спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 12 от 31
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
искам да гледам Холандия - Испания....
Май ще го гледаш.. А аз хич не искам да гледам Гърция - Русия, ама ще го гледам, какво да правя..
Заредил съм шотландска водка в хладилника и чакам ..
Заредил съм шотландска водка в хладилника и чакам ..
Гърция - Русия
Половин час преди започването на мача, който е решаващ и за двата отбора, гръцките коментатори ни информират от Виена, че Flughafen Schwechat е преживяло един невиждан брой arrivals на Lear Jets, с които руската плутокрация пристига масово, за да присъства на срещата. Дано си отидат грустни..
Re: спорт
Таки написа:
Дано ни декласират час по-скоро, нас, 'европейските шампиони' , че да се излагаме възможно най-малко.
"Господ е грък!" чу молбата ти
A тоя мач гледате ли го?
Комар,
Кат' си толкова открехнат на футбол, би ли ми предвидил резултата на подобен мач Bulgaria - EU ?
Моята прогноза: 2:0 . Един гол от BG-референдума и един автогол от EU ...
Кат' си толкова открехнат на футбол, би ли ми предвидил резултата на подобен мач Bulgaria - EU ?
Моята прогноза: 2:0 . Един гол от BG-референдума и един автогол от EU ...
Таки написа:Комар,
Моята прогноза: 2:0 . Един гол от референдума и един автогол от EU ...
сигурно няма да съберем играчи и публика
Таки написа:А на победителя ...... Медведев връчва купата на Съветската армия ...
това ми прилича на "бетона" Станишев в защита...
аферим, машшшала
Браво на турците! При това - след втория гол на чехите, който се случи в момент, в който играта би трябвало да е спряна, за смяна.
Нашите коментатори говорят за 'стоманен отбор' .
Нашите коментатори говорят за 'стоманен отбор' .
Най ме кефи, че треньорът на немците е още наказан.
Те туй се казва съдия - пич ! Не му помня името, но май испанец беше.
Таки написа:Те туй се казва съдия - пич ! Не му помня името, но май испанец беше.
Таки, това не зависи от съдията.
наказан е заради предния мач.
Много добре знам за какво и кога е бил наказан. Заедно с австрийския си колега.
Не разбирам за какво АЗ съм непрекъснато наказван тук!
Таки написа:Не разбирам за какво АЗ съм непрекъснато наказван тук!
ми кат не ти харесва, ходи си в МПФ...
айде, че мачът пак почна
chocho написа:Абе, видяхте ли какъв мач изнесоха германците - зарежете ги тези...
chocho, ти май си прихванал...
какво ти харесва в тез дърводелци???
Dyrvodelcite...
Ami bjaha gi otpisali, a te natresoha edin ot favoritite - malko li e - igraha po syrcato, s volja, i naj-veche - s poveche uset za gola...
Tova vazhi, maj...
Tova vazhi, maj...
Гес, руските дървари видЕ ли ги бре - спечелих си бутилката с холандеца Каспер от отсрещния офис
Руснаците напълно заслужено се класираха. Не можах да позная холандците на терена - сякаш беше друг отбор.
А след дузпата в края на предния мач, солидна група младежи, окупирали почти изцяло едно от откритите заведения до фестивалния комплекс във Варна, ревеше неистово победни лозунги на турски език.
А след дузпата в края на предния мач, солидна група младежи, окупирали почти изцяло едно от откритите заведения до фестивалния комплекс във Варна, ревеше неистово победни лозунги на турски език.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
сякаш беше друг отбор
Да. Просто невероятно..
А след поредния ен-ти случай на развръзка в последните минути, един гост снощи заяви, че няма смисъл да сядаме пред телевизорите преди 23 ч. ..
А след поредния ен-ти случай на развръзка в последните минути, един гост снощи заяви, че няма смисъл да сядаме пред телевизорите преди 23 ч. ..
Страница 12 от 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Страница 12 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите