Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 13 от 32
Страница 13 от 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
абе не че и аз съм го намерила, ама поне не виня другите за това.сноб написа:Надя написа:Ти май наистина никъде не можеш да си намериш място, нито в Медияпул, нито в Де зората, нито тук, ами какво да се прави, когато не всеки може да има твоя СТИЛ?!
a ти къде намери твоето, Надя?
Рино бил такъв, Боян такъв-онакъв, Надя и Соня комунистически лозунги развяват, сега Логик лош-щото й направи забележка, хайде да видим следващият кой ще е!
Медияпулска мастия си ти, Менте, легионерска при това. Само дебнеш някой да изчезне, за да почнеш да плюеш отрова подир него. Разликата между теб и мен е, че не съм баннвана нито от Милен, нито от Ригас и това едва ли ще се случи. Мое право е да си отида, когато пожелая. Другата съществена разлика е, че участвам зад Стила с Името си. Това, което мизерно Менте като теб няма смелост да направи. Хайде, плувай, и използвай по-често вибратора си. Това помага в твоя случай.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Естествено, че е твое право сама да избираш къде да пишеш, но не разбирам защо ние ти пречим и след като не съм ти интересна, просто не ми обръщай повече внимание, както прави Ригас, Стойчо, Снобчето, аз все ще намеря с кого да си разговарям тук, а ако не намеря, може пък да реша аз да си отида.
Един от хората, с които сме се разбирали и там, в МПФ и тук
Надя, не виждаш ли, че всъщност десните, най-вече в мое лице са много по-хуманно томас морови, отколкото Ригас и компани. Те го наричат реален социализъм, въпреки че са се клели и цоцкали от и в него / както и Румен Овчаров сега кълне ДС /. Но всъщност това е един прост хуманизъм и свещен стремеж към правда и свобода. какво да правим, когато целите на комунистите идеалисти съвпадат с тези на демократите. Просто пътищата са различни...А ти не се коси. Аз ще си говоря с теб, ще те утешавам и подкрепям в тези мътни води тукинка.(Боабаб))
Пример за толерантност- там!
Наде, умори ли се или те умориха?
Ако искаш, "досаждай" на мен- за мен политическите, както и религиозните убеждения на човек са си негова лична работа и не са пречка за нормално общуване...
Ако и ти "се натаралянка с форум" почини си и пак ела! (Silvia)
Надя написа:Естествено, че е твое право сама да избираш къде да пишеш, но не разбирам защо ние ти пречим и след като не съм ти интересна, просто не ми обръщай повече внимание, както прави Ригас, Стойчо, Снобчето, аз все ще намеря с кого да си разговарям тук, а ако не намеря, може пък да реша аз да си отида.
Противно Менте, предупреждавам те да ме оставиш на мира. Аз не съм Соня, която наивно вярва в лозунгите ти, тя не е била достатъчно мачкана по форумите и не знае много неща. Не съм и Логик, който си няма представа от мръсотията ви и не знае на какви легионерски низости сте способни. Аз ви познавам добре.
Не се опитвай да се наместиш като клин между хората тук, за да си вееш байрака, НЕ НА МЕН ТЕЗИ НОМЕРА. Повечето от нас са ви сърбали попарата години наред и едва ли ще ни се услади втори път. Изчезвай от живота ми, и то веднага.
Благодаря ти, Рино, за подкрепата!
Може би тези, които обвиняват Надя, че е менте, ще дадат обяснения какво разбират под това. Иначе биха си останали обикновени клеветници. (Rhino)
Благодаря ти, Е.Ж. за подкрепата!
Ригас,
Приличаш ми на шопа, който като видял за пръв път жираф казал: "Е, такова животно нема!"
За мен Nadya е не по-малко истински ник, от повечето тук. Nio, който доскоро беше много активен (но не в Таверната ), е срещал Nadya и в други форуми. (Една жена)
Приличаш ми на шопа, който като видял за пръв път жираф казал: "Е, такова животно нема!"
За мен Nadya е не по-малко истински ник, от повечето тук. Nio, който доскоро беше много активен (но не в Таверната ), е срещал Nadya и в други форуми. (Една жена)
Таки написа:И там, и тук ...
Не забравяйте: ТАКА ТРЯБВА! Това е нормалното!
е, има вероятност и да е просто скучаеща самотна женица...
е, има вероятност и да е просто скучаеща самотна женица...
За мен тази вероятност е малка. Делата не говорят в полза на тази версия.
Цитатите са от 2006 година, надявам се горецитираните г-жи и г-да и към днешна дата да мислят същото за мен. А сега не ми остава нищо друго, освен да викна: "Стига ми тая награда!:")
.. освен да викна: " Стига ми тая награда ! : "
Я пък аз да викна продължението:
.. да каже нявга народа:
"баннаха го, сиромах, за правда
за правда и за свобода!"
.. да каже нявга народа:
"баннаха го, сиромах, за правда
за правда и за свобода!"
е тук вече си прав, затова си и открих Свобдния форум, но се оказа, че и тук преча.Таки написа:Я пък аз да викна продължението:
.. да каже нявга народа:
"баннаха го за правда
за правда и за свобода!"
Надя написа:е тук вече си прав, затова си и открих Свобдния форум, но се оказа, че и тук преча.Таки написа:Я пък аз да викна продължението:
.. да каже нявга народа:
"баннаха го за правда
за правда и за свобода!"
Надя, ти не им пречиш, ти ги излагаш. Разбери, че в един форум с подчертано леви участници, крайно левите позиции само го компрометират. Припомни си поговорката "гузен, негонен бяга".
На хора с крайно десни разбирания, малко досаждаш, а за центристите си забавна.
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Иван написа:
Надя, ти не им пречиш, ти ги излагаш. Разбери, че в един форум с подчертано леви участници, крайно левите позиции само го компрометират. Припомни си поговорката "гузен, негонен бяга".
Нима тава е написано от нищожеството, което тикна форума на Медияпул в мръсните лапи на севлиевската Държавна сигурност?! И този боклук смее да се изживява като десен?! Е, това е вече наистина прекалено! Всяка демокрация си има мярка, иначе се превръща в антипода си.
наталия, трябва ли и аз да го отнасям заради езика ти?
Помощ, граждани! написа:наталия, трябва ли и аз да го отнасям заради езика ти?
Ми кво ми е на езика, бре, нали сме все леви тук. Ние поне сме само леви, не сме на лява легионерска резба.
Ми кога ДСБ-то мина и то наляво, аз що съм пропуснала този факт, уж преса чета. Кви ги вършите в тази централа, мамка ви!
Натали написа:Иван написа:
Нима тава е написано от нищожеството, което тикна форума на Медияпул в мръсните лапи на севлиевската Държавна сигурност?! И този боклук смее да се изживява като десен?! Е, това е вече наистина прекалено! Всяка демокрация си има мярка, иначе се превръща в антипода си.
Смени боба. Този не познава.
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Нима тава е написано от нищожеството, което тикна форума на Медияпул
Малко вероятно - Чосич няма толкова въображение...
chocho написа:Малко вероятно - Чосич няма толкова въображение...
то щото голямо въображение трябва....
"гузен, негонен бяга".
Иване, има нещо вярно в това, което казваш. И в действителност т.н. леви у нас повече се страхуват от моите истини, отколкото десните.
Страница 13 от 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 13 от 32