Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 20 от 32
Страница 20 от 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
blag009 написа:Помощ, това да не е човека, КОЙТО седеше с един негов приятел на една маса, когато преди БАЯ време се срешнахме на една бира(Блаже) и винце во главе с Ригас в София?Помощ, граждани! написа:Благ, ще си позволя и аз да ти отговоря: начертай една линия, в която към единия край се групират свестните хора, а в другия - несвестните
Рино и Радан са в двата й противоположни края
Рино, освен останалото, има още много форумни имена; в живота е известен като Петър Дяков
Кибик Блаже
благ, явно твърде си обсебен , след като задаваш ,ТОЯ въпрос, след толкова години ...
Смех....
http://frognews.bg/news_28267/PGU_komandvalo_Parvanov_na_Pozitano_podpisval_dokumenti_bez_da_gleda/
"„Попитах дали тогавашният лидер на БСП Георги Първанов е в течение на исканата помощ, а генералът ми отговори, че от Първанов нищо не зависи, а изпълнява каквото му се нареди. Реших да експериментирам с провокация и настоях, ако е така, лидерът на БСП да ми подпише официално пълномощно, за да предприема евентуални действия. Офицерът от ДС ми каза да напиша текст за пълномощното, който ме удовлетворява, а Първанов ще го подпише. Съчиних няколко изречения и ги предадох на парламентьора. След два-три дни той се появи и ми предостави официално писмо, с подписа на Първанов и печата на БСП, изведено от канцеларията на „Позитано”. Текстът беше непроменен, както го написах аз”, обясни интригата Бояджиев. "
http://frognews.bg/news_28267/PGU_komandvalo_Parvanov_na_Pozitano_podpisval_dokumenti_bez_da_gleda/
"„Попитах дали тогавашният лидер на БСП Георги Първанов е в течение на исканата помощ, а генералът ми отговори, че от Първанов нищо не зависи, а изпълнява каквото му се нареди. Реших да експериментирам с провокация и настоях, ако е така, лидерът на БСП да ми подпише официално пълномощно, за да предприема евентуални действия. Офицерът от ДС ми каза да напиша текст за пълномощното, който ме удовлетворява, а Първанов ще го подпише. Съчиних няколко изречения и ги предадох на парламентьора. След два-три дни той се появи и ми предостави официално писмо, с подписа на Първанов и печата на БСП, изведено от канцеларията на „Позитано”. Текстът беше непроменен, както го написах аз”, обясни интригата Бояджиев. "
Boabab написа:Смех....
....
вярно си е за смех, щом и тоя циркаджия изплува...мисли си, че хората са го забравили
ама аз добре го помня. Преди двайсетина години комунистите се пробваха да ни го пробутат за премиер, обаче не стана...:
02 декември 1992 година: Президентът Желю Желев възлага на Петър Бояджиев, кандидат за министър-председател, посочен от парламентарната група „Предизборен съюз на БСП и коалиция", да състави правителство. Кандидатурата на Петър Бояджиев се оказва неконституционно съобразна, тъй като той има двойно гражданство - френско и българско.
А всъщност ще има ли избори?
Последната промяна е направена от komarKo на Пет 29 Окт 2010, 14:27; мнението е било променяно общо 1 път
Има ли по-голяма карикатура от това да не правиш разлика
Кой каза - Какво каза - И за какво го каза
Кой каза - Какво каза - И за какво го каза
мда, не казвам, че нещо особено се върти около мен, но аз този Петър Бояджиев изобщо не си го спомням.....
което, освен за паметта, е показателно за неведомите пътища, по които се решават въпросите за управлението на страната
което, освен за паметта, е показателно за неведомите пътища, по които се решават въпросите за управлението на страната
Помощ, граждани! написа:мда, не казвам, че нещо особено се върти около мен, но аз този Петър Бояджиев изобщо не си го спомням.....
ми и той на това разчита - един абсолютен палячо, вервай ми!
като падна правителството на Филип Димитров, комунистите го изкопаха отнякъде, беше пълна пародия да го гледаш по талавизора, жалка картинка...
Да и аз казвам, че документът е напълно автентичен и е жалка картинка.
Разсмя ме драги Маестро...ОСЕБЕН... ...засмя се графа на развален испански!!!nikiforov написа:blag009 написа:Помощ, това да не е човека, КОЙТО седеше с един негов приятел на една маса, когато преди БАЯ време се срешнахме на една бира(Блаже) и винце во главе с Ригас в София?Помощ, граждани! написа:Благ, ще си позволя и аз да ти отговоря: начертай една линия, в която към единия край се групират свестните хора, а в другия - несвестните
Рино и Радан са в двата й противоположни края
Рино, освен останалото, има още много форумни имена; в живота е известен като Петър Дяков
Кибик Блаже
благ, явно твърде си обсебен , след като задаваш ,ТОЯ въпрос, след толкова години ...
Смятам, че надаваш по едно ушенце кво става в ГЕРБ, покрай Боабабчо. Та след като СДС-то навремето СИ имаше ... Гошо-тъпоти, то ние си имаме Лъчо-умното, който беше баш шефа на софийският ГЕРБ.
Смениха юнака и сложиха председателя на столичните общинари, пак таваришчЪЪЪ Иванов.А. Та попитах уважаваният от НАС Рино, следното за Андрей Иванов, виж тук http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f6/topic-t93-60.htm
Виж имам един недостатЪк, не помня имена, НО НЕ ЗАБРАВАМ ТЕХНИТЕ ДЕЛА!?!?!? Та Маестро, живота ме е научил на едно, "Помни, и не ГО слагай на сърце"!!!! Великият шоп ГО е казал още по ясно "Оти ке се косиме, като ке ми мине"!!!
Такива ми ти работи Маестро! Явно преди 3 год.,Радан от ДСБ написа едни работи и ЧАК сега "засмърдяха"!?
Кибик Блаже
Последната промяна е направена от blag009 на Пет 29 Окт 2010, 14:57; мнението е било променяно общо 1 път
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Boabab написа:Смех....
Но Боабачо прочети и туй:
-"Няколко седмици по-късно се засякъл с Георги Първанов в кулоарите на парламента и го спрял за разговор. „Показах му подписаното от него писмо и го попитах: „Гошо, ще вършим ли тази работа?” Той погледна листа, изчерви се целият, не знаеше как да отговори, усети се, че е попаднал в капан, и е бил подведен.”, спомня си днес Петър Бояджиев".
Как да разбирам следните подчертани думи? Ту някой гувори как ГО е засякъл Пешо, ТУ изведнъш Пешо гувори от свое име???
В интерес на истината НЕ видях къде е провокацията???
Ако е генерала КОЙТО искал да спасява Белене, или да социалдемократизира БСП, ЯВНО и В двете неща е сбъркал генерало, особен във второто!
За мен това е една "плитка" провокация която ОБГРИЖВА Първанов!!!!
Кибик Блаже
Еххх, кой не знае генерал Гоцев, кой не е слушал за него?
Дали ПГУ или Министерство Външно во главе ПРЕМИЕРА Луканова!
КОЙЙЙ??????
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Бих го коментирал, и аз като абсолютен тъпанар, с цитат пак оттам:
Дедо Йоцо Петък, 29 Октомври 2010, 15:09:25Глупаци, стига сте злобяли. Бояджиев изгни едно време по затворите- поне 12 години лежа като политически. Заедно с Фреди Фосколо, отец Благой Топузлиев, Димитър пенчев и много други, кой знае защо, АБСОЛЮТНО НЕИЗВЕСТНИ български патриоти. Не плюйте, Господ ще ви накаже. . . . А Гоце е очевиден нещастник, негоден дори за делегираната му продажна проруска мисия!
Помощ, граждани! написа:мда, не казвам, че нещо особено се върти около мен, но аз този Петър Бояджиев изобщо не си го спомням.....
прав си за паметта.
затова е хубаво да се чете...
ето ти едно интересно интервю на въпросния смешник:
Петър Бояджиев: БСП сложи Костов на власт, Овчаров е профи крадец, Масларова е дежурна крадла
Петър Бояджиев е най-близкият съветник на председателя на Народното събрание Благовест Сендов.
да, интервюто е интересно
мръсниците и глупаците се познават по детайлите:
а общото между тях, е че говоря само, когато са в опозиция
бяха организирали обсадата на парламента много добре, с много средства и че бяха ангажирали няколко мутренски групи да бъдат авангард
Появи се възможност да помогна на СДС...
а общото между тях, е че говоря само, когато са в опозиция
Помощ, граждани! написа:да, интервюто е интересно
.....
чети, чети...ако не те е гнус....
Неуспял кандидат-премиер на БСП върти нелегална мандра
ВРАЦА. Партида сирене без сертификат и фактура, произведен в градешкия манастир, е конфискувано от ДВСК – Враца, съобщиха от инспекцията. Божията обител е дадена под аренда от врачанския митрополит Калиник на Петър Бояджиев. В нея неуспелият кандидат за премиер на БСП развил собствено животновъдство и направил мандра, за която няма разрешително. Всичката є продукция излиза оттам без сертификат за годност, защото гардовете на Петър Бояджиев досега нито веднъж не са допуснали проверка от ДВСК. От година инспекцията няколко пъти сигнализира прокуратурата, че мандрата е без лиценз и работи нелегално, но оттам упорито отказват да заведат дело.
Митрополит Калиник хариза на Петър Бояджиев манастира и имотите около него преди две години. Според договора арендаторът се освобождава от наем с уговорката да се грижи и стопанисва църковната собственост. При тези условия и с божията благословия червеният кандидат-управник успя да развихри щур бизнес, но от манастира бе изгонен и последният свещеник. Така хората от района сега няма къде да се черкуват. За сметка на това обаче святото място е навестявано често от лидери на БСП и техни приближени. Със специален статут на почетни гости в него се ползват Благовест Сендов и бившият тв бос Иван Гранитски. Преди да бъде превърнат в мандра и в резиденция на червения елит, манастирът бе даден под аренда на ВИС-2. През 1995 в него се разгоряха битки между групировките, а един от шефовете на мутрите от ВИС-2 във Враца Юлиян Кисьов бе разстрелян.#
в-к "ДЕМОКРАЦИЯ" Брой 91/07.04.98
и последно, да не губя повече време.
Горното интервю, в което Петър Бояджиев атакува Костов излиза точно по времето, когато се създава коалицията между СДС и ДСБ...
ето тук може да се види един читателски коментар по повода:
Петък 13- щастлив за Костов и Димитров
Горното интервю, в което Петър Бояджиев атакува Костов излиза точно по времето, когато се създава коалицията между СДС и ДСБ...
ето тук може да се види един читателски коментар по повода:
КОЛЧО — 13.03.2009 @ 15:31
Ето,че изпълзя и поредното влечуго от терариума на БСП.Петър Бояджиев,този проносиран доносник на държавна сигурност и кандидат за премиер от БСП.Спомняте ли си го това нищожество,този боклук.Е,щом опряха до такива като него,значи вече знаят,че работата им е спукана.Мобилизирайте се честни българи,които не искте повече да ви управлява и да ви ограбва шайката на Доган.Нито един глас за БСП,нито един глас коалиция „Напрад“,патерицата,която се готвят в парламента,нито един глас за „Атака“,партията подставено лице на БСП и ДПС.Създадоха я за плашат българските турци и да ги държат като стадо под заповедите на Доган.Защото червените боклуци знаят,че бед Доган никога не могат да бъдат във властта.
Петък 13- щастлив за Костов и Димитров
Интересен светоглед има в малката и весела страна...Прочетеш нещо изключително гнусно...пък вземе да изскочи някой и ти даде да четеш нещо друго гнусно за автора...Не знам защо си мислят, че така може да ти стане по малко гнусно...Аз лично не се интересувам кой крив кой прав за Бояджиев - интересувам се дали ми става гнусно от представителната държавна личност.
Боабаб, за мен - а очевидно и за други - от особено значение е от коя дупка в публичната полянка се чува гласеца, който ни учи на нещо..
сега разбирам, че този "идва" от особено кално място..това, че е свързан и с Калиник е толкова до болка логично..измет
сега разбирам, че този "идва" от особено кално място..това, че е свързан и с Калиник е толкова до болка логично..измет
впрочем, страшно характерно за такива плъхове е как разказват за това, че някой голям политик в определен важен момент им доверил особена тайна..
а помните ли това говедо?
една и съща стока са всичките и верно, няма какво да ги обсъждаме повече
а помните ли това говедо?
една и съща стока са всичките и верно, няма какво да ги обсъждаме повече
Някои голи истнни
От прочита на последните социални проучвания следват 3 неща:
1. ГЕРБ бавно, но стабилно губи електорат.
2. Този електорат не се насочва осезаемо към някоя от алтернативните парламентарни формации.
3. А най-вече към потенциалните гъбари.
При това положение възниква електорален вакуум, към ляво-центристката част на който Първанов е разумно насочил своя интерес. Съществува ли потенциал там? Да. Съгласно данните на Алфа Рисърч, хората, които все-още одобряват Първанов са над 2 пъти повече от хората, които биха гласували за БСП.
Какво правят при това положение синичките форумарчета? Дали се занимават със своя хал, дето са само с една единица над фаталния праг от 4% ? Дали търсят причините за това, дали разсъждават върху проекти, алтернативни на Първановия?
Амииии... Те си разменят простотийки и мърсотийки за архари и трипери, надявайки се, че с това ще компенсират липсата на позитивни политически послания и деяния.
2. Този електорат не се насочва осезаемо към някоя от алтернативните парламентарни формации.
При това положение възниква електорален вакуум, към ляво-центристката част на който Първанов е разумно насочил своя интерес. Съществува ли потенциал там? Да. Съгласно данните на Алфа Рисърч, хората, които все-още одобряват Първанов са над 2 пъти повече от хората, които биха гласували за БСП.
Какво правят при това положение синичките форумарчета? Дали се занимават със своя хал, дето са само с една единица над фаталния праг от 4% ? Дали търсят причините за това, дали разсъждават върху проекти, алтернативни на Първановия?
Амииии... Те си разменят простотийки и мърсотийки за архари и трипери, надявайки се, че с това ще компенсират липсата на позитивни политически послания и деяния.
Помощ., за всеки в България някой ще разкаже нещо гнусно...Не го знам този човек...Днес узнах само, че е бил 12 години в затвора, живял е във Франция, днес сутринта по БТВ спомена, как е бил избран Жельо, каза, че единствените министър предсл които са избрани без ДС са Ф.Димитров, Виденов и Бойко, но всъщност ги е изненадал, заради високото участие на изборите и така не са могли да го работят...И че прилага един автентичен документ.
Таки написа:Някои голи истнни
Нямаш добри диоптри и не само, но и гледаш накриво.
Борисов нямал нищо общо с ДС?
а с кого има общо, с пожарната ли?
Боабаб, ти познаваш ли активисти на ГЕРБ в страната?
Помощ, граждани! написа:Борисов нямал нищо общо с ДС?
Аз познавам определен брой хора, което ми дава възможност да знам какво мога да очаквам от тези, които не познавам...И мога да правя, както съм ти казвал вече, преценка за възможното в момента...Това че в ДСБ или в някоя друга партия има свестни потенциално хора, а в ГЕРБ няма, примерно, такива, не прави крайния резултат различен.
Помощ, граждани! написа:Борисов нямал нищо общо с ДС?
DSB ne mozha da izleze ot porochnata si DS-mantra veche 20 godini sled prehoda. Koj se interesuva ot tova? I osobeno sega? 30 babi okolo Karnigradska. Balgaria se e zapatilo stremglavo nadolu, zadavat se stachki, bjudzhetat e pred kolaps, a v DSB oshte pretopljat razvalenata mandzha DS, Rusija, komunistite.
Kak shte specheli izbori taka? Nikoga njama da specheli. Shte mazhduka okolo Ivan Kostov oshte njakoja druga godina i poslednijat shte izgasi lampata.
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
Хубавото е че цялата работа започна да бъде поставяна на научна основа...А още по-хубаво е че народът обича науката:
http://mediapool.bg/show/?storyid=171921&srcpos=3#msgs
http://mediapool.bg/show/?storyid=171921&srcpos=3#msgs
Тия хора пък, дали не са се объркали, както казват вещите:
http://www.vsekiden.com/80021
http://www.vsekiden.com/80021
„България, въпреки всички трудности на прехода и наследството на своето минало, намери сили и се изправи пред предизвикателствата. Вашето идване на власт, господин Борисов, показа една нова визия и нов дух на управление. Високо оценяваме това, което Вие и Вашето правителство правите. Аз смятам, господин премиер, че може би Вие сте последната надежда българите да получат щастие, да си осигурят минимален жизнен стандарт и да бъдат уважавани. Това не е комплимент, това е резултат от 20-годишен анализ и аз наистина смятам, че Вие сте човекът, който може да даде шанс на своята страна да се превърне в една стабилна, развита държава и да заеме мястото, което заслужава. България винаги е била фактор на Балканите, но трябва да започне да играе още по-голяма роля”, подчерта в изказването си Жан-Пол Картерон.
Страница 20 от 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 20 от 32