш на плажа, защо не ходиш да бъркаш бетон за Реформаторския блок?Помощ, граждани! написа:аз писах по плановете...
АХАМ. ЗНАЧИ Е БЪРКАЛ ХОРОСАН.
ВЕЛЗЕВУЛ- Брой мнения : 163
Registration date : 31.12.2011
Чочо, човек не може да има всичко.. Хубавата новина е, че гръцкото море тази година ще привлече много повече туристи, отколкото през миналата. Една от малкото добри новини при нас.Ех това морe-e-e....
Викторе, на снимката се виждат само три от сумарно петте котенца, които успя да народи нашата вилна Маца на доста преклонна възраст. Като ги гледам всичките петте, бащите са вероятно три. А тя е кожа и кости, само зоофилството на булка Мария я държи полужива.
Като дойдете на власт, Викторе, да ме нацаниш за главен фотограф на реформаторския официоз. Към апликацията ще приложа и снимката по-долу, обработена с инструмента "Curves".
Помощ, граждани! написа:цигарите също биха предизвикали интерес...
не са "цигари", кажи едно "данке", ако от мен си ги научил.
Ами така си е... При нас морето е друго - има много коралови острови, брегът става много дълбок отведъж. Но пък има други неща.Таки написа:Чочо, човек не може да има всичко.. Хубавата новина е, че гръцкото море тази година ще привлече много повече туристи, отколкото през миналата. Една от малкото добри новини при нас.Ех това морe-e-e....
Страница 24 от 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Страница 24 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите