Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 11 от 32
Страница 11 от 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
И аз тичам!
Ама защо, бе Наде, не съобщаваш навреме, че е излязъл втори брой на комунистическия вестник? Като нищо ще се свърши! Напиши ми къде да си го купя!Надя написа:...вчера е ходила да си купи втори брой комунистически вестник.
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
komarKo написа:chocho написа:Оствате знамената, ами кажете - не ви ли се струва too much of a bother средната поза по-горе за няк'ъв си секс
а представяш ли си колко трябва да позираш така, докато Маестрото си свърши работата?
а нищо друго не се сещам , освен за "намекната "тройка ...
с мноооого "резерви" шъ знайш
Коледни простотии за деня на Св. св. Кирил и Методий
За един ден се нароиха таман осем страници, които досущ повтарят полемиката около Коледната елха! Новото е само медиапулската простащина, която воскересе из мертвих токмо месяц назад. Жалко за хубавия ни форум!
P. S. Що така достойни синове не защищават паметта на бащите си, воювали със свастиката и осъдени на смърт за тази им борба? Случвало се е те пламенно да протестират по аналогични поводи... Дали ги е страх от тая, дето държи дръжката на знамето със свастиката? Единствено в нейната пословична заетост ни е надеждата - иначе, ле-ле, каквито мурафети познава с колецо...
P. S. Що така достойни синове не защищават паметта на бащите си, воювали със свастиката и осъдени на смърт за тази им борба? Случвало се е те пламенно да протестират по аналогични поводи... Дали ги е страх от тая, дето държи дръжката на знамето със свастиката? Единствено в нейната пословична заетост ни е надеждата - иначе, ле-ле, каквито мурафети познава с колецо...
Жалко за хубавия ни форум!
Логико, 'хубав форум' не става с охкане и вайкане, а с позитивни акции.
Да беше постнал снимките от Киото - това щеше да има десеторен ефект отколкото последното ти вайкане .
Да беше постнал снимките от Киото - това щеше да има десеторен ефект отколкото последното ти вайкане .
Форумна статистика
Ефектът от постнатите вече снимки от Киото беше нулев. Виж, ако можех да използвам повода "Киото", за да осера посерковците от Севлиево - нещо като "поетичен" вариант на "експроприация на експроприаторите", тогава ефектът сред нашата аудитория щеше да бъде не десеторен, а стократен. Направих го няколко пъти за медиапулската аудитория, при това твърде успешно, стига ми толкова. Ако не чувстваш атмосферата - кога предразполага към интелектуални занимания и кога вони отблъскващо, заеми се с любимата си форумна статистика: преброй кои двама души са си разменили няколко десетки постинга на 17 априлий при тоталното въздържание от страна на останалите, и как преди ден-два са се активирали десетина теми при разнообразното участие на дузина членове, но при благосклонното мълчание на една уста.Таки написа:Да беше постнал снимките от Киото - това щеше да има десеторен ефект отколкото това вайкане .
Логик написа:
Ефектът от постнатите вече снимки от Киото беше нулев.
Не само при теб - не се коси
Ефекти ...
Аз пък мисля, че не всички ефекти са веднага видими, нито директно видими, дори след време.- Ефектът от постнатите вече снимки от Киото беше нулев.
- Не само при теб - не се коси
Въпрос на виждане
Аз пък мисля, че ефектът на простащината е видим веднага. А резултатът - и той.Таки написа:Аз пък мисля, че не всички ефекти са веднага видими, нито директно видими, дори след време.
nikiforov написа:свиквай !
ако не - справка Борислав
Ти пък сега какво намекваш ?
Ригас, неприятно се изненадвам, че имаш приятели като Логик. Това е някаква хленчеща баба, при това хленчи по непоносим начин. Мислех, че Калчев оттатък е единственото недоразумение от подобен характер в нета, но този го надминава по всички показатели. Тук лъха на фатмащина от най-некачествена проба.
Прощавай, че ти развалих страхотния форум! Не понасям лигави мъже. Къде е функцията за изтриване на ника ми? Или сам ще свършиш това?
Хайде, всичко най-най!
Прощавай, че ти развалих страхотния форум! Не понасям лигави мъже. Къде е функцията за изтриване на ника ми? Или сам ще свършиш това?
Хайде, всичко най-най!
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Вие не гледате ли юровизия ..
.. колеги юропейци ?
Знам, че не е тре шик, ама пусто любопитство как ще се класират наште .. Или 'как ще се изложат' , за по шик ..
Знам, че не е тре шик, ама пусто любопитство как ще се класират наште .. Или 'как ще се изложат' , за по шик ..
Таки написа:
Но Форума НЯМА да го махна, въпреки усилията на някои доброжелатели като Аника и Иван.
Таки, останал съм недоразбран от теб. Единственото ми усилие е да увелича броя на постингите в твоя форум. Нали им се радваш и ги броиш като мъниста, та помагам колкото е по силите ми.
Надявам се, да си доволен.
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Прощавай
Грешка моя! Момичето си е купило за втори път поредния брой на нашия вестник. А брой втори за тази година е излязъл през месец януари.Логик написа:Ама защо, бе Наде, не съобщаваш навреме, че е излязъл втори брой на комунистическия вестник? Като нищо ще се свърши! Напиши ми къде да си го купя!Надя написа:...вчера е ходила да си купи втори брой комунистически вестник.
От солидарност
Наде, ти няма ли да подпишеш?
http://petice.nenasili.cz/index.php?lang=ru
И в Италия са започнали гладна стачка...
Що да не подпиша?! А ти?Sonia написа:Наде, ти няма ли да подпишеш?
Естествено! Съмняваш ли се?Надя написа:Що да не подпиша?! А ти?Sonia написа:Наде, ти няма ли да подпишеш?
Не, разбира се.Sonia написа:Естествено! Съмняваш ли се?Надя написа:Що да не подпиша?! А ти?Sonia написа:Наде, ти няма ли да подпишеш?
Аз бях и на Първия митинг срещу настаняването на американски бази на наша територия.Sonia написа:ОК! Само така, Наде!
Петиция
Жалко, че не е послужило за нищо. А международна петиция имаше ли, Наде? Да помогнем на Комарко да ме разобличи в лъжа...Надя написа:Аз бях и на Първия митинг срещу настаняването на американски бази на наша територия.Sonia написа:ОК! Само така, Наде!
Пък после ще изясним на чист български какво значи "лъжа" и какво - "съмнения"...
в пуля имаше дежурни подписвачи- "свалиха" филчев , "забраниха" коминизъмъ, "спряха "Козлодуй, дуй дуй ....
няма да открия колелото ако вметна , че крайностите си приличат ...
няма да открия колелото ако вметна , че крайностите си приличат ...
Страница 11 от 32 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 11 от 32