спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 21 от 31
Страница 21 от 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Re: спорт
chocho написа:
Разправят също така, че тези от Жилина всъщност били ... хокеисти, а ?
e, айде с`я....
съвсем прилично си играят хората сокър
да, стана хубав мач
разбирам болката в сърцата на феновете на изритания поради мошеничества тим на ЦСКА
обаче няма как да помогна - комунист ви създаде, комунист ви затри
а аз за съжаление не съм комунист и няма как да се намеся
разбирам болката в сърцата на феновете на изритания поради мошеничества тим на ЦСКА
Помощ, граждани! написа:да, стана хубав мач
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Тц-тц-тц, глей к'во става, Вичка, к'ви работи пишат хората... Май мошеникът е бил другаде, а ?
Лошото ще е на реванша в София, когато хокеистите от Словакия набият канчетата на тоз т.нар. футболен отбор от Герена ...
Истината за отнетия лиценз на ЦСКА
Алексъндър Томов
http://www.vsekiden.com/?p=38765
nikiforov написа:така ще "жилят" и жалките "тъмносини " на изборите ....
Такова като сегашните управления, за което държавата е някакво образувание подобно стадо, винаги когато са начело се случва тотално пропадане. Което завършва я с робство, я с икономическа криза, я с демографска или спортна. Как не се научихме, че тези хора стават само за слуги, не мога да си го обясня. Криворазбрана демократичност...На този фон, дори и Гойко е месия.
Боабабе , стига с тоя тъп номер - правителството , правителствата ... цукалчествата и редките около такива , като него са причината - "крепят" се в запек моменти*
*почти двадесет години
*почти двадесет години
Българският Сталин трябва дойде и всичко ще се оправи само за една петилетка.Boabab написа:nikiforov написа:така ще "жилят" и жалките "тъмносини " на изборите ....
Такова като сегашните управления, за което държавата е някакво образувание подобно стадо, винаги когато са начело се случва тотално пропадане. Което завършва я с робство, я с икономическа криза, я с демографска или спортна. Как не се научихме, че тези хора стават само за слуги, не мога да си го обясня. Криворазбрана демократичност...На този фон, дори и Гойко е месия.
nikiforov написа:Боабабе , стига с тоя тъп номер - правителството , правителствата ... цукалчествата и редките около такива , като него са причината - "крепят" се в запек моменти*
*почти двадесет години
Приятел, шопите и шопския манталитет са изостанали с над 200 години. А те ни управляват повече от половин век.
Чипът на тези адроиди е запрограмиран на - дай да я отръшкаме тази държава, така че каквото и да правят, въртят, сучат и все там го докарват.
Пятилетку выполним и перевыполним!
Петилетката за три години! И винаги с гърдите напред!Надя написа:... всичко ще се оправи само за една петилетка.
Ако нямах изгора, която се е посветила да лечи, на акумулатори, и нямах възрастна и сама майка, директно пак щях да се изнеса.
Наздравица
Боабабе,Ако нямах изгора, която се е посветила да лечи, на акумулатори, и нямах възрастна и сама майка, директно пак щях да се изнеса.
Вдигам чаша за твоето здраве, за здравето на твоята майка и за здравето на жената до теб!
Вичка, к'во чета бе - хокеистите от Словакия набили отборчето от Хаджи Димитър и в София, а ?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
”Левски” се издъни срещу ”Жилина” с 0:1
02 октомври 2008 / News.dir.bg
Отборът на Левски не успя да се класира за груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА, след като загуби с 0:1 от словашкия Жилина в срещата-реванш, която се игра пред пълните трибуни на стадион “Георги Аспарухов“, предаде БГНЕС.
http://dnes.dir.bg/2008/10/02/news3435276.html#sepultura
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
”Левски” се издъни срещу ”Жилина” с 0:1
02 октомври 2008 / News.dir.bg
Отборът на Левски не успя да се класира за груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА, след като загуби с 0:1 от словашкия Жилина в срещата-реванш, която се игра пред пълните трибуни на стадион “Георги Аспарухов“, предаде БГНЕС.
http://dnes.dir.bg/2008/10/02/news3435276.html#sepultura
не знам, приятелю,
при мен нещата са такива в момента, че не мога да гледам футбол
да те черпя един портвайн по случай радостта ти?
при мен нещата са такива в момента, че не мога да гледам футбол
да те черпя един портвайн по случай радостта ти?
Таки написа:Боабабе,Ако нямах изгора, която се е посветила да лечи, на акумулатори, и нямах възрастна и сама майка, директно пак щях да се изнеса.
Вдигам чаша за твоето здраве, за здравето на твоята майка и за здравето на жената до теб!
Благодаря, Ригас, и ти да си жив и здрав!
komarKo написа:Маестро, от колко е мачът?
два са по двете "диеми"- в 22
маню -уест хям
арсенал-тотнъм
хайде , лека ти ,вечер !
Абе, Викторе, ФК "Левски" е голяма работа - май ще се окаже "по-комуистически" и от чорбата - още повече, оказва се, е съ-основан от Др. Батков
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=145310
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=145310
nikiforov написа:
Комар, схващаш ли за кого съм тая вечер ?
няма как !
абе, грозно си беше...
тази вечер за кого?
Лаик написа:
малко им беа бомбите на комшиите, в хилариту е недаждата за разплата
Чета голям бой падал в Белград снощи, а ?
chocho написа:Лаик написа:
малко им беа бомбите на комшиите, в хилариту е недаждата за разплата
Чета голям бой падал в Белград снощи, а ?
бе аз и си причиних около 10-на минути за които на диреците им мушнаха 3-ка
н'еа такива скръбни
komarKo написа:Маестро,
МанЮ ша бий ли?
вкорсе !
трябва , щот с един тук, съм вързал бас , че още 19 години няма да станат шампиони
иначе , да призная - размазаха Нюкясъл !!!!
Страница 21 от 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Страница 21 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите