Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
+23
jovina
HEXE
Admin
gigatev
Realistka
(anika-1)
Sonia
(TiUG)
Надя
(Иван)
Таки
Помощ, граждани!
(Натали)
Логик
komarKo
Homan
chocho
blag009
nikiforov
Лаик
(Българанъ)
сноб
Boabab
27 posters
Страница 25 от 32
Страница 25 от 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Re: Дискусии по повод изяви на медии, журналисти, общественици и
komarKo написа:chocho написа:
Ми поне имаш изобилие от мат'риял за професията ти...
мда...какво да кажем обаче за стотиците хиляди с нормални професии?
Ами те не бяха ли стотиците хора с нормални професии, които гласуваха за тези ?
chocho написа:komarKo написа:на себе си се чудя - докога ще гледам тоя цирк...
иначе съм съгласен, Цветанов губи почва, играе по ръба..и Уорлик не може да му помогне вече
Гладна кокошчица просо просънувала, шъйх убава карикатурка, мисля.
Ти мислиш? Я напиши една ода за Бойко.Една луда написа песен...Давай мислещия ,от такива като теб сме на това дередже!Boabab написа:chocho написа:komarKo написа:на себе си се чудя - докога ще гледам тоя цирк...
иначе съм съгласен, Цветанов губи почва, играе по ръба..и Уорлик не може да му помогне вече
Гладна кокошчица просо просънувала, шъйх убава карикатурка, мисля.
Ригас, бе, че форума ти е наляво е ясно, но не очакваш да го оставиш съвсем да гъбяса, комуняса и изтъпяса.
Боабабе, не мога да се сетя за някаква причина, която да кара някого да членува ЗОРЛЕМ в един "гъбясал, комунясал и изтъпясал" форум.Ригас, бе, че форума ти е наляво е ясно, но не очакваш да го оставиш съвсем да гъбяса, комуняса и изтъпяса..
Вратата с надпис "ИЗХОД" е така широко отворена, както другата, с надпис "ВХОД".
Таки написа:Боабабе, не мога да се сетя за някаква причина, която да кара някого да членува ЗОРЛЕМ в един "гъбясал, комунясал и изтъпясал" форум.Ригас, бе, че форума ти е наляво е ясно, но не очакваш да го оставиш съвсем да гъбяса, комуняса и изтъпяса..
Вратата с надпис "ИЗХОД" е така широко отворена, както другата, с надпис "ВХОД".
Ясно, Ригасе. Те и други така казваха и затова най-активното население е извън страната...Ще подсетя и Бойко така да артикулира към горните ти посетители, когато са недоволни.
chocho написа:
ти гласува ли?
komarKo написа:chocho написа:
ти гласува ли?
Не...
Boabab написа:
... Те и други така казваха и затова най-активното население е извън страната...Ще подсетя и Бойко така да артикулира към горните ти посетители, когато са недоволни.
Той вече го е артикулирал. Предупреждавам, че текстът е за мислещи...
България - средноевропейска или "средноафриканска"?
мощни операции срещу тежката организирана престъпност:
http://mediapool.bg/show/?storyid=172713
всъщност, т'ва е доста илюстративно:
Сделката на правителството с ВСС и последствията от нея
Трима души са били задържани в четвъртък вечерта при специализирана полицейска операция "Ваксината”. Става въпрос за класическа телефонна измама, в която се използвала като предлог необходимостта от купуването на скъпо струваща ваксина срещу "свински грип".
Задържани са братята Никола и Веско Николови, от които са иззети телефонни апарати и 9 карти за мобилна телефония. И двамата братя са осъждани за кражба и са криминално проявени за измами.
Задържаните са извършвали телефонни измами в районите на София, Благоевград, Петрич, Сандански, Сливен, Търговище и Ямбол. Общата стойност на взетите чрез измама пари е над 100 000 лв. Третият задържан е сърбин, който прибирал парите с таксиметров автомобил.
http://mediapool.bg/show/?storyid=172713
всъщност, т'ва е доста илюстративно:
Сделката на правителството с ВСС и последствията от нея
мда...милиционерите от Симеоново изпращат ясно послание
"В тази среда назначението на новия председател на ВАС изпраща едно мощно послание към всеки съдия, работещ в системата, че:
Няма да има промяна в правилата на играта. Те си остават същите. Професионалните ви качества нямат никакво значение. Единственото, което има значение, са политическите ви връзки. Няма никакъв смисъл да инвестирате време в четене на книги и съдебна практика."
мда, средата е ключът
представете си изведнъж да се появят честни, компетентни и добросъвестни политици във властта
какво ще стане: ще вдигнат възрастта за пенсия, ще намалят социалните плащания, ще съкратят още държавната администрация, в т.ч полицията, армията, ... ще замразят "Белене", ще се наложи да се плащат глобите, данъците, да не се строи без разрешение...ще вкарат сума ти "добри хора" в затвора...
няма да изкарат две години на власт, защото "средата" ще ги смачка
всъщност нещо подобно се случи, "въпросните днес са най-мразените политици в България
представете си изведнъж да се появят честни, компетентни и добросъвестни политици във властта
какво ще стане: ще вдигнат възрастта за пенсия, ще намалят социалните плащания, ще съкратят още държавната администрация, в т.ч полицията, армията, ... ще замразят "Белене", ще се наложи да се плащат глобите, данъците, да не се строи без разрешение...ще вкарат сума ти "добри хора" в затвора...
няма да изкарат две години на власт, защото "средата" ще ги смачка
всъщност нещо подобно се случи, "въпросните днес са най-мразените политици в България
komarKo написа:Boabab написа:
... Те и други така казваха и затова най-активното население е извън страната...Ще подсетя и Бойко така да артикулира към горните ти посетители, когато са недоволни.
Той вече го е артикулирал. Предупреждавам, че текстът е за мислещи...
България - средноевропейска или "средноафриканска"?
Аз лично не съм от мислещите, но ако се замисля и аз от десетилетия знам какво трябва да се направи / да не говорим за многото Бански Страци, които десетилетия също знаеха /...Ама я се опитай да направиш нещо, па та дори и да събориш един покрив...та да видим дали ще ти остане здрав свинтера...
За дупетата, таралежите и модерната демокрация
Не го мисля Бойко, с такова малко таралежче в такива големи гащи ...
Находчивите са си на един акъл.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=681259
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=681259
Мародерство! Над мумиите и живите хора!
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7598§ionid=5&id=0000901
"Ще ни отнемат имущество без съд"
http://www.duma.bg/duma/node/7600
Днес вестник "Дума" излезе с тревожна и паник статия. Щели да им отнемат откраднатото от нас...Айде, да е на хаирлия и на добър час, пожелавам!
Боабабе, законопроектът "Кушлев” е бил разкритикуван от юристи, нямащи нищо общо с БСП. Тези критики са били публикувани в много сайти, вкл. такива с дясна ориентация, например "Медиапул" :
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=172779
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=172779
Адвокати и правозащитници потвърдиха в неделя, че и в последния си, публикуван от правосъдното министерство, вариант проектозаконът за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна или друга незаконна дейност, крие опасности за правата и собствеността на гражданите.
Ригас, аз не коментирам, че законът е готин или лош, а коментирам заглавието, че щели да ИМ отнемат, ама използват НИ.
Преставам да отговарям на обръщения "Ригас". Байгън!
сряда, 13 октомври 2010
От прокуратурата са готови с внасянето на обвинителен акт по „Октопод” до 10-15 дни, обяви пред БНТ министърът на вътрешните работи и вицепремиер Цветан Цветанов.
Цветанов: До 10-15 дни вкарват в съда Октопода
Разбирам радостта ти - така сте направили работата, че ако не е с болнични, ще е с изчезнали доказателства, ако не пък прокуратурата ще бави, ако не пък съда ще отсъди както трябва.
Боабабе, кои са тези, които "така са направили работата" ?Разбирам радостта ти - така сте направили работата, че ...
Страница 25 от 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Similar topics
» Гражданско движение - покана за участие
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Международни новини 3
» ПП АТАКА
» Годината на мишока
Страница 25 от 32