Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 3 от 32
Страница 3 от 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
Мая написа:направо в карлуково, к'во ша си играем на приближения
С па-де дьо, и хоп в Карлуково, кво е тува по македонски хоп и в гьоло ????
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Статия, под която се мъдри коментар - "две десни партии за един ден".
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=134450
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=134450
Къде сгрешили Илия Павлов и Емил Кюлев
11 декември 2007 / News.dir.bg
Грешката на бизнесмените, които бяха отстреляни по време на прехода е, че се самозабравиха, повярваха си и влезнаха в политиката.
http://dnes.dir.bg/2007/12/11/news2432796.html
Грешката на бизнесмените, които бяха отстреляни по време на прехода е, че се самозабравиха, повярваха си и влезнаха в политиката.
chocho написа:Къде сгрешили Илия Павлов и Емил Кюлев
Чочо, одавна се каня , но шъ ида в "Народната Билиотека" и шъ поискам примерно цялотото течение на весниците(или част от тях) през 1937-38 г. !!! Сигерен съм , че и при тях освен датата, е вярно и името на убития !!!
Шъ,шъ...
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Днес сутринта, по БТВ, битият журналист в Бургас, Йорданов, отново потвърди факта, че е сезирл прокуратурата, заедно с документи, за престъпленията в община Царево и Странджа, от страна, на първо място от БСП и ДПС, но свързано с правителство, законодателна власт и т.н.. Цялата преписка се е върнала в Бургас и оттам е потънала наникъде...Въпросът към Главния прокурор Борис Велчев е - стръхливец ли е или е само една безгласна буква и пионка. Единственото му признато качество, засега, се оказа, че не е толкова луд, колкото Филчев и че направи мода български "общественици" да не се бръснат. Което е наистина постижение, защото вече си изглеждат, съвсем ясно, като селяни. Каквито са си и впрочем. / ярък пример Щерев от НДСВ /
chocho написа:Къде сгрешили Илия Павлов и Емил Кюлев
А пък Краси Стойчев, какъв чистичък, скромен и талантлив бизнесмен е!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:chocho написа:Къде сгрешили Илия Павлов и Емил Кюлев
А пък Краси Стойчев, какъв чистичък, скромен и талантлив бизнесмен е!
Няколко пъти го засякох на самолета за Виена преди време - такава шушумига - да се чуди човек от къде се е пръкнал
Всъщност, именно неговият манталитет на шушумига го е спасил от съдбата на други бизнесмени от този период...
Но... такива хора никога не успяват да надскочат себе си... Да е жив и здрав ....
Но... такива хора никога не успяват да надскочат себе си... Да е жив и здрав ....
Homan-
Homan написа:Всъщност, именно неговият манталитет на шушумига го е спасил от съдбата на други бизнесмени от този период...
Краси Стойчев не е глупак и простак. От тяхната черга е. Не е и мръсник...Познавам го, не разбира се от близо, но сме били колеги и сме ходили по спортове заедно. Аз съм слаб тенисит, но него го бих. Тогава.
Boabab написа:Homan написа:Всъщност, именно неговият манталитет на шушумига го е спасил от съдбата на други бизнесмени от този период...
Краси Стойчев не е глупак и простак. От тяхната черга е. Не е и мръсник...Познавам го, не разбира се от близо, но сме били колеги и сме ходили по спортове заедно. Аз съм слаб тенисит, но него го бих. Тогава.
Аз - също! Не от близо, но пък съм го гонила от кабинета си!
Homan-
Той всъщност се е надскочил доста...Онзи ден, на същото интервю каза нещо доста важно: ще инвестира в евтино разпространяване на интернет. а това е знание за младите. и изобщо за страната.
А това е едно от малкото неща, които си заслужават с резултат в тази страна.
Boabab написа:Той всъщност се е надскочил доста...Онзи ден, на същото интервю каза нещо доста важно: ще инвестира в евтино разпространяване на интернет. а това е знание за младите. и изобщо за страната.
Зависи какъв ти е аршина за измерване .... В твоите очи той е може би един Сергей Бубка, обаче на мен ми намирисва с един особен аромат, характерен за ателиетата за пране и химическо чистене .... Колелото се върти, превърта и ....
Homan-
Ми то си е ясно. Още тогава си беше номеклатура. Ама не беше простак. И се опитваше да дружи не баш с комунистите.
Boabab написа:Ми то си е ясно. Още тогава си беше номеклатура. Ама не беше простак. И се опитваше да дружи не баш с комунистите.
е, що така срамежливо, Боабаб?
кажи си направо, че И демократите доста цоцаха от и покрай него...
Въпрос от кулоара
Ако не е нахално, къде Ви е кабинетът?Homan написа:... но пък съм го гонила от кабинета си!
komarKo написа:Boabab написа:Ми то си е ясно. Още тогава си беше номеклатура. Ама не беше простак. И се опитваше да дружи не баш с комунистите.
е, що така срамежливо, Боабаб?
кажи си направо, че И демократите доста цоцаха от и покрай него...
Не си ме разбрал, Марко.
Беше ми колега около 1980-1984 година...Около статистиката.
Държеше си врата в рамената / раздувковски / и обичаше повече уиски пред рикийката и .
По късно вече съм го виждал всред най-големите синковци и комрадорчета на къмпинг Веселие.
Не го защитавам, нито ми е бил приятел..
Говорех в минало време, драги Логико За годините на натрупване на "първите милиони" Сега нямам кабинет, но от прозорците на офиса, в който работя, гледам г-н ОрешарскиЛогик написа:Ако не е нахално, къде Ви е кабинетът?Homan написа:... но пък съм го гонила от кабинета си!
Homan-
Въпрос от улицата
Ако не е нахално, къде са прозорците на офиса Ви?Homan написа:...от прозорците на офиса, в който работя, гледам г-н Орешарски
Homan написа:Говорех в минало време, драги Логико За годините на натрупване на "първите милиони" Сега нямам кабинет, но от прозорците на офиса, в който работя, гледам г-н Орешарски...
....как трупа "вторите милиони"?
Логик написа:Ако не е нахално, къде са прозорците на офиса Ви?Homan написа:...от прозорците на офиса, в който работя, гледам г-н Орешарски
Срещу тези на г-н Орешарски Хайде сега, поддавате се на анимата си, сякаш
Homan-
....как трупа "вторите милиони"?
Като третите Докато не стане време да се издължава ...
Homan-
Сърдечна благодарност
Ако не беше нахално, щях да Ви попитам къде са прозорците на Орешарски, но се досещам какво ще ми отговорите. А на Орешарски ги знам де са.Homan написа:Срещу тези на г-н Орешарски
Логик написа:Ако не беше нахално, щях да Ви попитам къде са прозорците на Орешарски, но се досещам какво ще ми отговорите. А на Орешарски ги знам де са.Homan написа:Срещу тези на г-н Орешарски
Е, тогава опитайте през Google Earth Спамим май...
Homan-
Отново благодаря
Не ме разбрахте. Аз казвам, че ЗНАМ къде са прозорците на г-н Орешарски. Те са срещу Вашите. А понеже живея наблизо, си викам дали пък някой ден да не изпием по кафе? Имам пред вид с Вас, не с г-н Орешарски...Homan написа:Е, тогава опитайте през Google Earth
Страница 3 от 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 3 от 32