Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 14 от 32
Страница 14 от 32 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
Надя написа:Иване, има нещо вярно в това, което казваш. И в действителност т.н. леви у нас повече се страхуват от моите истини, отколкото десните.
Разбираемо е. Никой не обича да му прозират лекетата, а ти всячески им ги напомняш.
(Нищо лично към теб. Дори си ми забавна.)
(Иван)- Брой мнения : 79
Registration date : 18.05.2008
Така е, днешните леви не желаят да имат нищо общо с истинските комунисти и колкото повече се дистанцират от тях, толкова повече се вижда, колко са леви. Колкото по на високо се катерели маймуните, толкова повече им лъсвал червения .....Иван написа:Надя написа:Иване, има нещо вярно в това, което казваш. И в действителност т.н. леви у нас повече се страхуват от моите истини, отколкото десните.
Разбираемо е. Никой не обича да му прозират лекетата, а ти всячески им ги напомняш.
Надя написа:Така е, днешните леви не желаят да имат нищо общо с истинските комунисти и колкото повече се дистанцират от тях, толкова повече се вижда, колко са леви. Колкото по на високо се катерели маймуните, толкова повече им лъсвал червения .....Иван написа:Надя написа:Иване, има нещо вярно в това, което казваш. И в действителност т.н. леви у нас повече се страхуват от моите истини, отколкото десните.
За червения ..... си права, ама те се стремят да прехвърлят всичко в раздел "Грешки в миналото", като искат и ..... да заменят с друг. Е, това не става! Той си е един, до гроб.
Надя написа:Иване, ти откъде идиш?
От реалния свят, не съм от секънд лайф.
Иван написа:
Смени боба. Този не познава.
Медияпулска воня се разнася и от теб.
Що ли не го духаш, "автентично десен".
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
А, остана и да си "дух" като мен, тогава хептен щяхме да си паснем.Иван написа:Надя написа:Иване, ти откъде идиш?
От реалния свят, не съм от секънд лайф.
Натали написа:Иван написа:
Смени боба. Този не познава.
Медияпулска воня се разнася и от теб.
Що ли не го духаш, "автентично десен".
Пак не позна. Или купуваш преоценен боб или не умееш да го хвърляш.
Последното може да се дължи и на напреднал ревматизъм.
Приятелски съвет - лекувай се.
Натали, Велзевул не е бил никога десен.
Натали, Велзевул не е бил никога десен
Боабабе, да не се окаже и твоят боб червясал ... Или ти гледаш на кристално кълбо ?
Boabab написа:Натали, Велзевул не е бил никога десен.
Когато Велзевул не прекалявяше, беше много забавен, независимо десен ли е или ляв. Не знам защо Сноба толкова му се връзваше, като той пишеше, че била "Прасунгер", аз се смях със сълзи, защото това беше възможно най-невероятното твърдение на света. Велзевул сбърка, едва като почна да напада тук хората поголовно и се сприятели с легионерите. Те му изядоха хляба, както един ден ще излапат и този на Ментето. Но Велзевулчо е много забавен, когато поиска, признавам, че има мигове, когато ми липсва тук.
Ала, според мен, той определено не е "Иван"; този "Иван" е доста голям злобар и е акцентуван по Ригас освен това. А такива са само легионерстващите извратеняци.
Таки написа:Боабабе, да не се окаже и твоят боб червясал ... Или ти гледаш на кристално кълбо ?
Да не искате да кажете, че е Тъпич? Хайде бе, Тъпич да се мота тук след като осра под диригентската палка на Гевезистка Медияпул. Би било върхът на самозабиването.
и е акцентуван по Ригас освен това
Наталия, личи си, че си 'стара форумна къща' . И аз вече се научих да разпознавам някои неща след първите думи ..
Пожелавам ти успех в предстоящите писменни дела и се надявам да се обаждаш по-често. Че и мен няма да ме има 5 дена, да не вземат да се развъдят ангелчета тук, в отсъствие на двама видни дяволи ..
Пожелавам ти успех в предстоящите писменни дела и се надявам да се обаждаш по-често. Че и мен няма да ме има 5 дена, да не вземат да се развъдят ангелчета тук, в отсъствие на двама видни дяволи ..
Има такова съмнение. Аз също съм много против този човек и дивотиите, които извърши в Медияпул, но запазвам едно съмнение все пак. Милен твърди, че Чосич е много зает, за да се занимава с форуми. Аз вярвам на Милен за това.
По-скоро е някой акцентуван по Ригас, такива са малцина, така че ще стане ясно кой е, като се осере. Те не чакат много, не задържат в себе си дълго продуктите си.
Но е отврат, че са толкова нагли и искат този форум да го постигне съдбата на другия. Ала те не могат другояче, това са интернет зомбита. Болни хорица.
По-скоро е някой акцентуван по Ригас, такива са малцина, така че ще стане ясно кой е, като се осере. Те не чакат много, не задържат в себе си дълго продуктите си.
Но е отврат, че са толкова нагли и искат този форум да го постигне съдбата на другия. Ала те не могат другояче, това са интернет зомбита. Болни хорица.
Боябабе,
Ако питаш мен, Пипетка Щерн, отец Еупрепий, Емел или Ринго Пеев, всички ще ти кажем в един глас, че няма значение 'кой' , а 'какво' .
Аз не твърдя че е Тъпич, но също твърдя, че Тъпич обича да се развлича, тъкмо когато е зает, тъкмо така . Всъщност ако Иван пише всеки ден ще се окаже, че не е зает, и чак тогава може да се каже, че не е "заетия", но изключително умен в тъпотата си Тъпич.
Таки написа:Наталия, личи си, че си 'стара форумна къща' . И аз вече се научих да разпознавам някои неща след първите думи ..
Мерси, Ригас, наслаждавам се на последните си няколко свободни дни.
Да, и форумната "старост", а и езиковите занимания помагат да се разбира бързо за какво става дума. Хората не са толкова умни, а легионерите са само непрекъснат извор на смях с претенциите си за "умност" и "изисканост". Много се кисках веднъж, като Извратеняка беше изнесъл на показ един евтин и гаден немски ликьор и се комкаше с него, изживявайки се като английски лорд. Лорд под стълбището на перачките.
Ха, наздравичката!
Boabab написа:Аз не твърдя че е Тъпич, но също твърдя, че Тъпич обича да се развлича, тъкмо когато е зает, тъкмо така . Всъщност ако Иван пише всеки ден ще се окаже, че не е зает, и чак тогава може да се каже, че не е "заетия", но изключително умен в тъпотата си Тъпич.
Не знам, Боабабе, а и няма значение. Остави го да се осере, ще го познаем по миризмата.
Ако е приятел, ще се обади накрая кой е. Ако не, ще мълчи и ще крие самоличността си като "Надка".
Писменни дела
Наздраве, Наталия!
Сега си давам сметка, че ми предстои да изнеса научен доклад на речта омайна, сладка, след цели 26 години !
През този период съм участвал 4-5 пъти на международни конференции в РБ (с Н или без Н отпред) , но докладите са били все на английски. Не че се притеснявам от 'ежедневната реч' ( смятат, че съм дори добър разказвач ) , но загубата на навик в българската научна терминология може да си каже думата. А не би ми се искало да замествам български научни термини с английски.
Сега си давам сметка, че ми предстои да изнеса научен доклад на речта омайна, сладка, след цели 26 години !
През този период съм участвал 4-5 пъти на международни конференции в РБ (с Н или без Н отпред) , но докладите са били все на английски. Не че се притеснявам от 'ежедневната реч' ( смятат, че съм дори добър разказвач ) , но загубата на навик в българската научна терминология може да си каже думата. А не би ми се искало да замествам български научни термини с английски.
Няма страшно, Ригас. При всяко положение словата и изразите с патина са по-ценни.
Натали написа:Boabab написа:Аз не твърдя че е Тъпич, но също твърдя, че Тъпич обича да се развлича, тъкмо когато е зает, тъкмо така . Всъщност ако Иван пише всеки ден ще се окаже, че не е зает, и чак тогава може да се каже, че не е "заетия", но изключително умен в тъпотата си Тъпич.
Не знам, Боабабе, а и няма значение. Остави го да се осере, ще го познаем по миризмата.
Ако е приятел, ще се обади накрая кой е. Ако не, ще мълчи и ще крие самоличността си като "Надка".
За мен има вероятност и да е някой от нормализираните.
Натали, нрави ли ти се туй:
http://www.de-zorata.de/forum/index.php?topic=101.msg11277;topicseen#msg11277
Boabab написа:Натали, нрави ли ти се туй:
Не, Боабабе, чела съм по-добри неща от този автор, и, колкото и да е странно, дори съм писала за тях. Хубавото му на този форум е, че не сме принудени непрекъснато да се цитираме и четкаме един друг. Прекалената хармония убива творчеството.
Таки написа:Наздраве, Наталия!
Ригас, един приятел, когото ценя, каза веднъж: "Всички говорим за "Кандид", но никой от нас не го е чел!" Е, аз бях на 23, когато прочетох "Кандид". След това признание, смятам, че мога да прочета и доклада ти, ако го публикуваш. Мога и телефония указател, но вече за добра сума. Смятам, че ще се справиш с "речта омайна", макар че фонетиката на един език е всъщност най-трудното му нещо.
Не мога да прочета Владимир Зарев, ако ще и да ме отстрелят. И Моми не мога да чета, така се оказа. За всичко друго ме имай предвид.
Лека нощ!
Страница 14 от 32 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3