Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 2 от 32
Страница 2 от 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
сноб написа:А на бате Бойко к'ви са?
индианците ли?
ми, роми
Guess wh- Гост
сноб написа:А на бате Бойко к'ви са?
Аборигени
Homan- Гост
Индианци, неиндианци, избиратели са и най-вече са избрани.
Boabab написа:Индианци, неиндианци, избиратели са и най-вече са избрани.
Избрани да избират, егати пародията
Homan- Гост
не че правя някакво откритие, ама да редуваш десни и леви гурута не гарантира никакво разнообразие:
Червеният петел
Червеният петел
Guess wh- Гост
Guess who написа:не че правя някакво откритие, ама да редуваш десни и леви гурута не гарантира никакво разнообразие:
Червеният петел
да беше предупредил за снимката
Лаик написа:
нъл трябва малко съспенс да има бе
Guess wh- Гост
Guess who написа:Лаик написа:
нъл трябва малко съспенс да има бе
ово си е хорър
Държава в държавата - военното разузнаване
http://www.spravedlivostbg.org/Documents.aspx?cat=4&doc=135
Пари,власт, транспорт, рязане на пръсти, партенки и други б
http://dnes.dir.bg/2007/11/27/news2377943.html
Boabab написа:http://dnes.dir.bg/2007/11/27/news2377943.html
Боабабе, тоз министър беше част от "най-успешното управление"...
Guess wh- Гост
Guess who написа:Boabab написа:http://dnes.dir.bg/2007/11/27/news2377943.html
Тъй де. А можеш ли си представи другите.
Няколко допълнителни информации:
1.Снощи по 7-дни Иван Костов относно Милен Велчев и дълга каза, че по отношение на дълга не може да се търси персонална отговорност, защото решението е било потвърдено от нар.събрание. Не потвърди ясно колко сме загубили.
2.През 1997-2001 две министерства са били така реорганизирани, че да работят и до днес както трябва. Едното е Министерството на финансите. Другото не чух - прекъсна предаването.
3.Асен Агов, този демократичски нар.представител има 10% от огромен търговски комплекс в Люлин. Всъщност така се повишава производителност. Рационализираш, дори и зает, и вървиш напред. / дано само не започнат и него да изнудват /
от скука и кофти телевизия ,наобикалям нЕкои форуми /смекчено оправдателно /
чудех се къде да постна това писание на наша позната с топки
мисля ,че тук му е мястото
добре го е написала , защото е права
" Има такива хора. Те държат да са винаги в центъра на вниманието. Поради това се опитват винаги да са в центъра на събитията. Особено ако това носи дивиденти: пари, слава, внимание, въртене на именцето по печата, възможност за постове и... пак пари прим.
Името им стои под всяка подписка, не пропускат винаги да заемат ветропоказателно правилното, но и добре заплатено от моментния политически платец мнение. И не знаят, горкичките, и нехаят, и не искат за нищо на света да си признаят, че всъщност са водени от твърде ниски подбуди, към които спокойно ще причисля дълбока личностна, социална и дори често сексуална неудовлетвореност.
И преди ги имаше. Те заклеймяваха всяка човешка радост, вменяваха ни, че трябва да защищаваме ту Анжела Дейвис, ту се тръшкаха в прахоляка за гладуващите дечица в Ангола, ту с йезуито-комсомолски плам в очетата ни размахваха среден пръст от подиуми и национални конференции, да не би да забравим, че империализмът ни дебне от всеки ъгъл.
Днес са първи негови защитници. Пак махат със същия пръст. И много им се повдига от балона, надут в стомасите им, за да спира огромните им апетити. Този балон пак се нарича „дълбока личностна, социална и сексуална неудовлетвореност”. Само сега врагът е комунизмът.
А аз притеснено гледам към тиктакащия часовник в стаята и неговите звуци оттекват като камбана в мозъка ми. Докога?! Докога такива хора ще ми губят времето с празните си мисли и празната си суета?!
Сега ще отида да пусна малко пари в касичката за гладуващите в Африка. По една консерва за котетата и кучетата в дома за безпризорни животни. Една монета в параклиса на ъгъла, за строеж на Храма. И ще се прибера у дома, за да мисля за вечното. А, и ще си сложа тапи в ушите, за да не чувам повече истеричната им врява.
Баста, госпожи и господа, наистина баста! Писнахте ми. Наистина ми писнахте до смърт."
добре ,че се отървах повечето
чудех се къде да постна това писание на наша позната с топки
мисля ,че тук му е мястото
добре го е написала , защото е права
" Има такива хора. Те държат да са винаги в центъра на вниманието. Поради това се опитват винаги да са в центъра на събитията. Особено ако това носи дивиденти: пари, слава, внимание, въртене на именцето по печата, възможност за постове и... пак пари прим.
Името им стои под всяка подписка, не пропускат винаги да заемат ветропоказателно правилното, но и добре заплатено от моментния политически платец мнение. И не знаят, горкичките, и нехаят, и не искат за нищо на света да си признаят, че всъщност са водени от твърде ниски подбуди, към които спокойно ще причисля дълбока личностна, социална и дори често сексуална неудовлетвореност.
И преди ги имаше. Те заклеймяваха всяка човешка радост, вменяваха ни, че трябва да защищаваме ту Анжела Дейвис, ту се тръшкаха в прахоляка за гладуващите дечица в Ангола, ту с йезуито-комсомолски плам в очетата ни размахваха среден пръст от подиуми и национални конференции, да не би да забравим, че империализмът ни дебне от всеки ъгъл.
Днес са първи негови защитници. Пак махат със същия пръст. И много им се повдига от балона, надут в стомасите им, за да спира огромните им апетити. Този балон пак се нарича „дълбока личностна, социална и сексуална неудовлетвореност”. Само сега врагът е комунизмът.
А аз притеснено гледам към тиктакащия часовник в стаята и неговите звуци оттекват като камбана в мозъка ми. Докога?! Докога такива хора ще ми губят времето с празните си мисли и празната си суета?!
Сега ще отида да пусна малко пари в касичката за гладуващите в Африка. По една консерва за котетата и кучетата в дома за безпризорни животни. Една монета в параклиса на ъгъла, за строеж на Храма. И ще се прибера у дома, за да мисля за вечното. А, и ще си сложа тапи в ушите, за да не чувам повече истеричната им врява.
Баста, госпожи и господа, наистина баста! Писнахте ми. Наистина ми писнахте до смърт."
добре ,че се отървах повечето
nikiforov написа:от скука и кофти телевизия ,....
мачът кофти ли е?
Guess wh- Гост
Guess who написа:nikiforov написа:от скука и кофти телевизия ,....
мачът кофти ли е?
тъпичък беше, но пък по HBO даваха хубава екшън-комедия:
http://www.hbo.bg/TitleDetail.aspx?ScheduleId=1667713
Нещо в последно време не ми се дискутира, не ми се пише, но все пак чета:
http://money.ibox.bg/comment/id_1441892402
http://money.ibox.bg/comment/id_1441892402
Пак се оказахме първи:
http://news.ibox.bg/news/id_882930001
http://news.ibox.bg/news/id_882930001
Български министър 2007 година
Работата на министъра
в. Дневник
-Вашата смяна отново е на дневен ред. Защо?
- А, има си хас да не е! Това пък най-малко ме интересува. Аз съм си депутат и ако се върна в парламента, работата ми ще е 10 пъти по-лека. И ще имам повече време да оперирам. Но това не е на дневен ред...
-Много работа ли имате?
- Нямате представа! Фабрика за документи сме в министерството, всеки ден ме чакат купища бланки, докладни за подписване... Някой е измислил министърът да не може да мисли. Защото на ден ти трябват 4-5 часа само да подписваш. Трябваше да ме снимате с наколенка. Хирург съм и ръката не ме е боляла и при 12-часови операции. Сега ме боли и си слагам наколенката на китката. На моменти ръката ми започва да отказва и не мога да подписвам.
-Кой е врагът на здравната реформа?
- Няма враг. Има лаещи опозиционери. Надявам се, че през тези години сме притеснили сериозно тези, които искат да ловят риба в мътна вода.
Министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски пред в. „24 часа"
стр. 13
в. Дневник
-Вашата смяна отново е на дневен ред. Защо?
- А, има си хас да не е! Това пък най-малко ме интересува. Аз съм си депутат и ако се върна в парламента, работата ми ще е 10 пъти по-лека. И ще имам повече време да оперирам. Но това не е на дневен ред...
-Много работа ли имате?
- Нямате представа! Фабрика за документи сме в министерството, всеки ден ме чакат купища бланки, докладни за подписване... Някой е измислил министърът да не може да мисли. Защото на ден ти трябват 4-5 часа само да подписваш. Трябваше да ме снимате с наколенка. Хирург съм и ръката не ме е боляла и при 12-часови операции. Сега ме боли и си слагам наколенката на китката. На моменти ръката ми започва да отказва и не мога да подписвам.
-Кой е врагът на здравната реформа?
- Няма враг. Има лаещи опозиционери. Надявам се, че през тези години сме притеснили сериозно тези, които искат да ловят риба в мътна вода.
Министърът на здравеопазването Радослав Гайдарски пред в. „24 часа"
стр. 13
Намерих нещо, което съм запазил от по-рано. Не знам дали и доколко съм автора на това, но може да го оставим на челната дъска:
Той например очаква като дългосрочен резултат - качествени хора. Това, както знаем включва много неща - качествено образование, култура, … Аз пък очаквам като дългосрочен резултат - бързо повишаване на доходите ми до европейско ниво. J Може да сложим на бялата дъска още много неща, които очакваме като дългосрочен резултат. Същият член на „Диалог” предлага следващата стъпка в разговора ни да е обсъждане на въпроса: Какъв непосредствен резултат очакваме? /какъв непосредствен продукт от работата си очакваме?/, преди да се е стигнало до дългосрочния резултат. Дългосрочнията резултат може да се изрази с две думи - нормализиране на обществото, ще рече повишаване на производителността му. Непосредствен резултат - доверие на избирателите. И тъкмо тук направо издишаме страшно, тъй като трябва да се говири за средствата. А правилни средства, от моя гледна точка, дори и човешкия начин на артикулация, ако щеш, липсва дори и като идея. И не само липсва, ами наблюдавам все по-голямо отдалечаване.
Guess who написа:Boabab написа:http://dnes.dir.bg/2007/11/27/news2377943.html
Назначен от Софиянски и уволнен от Костов...
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
На последната страница на Гласове има статия ог Георги Сава Раковски: "Всякога Русия ни е лъгала".
писана 1861
писана 1861
Новата цел на СДС е развитието на обществото. Явно са ми чели призивите.
http://vsekiden.com/news.php?topic=1&id=19475
http://vsekiden.com/news.php?topic=1&id=19475
Нова столица на България около Угърчин и Луковит?
Юрий БибинИдейната схема на новата столица е базирана на повтаряеми модули Да се построи нова столица на България около Угърчин и Луковит предлага екип с ръководител Юрий Бибин - Президент на AMEXIM Co. - American Export Import Company, WI, USA и "ИНФОРМКОНСУЛТ" - България. Идеята трябва да се подложи на общонационален референдум. Тя ще бъде оповестена официално за първи път на 28 и 29 януари на Press and media center в София. Инициативата за нова столица е многоцелева операция, твърдят нейните създатели. Тя не се ограничава само до изграждането на нов град, в който след преместване на президентската администрация, законодателните и изпълнителни структури, държавните институции и част от населението на София и страната ще стане новата столица на България, но и с постигането на цели от общонационално значение. Една от тези цели е спирането на миграционните процеси. Много села са почти напълно обезлюдени, такава е тенденцията и в по-малките градове, дори такива с население около 40 000 жители. Като следствие една значителна част от населението в провинцията се насочва към по-големите градове и основно София. Миграцията към София ще продължи с "лавинен ефект".
http://lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=6064&Itemid=47
направо в карлуково, к'во ша си играем на приближения
Гост- Гост
http://news.ibox.bg/news/id_252941437
Интересни неща свързани с Путин и руската демокрация. А защо не и с историята на Китай от времето на Дън Цяо Пин.
Интересни неща свързани с Путин и руската демокрация. А защо не и с историята на Китай от времето на Дън Цяо Пин.
Страница 2 от 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 2 от 32