Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 12 от 32
Страница 12 от 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
Така и предполагах, все още имам контакти с честни хора в България и все някой щеше да ми я препрати, както се случи със зала "България", например. Петицията обиколи цял свят. Като тази за американските бази в Чехия...Надя написа:Не, Соня или ако е имало аз поне не съм чувала!
chocho написа:а средностите ?
откак бай Тони "откри" третия път и те станаха доста еднакви
Петиция
chocho написа:а средностите ?
Имате желание да се гаврите и със сериозни аргументи? Правете го със средностите си, но насаме - оставете ги на мястото им, когато става въпрос за нещо по-сериозно...
Sonia написа:chocho написа:а средностите ?
Имате желание да се гаврите и със сериозни аргументи? Правете го със средностите си, но насаме - оставете ги на мястото им, когато става въпрос за нещо по-сериозно...
нЕма такова нещо - по всяка физична, химична, па дори и икономична логика, щом има крайности, между им трябва да има средности
komarKo написа:chocho написа:а средностите ?
кой беше бай Тони ?
Toni Blairchocho написа:komarKo написа:chocho написа:а средностите ?
кой беше бай Тони ?
Sonia написа:
Да помогнем на Комарко да ме разобличи в лъжа...
Пък после ще изясним на чист български какво значи "лъжа" и какво - "съмнения"...
"Лидерът на АТАКА съобщи, че вече са събрани около 100 хиляди подписа в цялата страна срещу разполагането на базите, а подписката продължава да тече и в момента."
АТАКА развя българския флаг на полигона Ново село
да, Sonia, това
"Нито един подпис от България? Всъщност...такава петиция във връзка с американските бази в България никога не е тръгвала...и не би тръгнала...нали сме в демокрация..."
се оказа обикновена лъжа.
това беше последният път, когато си изгубих времето с брътвежите на знаменоските.
няма да се повтори!
няма да се повтори!
Средности ...
Това не е модераторска намеса, защото в момента модерация няма. Чисто лично мнение. При това - повторение.
Ако виждам някаква "средност" тук, в смисъл на "общ знаменател" , това е не само нежеланието, а - боя се - неспособността на някои хора да изчерпат средствата за разбирателство и езика на добрата воля.
Логик замлъква за един месец по повод Наталия, Наталия иска да напусне по повод Логик, а на мен се държи сметка за нещо, за което не съм виновен и - в една фаза без модерация - не съм и отговорен.
Нека стане ясно на всички, че И аз имам принципи, изградени в резултат на много години работа в най-големия научен център на Гърция. Ние нямаме 'ляв' и 'десен' Съюз на учените, а един единствен, в рамките на който избираме нашите леви, десни и средни представители, очаквайки от тях да се разбират и да действат за нашите общи интереси. Подобно е положението и в другите ни съюзи - тези на техническия персонал и на младите ни възпитаници (аспиранти и post-doc fellows).
Аз нито искам, нито мога на предам тези навици, с които живея вече 25 години тук, в полза на някакво деструктивно поведение, което поставя личното над общото и е готово да разруши второто в името на първото. За мен един плуралистичен форум е нещо общо, в което участват хора, за които това общо не влиза в непреодолим конфликт с тяхното лично. А тези, за които това не важи, просто напускат. Или не се регистрират въобще.
Ако виждам някаква "средност" тук, в смисъл на "общ знаменател" , това е не само нежеланието, а - боя се - неспособността на някои хора да изчерпат средствата за разбирателство и езика на добрата воля.
Логик замлъква за един месец по повод Наталия, Наталия иска да напусне по повод Логик, а на мен се държи сметка за нещо, за което не съм виновен и - в една фаза без модерация - не съм и отговорен.
Нека стане ясно на всички, че И аз имам принципи, изградени в резултат на много години работа в най-големия научен център на Гърция. Ние нямаме 'ляв' и 'десен' Съюз на учените, а един единствен, в рамките на който избираме нашите леви, десни и средни представители, очаквайки от тях да се разбират и да действат за нашите общи интереси. Подобно е положението и в другите ни съюзи - тези на техническия персонал и на младите ни възпитаници (аспиранти и post-doc fellows).
Аз нито искам, нито мога на предам тези навици, с които живея вече 25 години тук, в полза на някакво деструктивно поведение, което поставя личното над общото и е готово да разруши второто в името на първото. За мен един плуралистичен форум е нещо общо, в което участват хора, за които това общо не влиза в непреодолим конфликт с тяхното лично. А тези, за които това не важи, просто напускат. Или не се регистрират въобще.
Надявах се да ми покажеш международна петиция online, като чешката. Имах предвид това. Продължавам да не разбирам къде точно е лъжата. Докато не ми покажеш международна петиция online против американските бази в България, мога ли временно да те нарека "клеветник"?komarKo написа:Sonia написа:
Да помогнем на Комарко да ме разобличи в лъжа...
Пък после ще изясним на чист български какво значи "лъжа" и какво - "съмнения"...
"Лидерът на АТАКА съобщи, че вече са събрани около 100 хиляди подписа в цялата страна срещу разполагането на базите, а подписката продължава да тече и в момента."
АТАКА развя българския флаг на полигона Ново село
да, Sonia, това"Нито един подпис от България? Всъщност...такава петиция във връзка с американските бази в България никога не е тръгвала...и не би тръгнала...нали сме в демокрация..."
се оказа обикновена лъжа.
Sonia написа:..... мога ли временно да те нарека "клеветник"?
както щеш
спирам да се занимавам
безнадеждни случаи
госпожа, в оригиналния постинг не присъства думата "международни":
нещо повече, от контекста - в любимия ви цвят - се разбира, че става дума за родината ни
Всъщност...такава петиция във връзка с американските бази в България никога не е тръгвала...и не би тръгнала...нали сме в демокрация...
нещо повече, от контекста - в любимия ви цвят - се разбира, че става дума за родината ни
петиция
Мисля, че когато говориш за една международна петиция online, която всеки по света може да подпише, на български "такава" все още означава като горе споменатата. Или не? И значението на "такава" ли променихте?Помощ, граждани! написа:госпожа, в оригиналния постинг не присъства думата "международни":Всъщност...такава петиция във връзка с американските бази в България никога не е тръгвала...
както щете
и аз спирам да се занимавам
и аз спирам да се занимавам
Откриха гена на музикантите
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1201004
Учените отбелязват, че "музикалният участък" от генома се намира там, където по-рано бе открит генът, свързан с развитието на едно от нарушенията в речта- дислексията.
Учените отбелязват, че "музикалният участък" от генома се намира там, където по-рано бе открит генът, свързан с развитието на едно от нарушенията в речта- дислексията.
ДСБ настоя за проверка на имотите на Ахмед Доган
Румен Петков спрял полицейска разработка за корупция в ДПС
Таня Петкова
21 Май 2008
http://mediapool.bg/show/?storyid=139142&srcpos=1
както казва наш Таки, да обърнем внимание на коментарите под статията
те са много показателни за културата на дискурса
Румен Петков спрял полицейска разработка за корупция в ДПС
Таня Петкова
21 Май 2008
http://mediapool.bg/show/?storyid=139142&srcpos=1
както казва наш Таки, да обърнем внимание на коментарите под статията
те са много показателни за културата на дискурса
Петиция
Соня, важното е, че четири българки вече подписахме международната петиция. А в България вдигаме шум само около изборите, още щом минат изборите и за АЕЦ "Козлодуй" забравихме и за базите забравихме и за шума около джамиите забравихме и за много други неща, иначе подписки тук се събират, дори и за участие в избори.
също така е интересна реакцията на бившият президент д-р Желю Желев по темата:
http://www.vsekiden.com/?p=30564
http://www.vsekiden.com/?p=30564
Таки написа:Наталия иска да напусне по повод Логик, а на мен се държи сметка за нещо, за което не съм виновен и - в една фаза без модерация - не съм и отговорен.
Много не разбрах къде е трагедията, ама нейсе. Кой те държи отговорен, не съм аз това. Само изразих готовност да не участвам на място, където не са ясни критериите. Като пиша, постингите се увеличават, а някому не се харесва съдържанието им. Същевременно на мен не ми харесва те да се увеличават чрез непрекъснати самооблажаващи се логореи или партийни лозунги на отдавна пропаднали диктатури. Знаеш, аз имам лоши спомени от други места, когато някой се лепва за полата ти и непрекъснато те обсъжда, това е болна медияпулска практика. Ето, така се връща Медияпул тук, а не като се коментират жалките люде там.
Аз се появих, отвратена от поредните им действия. Казах какво мисля. Моля да не бъда учена на стил, това ми е занаят повече, отколкото на всеки друг тук. Аз не ви уча как да решавате задачите си, как да рисувате или как да правите анализите си. Това, че можете да пишете букви, не значи, че можете да преподавате стил. И аз мога да рисувам къщички с коминчета, което автоматично не ме прави художник.
За да има мир и да няма повече болезнени изживявания, просто се дръпвам. Не те обвинявам за нищо, просто не обичам да бъда обект на нечии непрекъснати виртуални лиги. Какво повече искаш да чуеш, няма какво.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Иван написа:
Единственото ми усилие е да увелича броя на постингите в твоя форум.
и моето, и моето
пръцна ли "детко"?
хайде при тати да ти купи захарно памуче ...
nikiforov написа:пръцна ли "детко"?
той гледа мача
anika-1 написа:Иван написа:
Единственото ми усилие е да увелича броя на постингите в твоя форум.
и моето, и моето
Не думай така, че като виж ни обвинили в съзаклятничество.
(про и против кого, е въпрос само на интерпретация)
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
За да има мир и да няма повече болезнени изживявания, просто се дръпвам.
Ти май наистина никъде не можеш да си намериш място, нито в Медияпул, нито в Де зората, нито тук, ами какво да се прави, когато не всеки може да има твоя СТИЛ?!
Надя написа:Ти май наистина никъде не можеш да си намериш място, нито в Медияпул, нито в Де зората, нито тук, ами какво да се прави, когато не всеки може да има твоя СТИЛ?!
a ти къде намери твоето, Надя?
Страница 12 от 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока